Noen andre som såg presentasjonen på Pareto sin Cleantech konferanse i dag? Kan ikke si annet enn at jeg er imponert. Ambisjonsnivået er høyt. Planene store. Laget er toppa. Og med SIEMENS som første store kunde. Dette blir spennende.

Jeg så den og er helt enig. CEO virker solid og trygg på det de driver med. Energilagring er sykt hot så dette kan bli enormt. Nå har de tilgjengeliggjort presentasjonen: https://www.freyrbattery.com/news/stream

https://e24.no/boers-og-finans/i/jBd1kb/dette-kan-bli-den-neste-groenne-boersboelgen

Det diskuteres børsnotering. Kunngjøring av teknologipartnere de neste månedene. Volumet på Siemensavtalen blir også en trigger. Det er bare å feste setebeltene.
Redigert 18.10.2020 kl 23:12 Du må logge inn for å svare

Siemens+Elkem! 🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀

Elkem har inngått intensjonsavtale med Freyr for levering av batterimaterialer
Det varsler Elkem og Freyr i en melding mandag.

Det dreier seg om levering av batterimaterialer til miljøvennlig batteriproduksjon på et anlegg i Mo i Rana.

I juli hentet Freyr ny kapital for 130 millioner kroner til selskapets anlegget som skal produsere litium-ion-battericeller. Freyr har som mål å levere batterier til det raskt voksende markedet for elektriske kjøretøy i Europa.

«I henhold til intensjonsavtalen, vil Elkem og FREYR samarbeide om å etablere langsiktige avtaler for levering av anodematerialer, inkludert batterigrafitt og fremtidige batterimaterialer med høyt silisiuminnhold», skriver Elkem i sine pressemelding.

At folk selger på nivåer under 3 er helt utrolig. Dette er et selskap som har avtale om leverering til Siemens og som nå inngår teknologiavtalet, siste med elkem. Med dagens pris og estimert kapasitet på fabrikken vil FREYR omsette for 15 mrd i året når fabrikken er i full produksjon