Nano emi

stockwalker
NANO 23.09.2020 kl 16:36 11224

Oslo, Norge, 23. september 2020 Nordic Nanovector ASA (OSE: NANO) ("Nordic Nanovector" eller "selskapet"), et biofarmasøytisk selskap dedikert til å forlenge og forbedre livene til pasienter med hematologisk kreft gjennom utvikling og kommersialisering av innovativ målrettet therapeutics, kunngjør lanseringen av en rettet emisjon av nye aksjer ("de tilbudte aksjene") som representerer opptil omtrent 20% av selskapets utestående aksjekapital på dette tidspunktet ("emisjonen") Selskapet har engasjert ABG Sundal Collier ASA, Carnegie AS og DNB Markets, en del av DNB Bank ASA som Joint Global Coordinators and Joint Bookrunners (samlet referert til som "Managers") i forbindelse med den private plasseringen. Nordic Nanovector har til hensikt å bruke nettoinntektene fra den private plasseringen til følgende formål:
· Videre utvikling av den sentrale PARADIGME fase 2b-studien med Betalutin® hos pasienter med 3. linje tilbakefall / ildfast follikulært lymfom (3L R / R FL).
· Gjennomføre farmakokinetikk (PK) studier og utføre CMC-aktiviteter som kreves for den planlagte BLA (Biological License Application) arkivering.
· Start forberedende aktiviteter for bekreftende fase 3-prøve.
· Generelle forretningsformål. Inntektene fra den private emisjonen forventes å utvide selskapets kontantbane til 3. kvartal 2021, med en estimert forbrenningshastighet på 30-40 millioner kroner per måned deretter.

Det vil være behov for å sikre ytterligere finansiering gjennom egenkapital, gjeld og / eller partnerskap, senest i løpet av første halvår 2021 for å sikre tilstrekkelig finansiering for at selskapet kan nå sitt viktigste verdiplekspunkt, 3-måneders toppdata fra den kliniske studien PARADIGME, rettet mot H2 2021.

Firmaoppdatering
Selskapet gjennomfører PARADIGME-studien, som undersøker Betalutin® ved tilbakefall / ildfast ikke-Hodgkins lymfom. Selskapet har i 2020 fullført en strategisk gjennomgang og konkludert med at den vil fokusere sin innsats og ressurser fullt ut på PARADIGME-studien til den er ferdig. Videre har selskapet i 2020 tatt følgende viktige beslutninger knyttet til Betalutin® og PARADIGME-studien: · · ·
· Utvidelse av inklusjonskriterier for rekruttering til PARADIGME-studien
· Evaluering av bruken av enkeltmiddel Betalutin® i tilbakefall / ildfast marginal sone lymfom (MZL). Fast track (US) og Orphan drug (EU) -betegnelser oppnådd
· Fokus for PARADIGME-studien fremover er satt på "40/15" -armen basert på uavhengig anbefalingskomiteens anbefaling (etter omfattende gjennomgang av foreløpige data)
Den sentrale fase IIb PARADIGME utprøving av Betalutin® i 3L R / R FL er, selv om den er betydelig påvirket av COVID-19, og utvikler seg med 95 nettsteder i 24 land åpne for registrering og 56/130 pasienter registrert fra 26. august 2020 og målretter mot 3-måneders topplinjedata H2'2021. Protokollendringer til PARADIGME blir implementert for å utvide kvalifisert pasientpopulasjon og øke registreringsfrekvensen, avgjørelse basert på gjennomgåtte FDA-diskusjoner: · ·
· Selskapet har startet arbeidet mot relevante regulatorer i hvert av de 24 land for å endre protokollen ( inkluderingskriterier) og selskapet forventer å gi en oppdatering om dette arbeidet i Q3 2020-presentasjonen planlagt til 19. november 2020
· Bakgrunnen for endringen av protokollen er å øke rekrutteringsgraden og selskapet forventer å være i posisjon til å gi ytterligere detaljer i denne forbindelse senest i Q4 2020-presentasjonen i februar 2020

Nordic Nanovector mener at disse tiltakene gjør selskapet godt posisjonert i forhold til opplesning fra fase IIb PARADIGME-prøveversjon av Betalutin®.

Den private emisjonen
Tegningskursen og antall aksjer som skal utstedes i den private emisjonen vil bli bestemt ved en akselerert bokbyggingsprosess. Søknadsperioden for den private plasseringen starter i dag kl. 16.30 CEST og stenger kl. 08.00 (CEST) 24. september 2020 ("søknadsperioden"). Selskapet og lederne forbeholder seg retten til å lukke eller forlenge søknadsperioden når som helst og uansett grunn. Hvis søknadsperioden forkortes eller forlenges, kan andre datoer som det henvises til her, endres tilsvarende. Selskapets største aksjonær, HealthCap VI L.P., har forhåndsabonnert på et antall Tilbudsaksjer tilsvarende EUR 700.000.

Primærinnsidere, inkludert styreleder og nøkkelledelse, har forhåndsnotert et antall Tilbudsaksjer tilsvarende EUR 55.000. Minimumsabonnementet og tildelingsbeløpet i den private emisjonen vil være NOK tilsvarende 100 000 EUR, forutsatt at selskapet etter eget skjønn kan tildele et beløp under 100 000 EUR i den grad det er gjeldende unntak fra prospektkravet i henhold til gjeldende regelverk, inkludert verdipapirhandelloven og tilleggsregler, er tilgjengelig. Tildeling av de tilbudte andelene vil bli bestemt ved slutten av bokbyggingsprosessen, og den endelige tildelingen vil bli foretatt av selskapets styre ("styret") etter eget skjønn, etter råd fra lederne. Tilbudte aksjer vil bli utstedt basert på fullmakt gitt til selskapets styre på selskapets ordinære generalforsamling 10. juni 2020 ("fullmakten").
Styret har vurdert alternative strukturer for å skaffe ny egenkapital.

Etter nøye overveielser er styret av den oppfatning at det vil være i selskapets felles interesse og aksjonærene å skaffe egenkapital gjennom en rettet emisjon som tilsidesetter aksjonærenes fortrinnsrett. Ved å strukturere transaksjonen som en rettet emisjon, vil selskapet være i stand til å skaffe kapital på en effektiv måte, med lavere rabatt til dagens handelspris og med betydelig lavere risiko sammenlignet med en fortrinnsemisjon. I tillegg er den private plasseringen underlagt markedsføring gjennom en forhåndslyd og en offentlig kunngjort prosess for bokbygging. På denne måten oppnås en markedsbasert abonnementspris. Selskapet vil også vurdere om det skal påbegynnes et reparasjonstilbud mot eksisterende aksjonærer som ikke deltok i emisjonen. Rettet emisjon vil være rettet mot norske og internasjonale investorer, i hvert tilfelle underlagt og i samsvar med gjeldende unntak fra relevante prospekt- eller registreringskrav. Melding om tildeling og betalingsinstruksjoner forventes å bli utstedt til søkerne omkring 24. september 2020 gjennom en melding som skal utstedes av lederne.

Rettet emisjon er delt inn i to rater:
· 6 850 350 aksjer vil bli avgjort med eksisterende og ubelastede aksjer i selskapet som allerede er notert på Oslo Børs, i henhold til aksjelåneavtaler mellom DNB Markets (på vegne av lederne), Company, HealthCap VI LP og Radiumhospitalets Forskningsstiftelse, for å legge til rette for levering av børsnoterte aksjer til investorer på levering mot betalingsbasis ("Tranche 1 Offer Shares"). Tranche 1-aksjene vil bli omsettelig fra tildeling. Lederne vil gjøre opp aksjelånet med et tilsvarende antall nye aksjer i selskapet som vil bli utstedt av styret i henhold til fullmakten, forventet 30. september 2020.
· Ledere forventes å forhåndsfinansiere tegningskursen for gjenværende Tilbudsaksjer ("Tranche 2 Tilbudsaksjer") for å muliggjøre en rask registrering av aksjekapitaløkningen i Norsk Foretaksregister ("NRBE"). Tranche 2-tilbudets aksjer vil kunne omsettes fra registrering av aksjekapitalforhøyelsen i NBRE, forventet å være den 25. september 2020. Levering av de Tranche 2-tilbudte aksjene vil være på en levering mot betaling til investorene. Tranche 2-aksjene vil bli utstedt av styret i henhold til fullmakten. Selskapet har avtalt med lederne om å låse opp fremtidige aksjeemisjoner i en periode på 90 dager fra utløpsdatoen, med forbehold om vanlige unntak.

Selskapets styre og ledelse har alle avtalt med lederne om å låse opp eksisterende aksjebeholdninger i en periode på 360 dager fra utløpsdatoen, med forbehold om vanlige unntak. I tillegg har selskapets største aksjonær, HealthCap VI L.P., avtalt med lederne om en låsing i en periode på 90 dager fra utløpsdatoen, med forbehold om vanlige unntak. Selskapet vil kunngjøre det endelige antallet plasserte tilbudte aksjer og den endelige tegningskursen i den private emisjonen i en børsmelding som forventes å bli publisert før handelsåpningen på Oslo Børs i morgen, 24. september 2020. Fullføring av emisjonen er med forbehold om endelig godkjenning av selskapets styre. Selskapets siste presentasjon av selskapets oppdatering er tilgjengelig på www.nordicnanovector.com i seksjonen: Investorer og media / Rapporter og presentasjon / 2020.
Redigert 20.01.2021 kl 22:27 Du må logge inn for å svare
rischioso
24.09.2020 kl 17:24 3342

Det er godt å se at du i alle fall ikke har mistet humøret selv om også det kan mistes på børs - stå på så går det nok bra til slutt - får vi håpe ... ;)
Redigert 20.01.2021 kl 19:41 Du må logge inn for å svare
Lotepus
24.09.2020 kl 17:46 3281

Da ble det rett igjen . 👍
Redigert 20.01.2021 kl 19:41 Du må logge inn for å svare
Kagge
24.09.2020 kl 18:53 3161

Lotepus - Prestasjon👍 Tenk å treffe på en hel krone.. Hvordan klarer du det?? Alle vi andre var jo sikre på kurs rundt 25,- i dag 😜
Redigert 20.01.2021 kl 19:41 Du må logge inn for å svare
Fljo
24.09.2020 kl 18:58 3134

For en tragedie Nano har blitt. Tipper den faller ytterligere før det en dag måtte komme en positiv trigger. Men neste trigger kan like gjerne være av den negative sorten, f.eks at pasientrekrutteringen lagger tross nye kriterier, men med en tiltagende korona oppblomstring i mange land.
Redigert 20.01.2021 kl 19:41 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.09.2020 kl 19:01 3126

tragisk selskap med en udugelig ledelse man sjelden ser selv i molboland

de gjør vel ikke annet enn å heve millionlønn med bonus og gratisopsjoner. ikke rart de bytter sjef så ofte slik at ingen trenger å ta ansvar for å rævkjøre aksjonærene

er nok ingenting av verdi ellers hadde de blitt kjøpt opp for lengst
Redigert 20.01.2021 kl 19:41 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.09.2020 kl 21:14 2935

Må si det er ganske deilig å være innstilt på en langsiktig investering når jeg vet at Betalutin fungerer. Kan ikke skjønne annet enn at dette vil gå veien.
Redigert 20.01.2021 kl 19:41 Du må logge inn for å svare
Falketind
24.09.2020 kl 21:35 2878

Som aksjonær støtter deg på det. Tolmodighet er en dyd, satser på at vi blir godt belønnet til slutt. 📈
Redigert 20.01.2021 kl 19:41 Du må logge inn for å svare
Falketind
24.09.2020 kl 21:35 2874

Som aksjonær støtter deg på det. Tolmodighet er en dyd, satser på at vi blir godt belønnet til slutt. 📈
Redigert 20.01.2021 kl 19:41 Du må logge inn for å svare
frontal
24.09.2020 kl 21:36 2872

Når børsen surner til ytterligere snart vil NN bli kjørt under 10kr er min spådom. Med ingen triggere i nærmeste fremtid og kun neste Emi å se frem til er NN stor favoritt for short.

Følg med på aksjonærlistene, der er fasiten folkens!

Doktor og Jimmi er merkelig stille i det siste. Hva skjer?
Redigert 20.01.2021 kl 19:41 Du må logge inn for å svare
Hugoil
24.09.2020 kl 21:56 2808

Hvem har solgt i forkant?
Hvordan har utviklingen i topp50 vært utover året?
Redigert 20.01.2021 kl 19:41 Du må logge inn for å svare
frontal
25.09.2020 kl 10:14 2511

Blackrock og Siessenner f.eks.
Redigert 20.01.2021 kl 19:41 Du må logge inn for å svare
Hugoil
25.09.2020 kl 11:32 2394

Blackrock er nesten 1,5 år siden. Når solgte Sissener, litt etter litt eller det meste i en gang?
Ellers noen bevegelser, noen med lister?
Redigert 20.01.2021 kl 19:41 Du må logge inn for å svare
Kagge
25.09.2020 kl 12:44 2269

Du må komme med nyere eksempler enn det på den påstanden.. her snakker vi jo 5 mnd før forrige emi...

Hvo lenge skal likene etter Blackrock og Sissener dras frem i lyset...
Redigert 20.01.2021 kl 19:41 Du må logge inn for å svare
Bullinvestor
25.09.2020 kl 14:49 2148

Snart 15 tallet ikke uventet etter alle tafatte styrte økonomiske grep fra ledelsen. I tradisjon tro så er det nok bare å vente litt for det blir sikkert billigere for dem som ønsker inngang. Er ikke professor i markeds psykologi med jeg er helt sikker at det var et sykt dårlig timing av emisjon når Nano ledelsen sitter på info.. Timingen mellom 25- 32 kr hadde faktisk en barneskole klart og da hadde det vært gode muligheter for at 20 tallet hadde holdt vann i ettertid. Men med å drite i kursutvikling og samtidig holde kortene tett inntil brystet så vet Nano best. God helg alle sammen
Redigert 20.01.2021 kl 19:41 Du må logge inn for å svare
Billyjojimbob
28.09.2020 kl 13:02 1701

Nærmer seg 14 nå etter emivakumplanen.
Redigert 20.01.2021 kl 19:41 Du må logge inn for å svare
snoken
28.09.2020 kl 13:04 1695

Virker som Nano har floppet totalt. Tragisk
Redigert 20.01.2021 kl 19:41 Du må logge inn for å svare