Play Magnus - hva slags selskap er dette og hva sikter man mot?


Play Magnus ble børsnotert 8.oktober 2020. Dømt utfra de trådene som finnes om selskapet på forumet, er det mange som lurer på hva dette selskapet egentlig er og hva man sikter mot. Poster derfor denne trådstarten med et ca. 7 minutters informativt intervju med sjefen i selskapet Andreas Thome.

https://play.acast.com/s/okonominyhetene/hvaeregentligplaymagnus-

(NB! Man må kopiere linken over og åpne i en ny side. Av en eller annen grunn forsvinner nemlig bindestreken til slutt i linkadressen når man klikker på linken. Med den følge at siden ikke blir funnet)


Spennende, synes jeg. Et par ekstra interessante opplysninger når de kombineres er:

1) Play Magnus vil bruke noe av pengene til nyansettelser

2) Play Magnus er foreløpig store i Europa og USA. Nå skal det satses skikkelig i folkerike nasjoner som Kina, India og Russland

Må være lov å antyde at det lukter litt vekst av nyansettelser og satsing i disse nasjonene m.fl. når man foreløpig altså ikke har satset spesielt der og Play Magnus er "first mover" når det gjelder storsatsing som dette innen sjakk. Magnus selv med sin standing som gallionsfigur for satsingen, er vel heller ikke helt ueffent. Det anslås at 650 millioner (+ barn) rundt omkring i verden spiller sjakk. Ifølge Thome har Play Magnus i dag rundt 35 000 betalende brukere.

https://www.playmagnus.com/en


PS) Takk til Julian77 som "grov frem" intervjuet og postet det på en annen tråd. Det forsvant kanskje litt i "dypet" der.
Redigert 19.01.2021 kl 15:30 Du må logge inn for å svare