SoftOx med potensielt gjennombrudd i kampen mot Covid 19 !


SoftOx Solutions AS med potensielt gjennombrudd i kampen mot Covid19 – Positive resultater fra test av inhalasjonsløsning i dyr
SoftOx Solutions AS har i dag fått resultatene på inhalasjonsstudiene i minigris som viser svært lovende resultater med tanke på å videreutvikle selskapets teknologi til en behandling for infeksjoner i luftveiene, inkludert Covid19 pasienter. Resultatene tyder på at vi har funnet «trygge» konsentrasjoner som ikke skader luftveiene samtidig som vi har antimikrobiell effekt.
«Med vår skånsomme og effektive teknologi har vi nå muligheten til å planlegge for de første studier i mennesker (fase I). I motsetning til mange andre behandlinger, går vår behandling direkte på å inaktivere Coronaviruset», sier Geir Almås, Administrerende Direktør i SoftOx Solutions AS. Selskapet har avtalt et møte med Lægemiddelstyrelsen i Danmark for å få råd om den videre utviklingsveien for et slikt legemiddel. «Vi er optimistiske på å oppnå en raskere vei til pasientene med en såkalt «fast track» anbefaling», sier Glenn Gundersen, Medisinsk Direktør i SoftOx Solutions AS.
«Denne teknologien er unik, den er enkel og usedvanlig effektiv. Jeg er overbevist om at vi står overfor et gjennombrudd i behandlingen av vanskelige infeksjoner. Vi har sett på effekten av SoftOx-løsning i luftveiene og dette kan være løsningen verden venter på, som kan spille en viktig rolle i behandling av pågående og fremtidige epidemier og pandemier» sier Professor i bakteriologi og Primary Investigator Thomas Bjarnsholt* ved Universitetet i København og Rigshospitalet i København.

*Thomas Bjarnsholt er medlem i selskapets Scientific Advisory Board og har i perioder oppdrag som konsulent for SoftOx Solutions AS


https://newsweb.oslobors.no/message/514362
Maalselv
17.10.2020 kl 22:19 1514

Hvilken løgn skulle det være ? Jeg håper det drøyer til 9. november, du vet hva som skjer da ?
He1234
17.10.2020 kl 23:36 1436

https://www.apotekhjem.no/antibac-alkfri-hånddes-fliptop
Her til 219 kr.

Enda en nettside som selger i Sverige. 12 for 728sek.
https://www.tingstad.com/se-sv/stad-hygien/tval-hygien/handdesinfektion/handdesinfektion-dax-500ml-51212

Til dere som sier at Kiiltoclean er et dyrt mellomledd. Hvorfor er Kiiltoclean distributør i Sverige til en svært billig pris. Sikker på at det ikke er apotek1 som tar seg så godt betalt?
Redigert 17.10.2020 kl 23:48 Du må logge inn for å svare

Nei, kan modere det utsagnet ettersom jeg ikke vet kommisjonen de tar. At marginer forsvinner ut av lommene til SoftOx er uansett tilfelle.

Antok at de tok litt grunnet statusen merkevaren deres har i regionen.

Leser det er flere som blir utålmodige og mener Softox burde informert markedet bl.a knyttet til møte med danske myndigheter i begynnelsen av oktober når det gjelder inhalatoren/Fast track. Selv om det har vært møte med myndighetene, vil beslutningen ikke bli tatt i møte - må påregne at det tar tid før endelig beslutning foreligger. Jeg forventer ellers minst to andre meldinger i Q4 - ift. EU godkjenning og resultatet av anbudskonkurransen.

Jeg tror Softox har lært - at det ikke er kvantitet (antall børsmeldinger) som er det viktigste, men kvalitet (innholdet i meldingene). Ellers registrerer jeg at det skjer en del på salgsfronten av desinfeksjonsmiddel (+ nye ansatte), og klarer Softox å vinne anbudskonkurransen (HINAS), tenk hvilken reklameeffekt det får for resten av markedet (og ikke minst muligheten for å få innpass i helsevesenet i andre land (dersom EU godkjenningen kommer)? Videre merker flere (også utenfor helsevesenet), som nå er nødt til å desinfisere hendene mange ganger om dagen, problemet med tørre hender/sprekker i huden...

To artikler det kan være verdt å lese;

https://www.dinside.no/bolig/advarer--svaert-brannfarlig/72953606

https://www.rodekorsforstehjelp.no/rad-og-informasjon/produktinformasjon/Antivir-fra-soft-OX/

Det er flere og flere artikler om brannfare med alkoholbasert desinfeksjonsmidler, at det tørker ut huden og vi ser mer og mer reklame for Softox sine produkter (tar alt av virus/bakterier og er hudvennlig).
Redigert i går kl 16:48 Du må logge inn for å svare

Det var jo kjempereklame fra Røde Kors ! Ting skjer, men alt kommer ikke over natta slik som enkelte synes å forvente.


Jeg skal ikke forsvare alt ledelsen i Softox har gjort - det var mye knyttet til kommunikasjonen ut mot markedet i våres de kunne gjort bedre, samt presentasjonen ved Q1 var utrolig dårlig. Det ser vi effektene av i dag - ved at tilliten til selslapet virker å være tynnslitt. Samtidig tror jeg veldig mye skjedde utrolig fort for selskapet i våres/sommer - og i tillegg var det nok alt for mange aksjonærer som hadde helt urealistiske forventninger til salget. Dersom en leser tidligere rapporter og guiding er min oppfatning at selskapet i dag er i rute, og jeg mener selskapet har gjort veldig mye riktig denne høsten og jeg ville valgt akkurat den samme strategien (få på plass infrastrukturen/produksjonskapasiteten, drive med lobbyvirksomhet og satse på innpass i helsevesenet i Norge/andre land). Vi begynner også å se mye mer reklame/steder en kan kjøpe Softox sine produkter - samt bivirkningene av alkoholholdig desinfeksjonsmidler. Husk at vi kommer til å være nødt til å bruke desinfeksjonsmidler i mange år fremover - og flere kommer til å slite med tørre hender ved bruk av alkoholholdig desinfeksjonsmiddel. Jeg tror vi kommer til å få mange gode nyheter utover høsten/vinteren
Redigert i går kl 17:01 Du må logge inn for å svare

Så bra at Rødekorsførstehjelp ser ut til å komme på banen, flere måneder siden jeg tipset de om Softox og omvendt. De holder til i Bergen og har virket som det har vært litt "støtt" lokalt næringsliv og Vovi på meg der i grunn men morsomt å se de tydeligvis er på gang å ta inn fra Softox. Må kanskje selge ut Vollvik sitt før Antivir kommer, antar det har salgsslutt 31.12. da det er laget ut fra WHO's sin standard, som mye annet desinfeksjonsmiddel.

Normalone: Tror du er inne på noe der og støtter dine tanker om Softox sin plan, tror også den kan vise seg å være riktig vei og gå. Får de Hinas etter mye jobbing for å endret "malen" om sprit som desinfeksjon, har de en god referanse opp i mot andre. Også opp i mot helsevesnet i andre land om de skulle få Hinas.
Redigert i går kl 17:30 Du må logge inn for å svare

Jeg tror mange av brikkene vil falle på plass når/hvis de vinner anbudet til HINAS - tenk reklamen Softox får når helsepersonell skryter av hvor mild den er mot hendene og kostnadene en sparer ved at en slipper å bruke kremer mv? Dette er helt klart det viktigste og største markedet - hvor ballen vil starte å rulle ift andre markeder- og det vil være mye enklere å selge produktene til helsevesenet i utlandet dersom en kan vise til en slik avtale. Jeg tror Softox sin lobbyvirksomhet mot helsevesenet (hør på presentasjonen fra Q2) som er mye av årsaken til at en har fått egen anbudskonkurranse ift alkoholfri desinfeksjon, som etter mitt syn er skreddersydd for Softox.

Danskene er redde for Coronasmitte i minkfarmene skal mutere å påvirke effekten av en ny vaksine.
https://www.dagbladet.no/nyheter/over-n-million-coronasmittet-mink/72952060

Noen flere som kan se for seg hvis mutering og vaksiner ikke fungerer? Så hva med litt Softox i en liten sprøyte i armen og vips blir vi mer immune mot Covid, i verste fall, eneste som vil ha noen spesiell virkning? det hadde vært en våt,våt drøm :)

Men i morgen kan det bli liv, kanskje i LIFE også,på en eller annen måte. Der går du spennende dager i møte.

Ja det kan det. Life er det i grunn nok liv om dagen, men det kan plutselig komme noe nytt fra Softox som gjør at det blir liv i den. Uten nyheter så tror jeg den blir liggende ganske rolig. Ser ut som den har funnet sitt intervall der den pendler mellom 55,5 og 57 hvilket vel sier at det ikke er mange som selger seg ut og heller ikke mange som kjøper seg inn for tiden. Uansett vil det skje store bevegelser i Softox før jul tror jeg. Det er jo en rekke nyheter som bør komme innen vi sender rakettene eller bakkefyrverkeri for raketter er jo ulovlig. Skjønner virkelig ikke hva som tar sånn tid når det gjelder den godkjenningen fra Sverige.

Nei, gitt.

Men det kan øke fokus på overflate-desinfeksjon (og hånd for så vidt) innenfor dyrehelse, og der distribueres jo allerede Softox via VESO (Effectdes).
Redigert i går kl 22:37 Du må logge inn for å svare

Oppvokst på gård og håndvask var man nøye med for 30-40 år siden også, i allefall dyrlegen, håndvask både før og etter og nøye vask av støvler og bruk av engangsfrakk. Men dette hjelper lite ved å stanse eventuelt mutert smitte i luftveiene, man får nærkontakt og puster inn det dyra puster ut. Så at danskene velger å slakte ned bestander kan jeg forstå og at mange andre land gjør det samme tviler jeg på, så mutering vil vi nok få med stor sannsynlighet. Hvor står vi da når gårsdagens medisin lages?, skulle inhalatoren virke på mennesker vil den være den beste løsningen og vil virke om viruset muterer så mye det vil, Softox blir løsningen (tror jeg.)
Redigert i går kl 23:38 Du må logge inn for å svare


Swis-02 Globalt kan dette representere et milliardmarked for SoftOx.