APCL – en nytt Noreco-case med stor skjult verdi?

Warom
APCL 20.09.2018 kl 10:21 78194

Har kopiert inn ett meget bra innlegg/analyse fra Xtrainvestor der Lars Brandeggen (som er grunnleggeren av XI) har tatt for seg ett område som mange har «neglisjert», nemlig det fremførbare underskuddet APCL har opparbeidet seg gjennom årene. Innlegget er grundig og langt men velger likevel på tross av lengden å lime inn teksten i sin helhet som en TS. Les mer på XI kanalen https://www.xtrainvestor.com/channel/apcl-ol
Her er innlegget.


For et par år siden var Noreco et konkursdømt selskap med en stor rettstvist som reell egenkapital. Etter å ha vunnet saken i første instans (kurs ti-doblet) og tapt saken i høyere instans (kurs falt men fortsatt fem-doblet) venter de på om saken tillates anket til dansk høyesterett. Uansett utfall synes markedets fokus og verdisetting å ha skiftet til selskapets fremførbare underskudd i Danmark/UK – verdier som for et par år siden var neglisjert av enhver analytiker og lite fremholdt av selskapet. Jeg ser en veldig Noreco-lignende situasjon i APCL nå; konkursdømt med større rettstvist(er) som mesteparten av egenkapitalen med et ukjent og aldri omtalt ganske voldsomt fremførbart underskudd.

APCL har nå en markedsverdi på av 20 MUSD. Dette har vært et katastrofalt selskap som man kan lese om i APCL-kanalen på Xtrainvestor – men som tilfelle Noreco viste kan selv et historisk katastrofalt selskap vise seg ha en riktig attraktiv aksje.
Etter å ha lest årsrapportene ble jeg ble overrasket over å oppdage i notene at det australske morselskapet – som man faktisk kjøper aksjer i - har over over en milliard USD i ‘accumulated losses’ og at de oppgir at konsernet har 600 millioner USD i ‘tax losses carried forward’. Fremførbare underskudd kan ha betydelige verdier (ref Noreco) og jeg hadde ikke sett dette nevnt noen gang hverken i de svært få analyser som er gjort (den siste for halvannet år siden) eller i kommentarer på sosiale media. Jeg har forsøkt å få ut ytterligere/grundigere informasjon fra selskapets ledelse om disse verdier, men telefonbeskjeder og mailer er ubesvarte. For et selskap som etter hvert er litt «eierløst» gjør slik mangel på respons meg litt mistenksom, ikke minst når selskapets ledere fikk betydelige lønnskrav utbetalt i form av aksjer rundt nyttår. Jeg har samarbeidet med nick Warom på Xtrainvestor for å finne ut mer om skatt og caset generelt, mange kjenner til han som skribent også på HO.

En milliard dollar i akkumulerte tap i Australia har potensielt en teknisk verdi på 300 millioner USD eller 15 ganger dagens børsverdi med australsk skattesats. Bruker man gruppens fremførbare underskudd så er teknisk verdi på 180 MUSD – eller 9 ganger dagens børsverdi. Merk: I enhver transaksjon med utenforstående vil teknisk verdi prises til betydelig rabatt.

En hel del av det fremførbare underskuddet i konsernet vil måtte være å henføre til datterselskap i ulike land; såkalte «tax pools» i lisenser/datterselskap i oljeproduserende land kan fort ha klart høyere verdi pga høye skattesatser og enklere benyttelse. Selskapet har i sin årsrapport ikke spesifisert underskudd til land foruten i morselskapet i Australia. Men på nettet finner jeg at APCL bl.a. har et datterselskap i England som i 2016 rapporterte «retained losses» på 334 millioner USD. Det kan være at visse underskudd i døtre hvis ubenyttet til slutt ikke kan benyttes som skattemessige fremførbare underskudd i mor. I selskapets konsernregnskap fremgås av notene at de bruker 30%-skattesats på underskuddet som basis for skatteverdi – dog kan denne (som normalt i slike tilfeller – ref igjen Noreco) ikke balanseføres så lenge det hersker tvil om utnyttelse.

I Australia har de i 2017 innført lettelser i bruk av fremførbare underskudd. Enten må det være viss kontinuitet på eiersiden (50%? – hva gjelder for børsnoterte?) eller «similar business» (tidligere «same» business). Og da er det klart interessant at toneangivende aktører i Senegal og Gambia som FAR og Woodside Petroleum begge er australske, sistnevnte har en mkt cap på 25 milliarder USD. Disse må åpenbart drive similar business. Men merk at som i Norge finnes det gjennomskjæringsregler som kan inntreffe hvis en transaksjon helt åpenbart kun er gjort av skattebesparingsmessige årsaker.
Hvordan bør APCL prises? APCL’s verdisetting innebærer en høyst subjektiv beregning da det er sannsynligheter som må vektes.
Markedsverdien er altså 20 MUSD, med net cash 7 MUSD gitt at man ikke regner inn forpliktelser på 7 MUSD knyttet til lisenser i andre land som er tilbakeleverte (selskapet hevder i rapporter at de kommer seg unna). Så Enterprise Value 13 MUSD evt 20 MUSD.
Verdi 1: Full seier eller forlik på en eller flere av de fire lisensene.

APCL inngikk en intensjonsavtale med en ikke navngitt aktør (ryktes Cairn Energy) om farm down på tre av lisensene (en i Senegal, begge i Gambia) ned til 30% der APCL skulle få viss kostnadsdekning samt bli carried på inntil tre letebrønner.
APCL hadde helt klart ikke fullgjort sin arbeidsplikt på lisensene og har blitt varslet av myndighetene om at utgått lisensperiode ikke er forlenget. Eller kanskje snarere ikke varslet, men først fått lest om det i media. En lisens – ROP i Senegal som ikke inngikk i farm out avtalen – er allerede gitt videre til Total som nylig inngikk farm down avtale med Petronas (det statlige malayiske oljeselskapet) til tross for pågående tvist. Interesse fra majors beviser at det må anses som en attraktiv lisens.

APCL hevder at terminering ikke har skjedd iht lisensavtalen og har dratt inn begge land til ICSID – en internasjonal voldgiftsdomstol - med krav om full tilbakelevering av lisensene.

Intensjonsavtalen virker ha priset de tre blokkene til 55-70 MUSD. Meglerhusene vurderte imidlertid APCL’s restandel på 30% betydelig høyere – Pareto anslo at den riskede verdien av APCL’s andeler i Senegal og Gambia etter farm down avtale representerte NOK 17 per aksje – ekslusive ROP-lisensen. Mirabaud lå enda høyere med nesten NOK 32 per aksje. Merk at begge disse aktørene var selskapets rådgiver i tidligere emisjon og da etter mitt syn blir mindre troverdige. Men det viser at meglerhus gjerne verdsetter et leteselskaps assets betydelig høyere enn farm down prisingen. Tilsvarende så man også ganske raskt i markedsprising og analyser etter transaksjon på Panoros Dussafu-felt; man verdsetter gjerne feltandelen høyere enn implisitt ut fra den strikte transaksjonsverdien – spesielt hvis avtalen innebærer at det raskt vil skje hendelser som leteboring, utbygging etc.

Det er verdt å notere seg at intensjonsavtalen ble inngått mens oljeprisen var på 53 USD/fat. FAR farmet i februar 2018 ned på de to naboblokkene i Gambia til fordel Petronas mens oljeprisen var på 64 USD/fat til en implisitt pris på til sammen 92 MUSD. APCLs blokker er anslått ha uriskede prospective ressurser på 3,1 milliarder fat, FARs ble anslått til over 1 milliard fat uten at man ut fra det bør si noe intelligent om verdiforholdet blokkene imellom.

Senegal/Gambia har blitt et hotspot med solid interesse fra større aktører etter større funn. BP, CNOOC, Woodside, Total og Petronas har nylig gått inn i området. I de to lisensene som APCL eide/eier i Senegal er det anslått net uriskede ressurser på 1,8 milliarder fat. I lisensene vil det foregå ren leteboring og riskede ressurser vil da normalt ligge 10-20% av uriskede – mao chance of success for enkeltbrønner på mellom 10-20%.

Tvisten? Det er vanskelig å vurdere hvor den står. Det er ingen tvil om at APCL ikke har fyllestgjort sin arbeidsplikt og for meg fremstår det klart at landene burde ha kommet seg greit ut av dette ved å følge lisensavtalen til punkt og prikke. APCL hevder derimot at dette ikke har skjedd. Når man ser interessen for området og de økte beløpene som aktører betaler for å komme seg inn på lisenser så forstår man at det kan være svært god økonomi og dermed fristende for Senegal/Gambia å ta tilbake lisensene og heller beholde pengene selv. Det kan muligens også være skattemessige årsaker til å sørge for at APCLs tax pool forsvinner fra lisensene. Nå har det vært en hel del «surr» i disse landenes energidepartementer tidligere for å si det mildt og spørsmålet blir egentlig om Gambia/Senegal kan ha rotet det til for seg selv i iveren etter å ta tilbake verdiene eller grunnet politikere/byråkrater på jakt etter en «envelope of happiness»… ? Så lenge behandlingen i ICSID pågår kan det bli vanskelig å få noen til å utvikle blokkene, det burde tilsi en viss forliksinteresse. Imens vil det foregå interessante leteboringer på naboblokker.

Verdi 2: To 100%-eide dypvannslisenser i Sierra Leone.
Jeg har ikke sett noen verdianslag fra noen på disse og farm downs har ikke skjedd. Sierra Leone holdt nylig på med en tildelingsrunde som er blitt utsatt. APCL skal etter plan komme med drill or drop beslutning innen utløp av oktober. Urisked prospektive ressurser er anslått til 2,5 milliarder fat, men dette er på over 3000m havdybde og så langt har selskapet altså ikke lykkes i farm down.
Verdi 3: Fremførbare underskudd – tax pools:
Som beskrevet i starten – oversett verdi-
Så hvordan regner man på noe slikt?

Verdi to 90% eide Senegal-lisenser * sannsynlighet for å beholde = risket verdi
+ Verdi to 100% eide Gambia-lisenser * sannsynlighet for å beholde = risket verdi
+ 180-300 MUSD i teknisk verdi fremførbare underskudd * rabatt = risket verdi
+ Verdi Sierra Leone –lisenser
Fratrukket nåverdi av fremtidige driftskostnader (vanskelig å anslå)
= mer eller mindre enn 20 MUSD ?
En ting er hva man selv tror om verdi/sannsynlighet – noe annet hvordan et marked vil vurdere dette. I mai 2017 hentet selskapet 30 MUSD til kurs NOK 7,75 etter at kursen var på NOK 12,2 før emisjon ble kunngjort. Den gang var oljeprisen på 52 USD, de hadde andel av lisens i Cote d’Ivory der leteboring var i gang, de hadde inngått LOI i Senegal/Gambia men ikke fått aksept fra myndighetene. Pareto anslo at lisensen i Cote d’Ivory utgjorde 25% av en risket NAV.

....fortsettes

Redigert 21.01.2021 kl 07:07 Du må logge inn for å svare
Mrhifi
26.09.2018 kl 10:05 7170

Fkl, jeg er meget enig i det du skriver....
Så skal vi huske at det ikke er Norge vi fører retssager mod, men korrupte regimer i Vestafrika....
goverments i Senegal og Gambia fik oliefeber og jeg ser med spænding frem til juridiske afgørelser i casen, eller et eventuelt forlig.....
for mig er det også en væsentlig faktor at myndighederne i begge lande har været særdeles uprofessionelle og hvis det er standarden/niveauet i embedsapparatet så mener jeg apcl har en Strong case.....

Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
Turbon
26.09.2018 kl 10:08 7151

Nej nå er det tid at selge så vi ser kronen...
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
Aldara
26.09.2018 kl 11:06 7030

Hva kan du si om det tekniske nå Bjørn..?
Det strammer seg til!
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.09.2018 kl 11:30 6977

Det strammer seg til og enda har ingen her inne vært i nærheten av å kunne imøtegå den glimrende analysen av Lars B. Bunnen er nok satt, det er nok bare et spørsmål om tid og hvor høyt APCL skal denne gangen.
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
RGTBJØRN
26.09.2018 kl 12:06 6882

Aldara, ser lyst teknisk TVI TVI
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
OVaage
26.09.2018 kl 12:44 6805

Hvor mye må eventuelt Gambia ut med i dollar hvis de taper saken?
Jeg lurer på hvem som betaler deres advokater da de ikke eier nåla i veggen,kineserene?
Og hvis dette går APCL sin vei og får en avtale der de sitter med 30% eier del A1 og A4.
Jeg regnet på det på det tidligere men da var oljeprisen ned mot 50$, at ved 50% utvingsgrad og 50 prosent skatt ville verdien av delen til APCL som ble pumpet opp 300 kroner aksjen. Nå er det vel rundt 400 kroner.
ved funn av 1 milliard fat som er drivbart.
Hva vil investorene sette aksjeprisen sånn ca. på?
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
26.09.2018 kl 12:50 6772

Men hva har du lagt til grunn når det gjelder ressurser/reserver hvis det går som man håper?
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
Solux
26.09.2018 kl 12:50 6762

Huff, haussingen har jo ingen grenser...

APCl har jo ikke engang lisensen, partner, eller noe.. så spennende beregening. Men, 300kr aksjen, da er jeg spent på hvor mye du beregnet i APCL sin stake på lisensen? For selv urisked NAV var 50kr en gang i tiden, ikke 300kr....
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
OVaage
26.09.2018 kl 13:14 6713

Det var et spørsmål om hvor pleier investorene å sette prisen ved en slik verdi,kan godt hende det er 50 kroner.
Haussing det er nyskjerrighet.
For skal jeg spørre om jeg har råd å tape 100k så er svaret ja.
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
Aldara
26.09.2018 kl 13:43 6658

Samme jævla driiten som igår...
Først bygges det opp...Sakte i løpet av dagen...
Så smeller det raskere ned....
Ikke til å bli klok på!!
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.09.2018 kl 13:46 6644

går aldri tom for selgere den her nei, hver gang den ser ut til å stige så smeller det nedover
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
OVaage
26.09.2018 kl 14:12 6587

Solux skrev Innlegget er slettet
Du liker å trakasere folk å mobbe dem.
Det er egentlig ikke grenser for hva du kan si til folk, jeg hadde vært flau.
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.09.2018 kl 15:33 6444

Denne er meget explosivt nå.
Kan når som helst explodere...!
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
Turbon
26.09.2018 kl 15:40 6430

Jo, nedat da der ikke er noet nyt...
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.09.2018 kl 15:55 6381

PAss på tvisten!
KAn kommer som lyn fra klar himmel.
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
Humle
26.09.2018 kl 16:07 6342

Er enig med begge parter her. Er enorm risiko aksje, men dog med høy reward. Apcl har som nevnt brutt sine forpliktelser, men lisensene ble aldri terminert! Og den tabben gjorde både Gambia og Senegal. Hva som blir utfallet er uvisst men har selv tatt et lodd i denne. Ønsker alle apcl aksjonærer lykke til med dette ”loddet” og håper JP har rett med at de har en strong case! -Humle
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
fremogtilbake
26.09.2018 kl 22:05 6073

Stjålet fra hotcopper, den 4 lisensrunden i Sierra Leone er suspendert. Vet ikke om dette er postet tidligere. Er vel usikkert om (og i såfall hva) dette har noen betydning for APCL.

https://awoko.org/2018/09/26/sierra-leone-news-fourth-oil-exploration-license-suspended/

Head of Petroleum Directorate, Timothy Kabba, said the country has suspended its fourth licensing round for hydrocarbon exploration last week citing poor timing of the round’s initial launch. The round to license five deep-water offshore blocks was officially launched at the end of January, but it was extended in June until September 27, 2018. Ahead of this deadline, the initiative has been suspended for up to another six months of consultation, the directorate said. “It’s about timing, and the initial announcement was not the timeliest,” the directorate’s executive director, Timothy Kabba, said explaining the decision. “Now it’s been extended so companies can do the necessary budgeting this year to match next year activities. This is a decision we came to after getting feedback from around the industry,” he said. The licensing concerns five areas covering 31,653 square km of deep and ultra-deep water off Sierra Leone’s coast. Interest in West African oil and gas has surged over the last decade, with big discoveries in Senegal and Mauritania over the past few years. But Sierra Leone, even after a boom in exploration in 2012, has yet to see discoveries in commercial quantities. The Petroleum Directorate’s Director, Raymond Kargbo, who was appointed by the previous government, was sacked in late July and replaced by Kabba.
Wednesday September 12, 2018.
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
FkL
26.09.2018 kl 23:42 5910

Dette ble vel belyst godt i det seneste intervjuet med den nye oljeministeren. Lisensrunden er utsatt, men to selskaper har lisenser og en eller annen form for aktivitet i SL. Etter å ha sett intervjuet så virket det som begge disse på nåværende tidspunkt var velkomne og aktiviteten ønsket. Derfor tror jeg ikke dette betyr annet for oss enn at om noen vil inn nå så må de inn via en av disse to. Det ble jo også nevnt at det var planlagt snarlig aktivitet uten at flere detaljer ble oppgitt.
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
Warom
27.09.2018 kl 07:25 5740

Her en litt nyere fra i dag der man tydelig kan se at det satses og jobbes jevnt og trutt:

We Will Revitalize Oil And Gas Exploration Says Petroleum Director General
SEM 09/27/2018
The Director General of Petroleum Directorate (PD), Timothy Kabba has vowed to revitalized oil and gas exploration in Sierra Leone by initiating activities which will introduce robust revenue generation for the Fiscal Year (FY) 2019 with the support of the Ministry of Finance (MOF), Sierra Leone Investment & Export Promotion Agency (SLIEPA) and the Ministry of Foreign Affairs & International Cooperation (MFAIC) for the benefit of Sierra Leone.

He made this declaration during the National Bilateral Budget Discussion for the Fiscal Year 2019 at the Sierra Leone Bank Complex, Kingtom in Freetown on the 22nd September 2018.

In his presentation, the DG said the vision of the Petroleum Directorate is to become a high-reliability, functionally independent and mission-oriented regulatory agency in Sierra Leone and that the mission of the agency is to facilitate the optimal exploration and production of Sierra Leone’s petroleum resources for the long term benefit of its people -present and future generations .

Mr .Kabba continued that, the Petroleum Directorate is intending to accomplish many projects through the development of regulatory guidelines and Monitoring compliance with due regard to the economy, the environment,security,technology as well as balancing the interest of the nation and that of investors.

He said, that is why the agency has been transform with well structure management team ranging from himself ,the Director General, Director of Finance, Administration / Human Resource Department, Technical Department ,Legal Department, Information Technology Department among other divisions all in a bid to achieve key deliverables for the FY 2019 .

“We will revitalize Oil and Gas exploration with updated list of valid Oil and Gas licenses, Indicators, Number of Oil and Gas corporations in –country”, DG maintained. He said the PD will be participating in at least two international road show events to showcase Sierra Leone’s Oil and Gas potential adding they will also engaged local and international media for promoting the resource potential with emphasis on TV and Radio talk shows.

The DG further emphasized on the creation of fresh and consolidation of existing partnerships for generating and renewing investor’s interests in Sierra Leone which he said will include technical partners, other investment promotion agencies such as SLIEPA, MFAIC and MOF.

He disclosed that, the PD has already expanded the Scope of Oil and Gas Exploration activities to incorporate Onshore activities adding they have mobilize consensus at state actor level –culminating in proposal for cabinet endorsement whilst embarking on also extensive stakeholder consultations with Non State Actors (NSAs) and that the activities of the agency are capital intensive with huge international and local challenges.

He appealed to the government through the Ministry of Finance to approve their budget and vowed to increase revenue generation for the FY 2019.

http://sierraexpressmedia.com/?p=85635

Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.09.2018 kl 09:34 5533

Da er det på tide å gå inn en denne, før denne skyter fart..
Neste bølge kan føre apcl til 1,6kr nå som bygges opp til fremskritelige forventninger.
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.09.2018 kl 09:53 5471

voldsom omsetning idag..store ting på gang?
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.09.2018 kl 10:00 5478

Alle vil inn, men ingen vil betale prisen.
Alle er så gjerrige at dem overser pengene som fyller gatene opp, når dem gjennomgår byen.
Snart kommer feiebilen som skal rydde opp.
Da blir det søppelplukking på alle og en.

1,3 til helgen, om ikke mer?
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.09.2018 kl 10:44 5393

Der kan du se :)
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
tuja
27.09.2018 kl 11:01 5333

Lukter news på gang. Alltid noen som plukker opp noe underveis.
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.09.2018 kl 11:10 5309

Det lukter krakk.
Får håpe jeg tar feil..
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
tuja
27.09.2018 kl 11:51 5226

Dæven, der ble det flashet en større kjøpsordre på 500-600k aksjer. Interessen er økende. :)
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.09.2018 kl 12:01 5195

Traderen prøver vel bare på å pumpe kursen opp så han får solgt.
Men fikk nok høydeskrekk, og måtte kanselere orderen.
Når det snart viser seg at momentet er borte, kan det bli meget tungt og fortsette slik..
Da blir det førstemann ut før det hele eskalerer.
Apcl med sitt mcap på 180mill kr virker å være meget overpriset, når det eneste verdien selskapet besitter er en fallende kontantkasse på rundt 70mill kr.
Også prates det om fremførbar underskudd som usansynlig vil komme aksjonærene til gode.
Hva sitter APCL igjen med?
Kun luft..

Mcapen skulle i utgangspunktet ikke få lov til å holde seg over 100mill kr slik som omstendighetene er..
Men som man sier, håp og kjærlighet skal være meget kraftige krefter.
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
FAR100
27.09.2018 kl 13:11 5083

tuja
det er alltid noen som vet noe andre ikke vet
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
Solux
27.09.2018 kl 13:16 5069

At folk orker å hause SL lisensene... Virkelig 0 verdi i dem, som vi har nevnt så mange ganger før. Er heller ikke partner interesse i dem, slik dagens situasjon ser ut. APCL har drill og dropp på disse lisensene nå i November! Er det ingen som har slått seg at APCL ikke har noen partner her og heller ikke klarer å tiltrekke seg en? Vil eit en Major ha lisensene dems, så venter de bare til desember å tar APCl sin andel rett i lomma selv.... fatter ikke folk her inne.

Videre så rekker de jo ikke å få dette til slik det ser ut i mine notatblokker hvertfall, også vis du ser i forhold til Warom sin nye artikkel. APCL vil neppe bruke alle pengene sine her også på dette loddet, og ikke ha nok penger til rettssakene i Gambia og Sengegal. Men flere her er vel så optimistiske at det blir emi på 8kr for å drille i SL?
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.09.2018 kl 16:19 4920

Ikke alle forstår hvor stor den underliggende verdien er..
Pass på så APCL ikke tar en OTS i morgen..
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
solid1
27.09.2018 kl 21:03 4765


Det er nok mange som vil få seg en trivelig helg om APCL tar en OTS i morgen, og forhåpentlig holder seg på topp.
Mandag er jo 1. oktober. Mye behagelig kan komme den 1. oktober.
Redigert 21.01.2021 kl 05:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.09.2018 kl 22:13 4686

Det er stor sannsynlighet for at APCL tar en mange gangen OTS innen meget kort tid. Mitt tips er at neste uke blir meget spennende.
Redigert 20.01.2021 kl 19:34 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.09.2018 kl 22:15 4678

ikke enig..men det ser unektelig bra ut slik det gjør i ele!
Redigert 20.01.2021 kl 19:34 Du må logge inn for å svare
RGTBJØRN
27.09.2018 kl 23:32 4577

Vi får se , tar høstferie nå,sol og varme.
Redigert 20.01.2021 kl 19:34 Du må logge inn for å svare
Mrhifi
28.09.2018 kl 09:16 4359

Det fundamentale er at licenser ikke er blevet termineret efter gældende kontrakt forhold....FACT
afrikansk oliefeber er ikke indskrevet i kontrakter som LEGITIM opsigelse...... SURPRISE

Angående apcls licenser i Sierra Leone, der forventer jeg ikke breaking news !!!!
Det bliver licenser i Gambia og Senegal der kommer til at afgøre apcls fremtid....det er min klare holdning,
men håber da jeg kan blive positivt overrasket over eventuelt Sierra Leone deal....men har ingen forventninger.

Nøglen til succes er A1-A4-sosp-rop....just my opinion.

God ferie RGTBJØRN
Redigert 20.01.2021 kl 19:34 Du må logge inn for å svare
Mrhifi
28.09.2018 kl 09:39 4290

Month-trader solux....hold godt øje med Gambia situation den kommende tid !!!!!!
Redigert 20.01.2021 kl 19:34 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
28.09.2018 kl 10:11 4220

Ja, det bygges opp til noe nå.
Her kan vi raskt se kr.2 til neste uke, om det kommer snev av fremgang.
Redigert 20.01.2021 kl 19:34 Du må logge inn for å svare