Oppside på 200%

Slettet bruker
SCANA 16.09.2020 kl 14:05 7775

Scana har nå enormt potensial. Kursmål 5 kr til jul
Redigert 21.01.2021 kl 09:22 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
18.09.2020 kl 10:39 7566

Kontraktene renner inn, og aksjekursen gjenspeiler overhodet ikke inntektene for selskapet. Vi bør absolutt kunne se en dobling av SCANA-aksjen til 4 - 5 innen kort tid. Sjekk ut Norges beste hjemmeside for et børsnotert selskap! https://scana.no/

Sakset fra en annen tråd er dette de siste kontraktene for SCANA, og mer om SCANA som morselskap til lønnsomme datterselskaper.

1. Incus: Scana Offshore vant prestisjekontrakt til havvindanlegg
Kværner ASA har tildelt Incus-eide Scana Offshore AS kontrakt på levering av forankringskomponenter til Hywind Tampen, Equinors nye havvindanlegg. Kontrakten er Scana Offshores første skikkelige feste i markedet for flytende vindkraft. Leveransen fra Scana Offshore består av 33 såkalte skrogbraketter (hull brackets), som benyttes til å feste forankringsliner til skrogene på de totalt 11 havvindmøllene som utgjør Hywind Tampen. Selskapet skal også levere et ROV-verktøy for eventuell utskiftning av forankringslinene. Selskapet har de siste fire årene justert strategien inn mot det grønne skiftet. Fra å være en ren leverandør av utstyr til olje- og gassindustrien, fokuserer selskapet nå i større grad på fiskeoppdrett og flytende vindkraft. Leveransen til havvindanlegget Hywind Tampen er den første store forankringskontrakten Scana Offshore sikrer seg i dette markedssegmentet. For Scana Offshore starter Hywind Tampen-prosjektet umiddelbart, og forankringsutstyret skal leveres til Kværner i løpet av våren 2021

2. Scana Offshore har blitt tildelt en kontrakt på levering av et fortøyningssystem til et FPSO prosjekt i Brasil. Leveransen består av forankringsutstyr som kjettingstoppere, jekker og vinsjer. FPSO-en skal ombygges i Asia og integrering av fortøyningssystemet vil bli utført på verftet. Dette er Scana Offshore sin andre kontrakt på fortøyningsutstyr til en FPSO som skal operere i brasiliansk farvann. Selskapet har de siste årene jobbet systematisk for å utvikle robuste og kostnadseffektive fortøyningsløsninger.

3. SCANA: Subseatec sikrer nok en viktig ordre
Norskeide Subseatec, et datterselskap av Scana ASA, ble nylig tildelt kontrakt på å levere subsea utstyr for feltutvikling i Mexicogulfen. Samlet konktraktsverdi er ca. 20 MSEK. Subseatec skal ta seg av en totalleveranse på subsea utstyr, engieering, anskaffelser og dokumentasjon. - Produktene blir levert i henhold til bransjens strengeste krav for utbygginger inn høytrykks – og høytemperatursapplikasjoner, sier Peter Jansson, daglig leder i Subseatec. Produksjonen er planlagt å starte umiddelbart.Leveransen vil starte i tredje kvartal 2020 og forsette gjennom andre kvartal i 2021. – Kontrakten er en bekreftelse på våre ingeniørers ledende kompetanse på avanserte, smidde produkter for olje- og gassindustrien. Den representerer også en sterk anerkjennelse av vår kontinuerlige produktutvikling innen lange smistålkomponenter med høy strekkfasthet, til bruk i stigerør for feltutbygginger på dypt vann, sier Jansson. Med selskapets opprinnelse i stålvirksomheten har Subseatec en unik forståelse av egenskaper og produksjonsmetoder som kreves for hver materialkvalitet. Selskapet har også tilgang til en sterk og pålitelig forsyningskjede for smiing, maskinering, sveising, belegg, tilkoblinger, testing og inspeksjoner.

4. SCANA: Subseatec sikrer flere subsea-kontrakter
Norskeide Subseatec, et datterselskap av Scana ASA, ble nylig tildelt kontrakt på å levere subsea utstyr for feltutvikling i Afrika og Sørøst-Asia. Samlet konktraktsverdi er ca. 13 MSEK, med opsjon på ytterligere 6 MSEK. Selskapet skal ta seg av en totalleveranse på subsea utstyr, engieering, anskaffelser og dokumentasjon. - Produktene blir levert i henhold til bransjens strengeste krav for utbygginger inn høytrykks – og høytemperatursapplikasjoner, sier Peter Jansson, daglig leder i Subseatec. Produksjonen er planlagt å starte umiddelbart. Leveransen vil starte i fjerde kvartal 2020 og forsette gjennom tredje kvartal i 2021. – Kontrakten er en bekreftelse på våre ingeniørers ledende kompetanse på avanserte, smidde produkter for olje- og gassindustrien. Den representerer også en sterk anerkjennelse av vår kontinuerlige produktutvikling innen lange smistålkomponenter med høy strekkfasthet, til bruk i stigerør for feltutbygginger på dypt vann, sier Jansson. Med selskapets opprinnelse i stålvirksomheten har Subseatec en unik forståelse av egenskaper og produksjonsmetoder som kreves for hver materialkvalitet. Selskapet har også tilgang til en sterk og pålitelig forsyningskjede for smiing, maskinering, sveising, belegg, tilkoblinger, testing og inspeksjoner.

5. SCANA: Vant stor forankringskontrakt i LNG-markedet
DSME i Sør-Korea har tildelt Scana-eide Seasystems AS kontrakt på levering av forankringsutstyr og analyser til to flytende lagringsenheter for LNG. – Dette er en stor kontrakt for oss, og den bekrefter nok en gang den ledende kompetansen våre ingeniører har på robuste og kostnadseffektive forankringssystemer. Vi er selvsagt svært glade og fornøyde med at et stort og anerkjent verft som DSME ser verdien av ekspertisen og løsningene våre og gir oss tillit i dette prosjektet, uttaler Torkjell Lisland, administrerende direktør i Seasystems AS. – Gledelig utvikling Den fysiske leveransen fra Seasystems består av 72 såkalte skrogbraketter og kjettingstoppere. Disse skal DSME installere på to flytende lagringsenheter (FSU-er) som verftet har under bygging. Produksjonen av skrogbraketter og kjettingstoppere er planlagt å starte i november. Leveransene til DSME vil starte i februar 2021 og fortsette gjennom året. Seasystems leverer i tillegg analysene som kreves for å få forankringssystemet godkjent i henhold til klassekrav. Systemet som skal leveres til DSME er basert på teknologi som selskapet allerede leverer til havbruksnæringen, flytende vindkraft og oljeindustrien. – Kontrakten viser at selv om vi er et mindre selskap så tilbyr vi teknologiske produktløsninger som er attraktive for et bredt spekter av markedssegmenter. Dette bekrefter nok en gang at vi oppnår de strategiske målene vi setter oss gjennom hardt arbeid og gode samarbeidspartnere, sier Lisland. Han legger til at Front Energy, et selskap

6.Gjennom datterselskapet Scana Subsea er Scana tildelt en kontrakt på levering av smidde og maskinerte stigerørsapplikasjoner med høy strekkfasthet til en feltutvikling i Mexicogulfen.

Samlet kontraktsverdi er på ca. 45 MSEK. Scana Subseas skal stå for en totalleveranse av stigerørskoblinger i lavlegert stål, inkludert prosjektering, anskaffelser og dokumentasjon. Stresskoblingene er de første til SCR-stigerør som produseres av stål med høy strekkfasthet.

Kontrakten er en sterk anerkjennelse av selskapets kontinuerlige produktutvikling innen lange smistål-komponenter med høy strekkfasthet, til bruk i stigerør for feltutbygginger på dypt vann.

Produksjonen er planlagt å starte umiddelbart. Leveransene vil starte fra 3. kvartal 2020 og fortsette gjennom 2. kvartal 2021.
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
Muffe
29.09.2020 kl 08:13 7233

Skal det ristes mer i treet i dag, eller skal vi være her i området frem til melding om flere kontrakter?
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
Norbo
29.09.2020 kl 09:23 7028

Nesten ikke aksje under 3 kr, så 3,5 er neste stopp tror jeg.
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
Muffe
29.09.2020 kl 09:27 6983

Ja, når den stiger litt for fort så er det ganske tomt oppover. Det er derfor den går så mye opp og ned for å få frem selgere.
Her vil det går fort når tiden er inne.
Fikk en god pott på 2,2 i går. Veldig fornøyd med det :)
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.09.2020 kl 09:43 6901

Nedturen stoppet i gulvet so var av betong. Regner med at videre opptur følger oppskriften som forventet. En ny kontrakt hadde krydret oppturen
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
Muffe
29.09.2020 kl 12:21 6659

Kommer seg nå :)
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
murpy
29.09.2020 kl 14:07 6494

Nå ville jeg gått inn, er temlig sikker på at det kommer noe løpet kort tid. Venter man mister man mye.
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
murpy
29.09.2020 kl 15:37 6369

Dette er Scana med på !!

Kværner−0,81%7,35 NOK
29. september 2020 - Torsdag 1. oktober vil statsminister Erna Solberg sammen med Kværner-lærling Arne Linga starte kutteroboten som markerer byggestarten på Hywind Tampen, verdens største flytende havvindpark. Hywind Tampen er et viktig prosjekt for omstillingen av norsk industri. Byggestarten markerer således også startskuddet for fremtidens industriarbeidsplasser i Kværner.
Statsministeren vil under veiledning av sveiselærling Arne Linga (18) starte det digitale systemet for automatisert kutting av den første stålplaten - en såkalt innstøpningsplate - som skal være en del av skroget til den første av de 11 vindturbiner til Hywind Tampen.

I tillegg til statsminister Erna Solberg, vil Equinors konsernledelse med konsernsjef Eldar Sætre og konserndirektør Geir Tungesvik være til stede under markeringen.

Fra Kværner deltar styreformann Leif-Arne Langøy, konsernsjef Karl-Petter Løken og konserndirektørene Steinar Røgenes og Kenneth Simonsen, samt verftsdirektør Terje Johansen, Kværners prosjektleder Erik Stormyr og representanter for fagforeningene.

Byggestarten er første skritt i ambisjonen om å utvikle fremtidens industri og elever fra Stord ungdomsskole vil være til stede under arrangementet.

I tillegg vil Stord-ordfører Gaute Epland og stortingsrepresentant Liv Kari Eskeland ta del i markeringen.

Pressen inviteres til å ta del i markeringen av byggestarten, som finner sted på Kværners verft på Stord 1. oktober kl. 12.10. Oppmøte i Kværners hovedvakt på Stord (adr. Eldøy 80) torsdag 1. oktober klokken 11.50.

Påmelding til kommunikasjonssjef odd.naustdal@kvaerner.com/ 905 76 079.

https://news.cision.com/no/kvaerner-asa/r/presseinvitasjon--statsministeren-starter-byggingen-av-verdens-storste-flytende-havvindpark,c3205006

Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
Muffe
30.09.2020 kl 07:50 6087

Scana virker sterk og er i positiv trend. Hva tenker dere om dagen i dag, videre mot 3,- ?
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.09.2020 kl 08:01 6032

2,8 i dag og over 3,0 før helgen.
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
Muffe
30.09.2020 kl 10:39 5826

Stille i dag...
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
mimer
30.09.2020 kl 11:11 5728

Tradera koser seg vel i Agilyx...;-)
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
murpy
01.10.2020 kl 08:37 5147

https://www.facebook.com/scanaasa
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
Muffe
01.10.2020 kl 15:18 4945

Går unna dette her.. gjesp!
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.10.2020 kl 16:28 4841

😂🤭 Haus haus. Drømmer blir til virkelighet. Opp 13 prosent innen jul 👍
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.10.2020 kl 10:08 4538

Baaahh.... :(
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.10.2020 kl 11:55 4419

3 kr i dag. Scana ruller. Får slenge på et 😂
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.10.2020 kl 12:05 4386

Lukter 10kr idag, slenger meg på sarkasmen.
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.10.2020 kl 12:22 4347

Må ha litt humor med en aksje som Scana. Det gjør at jeg fortsatt sitter.
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
Muffe
09.10.2020 kl 08:54 3856

Humor!? ;)
4,- innen Q3 og 5,- + før jul. Det er både humor og glede!

Bankene gir ikke slike finansieringsavtaler til drømmer og luftslott.
Her har Scana slått i bordet med noe som ikke vi vet om enda.
Om det kommer i dag eller neste uke vet jeg ikke, men det kommer.

SCANA: Scana ASA har inngått ny finansiering for selskapet
Scana har inngått avtale om ny finansiering med DNB i Bergen for å realisere ny strategi og understøtte vekst. Ny finansiering består av en løpende kredittfasilitet på NOK 53.000.000 og en garantiramme på NOK 45.000.000. Syndikatlånet som tilbake i 2013 var på ca 500 MNOK vil med dette bli innfridd. I forbindelse med refinansieringen er det inngått ny avtale knyttet til aksjonærlånet der hovedendringen er forfallsdato som er satt til 10. oktober 2021. Fundamentet for å levere på vår maritime strategi er nå på plass med hovedkontor i Bergen og en bankforbindelse som har god forståelse for de maritime næringene.

Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
Stokk Dum
09.10.2020 kl 12:45 3664

Så mange som vil ha billige SCANA idag, og så få som vil selge.

mvh
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.10.2020 kl 12:50 3643

Hei! Er det noen her som har en formening om hvilke selskap som blir det første som kommer inn under Scana-paraplyen Spennende...
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.10.2020 kl 12:51 3632

Altså . Kjøpt opp av Scana
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
Stokk Dum
09.10.2020 kl 13:15 3557

Vi skjønte det; vi er jo ikke stokk dum heller, eh jo forresten, det er akkurat det vi er :-)
Ingen konkrete tips herfra, maritimt fokusert mekanisk verksted i bergensområdet.

mvh
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
Sveise
09.10.2020 kl 14:08 3480

Ser ut som om det blir mindre å mindre selgere på dette nivået vertfall
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
Potemkin
09.10.2020 kl 15:49 3373

Rimelig skjevt fordelt på Kjøp/Salg nå ja.
Skal lite til for å utløse et lite fredagsrally!!
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
Muffe
09.10.2020 kl 19:27 3175

Blir neste uke:)
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
Muffe
12.10.2020 kl 12:21 2786

Så ble det!
4,- før fredag.
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare
Seriøs
12.10.2020 kl 12:27 2750

Tror 4 ryker i dag
Redigert 21.01.2021 kl 02:12 Du må logge inn for å svare