MSEIS (Buy NOK 4): Phase 2 of the OBN MC has started


Dagsfersk.

CGG just announced completion of the first phase of its multi-year OBN survey which is done on a 50/50 basis with MSEIS. Furthermore, CGG and MSEIS has immediately commenced second acquisition phase. The survey started in March 2020 and has, according to CGG already received significant industry interest and prefunding, with first images targeted for Q1 2021. The survey is targeting the UK 32nd License Round that was awarded on 3 September 2020.

Plukket fra XI: Kilde, CGG, Arctic.

Det beste for Mseis er nok at de hadde tatt noen jobber , mens de venter på bedre betalte prosjekter. Dårlig løsning å sitte på gjerdet og vente på pengene. Bør ikke vente for lenge , det koster for mye. Og for all del, forumet må slutte å være mer opptatt av konkurrentene en Mseis.

Flere som nevnte tideligere at markedet er i en krise og jobbene som legges ut på anbud går så lavt at det kun gir cashflow, men minimal inntekt. Kjedelig å ta en slik jobb og ikke ha folk til de større jobbene som gir noe. Og slik jeg har forstått har dem arbeid så dem sitter ikke bare på gjerdet.
Odi.1
17.10.2020 kl 15:50 516

bare svada fra disse short nissene, MseisFA har hanket flere solide avtaler for 2020 og 2021 siden Mars 2020.
Jeg gidder ikke ramse dem opp, dem ligger på News Web for dem som er interessert. Kommer nok flere OBN deep i Brazil også , på de ordentlig store dype jobbene som det er den beste dollaren i . Ha tålmodighet.
BOHICA
17.10.2020 kl 20:08 355

Her skyter du i blinde med bare bom. Mseis har jobb, jævlig dumt å bruke ressurser på småjobber, som fører til at de ikke kan si ja til de virkelig store.