GIG - Noe vi ikke vet - hvor er ledelsen ?

Slettet bruker
GIG 19.09.2018 kl 11:26 40657

som skrevet opp og ned i mente så faller kursen varje dag. Det kan selvfølgelig være mange grunner til det, men dette begynner jo å lukte litt
Før teppebombet ledelsen markedet med nyheter. Men nå når kursen er ned 50% så holder de helt tysst... ei heller kjøper de eller deres nærtstående...
Noen vil da si jammen den faller på lavt volum. vel hadde de institusjonelle eller ledelsen selv vært overbevist så hadde de kjøpt.. det gjør de altså ikke

Dette lukter ja, noen som kan spørre ledelsen ?
Redigert 21.01.2021 kl 07:15 Du må logge inn for å svare
Dealsen
24.09.2018 kl 13:43 5447

Han formulerer seg annerledes og bedre enn Rotbløt, men må si jeg har lurt på det samme selv. Og Fjøsnisse.
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
Tex_Willer
24.09.2018 kl 14:01 5356

GIG har en helt ny sportsbok med moderne, innovative løsninger. Det er den mest fleksible sportsboken på markedet, der kundene kan skreddersy utseendet ut mot brukerne slik de ønsker, noe de andre sportsbøkene på markedet ikke kan i like stor grad. Det er lagt fokus på at mobilversjonen skal fungere godt slik brukeren får en enkel, sømløs opplevelse.

Oddsene som tilbys er svært treffsikre. Et bevis på det er at GIG før arbeidet med sportsboken tok til for alvor, brukte odds - algoritmene og ekspertisen de fikk gjennom oppkjøpet av oddsmodel til å spille hos andre selskaper. Dette gjorde de med suksess og tjente penger konsistent over flere kvartaler ved at de slo oddsene til konkurrentene. Hvis man ser på inntekten til GIG Sports isolert de siste kvartalene ser man inntekten de fikk fra dette.

I og med at oddsene i stor grad er automatisk generert gjennom algoritmer har GIG mindre operasjonelle kostnader enn konkurrentene, og de vil også få mer "levende" odds enn konkurrentene med muligheter for mer fleksibilitet. Det vil føre til at GIG sine kunder kan få lavere pris og høyere margin enn konkurrentene. I tillegg kan kundene valgfritt innhente odds også fra andre leverandører dersom de ønsker det.

Så på grunn av en enestående fleksibilitet, topp moderne brukervennlighet, odds som som slår konkurrentene og lavere kostnader for GIG som der igjen gjør kostnadene ut til kundene konkurransedyktige er det ingen som helst grunn til at HR og andre ikke skulle velge GIG sin sportsbok. Det vil faktisk være det naturlige valget om man allerede er på GIG sin plattform på grunn av enkelhet med samme plattform, inhouse ekspertise, stordriftfordeler man får ved å innhente tjenester hos leverandørene for 40 - 50 samlede brands mv.

Det er imponerende å se hvor godt GIG har planlagt denne sportssatsingen de siste årene med bl.a oppkjøp av Oddsmodel og, hvis jeg husker rett, den tyske affiliate - siden Wetten.com (sportsbetting). Det ser ut til å være mer aktivitet for Rizk.com mot det tyske markedet nå, som godt kan være mye pga sportsboka og affiliate - satsingen i Tyskland.
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
niki
24.09.2018 kl 16:06 5195

For ordensslyld...

Jeg prøver ikke å snakke ned aksjen - idet jeg allerede sitter realtivt tungt lastet med aksjer i dette selskapet - og følgelig med store papirtap i øyeblikket.

Jeg velger likevel å stille noen kristiske spørsmål til retorikken blandt enkelte her inne - samt store spørsmålstegn til informasjonsflyten fra selskapet, -og måten de håndterer et fall på nesten 50 % - uten at de gjør forsøk på å berolige markedet.
Som tidligere nevnt så er det ikke vanlig at et selskap faller så mye uten grunn.

Takk til Tex.willer som svarer på spørsmålet, og gjør et forsøk på gi en god bekrunnelse.
Jeg er langt på vei enig i begrunnelsen, - noe som også samstemmer med det jeg allerede har lagt til grunn for å fortsatt bli værende i aksjen.

Det som er vanskelig med denne begrunnelsen, - er at frem til nå er dette kun informasjon som GIG selv har fortalt om sin Sportbok.
Det foreligger innen informasjon eller tester fra ekstrene i markedet - som kan verifisere at sportsboken er så unik som GIG hevder.

Det er nettopp dette markedet sliter med - og investorene mister mer og mer troen på at produktet er så unikt som det fra GIG`s side blir hevdet.

Jeg tror på ingen måte at HR velger GIG`s sportsbok på grunn av enkelthet iforhold til andre avtaler. Tror nok HR stille mye større krav til kommende leverandør og programvare enn det.
Hvis valget faller på GIG- vil det være på grunn av at sportsboken holder mål og er bedre enn konkurrentene.
La oss fortsatt håpe at problemet med forsinket valg av leverandør ligger i lisenser etc og ikke i selve sportsboken....

/niki


Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
Dr. Goodhead
24.09.2018 kl 19:58 4992

Artikkel fra Gambling Insider der blandt andre Endre Nesset har et par kommentarer.

https://www.gamblinginsider.com/in-depth/5955/the-us-supplier-race-jostling-for-early-position

Her høres han vel mer avventende ut, uten at det trenger å bety så mye i den ene eller andre retningen.

Speaking with Gambling Insider, Nesset said: “We’re monitoring the market, we’re looking it and taking it day by day.
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
Exp3rten
24.09.2018 kl 20:19 4959

Nesset sier videre; "...“Don’t underestimate the American market – there are many, many sharp punters who know what they’re doing. One of the biggest mistakes that European companies moving into the US can make is to think what is working for them in Europe today is going to work in the US. It is a very different market. They have a different approach and the bet types are different. Local knowledge and localisation is key, as it is with any market you’re entering.”

For meg virker det som om han sier at GiG har gjort de nødvendig forberedelsene i forhold til det amerikanske markedet, og at selskapet er klar for å starte jobben. Han kan naturligvis ikke si direkte at GiG har fått en kontrakt i USA
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
Dealsen
24.09.2018 kl 20:24 4949

Man kan spekulere i det vide og brede - lykkes GIG i USA og med "resten" av det som skjer, bl.a. GIG games, så kan vi bare glemme denne labre perioden. Da er det fremtiden som gjelder. GIG er posisjonert!
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
7invest
24.09.2018 kl 21:13 4868

Kommer det ikke noe nyheter snart, så vil tyngdekraft dra GIG ned til 2.5 i første omgang (Hode skulder formasjon) og deretter ned for å teste en svak støtte på 2. Et større støttenivå finnes faktisk ikke før 1. Se : https://invst.ly/8p7dj
Mange "fnyser" at TA, men mange av disse formasjonene er basert på "human behaviour" og mange trading algorimter er knyttet opp mot disse (intill nyheter evt snur eller forsterker trenden).

For at vi skal bevege oss ned mot 2 og videre til 1, må markedet fullstendig miste tillitt til GIG. Det kan skje dersom GIG sin "teknologi" ikke er så unik som de selv hevder den er. Må desverre si at jeg får litt følelse av gamle "Opera" her : Norsk teknologi som ikke klarte å hevde seg og tapte kampen mot de store (FB, Apple Google osv). Ledelsen stod imidlertid i kvartalspresentasjon etter kvartalspresentasjon og skrøt av at NÅ ville det snart snu.....det gjorde det ALDRI.
Jeg kjenner ikke godt nok til GIG sine konkurrenter, men man skal være forsiktig med å undervurdere markedet, som er flinke til å plukke opp slike styrkeforhold.
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
Dealsen
24.09.2018 kl 21:22 4848

Nå finnes det gode analyser fra flere anerkjente meglerfirmaer og Orakel. Analysene kan man selv lese og "plukke i stykker" hvis GIG skulle være så dårlige. Vi har økt omseting fra Q til Q, omtrent alle kvartalene. Vi har HR, som har gått etter GIG i sømmene, før de valgte dem til casino. Er ikke dette nok proof of concept, så er man rimelig kritisk.

Når det er sagt, så betyr ikke det at ikke GIG kan gå mer ned. Tror absolutt TA har noe for seg. Kombinert med usikkerheten knyttet opp mot Norge vs Sverige. Samt dårlig inntjening siste par kvartaler, slik jeg anser at markedet har bedømt det.
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
7invest
24.09.2018 kl 21:46 4798

@Dealsen
Jeg har stor respekt for Orakel sine kunnskaper, og at han fremstår med fullt navn på mange sosiale medier, gjør han mer troværdig enn de fleste her på HO.
Når det gjelder "annerkjente analytikere", så manglet det ikke på noen av de for Opera heller. Faktisk var det ikke EN ENESTE analytiker som noen gang ga noe annet enn kjøpsanbefaling, hele veien mens Opera falt fra over 100, IKKE EN, EN ENESTE GANG !!. De nedjusterte bare target hele veien i etterkant av at aksjen falt. Her på HO var det også etpar stykker som virkelig hadde peiling på detaljene i Opera sine produkter og snakket varmt om aksjen. For meg så viser OPERA bare altfor tydelig hvor "blind" mange kan bli, når man ikke klarer å se aksjen i en større kontekst. Gottodix hadde en kjempegod videoblogg (en stund tilbake) om hvordan alle analytikerene bommet på Fingerprint .... anbefales ...
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.09.2018 kl 22:24 4723

Her prates det altså om innovative sportsbøker og lignende..

Fakta er at GIG aldri har vært i nærheten av å ha et egnet produkt, og samtlige av nettsidene de står bak innenfor retailmarkedet er direkte svake. Jeg er sjokkert over at markedsverdien av GIG fortsatt er såpass skyhøy.

Som 7invest nevner ovenfor var opera et selskap samtlige analytikere bommet på gjennom lang tid. Tabben de gjorde var å overse det faktum at selskapet hadde en ledelse som jobbet mot aksjonærenes interesser. Det samme har skjedd i GIG, her har ledelsen laget avtaler som har gitt dem selv med familie enorme eierandeler koordinert med oppblåsing av regnskapene. De har rett og slett blåst opp omsetningen og gitt analytikerne grunn til å tro på lønnsomhet inn i fremtiden, men det kommer dessverre aldri til å skje, GIG har en tapende teknologi og balansen er full av verdier som snart er verdt 0 kroner.

Med vennlig hilsen
Eric Simpson jr - Investor, kunstsamler og sløst bort mye penger på Opera
Shareville: EricSimpsonjr
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
Dealsen
24.09.2018 kl 22:52 4665

Kanskje det er unikumet Eric Jr., som er /niki.

Intetsigende innlegg. Men forumet trenger vel en "yang" når det er "yin". Lykke til :)
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
bokaj70
24.09.2018 kl 23:18 4619

Interessant at nogen tror at det at GiG melder ud at de er klar til det amerikanske markedet er et bevis på at de får succes.

Hvad fanden havde I regnet med. At de siger "nu er vi klar men vi forventer ikke at nogen vil være interesserer i vores produkter"?

Har I nogensinde oplevet at et selskab har skuffet og I havde set det komme fordi ledelsen heller ikke selv troede på det??

Jeg håber GiG klarer den men diskussionerne bliver bare for dumme. Dem der slet ikke kan følge med beskylder vanen tro alle de er uenige med for at være samme person. Det er så dumt.

Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
Dealsen
24.09.2018 kl 23:31 4590

Det er noen stykker her inne, som hevder de eier aksjer. Med tanke på ensidige negative skriveriet, over tid, så er det vanskelig å se hvorfor de i det hele tatt gidder og eie aksjer. Når man er så negativt fokusert og innstilt på et selskap man faktisk "eier" aksjer i, så lurer jeg på hva vedkommende m.fl. vil synes om selskap som det ikke ønskes og investere i.


Edit: Det blir nesten for dumt å hevde at man er (tung) investor.
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
riskypick
25.09.2018 kl 01:25 4506

Ikke vær lei deg for negative innlegg. Gode negative innlegg er de beste innlegg på forumet,fordi de i de fleste tilfeller klargjør risikoen i caset. Det er lett å la seg rive med hvis man begynner å bli bull til en aksje. Det er vel derfor buffet har sagt noe sånt som: in the Stock market,pecimism should be your strongest allied.
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.09.2018 kl 06:58 4409

Dealsen

Hvis du etter all denne tiden ikke har sett at ledelsen har gitt seg selv enorme eierandeler i selskapet på bekostning av øvrige aksjonærer, så sender jeg mine kondolanser. Simpson har aldri eid så mye som en aksje i GIG, men kjenner altså mer til hendelsene de siste årene enn folk som skriver haussende innlegg daglig.
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
Dealsen
25.09.2018 kl 09:02 4269

Jr., vi får se hva kursen er om ett par år :)

Riskypick, joda jeg er forsåvidt enig i det. Men når det i bunn og grunn står det samme i innlegg etter innlegg, så har man liksom skjønt poenget til vedkommende.
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.09.2018 kl 09:32 4204

bokaj70:
"Dem der slet ikke kan følge med beskylder vanen tro alle de er uenige med for at være samme person. Det er så dumt."

Jeg løper ikke rundt omkring i trådene på hegnar forum og leter etter konspirasjonsteorier.
Bare så det er sagt.
Det hadde vært "så dumt" av meg.
Jeg har ikke engang 1% tvil på at niki/rotbløt/asleoh og graute er en og samme person.
Det kommer tydeligere frem for hvert innlegg.
Ikke pga innholdet, men skrivemåten og nøyaktig samme skriveleif går igjen.

For meg blir det for dumt når en person sitter med en agenda, under flere nick på diverse forum.
Eneste forskjell er innfallsvinkel,
men alt bunner ut i sportsboken som han enda ikke har forstått eller villet forstå til tross for at flere tålmodig har forklart det gjentatte ganger.
Jeg har min klare mening om hvorfor han er besatt av GIG, men klok av skade skal jeg holde den for meg selv.

Uansett gidder jeg ikke kaste bort tid på å diskutere det.
Enhver får tro på det de vil selv og jeg anser meg ferdig med saken etter dette innlegget.

Kritiske spørsmål har jeg ingenting imot.
Jeg er f.eks sterkt kritisk til hvordan ledelsen i GIG har håndtert denne nedturen.

Du har rett i en ting:
"jeg kan slet ikke følge med" i det som skjer om dagen.

Jeg ser du stadig justerer ned kursmålene dine,
men kun ut fra det fundamentale sånn du velger å lese tallene.
Det virker sikkert for deg, selv om du nå har en inngang som er høyt over kursmålet ditt.

Du tar ikke høyde for TA, usikkerhet rundt handelskrig, høye børser, flytting, HR/sportsbok og hva en avtale kan bety for kursen,
GIG sin tidlige posisjonering i USA og andre markeder osv, osv.
Da kan et kursmål basert kun på det fundamentale endre seg mye, eller bli direkte feil.

Jeg liker forresten innleggene dine som en motvekt og syns de er interessante.

Jeg har vært inn og ut på hvert støttenivå nedover med store tap der jeg før fikk fine innganger med fin gevinst.
Så jeg følger slet ikke med denne gangen.
Trøsten er at det er ikke så mange andre som kan følge med nå heller.
Det er for mye usikkerhet og der må GIG bli dyktigere ved neste korsvei.

Over og ut og lykke til!
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
Tex_Willer
25.09.2018 kl 10:24 4121

Niki,

Jeg tror aksjefallet i seg selv har gjort mange investorer usikre, noe som er veldig naturlig. I tillegg har GIG et helt nytt produkt i sportsboka som vi ikke har fått mye dokumentasjon på i regnskapene enda, som naturlig nok skaper usikkerhet.

Du har helt rett i at mye av infoen om sportsboka kommer fra ledelsen, så da blir spørsmålet hvor troverdig ledelsen er. Jeg synes ledelsen så langt har kommet med riktig informasjon til markedet (f.eks. i forhold til guiding). I tillegg har de et stort fokus på å følge lover og regler i de markedene de opererer i, noe som gir et inntrykk av ansvarlighet.

Når de f.eks opplyser at lansering av sportsboka har gitt de største besøkstallene de har sett på Rizk, og at marginene på oddssettingen er veldig bra synes jeg man bør tro dem på det. Om de bevisst gir feil informasjon her vil GIG miste troverdighet og anseelse i markedet noe som vil skade selskapet. Jeg er overbevist om at ledelsen er fullstendig klar over dette.

Det er imidlertid mulig allerede nå å se indikasjoner fra eksterne kilder på at det ledelsen har sagt stemmer. Hvis man ser på Alexa - rankingen som viser nettrafikk steg Rizk.com voldsomt etter lansering av sportsboka før VM, og den har fortsatt å stige siden med bl.a. oppstart av Premier League, noe som stemmer overens med det ledelsen sa. I tillegg har vi det rent logiske, der noen klaget over at oddsene på Rizk var satt for høyt. Ved oddssetting er det viktig å sette oddsene riktig, slik at de er lave nok til å trekke spillere, og samtidig høye nok til at man får god margin. Når oddsene er høye i følge noen spillere, betyr det nok at GIG får god margin på disse i tråd med hva ledelsen sa. Samtidig viser nettrafikken at oddsene ikke er for høye da så mange spillere er inne på Rizk.com.

Når det gjelder sportsboka ut til B2B kunder er det lite sannsynlig at det ikke stemmer at den fleksibel, med siste teknologi ift front end - løsninger, og at oddsene til GIG har slått oddsene til andre sportsbøker. Da hadde de blitt avslørt med en gang av kunder og investorer og mistet all kredibilitet i markedet. Det er jo nettopp dette som er forretningsideen bak utvikling av produktet. Hva annet enn inntekt fra sportsbetting kunne gitt GIG Sports inntekter før sportsboka var klar?

Jeg synes det er sunt at det stillles kritiske spørsmål på forumet. Så lenge spørsmålene er saklig begrunnet gir det grunnlag for en sunn debatt der vi kan komme frem til gode konklusjoner som gagner oss alle her inne. Det som er mer uheldig er gjentagende negative innlegg uten forankring i dokumentasjon eller logikk der det er tydelig at det eneste formålet er å skape usikkerhet og tvil. Det mest åpenbare med disse innleggene er de stadige selvmotsigelsene med at man er tungt lastet med aksjer men likevel er hvert eneste innlegg negativt. Det er ingen logisk sammenheng i slike innlegg slik at de faller på sin egen urimelighet. Det ser ikke ut til at brukerne som legger ut slike innlegg er klare over hvor lite troverdig innleggene deres er når de mangler både logikk, sammenheng og korrekt gjengivelse av fakta.
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
Bobby Dobolina
25.09.2018 kl 10:40 4089

I all hovedsak dreier dette seg om investor relations. GIG velger, ukjent av hvilken årsak, å sitte musestille i båten.
Det er klart selskapet kunne drevet kursen dersom de hadde gått til pressen med hvor de og hva de tenker om utvikling og forestående samarbeid.
Et godt eksempel på dette er THIN som børsmelder bare CFO har fått ut en buse han har slitt med en periode. Det gjør neppe store utslag på den lange fundamentale verdien av selskapet som fremkommer i kvartalspresentasjonene, men bidrar i det minste til kortsiktige oppturer til glede for aksjonærene.
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
Dr. Goodhead
25.09.2018 kl 10:58 4054

Bobby:
Det er veldig klart at GIG har valgt å kjøre en velidg restriktiv linje på hva de børsmelder, og helt personlig så synes jeg kanskje de kunne meldt litt mer for å opprettholde interesse blandt investorer.

Når det gjelder HR sportsbook så gav HR CEO Jim Allen nylig et intervju der de skriver:

Allen won't say if the stadium deal with the Dolphins precludes the tribe from having its own sports betting operation. He calls the topic "very fluid."

http://www.wlrn.org/post/sunshine-economy-business-betting

Så det virke som at spørsmålet rundt sportbetting og forhold til Miami Dolphins ikke er helt avklart enda.

Det er også greit å ha i bakhodet at HR kontrakten har potensialet til å generere store inntekter for GIG helt uavhengig av om de får sports book, etterhvert som flere stater reguleres for gambling. I intervjuet over snakker de om at Seminole/HR nå har enrett på bl.a slot machines i store deler av Florida. Selv om markedet nå ligger ann til å åpnes opp (i henhold til intervjuet), så vil jo HR ha en ganske annen posisjon i Florida enn i NJ om de i nær fremtid også kommer til å legget til rette for online casinoer.
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
Fjøsnisse
25.09.2018 kl 11:47 4889

Bra innlegg Tex.

Enig at det er sunt at det stilles kritiske spørsmål, men det er vanskelig å avgjøre om det er en agenda bak den gjentatte "gnagingen" eller ikke. Det er ikke vanskelig å forstå at en investor som har solgt på bunn med store tap, nærmest håper at kursen fortsetter videre ned. Slik er mennesklig psykologi (uten at jeg beskylder noen her for å ha en slik agenda). Det er uansett smart å ta alt som skrives på et offentlig fora slik som dette med en klype grovsalt. Det være seg positivt eller negativt.
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
Knievel
25.09.2018 kl 12:58 4786

Hva og hvor mye de børsmelder har jo vært/er et bevisst valg fra selskapet. Husker ikke om det stod i en kv.rapport eller om det kun ble sagt på pres.

Min konspiratoriske teori: Kursen skal holdes nede fram til børsskifte, for å få en grønn og fin start i stockholm.
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.09.2018 kl 13:00 4776

Tidligere har folk skrevet om den gode K. M. Aasen i Bergen. Hva gjør han nå, sitter i ro, selger eller kjøper han fremdeles?
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
anderix
25.09.2018 kl 13:07 4757

SL raid på gang? Det var da voldsomt.
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.09.2018 kl 13:37 4672

Ikke mye er endret her på HO siden jeg var inne sist ser jeg.
Det samme gnålet fra de samme aktørene.
Nok om det, tok noen få lodd i dag, til etter min mening attraktiv pris.

Lykke til alle mann, som fortsatt befinner seg på GIG skuta :-)
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
bokaj70
25.09.2018 kl 13:47 4636

@MayFLy

Uanset hvem der er hvem er Nikis indlæg fornuftige nok og mere nuancerede, end hvad vi er vant til fra Graute/Rotbløt. Forstår ikke din trang til den diskussion.

Derudover har du misforstået et par ting:
1) Mit bud på fair kurs er uændret 3,4 NOK, og jeg håber, at GiG ikke skuffer mig endnu engang.
2) Min ingang er ca. 1.3 fra NIO tiden. Reducerede en del i 5.8 - 6.x og købte tilbage i 4.x. Måske det du tænker på.

GiG har totalt set været en kanon investering - men det så naturligvis klart bedre ud 2018 1/1
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.09.2018 kl 14:42 4532

bokaj70:
graute/rotbløt/niki hva det nå er han kaller seg er på plass i trådene med sitt 6,7,8 nick?
Når han nå igjen er tilbake i sporet og gnålet om sportsboken som han har fått seriøse svar på i måneder blir det latterlig.
Eller patetisk er vel det rette ordet.
Når han i tillegg bruker lang tid på ting som ""skittkastingen" når det er noen som har kommet med kritiske kommentarer."
om seg selv under andre nick blir det bare teater.
Med ene nicket har han milliontap i GIG.
Med andre har han spådd nedturen og har full kontroll osv, osv.
Jeg har eierinteresser i GIG som aksjonær, tapet mitt svir og derfor hadde jeg trang til å stoppe teateret.
Jeg sa ingenting når han kom med noe nyansert selv om jeg så hvem han var.

Når du omtaler meg som en av "Dem der slet ikke kan følge med" så får du alltid svar fra meg.
Jeg syns du kaster stein i glasshus når du har kursmål 3.40,
men kjøpte aksjer på 4.x
Jeg vet godt du har tjent gode penger i GIG underveis, og vært med lenge som mange andre.
Selv om vi ikke alle har vært aktive på forumet.
Det svir naturligvis for oss alle det som skjer nå.

Mulig noen har seriøse planer om å kjøpe opp hele GIG.
Effektiv måte å få ned prisen på i så fall.
Vi får se hva det er som foregår...

Jeg har hvert fall fått meg en dyrekjøpt lærepenge her.
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
Fjøsnisse
25.09.2018 kl 15:16 4479

Bokaj70,

"Derudover har du misforstået et par ting:
1) Mit bud på fair kurs er uændret 3,4 NOK, og jeg håber, at GiG ikke skuffer mig endnu engang.
2) Min ingang er ca. 1.3 fra NIO tiden. Reducerede en del i 5.8 - 6.x og købte tilbage i 4.x. Måske det du tænker på."

Hvorfor solgte du ikke alt rundt 6,- hvis du anser 3,4,- for å være fair kurs?
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
Dealsen
25.09.2018 kl 15:32 4432

Nå blir det sannsynligvis avskrivninger lik internasjonal bransjestandard. Noen formeninger om hva det ville utgjort på de to siste kvartalene?
Kan det tenkes at flytting til Sverige skjer helt i starten på nyåret - en praktisk årsak må jo være at man regnskapsfører på forskjellig måte og at man sånn sett får året under ett.
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
Dr. Goodhead
25.09.2018 kl 15:38 4408

Mener RR har uttalt at de kommer til å videreføre den aggressive avskrivningen de har hatt til nå, selv etter de har flyttet til Stockholm. I de siste to kvartalene så har GIG avskrevet verdier for 9.5MEUR. Mye av det ville havnet på bunnlinjen med en avskrivning som var mer lik bransjestandarden.

Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
Dealsen
25.09.2018 kl 15:43 4404

Husker han nevnte noe om at investorene likte avskrivningen slik den er nå, da den gir mer forutsigbarhet. Men markedet blir også våte av god bunnlinje.
Redigert 21.01.2021 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
anderix
25.09.2018 kl 15:47 4441

tror du er inne på noe der;-) tror vi må se noen blå tall snart om dette skal snu!
Redigert 20.01.2021 kl 23:19 Du må logge inn for å svare
Tex_Willer
25.09.2018 kl 15:55 4423

Jeg har også hørt det samme, at de vil videreføre de nåværende avskrivningene. Det ville dog ikke forundret meg om de revurderte det etter Sverige - listing, da en fortsettelse av nåværende praksis vil føre til fortsatt misvisende og avvikende regnskapstall i forhold til resten av bransjen. Å følge avskrivningspraksisen til bransjen vil nok også gi mer riktig presentasjon av verdiene i regnskapet.

At flytting til Sverige skjer i Q4 er sannsynlig da det nok er fornuftig av praktiske hensyn før årsskiftet. De skal ha vel ha kapitalmarkedsdag 6. November i forkant. Forøvrig samme dag som presentasjon av Q3.
Redigert 20.01.2021 kl 23:19 Du må logge inn for å svare
Dr. Goodhead
25.09.2018 kl 15:58 4408

De langsigtige investorene tenker vel at de blå tallene blir enda mer blå over tid med dagens avskriving.

Mulig jeg tar feil her, men mener det var snakk om at affiliate sider skulle skrives ned over 3 år? I så fall vil jo alle affiliate oppkjøp gjort av GIG på EBITDA multippler 3.x bidra til negativ bunnlinje inntill de er ferdig avskrevet (hvis en for enkelhets skyld antar at EBITDA holder seg konstant i de 3 årene).
Redigert 20.01.2021 kl 23:19 Du må logge inn for å svare
Dealsen
25.09.2018 kl 16:02 4400

Mener å huske at det var 5 år. Blir i grunn overrasket hvis de ikke gjør det samme som resten av bransjen. Hver gang man sammenlignes med andre selskap så må man holde tungen rett i munnen m.t.p. avskrivninger. Det blir en slags usikkerhet knyttet opp mot det hele tiden, i tillegg til det regnskapsmessige.
Redigert 20.01.2021 kl 23:19 Du må logge inn for å svare
bokaj70
25.09.2018 kl 16:17 4362

@Mayfly/Fjønisse

Ok. Hver må jo fokusere på hvad de synes er vigtigt for diskussionen

Hvorfor jeg købte tilbage i 4.x?
Før Q2 havde jeg kursmål på 5,6 NOK og var derfor meget tilfreds med at kunne købe solgte aktier tilbage på 4 tallet.
Det er først efter det skuffende Q2 regnskab, at jeg har nedjusteret til 3,4 NOK.

Eneste grund til at jeg bringer det på bane er fordi Mayfly henviste fejlagtigt til min indgang.
Redigert 20.01.2021 kl 23:19 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.09.2018 kl 17:24 4241

Ser noen har handlet 100.000 aksjer kl 16.29 i dag på kurs 2,7516.
Regner med det da er kjøpt utenfor ordinær børs.
Tydelig at interessen ikke er helt fraværende på disse nivåene.
Action action, jeg ser etter action sa Jokke........ det hadde vært noe det ?
Redigert 20.01.2021 kl 23:19 Du må logge inn for å svare
Dealsen
25.09.2018 kl 17:32 4220

Er det noe jeg er overbevist om, så er det at svenskene som kommer inn tidlig vil få en skikkelig selskapsreise! Har stor tro på at vi får et sterkt Q3 - på samme dag som kapitalmarkedsdag - flott markedsføring og førsteinntrykk i Sverige. Kanskje det er dagen hvor den negative trenden snus..? Men jeg tror samtidig at vi ikke begynner å snakke av betydning før vi faktisk har emigrert.
Redigert 20.01.2021 kl 23:19 Du må logge inn for å svare
7invest
25.09.2018 kl 17:36 4216

Det ble gjort 3 salg i dag > 100.000 (1x2.8 og 2x2.75) , ser ikke noe spesielt i det.
GIG fortsetter å falle på relativt store volum - ikke noe å rope "hurra" for etter min vurdering ....
Ser ingenting i chart'ene som tyder på noe snarlig utbunning/vending , heller tvert om ...

-just my 2cent-
Redigert 20.01.2021 kl 23:19 Du må logge inn for å svare
7invest
25.09.2018 kl 17:57 4180

Asleoh på shareville skriver om noe jag har savnet her på HO : “forbrukerenes tilbakemelding» , det er jo tross alt de som skal fylle GIG kassen med penger….
Dette er ikke mine ord, men innlegg av denne typen (fra brukere) har jeg savnet. Dersom Asleoh har rett er dette en nytt «Opera»-case.


«Tror du heller skal fokusere på selve produktet og ikke minst markedet. Som forbruker ser jeg ingen, absolutt ingen fordeler med å bruke rizk, guts, metalcasino osv. Ta rizk. Her om dagen ble jeg kontaktet av Rizk. Hadde visst svart negativt på noen greier. Jeg ble spurt om hvorfor jeg ikke ville anbefale rizk. Jeg spurte tilbake, hvorfor skal jeg bruke rizk? Hva kan dere tilby meg som ikke de andre sidene har. Jeg får masse bonuser av comeon, jeg får morsomme konkurranser av coolbet (doubble og tripple up) og meget høy odds. Jeg får utallig mye rart å spille på av bet365 samt bygge min egen odds. Alle disse sidene kan også tilby meg minst like bra Casino, faktisk bedre. Jeg satte inn 2000 kr på rizk grunnet en ting. Han var ærlig. "ja, du har gode poenger. og jeg kommer garantert til å bringe det videre" Han sa videre at de er i begynnelsesfasen og at de etter hvert vil komme med nye konkurranser og tilbud slik de andre gjør. Før det skjer, kommer jeg ikke til å kjøpe en eneste aksje. Husk, GIGs konsept er totalt avhengig av oss forbrukere, enten via egne sider eller deres B2B kunders. For en forbruker er GIG gammeldags, kjedelig og gir oss ikke noe nytt. Når det gjelder markedet så tror jeg forespørselen snart er større enn etterspørselen. Dvs at jeg også tror mange tilbydere vil forsvinne. Det plopper opp i øst og vest. Da er spørsmålet, er det i det hele tatt behov for et selskap som GIG? Det var, men de er nok over 15 år for sent ute. Jeg ser ikke at GIG skal bli noe suksess. ideen var god, men etterspørselen er ikke der. De får jo nesten ingen b2b kunder i det hele tatt. Skjønner ikke folk hintet, så kan jeg vise til at ledelsen solgte seg kraftig ut på 4 tallet. Bedre hint kan en ikke få. Og HR skal bruke Gig sin sportsbok? jeg må bare le. Sannsynligvis er Casino avtalen deres kortvarig. HR vil nok i fremtiden ha sitt eget komplette online produkt tilpasset og utviklet akkurat slik de ønsker. men for al del, kjøp aksjer nå hvis du tror dette er gull. Gjør det omvendte av ledelsen, det pleier å være lurt. :)
GIG er ikke konkurranse dyktige. Det tilbys ikke noe nytt. Forbrukerne får det gig kan by på + masse mer hos konkurrentene som jeg har skrevet om.
HR har ingen erfaring med online casino og betting. De måtte "skynde" seg inn i markedet. jeg tror (vet ikke) men jeg tror GIG er kun en midlertidig løsning for HR som de fikk billigst. Jeg tror på sikt at de skal ha noe helt eget kun tilpasset deres kunder. Jmf deres målsetning. De kan ikke bli størst med det online casino de nå har, konkurrentene har et mye bedre og mer komplekst tilbud. HR skal ta opp kampen med bet365 osv.
Tror heller vi skal se nedover. Aksjen er hauset så til de grader opp, blant annet på HO. Jeg mener selskapet er pr idag priset alt for høyt. Har hele tiden sagt 2,80. Nå tror jeg faktisk vi kan få se under 2 tallet. Det har heller ikke vært et eneste innside kjøp på disse kursene. Kommer det en korreksjon på Oslo børs, da skal vi langt ned”
Redigert 20.01.2021 kl 23:19 Du må logge inn for å svare