Slettet bruker
02.10.2020 kl 15:37 1712

Unødvendig å starte en ny IDEX tråd for hver link/URL du poster. Ifølge forumreglene spamming, og ikke tillatt.
Bare dårer, tåper og ditto tullinger klarer å innbille seg at det er mulig å påvirke aksjekurser med HO-innlegg.
Redigert 21.01.2021 kl 08:29 Du må logge inn for å svare
Møyfrid
02.10.2020 kl 17:09 1633

Spesielt snart 2 år gamle drømmer fra Swearingen.
Redigert 21.01.2021 kl 08:29 Du må logge inn for å svare
Gullit
02.10.2020 kl 17:29 1597

Takker for hyggelig lesning. Det er vel absolutt bevist att disse kortene er høyaktuelle. Spennende tider , tror det kan bli mange og store ordrer fremover. God helg
Redigert 21.01.2021 kl 08:29 Du må logge inn for å svare
Gullit
02.10.2020 kl 17:31 1593

Flott lesning da, kanskje du kunne kommentert noe hyggelig selv om du ikke har aksjer i firmaet. Det er så tydelig hvor du ikke har pengene dine. Ellers ønsker eg deg en god helg 😀
Redigert 21.01.2021 kl 08:29 Du må logge inn for å svare
Møyfrid
02.10.2020 kl 17:39 1584

Mer hyggelig og spennende lesning:

https://www.cw.no/artikkel/mobilitet/gjennomslag-fingeravtrykk
Redigert 21.01.2021 kl 08:29 Du må logge inn for å svare
Møyfrid
02.10.2020 kl 17:49 1551

Jeg må si det er meget spesielt av et selskap med den arbeidsstokken og de lønningene å ta så kraftig feil av de markedene de har satset på, gjennom så mange år!

Samtidig forsvarer aksjonærene dem og fremsnakker selskapet som om det er det største som har skjedd etter månelandingen. De pøser på med penger.

Helt utrolig! For en tegnefilm!
Redigert 21.01.2021 kl 08:29 Du må logge inn for å svare
Mrgjerstad
02.10.2020 kl 18:44 1502

https://thefintechtimes.com/biometric-smart-cards-the-solution-for-a-hefty-wallet/


Biometriske smartkort: løsningen på en heftig lommebok?
av Gina Clarke 1. oktober 2020
Coronaviruspandemien har endret forbrukeratferd og holdninger til digitale betalinger, med mange som henvender seg til berøringsfrie betalinger for å beskytte helsen deres. Faktisk har forskning fra PayPal vist at en femtedel av forbrukerne ikke lenger har penger, og rundt syv prosent av menneskene har bestemt seg for å skrote lommeboken og vesken helt.


Vince Graziani
Vince Graziani er administrerende direktør i IDEX Biometrics ASA. Han begynte i IDEX fra Infineon Technologies hvor han sist var visepresident for strategiutvikling og implementering, ansvarlig for å lede ny forretningsutvikling og strategiske partnerskap.

I dag har gjennomsnittsforbrukeren flere kort i lommene, fra debet- og kredittkort, lojalitetsordninger, kontaktløse kollektivtransportbilletter, ID-er, helsekort og mer. Dette virker utdatert i en tid der vi allerede kan gjøre så mange ting alt fra en enhet. Så, betyr dette at lommebøker vil bli en saga blott?

Lommebokens død

Apple ser absolutt ut til å tro det. I juli arkiverte teknologimerket patent på teknologi som gjør det mulig for brukere å verifisere identiteten sin uten pass, førerkort eller ID-kort. I stedet kan brukere laste opp informasjonen sin i en digital lommebok som verifiserer ID-en mot nasjonale databaser. Apple ser utover bare betalinger, for at de digitale lommebøkene deres skal ha pass og førerkort, til og med bibliotekort og reisekort, slik at vi kan administrere livene våre fra en enhet uten behov for lommebok.

Imidlertid har opptaket av smarttelefonlommebøker gått sakte, og mange er bekymret for deres sikkerhet og sikkerhet. Tall fra slutten av 2019 viste at bare fem prosent av betalingene over hele verden ble utført med en mobil lommebok, ettersom forbrukerne fortsatt foretrekker fysiske transaksjoner fremfor mobilbetalinger. Faktisk har Apple fortsatt ikke gitt opp fysiske kort, etter å ha lansert metallkredittkortet.

Siden begynnelsen av pandemien har bruken av mobil lommebok økt takket være deres bekvemmelighet. For eksempel avslørte Australias CBA Bank en økning på 17% i kunder som betalte gjennom digitale lommeboktransaksjoner siden mars 2020. Kundene leter etter måter å redusere antall kort i lommeboken, noe som gjør det raskere å trykke og gå trygt for mange forskjellige transaksjoner. Men mange ønsker en sikrere eller kjent måte å administrere sine betalinger og bank på enn sin mobile lommebok.

Hvorfor biometriske smartkort er svaret

Biometrisk fingeravtrykkgodkjenning er en slik trygg og praktisk måte å kombinere lommeboken til ett kort. Biometrisk teknologi brukes allerede for å få tilgang til smarttelefonene og betalingsappene våre på en sikker måte. På samme måte kan denne autentiseringsprosessen for flere applikasjoner innlemmes i et fysisk betalingskort med en innebygd biometrisk fingeravtrykkskanner.

Forbrukerne vil kunne kombinere alle tjenestene nedenfor til ett smart betalingskort, noe som gjør forbrukeropplevelsen mer praktisk og uten store lommebøker:

Betalinger

I stedet for å bruke PIN-koder og signaturer mens de betaler for varer, holder kundene bare fingeravtrykket mot sensoren på det biometriske betalingskortet og trykker på en kontaktløs PoS. Ved å legge til berøringsfri fingeravtrykkbekreftelse i betalingsautentiseringsprosessen, kan kontaktløse transaksjonsgrenser bli utryddet helt, og brukere har fordel av ikke å måtte huske PIN-koder for alle transaksjonsverdier.

Det er viktig at biometriske smartkort også lagrer fingeravtrykk på kortet, og ikke i en sentral database, noe som gjør dem mer pålitelige av forbrukerne og praktisk talt umulige å bli hacket eller stjålet.

Lojalitetskort

For å få mest mulig ut av de mange detaljhandelsordningene i markedet, trenger du virkelig å ha alle lojalitetskort på ett sted, men det tynger raskt en lommebok. Selv om vi kanskje ikke tenker på å sikre lojalitetskortene våre - de fleste har ikke PIN-koder eller til og med navnene våre publisert på dem - men mange kan samle så mange poeng at verdien når hundrevis av pund. Med biometrisk autentisering kan flere lojalitetsordninger sitte på ett kort, som er beskyttet gjennom end-to-end-kryptering og sikret eieren av fingeravtrykket.

Transportere

Offentlig transport i store verdensbyer, som New York og London, har allerede omfavnet kontaktløse betalinger, slik at ryttere kan tappe og gå. Imidlertid, for å få sesongkort eller reisekortpriser, må reisende fortsatt kjøpe fysiske billetter. I stedet kan biometriske smartkort inneholde sesongbaserte transportbilletter, slik at du raskt og sikkert kan betale en bedre pris med kontaktløs teknologi.

Når smarte byer dukker opp, vil vi i økende grad begynne å se billett til smart kollektivtransport. Gjennom fingeravtrykksbiometri vil smart billettering koble kortet til personen, noe som gjør det lettere å tilpasse og forbedre bylivene våre, og gi oss mer intelligente, tryggere og raskere reiser på offentlige transportsystemer.

personlig ID

Som Apples teknologipatent viser, er det sannsynlig at tradisjonelle ID-dokumenter snart vil høre fortiden til. Arbeidsplassen eller til og med myndighets-ID-systemer kan bruke et biometrisk smartkort som gir en kontaktfri versjon av identitetsbekreftelse over landegrensene eller mens de flytter rundt i en by eller en arbeidsplass. Med bekymring for at fingeravtrykk eller håndskannere er potensielle vektorer for spredning av sykdom under koronavirus, vil slike kort også minimere behovet for å berøre delte sikkerhetsflater under reise eller mens du kommer inn på en arbeidsplass.

Et biometrisk smartkort for alt

For mange forbrukere vil biometrisk godkjenningsteknologi med fingeravtrykk bidra til å forbedre shoppingopplevelsen ved å tilby en enda mer praktisk, effektiv og sikker betalingsmåte for forbrukerne. Et biometrisk smartkort vil ikke bare redusere antall kort i en persons lommebok, men det vil også gjøre det raskere å trykke og gå trygt for mange forskjellige transaksjoner.

Det er viktig å ikke glemme at denne teknologien også vil hjelpe bankene til å holde seg konkurransedyktige, attraktive for et yngre marked. Med biometrisk sensorteknologi som fortsetter å utvikle seg, er ikke spørsmålet om, men når, biometriske smartkort vil erstatte våre store lommebøker.
Redigert 21.01.2021 kl 08:29 Du må logge inn for å svare
Alby
03.10.2020 kl 09:30 1313


Meget godt innlegg 😂😂 god helg.
Redigert 21.01.2021 kl 08:29 Du må logge inn for å svare
MrViggo
03.10.2020 kl 09:47 1291

Har du nått att tillföra forumet förutom att ständigt recensera andras inlägg. Tror inte jag sett enda inlägg från dig med relevant information.
Redigert 21.01.2021 kl 08:29 Du må logge inn for å svare