SoftOx med potensielt gjennombrudd i kampen mot Covid 19 !


SoftOx Solutions AS med potensielt gjennombrudd i kampen mot Covid19 – Positive resultater fra test av inhalasjonsløsning i dyr
SoftOx Solutions AS har i dag fått resultatene på inhalasjonsstudiene i minigris som viser svært lovende resultater med tanke på å videreutvikle selskapets teknologi til en behandling for infeksjoner i luftveiene, inkludert Covid19 pasienter. Resultatene tyder på at vi har funnet «trygge» konsentrasjoner som ikke skader luftveiene samtidig som vi har antimikrobiell effekt.
«Med vår skånsomme og effektive teknologi har vi nå muligheten til å planlegge for de første studier i mennesker (fase I). I motsetning til mange andre behandlinger, går vår behandling direkte på å inaktivere Coronaviruset», sier Geir Almås, Administrerende Direktør i SoftOx Solutions AS. Selskapet har avtalt et møte med Lægemiddelstyrelsen i Danmark for å få råd om den videre utviklingsveien for et slikt legemiddel. «Vi er optimistiske på å oppnå en raskere vei til pasientene med en såkalt «fast track» anbefaling», sier Glenn Gundersen, Medisinsk Direktør i SoftOx Solutions AS.
«Denne teknologien er unik, den er enkel og usedvanlig effektiv. Jeg er overbevist om at vi står overfor et gjennombrudd i behandlingen av vanskelige infeksjoner. Vi har sett på effekten av SoftOx-løsning i luftveiene og dette kan være løsningen verden venter på, som kan spille en viktig rolle i behandling av pågående og fremtidige epidemier og pandemier» sier Professor i bakteriologi og Primary Investigator Thomas Bjarnsholt* ved Universitetet i København og Rigshospitalet i København.

*Thomas Bjarnsholt er medlem i selskapets Scientific Advisory Board og har i perioder oppdrag som konsulent for SoftOx Solutions AS


https://newsweb.oslobors.no/message/514362
Redigert 21.01.2021 kl 09:37 Du må logge inn for å svare
Maalselv
17.10.2020 kl 22:19 9794

Hvilken løgn skulle det være ? Jeg håper det drøyer til 9. november, du vet hva som skjer da ?
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
He1234
17.10.2020 kl 23:36 9574

https://www.apotekhjem.no/antibac-alkfri-hånddes-fliptop
Her til 219 kr.

Enda en nettside som selger i Sverige. 12 for 728sek.
https://www.tingstad.com/se-sv/stad-hygien/tval-hygien/handdesinfektion/handdesinfektion-dax-500ml-51212

Til dere som sier at Kiiltoclean er et dyrt mellomledd. Hvorfor er Kiiltoclean distributør i Sverige til en svært billig pris. Sikker på at det ikke er apotek1 som tar seg så godt betalt?
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
Grylls
18.10.2020 kl 00:34 9428

Nei, kan modere det utsagnet ettersom jeg ikke vet kommisjonen de tar. At marginer forsvinner ut av lommene til SoftOx er uansett tilfelle.

Antok at de tok litt grunnet statusen merkevaren deres har i regionen.
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare

Leser det er flere som blir utålmodige og mener Softox burde informert markedet bl.a knyttet til møte med danske myndigheter i begynnelsen av oktober når det gjelder inhalatoren/Fast track. Selv om det har vært møte med myndighetene, vil beslutningen ikke bli tatt i møte - må påregne at det tar tid før endelig beslutning foreligger. Jeg forventer ellers minst to andre meldinger i Q4 - ift. EU godkjenning og resultatet av anbudskonkurransen.

Jeg tror Softox har lært - at det ikke er kvantitet (antall børsmeldinger) som er det viktigste, men kvalitet (innholdet i meldingene). Ellers registrerer jeg at det skjer en del på salgsfronten av desinfeksjonsmiddel (+ nye ansatte), og klarer Softox å vinne anbudskonkurransen (HINAS), tenk hvilken reklameeffekt det får for resten av markedet (og ikke minst muligheten for å få innpass i helsevesenet i andre land (dersom EU godkjenningen kommer)? Videre merker flere (også utenfor helsevesenet), som nå er nødt til å desinfisere hendene mange ganger om dagen, problemet med tørre hender/sprekker i huden...
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare

To artikler det kan være verdt å lese;

https://www.dinside.no/bolig/advarer--svaert-brannfarlig/72953606

https://www.rodekorsforstehjelp.no/rad-og-informasjon/produktinformasjon/Antivir-fra-soft-OX/

Det er flere og flere artikler om brannfare med alkoholbasert desinfeksjonsmidler, at det tørker ut huden og vi ser mer og mer reklame for Softox sine produkter (tar alt av virus/bakterier og er hudvennlig).
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
Maalselv
18.10.2020 kl 15:29 8917

Det var jo kjempereklame fra Røde Kors ! Ting skjer, men alt kommer ikke over natta slik som enkelte synes å forvente.

Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare

Jeg skal ikke forsvare alt ledelsen i Softox har gjort - det var mye knyttet til kommunikasjonen ut mot markedet i våres de kunne gjort bedre, samt presentasjonen ved Q1 var utrolig dårlig. Det ser vi effektene av i dag - ved at tilliten til selslapet virker å være tynnslitt. Samtidig tror jeg veldig mye skjedde utrolig fort for selskapet i våres/sommer - og i tillegg var det nok alt for mange aksjonærer som hadde helt urealistiske forventninger til salget. Dersom en leser tidligere rapporter og guiding er min oppfatning at selskapet i dag er i rute, og jeg mener selskapet har gjort veldig mye riktig denne høsten og jeg ville valgt akkurat den samme strategien (få på plass infrastrukturen/produksjonskapasiteten, drive med lobbyvirksomhet og satse på innpass i helsevesenet i Norge/andre land). Vi begynner også å se mye mer reklame/steder en kan kjøpe Softox sine produkter - samt bivirkningene av alkoholholdig desinfeksjonsmidler. Husk at vi kommer til å være nødt til å bruke desinfeksjonsmidler i mange år fremover - og flere kommer til å slite med tørre hender ved bruk av alkoholholdig desinfeksjonsmiddel. Jeg tror vi kommer til å få mange gode nyheter utover høsten/vinteren
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare

Så bra at Rødekorsførstehjelp ser ut til å komme på banen, flere måneder siden jeg tipset de om Softox og omvendt. De holder til i Bergen og har virket som det har vært litt "støtt" lokalt næringsliv og Vovi på meg der i grunn men morsomt å se de tydeligvis er på gang å ta inn fra Softox. Må kanskje selge ut Vollvik sitt før Antivir kommer, antar det har salgsslutt 31.12. da det er laget ut fra WHO's sin standard, som mye annet desinfeksjonsmiddel.

Normalone: Tror du er inne på noe der og støtter dine tanker om Softox sin plan, tror også den kan vise seg å være riktig vei og gå. Får de Hinas etter mye jobbing for å endret "malen" om sprit som desinfeksjon, har de en god referanse opp i mot andre. Også opp i mot helsevesnet i andre land om de skulle få Hinas.
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare

Jeg tror mange av brikkene vil falle på plass når/hvis de vinner anbudet til HINAS - tenk reklamen Softox får når helsepersonell skryter av hvor mild den er mot hendene og kostnadene en sparer ved at en slipper å bruke kremer mv? Dette er helt klart det viktigste og største markedet - hvor ballen vil starte å rulle ift andre markeder- og det vil være mye enklere å selge produktene til helsevesenet i utlandet dersom en kan vise til en slik avtale. Jeg tror Softox sin lobbyvirksomhet mot helsevesenet (hør på presentasjonen fra Q2) som er mye av årsaken til at en har fått egen anbudskonkurranse ift alkoholfri desinfeksjon, som etter mitt syn er skreddersydd for Softox.
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare

Danskene er redde for Coronasmitte i minkfarmene skal mutere å påvirke effekten av en ny vaksine.
https://www.dagbladet.no/nyheter/over-n-million-coronasmittet-mink/72952060

Noen flere som kan se for seg hvis mutering og vaksiner ikke fungerer? Så hva med litt Softox i en liten sprøyte i armen og vips blir vi mer immune mot Covid, i verste fall, eneste som vil ha noen spesiell virkning? det hadde vært en våt,våt drøm :)
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
Maalselv
18.10.2020 kl 21:28 8446

Men i morgen kan det bli liv, kanskje i LIFE også,på en eller annen måte. Der går du spennende dager i møte.
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
bj111
18.10.2020 kl 22:13 8349

Ja det kan det. Life er det i grunn nok liv om dagen, men det kan plutselig komme noe nytt fra Softox som gjør at det blir liv i den. Uten nyheter så tror jeg den blir liggende ganske rolig. Ser ut som den har funnet sitt intervall der den pendler mellom 55,5 og 57 hvilket vel sier at det ikke er mange som selger seg ut og heller ikke mange som kjøper seg inn for tiden. Uansett vil det skje store bevegelser i Softox før jul tror jeg. Det er jo en rekke nyheter som bør komme innen vi sender rakettene eller bakkefyrverkeri for raketter er jo ulovlig. Skjønner virkelig ikke hva som tar sånn tid når det gjelder den godkjenningen fra Sverige.
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
Grylls
18.10.2020 kl 22:36 8273

Nei, gitt.

Men det kan øke fokus på overflate-desinfeksjon (og hånd for så vidt) innenfor dyrehelse, og der distribueres jo allerede Softox via VESO (Effectdes).
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
Tuambeat
18.10.2020 kl 22:48 8229

Life... vil vel komme en melding om utvanning eller salg av aksjer..
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare

Oppvokst på gård og håndvask var man nøye med for 30-40 år siden også, i allefall dyrlegen, håndvask både før og etter og nøye vask av støvler og bruk av engangsfrakk. Men dette hjelper lite ved å stanse eventuelt mutert smitte i luftveiene, man får nærkontakt og puster inn det dyra puster ut. Så at danskene velger å slakte ned bestander kan jeg forstå og at mange andre land gjør det samme tviler jeg på, så mutering vil vi nok få med stor sannsynlighet. Hvor står vi da når gårsdagens medisin lages?, skulle inhalatoren virke på mennesker vil den være den beste løsningen og vil virke om viruset muterer så mye det vil, Softox blir løsningen (tror jeg.)
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare

En ny variant av coronaviruset er i omløp i Trondheim, viser FHIs foreløpige analyser.
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/GaG9OJ/kommuneoverlege-ny-variant-av-coronaviruset-oppdaget-i-trondheim
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
Melhus79
19.10.2020 kl 11:23 7946


Swis-02 Globalt kan dette representere et milliardmarked for SoftOx.
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
Maalselv
01.11.2020 kl 12:48 7544

De aller smarteste beholdt roen,og lastet på veien ned, de færreste lykkes som Løpesmurf. Jeg tror noen vil få det hektisk med inngang i nærmeste fremtid.
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
parqiet
05.11.2020 kl 09:44 7288

Melding idag?
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
Maalselv
01.01.2021 kl 23:48 6805

Nærmere enn mange har trodd ?

Efter vellykkede dyreforsøg skal det testes, om inhalering af partikler kan behandle covid-19 hos mennesker.

Til foråret - måske allerede i marts - kan en behandling mod covid-19 udviklet af danske forskere blive testet på mennesker.

Behandlingen foregår ved, at der inhaleres partikler, der slår virus og bakterier ihjel. Den har nu vist sig sikker i dyr.

Bag behandlingen står de to forskere postdoc Elin Jørgensen og professor Thomas Bjarnsholt fra Københavns Universitet.

- Det er en stor dag for os, lyder det i meddelelsen.

Samarbejde med norsk virksomhed

Behandlingen har tidligere vist, at den kan nedkæmpe coronavirus i laboratoriet. Nu har den altså også vist sig sikker i grise.

De inhalerede partikler giver immunforsvaret en hånd med at nedkæmpe infektioner i luftvejene.

- Ambitionen er, at den også skal kunne bekæmpe andre infektioner som lungebetændelse, influenza og tuberkulose.

- Alle tre er sygdomme, som millioner af mennesker dør af hvert år på verdensplan, siger de to forskere.

Arbejdet er udført i samarbejde med den norske virksomhed SoftOx, der har patentet til behandlingsteknologien.

Det er nordmændene, som vil nu vil teste behandlingen i mennesker.
https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-12-16-danskudviklet-coronabehandling-skal-testes-pa-mennesker

Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
Spurs8
03.01.2021 kl 08:34 6520

Dette ser veldig lyst ut. Kan ikke skjønne annet enn at det vil funke. God artikkel
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare

Ja inhalatoren vil revulosjonere behandlingen av lungebetennelse forårsaket av covid og andre virus.
Minigriser ga eit svært godt resultat uten bivirkninger så da virker dette på mennesker også. Tenker professoren ser på resten som en formalitet. Dette kan bli enormt stort og ikke lenge til vi har svar heller:-)
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
Grønn
03.01.2021 kl 10:49 6402

Det blir interessant å se utfallet av menneskestudiet. Minigris studiet testet kun at det ikke er skadelig, ikke at det har en effekt.
Om det viser seg å hjelpe kan det være stort, men ikke ta alt for gitt.
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
Maalselv
03.01.2021 kl 11:19 6370

Tror du bør lese en gang til, venter du fortsatt på aksjer til emi-pris ?
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
Sapa
03.01.2021 kl 11:29 6368

Ehm, jo de har fått testet både effekt og at det ikke er farlig. Effekten var meget lovende ref børsmeldinger angående dette.
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare

Grønn - her tror jeg du har misforstått, anbefaler deg å lese tidligere børsmeldinger (Norge) og pressemeldingen (DK). Tidligere tester har nettopp vist at dette har effekt - og de siste testene (minihris) viser at det ikke gir bivirkninger. Nå har en fått godkjennelse fra DK til Fast track på mennesker, forhåpentligvis starter allerede i mars hvor en (som følge av fast track) kan utgi resultatene fortløpende (og ting tar mye kortere tid).
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
bj111
03.01.2021 kl 14:10 6310

Ja men jeg har ikke noen stor tro på at det kommer så har kjøpt litt lengre opp. Så langt ikke noen god investering men satt vel med 50 eller 100K i minus i AZT for 1 år siden og det har jo vært lønnsomt å sitte stille i den båten. Tenker å sitte mer stille i en del aksjer i 2021 å la tiden gjøre jobben. Det er jo langt enklere enn å jakte selv om jakta i Softox rettet opp endel av tapet jeg pådro meg på våren/sommeren. Nytt år og mye falt på plass her i fjor.
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
Maalselv
03.01.2021 kl 14:26 6318

Den var beregnet på Mr Grønn, men godt nytt år ønskes !
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
Grønn
04.01.2021 kl 13:06 6065

Forventer ikke til emisjonspris, men det kan nok hende de blir litt billigere. Innrømmer at jeg ikke leste den meldingen alt for grundig, men jeg har ikke sett hvilke infeksjoner disse grisene har vært utsatt for.
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
Maalselv
04.01.2021 kl 13:54 6063

Det kan være smart å lese seg opp litt, da vet man hvilke meldinger som kan forventes i nær fremtid.
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
Maalselv
04.01.2021 kl 18:06 6016

Ja vi får håpe det går etter planen, den siste tids utvikling har gitt meg stadig større tro på at Softox kan komme til å bli av stor betydning i kampen mot Covid19 og de mutasjoner som oppstår. Rask og pålitelig testing vil også være avgjørende siden vi må regne med å leve med dette i lang tid fremover, håper LIFE lykkes på det området.


https://www.theafricareport.com/57083/vaccine-wont-work-against-south-africa-coronavirus-variant-worry-uk-scientists/
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare

FHI bekrefter: Har avdekket tuberkulose blant ukrainske flyktninger i Norge

Tuberkulose kan være lokalisert til forskjellige organer, men angriper oftest lungene. Sykdommen overføres hovedsakelig ved dråpesmitte fra en pasient med lungetuberkulose. Ved innånding føres tuberkelbakteriene ned i lungene, ifølge Store norske leksikon.

I Danmark advarer forskere mot smittsomme sykdommer blant ukrainske flyktninger. Dersom Danmark tar imot 100.000 ukrainske flyktninger, vil 20.000 potensielt bli smittet med tuberkulose.


https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2022/04/05/195837787/fhi-bekrefter-har-avdekket-tuberkulose-blant-ukrainske-flyktninger-i-norge