GIG - Noe vi ikke vet - hvor er ledelsen ?

Slettet bruker
GIG 19.09.2018 kl 11:26 40655

som skrevet opp og ned i mente så faller kursen varje dag. Det kan selvfølgelig være mange grunner til det, men dette begynner jo å lukte litt
Før teppebombet ledelsen markedet med nyheter. Men nå når kursen er ned 50% så holder de helt tysst... ei heller kjøper de eller deres nærtstående...
Noen vil da si jammen den faller på lavt volum. vel hadde de institusjonelle eller ledelsen selv vært overbevist så hadde de kjøpt.. det gjør de altså ikke

Dette lukter ja, noen som kan spørre ledelsen ?
Redigert 21.01.2021 kl 07:15 Du må logge inn for å svare
Dealsen
20.09.2018 kl 10:30 11704

Flott innlegg og oppsummering, Orakel.

Realitetsorienteringer er godt å lese og bekrefter det de fleste av oss tror om selskapet.
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Exp3rten
20.09.2018 kl 11:51 11556

Veldig bra, Orakel!

Markedet er svært opptatt av ebitda, noe som ikke er vanskelig å forstå. Det finnes så mange forskjellige selskaper der ute, og det er naturligvis vanskelig å sette seg like dypt inn i alle. Dermed klarer ikke markedet å se alt som ligger bak tallene. Her har vi som kjenner GiG et klart fortrinn, spesielt på disse nivåene. Utfordringen er å få budskapet ut i markedet slik at det kommer ny kapital inn. Det vi derimot vet, som Orakel er inne på, og dette er viktig, er at Robin og co jobber hardt for å bedre ebitda og lønnsomheten. Dette vil de lykkes med, og det kommer til å vises allerede på Q3. GiG har lagt alt til rette for at veksten kan starte!

Det vi også vet er at GiG skal til Sverige, som automatisk vil gi 10 ganger så stor interesse som i dag. I tillegg skal de ha kapitalmarkedsdag 6. november, samme dag som Q3 presenteres.

Sterkere ebitda, kaptilmarkedsdag, flytting til Sverige = en meget bra kombo.
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
20.09.2018 kl 12:11 11503

Noe mer pleie av aksjemarkedet burde tillegges større vekt fra ledelsen. Selskapet er avhengig av tillit i aksjemarkedet og investorer har satset på innholdet i selskapsrapportene. Ikke tillegg mitt utsagn for stor vekt, men det begynner nesten å minne om dot-com tiden hvor ting ble blåst opp for å lokke inn kapital, og siden å gå til helv.... Cowboyledelse ble dette kalt dengang.

Jeg anser at det ikke bare ligger tomme verdier i Gig, men ledelsen har ikke evnet å vise dette en periode . Dagens marked er avhengig av stadig informasjon. Tidligere gjaldt ordtaket "intet nytt er godt nytt", men i dag er det motsatt. Skulle selskapet trenge penger er kursen i dag en katastrofe målt mot tidligere kurshøyder.

Hvis selskapet er så bra fundert på gode produkter som Orakel viser til, så er det nærmest et svik mot trofaste aksjonærer å ikke kunne løfte dette frem i markedet. Markedsinformasjon er sikkert er vanskelig kunst, men her har selskapet sviktet totalt en periode, på tross av ny IR ansvarlig som det var store forventninger til.
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Fjøsnisse
20.09.2018 kl 12:23 11475

Slettet bruker skrev Innlegget er slettet
Nøyaktig hva, og hvilket brukernavn er det som har skapt forvirring på Shareville Gutten?
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
niki
20.09.2018 kl 13:12 11354

Orakel O

Takk for belysende svar på.
Jeg setter stor pris på din innsikt og kunskap i disse segmentene og forsøkene å tydeliggjøre dette.
Jeg er også i stor grad enig i det du skriver - og at dette kan komme til å bli de fremtidige driverne/inntektssegmenter fremover.
Og det er også derfor jeg og mange andre har funnet GIG spennende.

Jeg tror likevel man må slutte å bruke frasen at mange folk har "manglende forståelse for GIG sine produkter/segmenter og hva de er i ferd med å bygge opp"
Sannheten er at dette ikke er så vanskelig å forstå - men GIG`s ledelse har store problemer med å formidle denne utviklingen ut i markedet.
Markedet forholder seg til fakta og tall - og når de lovede resultatene uteblir - blir også markedet skuffet.
Hvordor skal man tro at de neste produktene blir bedre enn de forrige??

GIG har med store ord gått ut og sagt at mye av det de holder på å utvikle vil revolusjonere bransjen. Mye mulig at dette vil være tilfelle - men det de hittil har vist - har ikke klart å gjøre det.
Det er idag stor konkurranse i bransjen - og GIG har så langt ikke klart å utvikle noe unikt, som gjør at kunden opplever store forskjeller fra konkurrentene.

GIG har vært priset på forventninginger - og disse har ikke ledelsen så langt klart å innfri.
Dette betyr i klartekst at GIG har vært enormt feilpriset - noe markedet nå har begynt å ta innover seg.
Det var store innsidesalg fra ledelsen på 4 tallet - og i ettertid så er det lett å si at dette var "godt timet".

Det er videre trist å se på den "utfrysing" som har pågått av enkelte aktører bare fordi vedkommende har hatt guts til å motsi menigheten.
I etterpåklokskapen har alle disse hatt rett - inklusive Molnes og Norne.
Alltid kommer de samme argumentene: Dvs. "manglende forståelse på selskapet og igaming"

Jeg vil heller våge å komme med påstanden om at de som hevder at GIG burde vært priset til 6-8 kroner har svært mangelfull forståelse av hvordan aksjemarkedet fungerer. Det er direkte villedende å påstå at de forskjellig segemente er verdt så så mye og deretter summere dette. Dette er en sterk forenkling av virkeligheten. Alt henger sammen og det er samlet inntjening og det de leverer som betyr noe.

Ja, det er imponerende at GIG har klart å bære så store utviklingskostnader over driften til nå. Men i virkeligheten betyr ikke dette noe som helst.
De nyutviklede produktene må også levere - noe som det gjenstår å se. Pr. idag er det ikke mange kunder der - men forhåpentligvis kommer de snart.
På bakgrunn av stor aktivitet på utvikling, har selskapet pådratt seg en store overheadkostander. Dette bekymrer markedet.
Hva skjer hvis noen av produktene flopper?
Det er i øyeblikket forbundet stor risiko med investering i GIG. Og de store investorene liker ikke risiko. Ihvertfall ikke i en periode verden riskikerer å gå inn i en eskalerende handelskrig.

Jeg sier på ingen måte at GIG er et dårlig selskap, eller har/kommer til å levere dårlige produkter. Men de må først bevise at produktene er bærekraftige for at markedet begynner å tro på dette.

Måten RR og ledelsen håndterere markedskommunikasjon på ved manglende oppdatering av utviklingen av selskapet står til strykkarakter.
Hva er poenget med å ansette en person som skal ta seg av Investor Relations når personen ikke har klart å skrive en eneste setning på 5 måneder??
Listen er desverre lang vedr. slike eksempler.....

/niki
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
niki
20.09.2018 kl 13:59 11267

Interessant spørsmål: (Ikke ment negativt)

Er det noen som kan gi en god begrunnelse for hvorfor HR bør velge GIG og GIG`s sportsbok som samarbeidspartner for sin Sportsbetting`s satsning?

Jeg forutsetter da at man ser bort i fra at det argumentet at GIG og HR allerede har et samarbeid på andre arena.

Hva gjør GIG`s sportbok til favoritt fremfor andre konkurrenter? Hva kan GIG i dette tilby som ikke andre har?

Dette er et seriøst spørsmål og ikke ment som negativ vinkling.
Jeg spør for jeg ikke har god nok inngående kunnskap i hva Sportsboken til GIG innholder iforhold til deres konkurrenter.

/niki
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Orakel O
20.09.2018 kl 14:04 11252

Niki,
Placingen var på 5.40 med stor rabatt på det tidspunktet, da det også var viktig med større free float. Mange av aktørene som solgte måtte pga at de hadde skattekrav på top 100 lista i norge flere av de etter oppkjøpet og earnouts Nio/Guts.

Ledelsen har dog helt klart infridd mine forventninger på det aller meste av selskapets utvikling. B2C er det eneste som har skuffet meg, men som jeg har nevnt mange ganger så er og blir det B2B som skal bli GIG inn i fremtiden. B2B avdelingene har nå verdi det mangedoble av aksjekursen, uansett om noen velger å ikke plusse verdiene i sammen.

Det har ikke vært noen utfrysing av aktører som Norne. Her er det rett og slett kun fakta som er brukt for å vise alle feilene i kommentarene og forståelsen de har av bransjen og selskapet. Harde fakta der de ma har måtte slette mye av det de har skrevet. Skriveriene derifra viser at man ikke har snøring på det man analyserer, det er jo beviselig da det man skriver ikke medfører riktighet og enehver bransjemann ser det er feilaktig. Det har ingenting med å gjøre at Norne fks legger seg i utkanten av konsensus for å treffe noen aksjers utbikling med pilkastmetoden. Det er ikke basert på korrekte analyser men av prinsippet om at et gjøkur som har stoppet også viser riktig klokkeslett 2 ganger i døgnet.

Du har dette utsagnet: "Jeg vil heller våge å komme med påstanden om at de som hevder at GIG burde vært priset til 6-8 kroner har svært mangelfull forståelse av hvordan aksjemarkedet fungerer. Det er direkte villedende å påstå at de forskjellig segemente er verdt så så mye og deretter summere dette. Dette er en sterk forenkling av virkeligheten. Alt henger sammen og det er samlet inntjening og det de leverer som betyr noe. "

Her er jeg sterkt uenig og det er ingen logikk bak ditt resonnement. Som nevnt har segmentet B2C som drar ned trolig en verdi rundt 1,5 milliard Nok alene, selv om det ikke har vist overskudd ennå. Å dermed si at verdien totalt av selskapet skal dras ned av B2C avdelingen som at det har negativ verd, siden det forrstyrrer bunnlinjen på dette tidspunkt, blir feil. GIG kan melde i morgen at de skiller ut B2C, eller slår B2C i sammen med en annen aktør. Hadde vi med et eksempel notert B2B separat i Stockholm denne høsten og slått B2C sammen i en fusjon med MrGreen fks, så hadde man hatt verdier for over 6 NOK pr aksje asap. Ja, vi må erkjenne at markedet i mer kompliserte konglomeratselskaper som GIG har en viss konglomeratrabatt, men vi snakker ikke om slike nivåer. Har man en 500 lapp i hver av sine 4 bukselommer, er det ikke så at buksa bare skal være verdt 700 kr totalt.

Det jeg kan være helt enig i er at storytellingen ut mot aksjonærer ikke har vært god nok. Budskapet må ut i større grad. En kapitalmarkedsdag i Stockholm 6 november vil hjelpe på, men dette er noe jeg også har purret på må bli bedre inn mot de tidligere aktører. IR har nok vært meget opptatt med listingen i Sverige men som mange andre kunne dette vært enda bedre ut mot retails mediemessig.

Det ble nevnt lenger opp her at grunnen til Hard Rock var sen med sin sportsbook satsning var at GIG sitt produkt ikke var ferdig nok. Dette har ingen logisk forankring. Merk at HR sin lisens har vært avhengig av en del formelle proforma underskrifter som skal DGE i hende i og med deres andre arrangementer i sports. Som vi har sett i media en tid tilbake er dette løst og man forventer at lisensen er på inngang. Merk at Kindred og Bet365 også venter på dette, så de hadde selvsagt gått live før Hard Rock, på sine skins, om det var GIG de ventet på.
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
7invest
20.09.2018 kl 14:05 11240

@bokaj70 og niki :Takk for er bra og nyansert innlegg. Må si meg enig i markedets vurdering av GIG. Det blir litt for enkelt å si at «alle andre tar feil».
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Fjøsnisse
20.09.2018 kl 14:14 11214

Orakel, jeg regner med det er en del fond og enkeltinvestorer som absolutt ikke vil sitte med utenlandske aksjer (siden vi etterhvert flytter til Sverige). Har du noen formening om hvor stor del av nedgangen som kan skyldes et slikt nedsalg?
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
niki
20.09.2018 kl 15:19 9616

Orakel O
Takk for et balansert svar.

For ordens skyld vil jeg nevne at jeg ikke føler at du på noen måte har bidratt til utfrysing av aktører. Du har hele tiden bidratt på med gode og objektive innlegg. Det eneste er at jeg kanskje innimellom har savnet noen kritiske spørsmål fra din side. Det kan fort bli for mye positiv informasjon - spesielt når ting trekker ut.
Det er desverre andre som har stått for "skittkastingen" når det er noen som har kommer med kritiske kommentarer.

Mulig du har rett når du nevner prisingen av de enkelt segmenter. Men dette er veldig vanskelig å verifisere- samt at dine oppgitte tall baserer seg på potensiale og forventninger og ikke bunnlinje.

Gjeldene HR så har jeg ingen inngående kunnskap - men jeg finner det underlig at valg av samarbeidspartner henger sammen med lisens og proformaunderskrifter.
Markedet venter ikke på at HR skal gå live - de venter på en bekreftelse på at Sportsboken til GIG er foretrukket..
Her er det alt for mange spekulasjoner - og jeg tror desverre ikke på teorien om at ledelsen ikke kan handle aksjer fordi de sitter i forhandlinger med HR. Dette har markedet kjent til i 4 måneder.


/niki

Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Orakel O
20.09.2018 kl 15:37 9573

Niki,

Om Hard Rock presenterer at de velger GIG og de går live i perioden rett etter det meldes, da må GIG har fått kontrakten for lenge siden og ledelsen har vært inside.
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Exp3rten
20.09.2018 kl 16:09 9507

HR kan neppe annonsere samarbeidspartnere til sportsbooken sin før de vet at de får ha sportsbook (noe de får). Når hele papirmølla er unnagjort, så kan alt offentliggjøres. Alt har sin rekkefølge.
Dette vil i så måte være en kontrakt av stor størrelse, og det er naturlig at innsidere ikke får kjøpe under slike omstendigheter.
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
niki
20.09.2018 kl 16:15 9488

Orakel O,

Enig med deg på at hvis de har fått kontrakten for lenge siden, og at det meldes når HR går live - så er det å anses som inside.

Dette forutsetter at forsinkelsen til HR ene og alene skyldes andre omstendigheter enn sportsboken.
Et annet spørsmål er jo hvorfor ønsker ikke HR gå ut med sitt valg allerede nå - men at de heller venter med å annonsere dette samtiidg som de går live?
HR har jo allerede annonsert flere skinavtaler ++ som kan knyttes opp mot kommende sportsbetting.
Kundene til HR bryr seg ikke om hvilken plattform som benyttes - de venter kun på at HR skal gå live.

Som nevnt - her er det mange åpne spørsmål.
Men det som er klart er at ledelsen og nærstående har vært lite aktive med informasjon og kjøp av aksjer.
La oss inderlig håpe at de har vært forhindret til aksjekjøp på grunn av innside informasjon- og ikke av andre årsaker.
Alternativet vil ikke være noe ikke godt signal til markedet......
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
niki
20.09.2018 kl 16:44 9427

Fjøsnisse
Det er ingen fond eller enkeltinvestorer som som tar store tap eller velger å selge i nedagående trend - bare for å slippe å sitte i utenlandske aksjer.
Dette er nok en "klamrende" og feilaktig forklaring på nedsalget.

Aksjen er nå lett å manipulere, og er satt i spill av spekulanter- rett og slett fordi større investorer og fond er avventende til videre utvikling.
Risikoen er desverre for stor - før selskapet viser bedre resultater og bedre markedskommunikasjon.
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Dr. Goodhead
20.09.2018 kl 16:47 9405

På meg virker det som at det er regulatoriske grunner til at HR ikke har gått ut å annonsert sportsbook enda. Vi vet fra før at både Bet365 og Kindred har skin avtaler med HR. En skulle jo nesten tro at de kunne gå live uavhengig av HR sitt valg når det kommer til sportsbook leverandør. Ser også at kun 3 online sportsbook sider er tillatt pr casinolisens, så det vil neppe komme flere skin avtaler da HR kommer til å bruke den siste selv.

https://www.playnj.com/news/sports-betting-update-nj/24640/
https://calvinayre.com/2018/06/14/business/new-jersey-sports-betting-regulations/

Slik det står beskrevet så kan det virke som at HR må ha startet prosessen med å bygge en landbassert sportsbook lounge før de kan lansere online sportsbook... men mulig jeg tar feil her.

Det kan også være at GIG trenger enda en godkjenning for å kunne tilby sportsbook tjenester i NJ, da pressemeldingen fra juni kun sier at de har fått godkjennelse for GIG Core platformen:

https://www.gig.com/news/gaming-innovation-group-has-been-approved-to-operate-in-new-jersey-usa/




Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
hanops
20.09.2018 kl 17:16 9337

jeg har litt problemer med å forstå de som mener det er GIG sin skyld at HR ikke har meldt noe ang. SB avtalen samtidig som de hevder at GIG ikke er favoritt til å få den. Hvis ikke GIG er favoritt til å få den så kunne jo HR meldt om avtalen ihht til guidingen sin. Dog, om GIG er favoritter, og en mulig årsak til at det drøyer, så må det jo være kjempe positivt siden HR er villig til å vente på dem?

Om det er helt andre regulatoriske forhold som gjør at det drøyer så har dette ingenting med det fundamentale i GIG å gjøre.
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Dealsen
20.09.2018 kl 19:16 9201

GIG`s a winning team & future!
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Fjøsnisse
21.09.2018 kl 09:39 8905

Niki: "Det er ingen fond eller enkeltinvestorer som som tar store tap eller velger å selge i nedagående trend - bare for å slippe å sitte i utenlandske aksjer. Dette er nok en "klamrende" og feilaktig forklaring på nedsalget. "

Du misforstår hva jeg spør om. Se bort fra den nedadgående trenden. I det flyttingen til Sverige ble bekreftet (ved siste kvartalspresentasjon), hvor mange startet da å selge seg ut fordi de ikke ønsker/ kan (helnorske fond f.eks.) sitte med utenlandske aksjer?

Noen som har en formening om dette, og vil det ikke være trolig at et eventuelt slikt nedsalg snart må være over? Enda bedre om noen kan vise til konkrete eksempler hvor selskap har flyttet fra Oslo børs tidligere.
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Exp3rten
21.09.2018 kl 09:57 8847

Fra GiG sin facebook-side:

Our Director of Sports, Endre Nesset, took part in Wednesday's panel: ‘Trading challenge: How do punters bet on US sport?’, at #BettingOnSportsConference2018 and said "It's exciting to know that #GiGSportsBettingServices is ready to enter this market and is able to play a part in its future". The discussion started up with how punters interact with betting; highlighting the differences between US and European punters, ending with the challenges traders face in compiling odds for pre and live betting on US sports. The panel had a vast amount of ground to cover, exploring how the US market will take shape in the next crucial months - and GiG is looking forward to being a part of it! #WePutNumbersOnEverything
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Leonen
21.09.2018 kl 10:06 8814

Kan jo forklare noe av "stillheten" fra GIG. De jobber og forbereder seg for et giga marked som USA er.
"GiG is looking forward to being a part of it! " sier jo egentlig alt, de er klare og for meg virker det som de har avtalen klar, men har måttet kartlegge markedet. Gode forberedelser lønner seg alltid :)
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Orakel O
21.09.2018 kl 11:01 8699

Stort klarere fra GIG kan det vel ikke sies når det kommer til US markedet nå framover : "Vi ser fram til å bli en del av det"
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Dealsen
21.09.2018 kl 11:07 8676

La oss si at vi får bekreftet avtale om ikke så lenge: Hva skjer videre med GIG og avtaler - er det noen som har en formening om hva vi kan forvente? Vil vi se det samme som med casino - at de fokuserer på HR og det binder opp ressursene i lange tider elller vil vi sannsynligvis se flere avtaler på løpende bånd?
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.09.2018 kl 11:21 8632

USA lansering er sikkert krevende, men her fremstilles det som om selskapets flere hundre ansatte ikke har kapasitet til bearbeiding og pleiing av andre markeder. Så kunder og mulige kunder i Europa og Asia går for lut og kaldt vann. Dette blir for dumt.
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Fjøsnisse
21.09.2018 kl 11:58 8542

Selskapet har ifølge hjemmesiden 700 ansatte, og søker etter ytterligere 41. Burde være mer enn nok til å ta unna arbeidsmengden. Det siste bør forøvrig tas som et tegn på at det er mye i emning. Regner med de ikke har tenkt å ansette dem for å sitte å tvinne tommeltotter.
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Orakel O
21.09.2018 kl 13:33 8404

Om GIG får Hard Rock Sports, er nok de som leverandør valgt for lenge siden, så jeg forventer ikke et alt for langt løp mot lansering der.
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Bobby Dobolina
21.09.2018 kl 14:27 8306

Jeg har tatt et solid tap i GIG selv, og håper fortsatt på lys i horisonten, men må si det gripes etter halmstrå når man analyserer utsagn på hjemmesider og pressemeldinger som at kontrakter er i havn. At man er klare for det amerikanske markedet er jo selvsagt, all den tid de har fått lisens der, det betyr jo ikke at de har vunnet noe som helst!
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Dealsen
21.09.2018 kl 14:35 8288

Looks like a duck, talks like a duck osv....
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
niki
21.09.2018 kl 15:08 8216

Bobby

Tenkte akkurat det samme og støtter 100 % det ustagnet.
Det er positivt at man forsøker å se det positive - men å vinkle selvfølgeligheter begynner å minne om mangel på argumenter og klamring til halmstråd.
Hva annet kan GIG si enn at de ser frem til å ta del i det amerikanske marekdet når det åpner - på lik linje med alle andre??

Jeg beklager virkelig mine stadige negative kommentarer her - men jeg begynner å bli litt lei den enside positive tolkningen av av alt som skrives - både i teksten og mellom linjene.
Det er lov til å også være kritisk.
Det er på ingen måte normalt at et børsnotert selskap faller 50 % - hvis alt det funamentale fortsatt er på plass og "Business as usual".
Her har ledselsen et stort kommunikasjonsproblem.

I øyeblikket begynner tapet mitt i GIG å desverre å nærme seg 7 siffret - noe jeg selvfølgelig ikke synes er noe gøy.
Klandrer ingen - foruten meg selv pga store skylapper...

Kommentarer som:
"Looks like a duck, talks like a duck osv...". og "GIG`s a winning team & future!" blir bare for dumt!

God helg!

/niki
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Dealsen
21.09.2018 kl 15:57 8123

Det er flott at du avslutter de profesjonelle innleggene dine med en skråstrek foran navnet. Det blir i hvert fall ikke for dumt :)
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Bobby Dobolina
21.09.2018 kl 16:04 7656

Angrep er det beste forsvar Dealsen? når man er så fattig på argumenter at man skyter budbringeren...
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Dealsen
21.09.2018 kl 16:22 7598

BD, man bruker ikke det utsagnet når budbringer og avsender er en og samme person!

God helg :)
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Exp3rten
24.09.2018 kl 10:19 7062

Repeterer denne setningen fra GiG: "The panel had a vast amount of ground to cover, exploring how the US market will take shape in the next crucial months - and GiG is looking forward to being a part of it!"

Legg merke til siste strofe...
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
anderix
24.09.2018 kl 11:25 6941

Ja, vi får bare klamre oss fast til positive uttalelser, så snur det forhåpentligvis om ikke alt for lenge;-)
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
niki
24.09.2018 kl 12:54 6766

Jeg viser til et tidligere spørsmål som ingen har besvart.

Er det noen som kan gi en god begrunnelse for hvorfor HR bør velge GIG og GIG`s sportsbok som samarbeidspartner for sin Sportsbetting`s satsning?

Jeg forutsetter da at man ser bort i fra det argumentet at GIG og HR allerede har et samarbeid på andre arena.

Hva gjør GIG`s sportbok til favoritt fremfor andre konkurrenter? Hva kan GIG i dette tilfelle tilby som ikke andre har?

Dette er et seriøst spørsmål og ikke ment som negativ vinkling.
Jeg spør fordi jeg ikke har god nok inngående kunnskap i hva Sportsboken til GIG innholder iforhold til deres konkurrenter.

/niki
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Exp3rten
24.09.2018 kl 13:07 6659

Mange av fordelene med GiG sin sportsbook har blitt beskrevet i tidligere tråder. Du må bare prøve å lete. I tillegg til flere innovative og kostnadsbesparende løsninger er det faktum at HR allerede har valgt GiG for casino en viktig faktor for at de også skal velge GiG sin sportsbook
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Fjøsnisse
24.09.2018 kl 13:08 6656

Det største årsaken er åpenbar: De er allerede på GIGs casinoplattform. Integrering av sportsboken burde da gå relativt sømløst.
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.09.2018 kl 13:12 6633

niki/graute/rotbløt/asleoh:
Hvorfor mener du at HR IKKE skal velge GIG's sportsbok?
Hva mener du GIG sin sportsbok mangler som andre har?
De har valgt GIG en gang allerede i hard konkurranse.
Hvorfor mener du de ikke skulle det igjen?
Jeg ser bare fordeler ved å velge GIG igjen.

Du sier det samme med mange forskjellige nick,
men Interessant å høre HVORFOR du mener dette?


Jeg forstår ikke argumentasjonen din.
Uansett om du fortsetter å gjenta det samme med alle dine nick.
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
TommyLee
24.09.2018 kl 13:41 6564

niki er nok ikke rotbløt.
Det han spør om er jo ganske fornuftig.
Han spør jo om det fordi han lurer på hvor stor sansynlighet GIG har for å dra avtalen i havn.
Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare