LIFE Hvor står vi? Hvor skal vi?


PROS
* LifeCare eier 25% av det tyske selskapet Digital Diagnostics som utvikler en en ny, raskere og mer preisis metode for å diagnostisere SARS CoV-19.
* LifeCare eier disse patentene, som ikke produseres ekslusivt for DD. Med andre ord kan LC selge patent-tilgang til andre aktører.
* Tysk/EU-godkjennelse foreligger i desember.
* Produktet rulles ut i januar.
* Teknolologien vil være verdensledende, raskere og mer presis enn dagens metoder - og kan revolusjonere medisinsk diagnostikk på sikt.
* En enkel, spyttprøve avslører Covid på 5 min. FØR vedkommende har symptomer. Dagens metoder er mer ubehagelige å gjennomføre og krever prober i nese, hals.
* Teknologien skal være lett å transportere, kan puttes i lommen. Man trenger altså ikke sende spyttprøvene til et laboratorium.
* Trenger ikke helsepersonell for å måle.
* DD har inngått samarbeid med det sveitsiske teknologiselskapet Wisekey som skal beskytte sensitive persondata og benytte intelligent maskinlæring i smittesporingen.
* DD sikter seg inn på luftfart. Samarbeid med Frankfurt og Geneve flyplass i første omgang.
* Digital Diagnostics AG ønsker ikke takke ja til nye investorer som nå vil inn. De ønsker å beholde størst mulig eierskap selv. Oppsiden er med andre sider STOR.
* På sikt kan denne revolusjonerende sensorteknologien også benyttes på andre virus. (Husk LifeCares patent)
* Produktet Digid Cantisense er nå et registrert trademark.
* Markedet er enormt, og har plass mange aktører.
* Oppkjøpskandidat? DD’s CEO er trolig også regionssjef i verdens femte største legemiddelkonsern Sanofi. https://www.linkedin.com/in/constantin-von-gersdorff-17139a190/
* DD har et enormt markedspotensial med en lang salgshorisont.
* LifeCares kjernevirksomhet, diabetesmåling, har også et vanvittig markedspotensial med en nærmest evig salgshorisont.
* Patentene LC eier, har i seg selv en potensiell verdi mange ganger markedsverdien pr. 15.10.2020.

CONS
* Selskapet tjener foreløpig ikke penger.
* Sleivete, ja noen vil si villedende markedskommunikasjon har skapt nervøsitet og senket kursen 9.10.2020. Life bærer alle symptomene på å være et lite Merkur-selskap med stort potensiale, hvis hovedfokus ligger på forskning og utvikling, uten nevneverdig kompetanse på hvordan man håndterer markedsdrivende informasjon. Life har muligens ingen plikt til å informere markedet om DDs utviking, men det hele virker useriøst når kun positive “Vi har vunnet Lotto”-nyheter publiseres. Lifes DD-kommunikasjon bærer preg av en naiv, ukritisk, tidsoptimistisk, tro på resultater. Aksjonærer føler seg da lurt av en uanmeldt utsettelse.
* Markedet hater usikkerhet. Utsettelser senker som regel kurs.
* Med.selskaper før et gjennombrudd + Merkur Market-syndromet = volatilitet = store kurssvingninger.

Stor oppside på lang sikt, trolig også på kort sikt avhengig av rykter og godkjenninger. Fra og med 9. november 2020 kobles Oslo Børs til Euronext-systemene som kan påvirke kurs.

Kom gjerne med innspill så jeg kan rette, oppdatere og presisere der det trengs.
Redigert 17.10.2020 kl 13:04 Du må logge inn for å svare
HP17
15.10.2020 kl 16:25 5085

En god oppsummering og her ser en av "hurtigtestene" en vil konkurrere med, den tar hele 13 minutter lengre tid enn hurtigtesten til DD som kun tar 5 minutter og gir svar på stedet. Denne testen må først til laboratoriene. Det sier seg selv at markedet er "uendelig" for hurtigtesten til DD/Life gitt godkjenning.

Ifølge selskapet kan laboratorieprøver sjekkes på standardutstyret hos 91 norske sykehus. Og det er her i laboratoriene at resultatene på testene kommer etter 18 minutter. https://www.dn.no/staticprojects/2020/01/coronaviruset/#63900
Redigert 15.10.2020 kl 17:31 Du må logge inn for å svare
Tachyon
15.10.2020 kl 17:22 4937

Utrolig hvordan tre gode nyheter og én dårlig senket kursen med 40%. 😆 +sensoren blir enda mer treffsikker +investorer som vil inn ønskes ikke velkommen fordi de har klokkertro på egen teknologi og vil ha størst mulig eierskap selv. +Sikter seg inn på, etter min mening, genialt segment i Luftfarten. Lover til og med en avtale med Frankfurt og Geneve lufthavn. -Utsettelse på én måned.

Har aldri har opplevd noe lignende. 😆😆😆
dru1_2
15.10.2020 kl 17:49 4858

Hvor står set at "sensoren blir enda mer treffsikker"? Lifecare sier jo i meldingene sine at det ikke er noen endringer i Lifecare sin patenterte sensoeteknologi...
Tachyon
15.10.2020 kl 18:03 4812

Lytt til webinaret der CEO i DD uttaler seg. Sensoren større i masseproduksjonsvarianten osv. Ligger ute på YT
olje
15.10.2020 kl 18:48 4722

Tidenes overreaksjon de siste dagene. Har hørt på webinaret og finner det helt hinsides utrolig at kursen har falt så mye i etterkant. Kommer jo frem flere positive momenter, treffsikkerhet og det lyser jo klart igjennom at dette kommer til å bli godkjent. Snakk om noen få ukers forsinkelse...markedet bestemmer og bla bla bla..men her kommer rekylen opp igjen til å bli brutal, følg med.
bj111
15.10.2020 kl 19:41 4597

Jeg har ikke kunnet høre på dette før nå. Jeg forholdt meg til reaksjonen blant småaksjonærer i Oslo og gikk ut. Er glad jeg gikk inn igjen på et lavere nivå for jeg skjønner ikke reaksjonen etter å ha hørt dette. Nå er jeg i sjokk og sjeleglad for at jeg handlet ut fra reaksjonen til noen som ikke kan engelsk her inne.

https://www.wisekey.com/wisekey-webinar/

Joda det er noe forsinkelse fordi de må endre på chippen før masseproduksjon. De har da fått beskjed om å kjøre nye tester. Hvor folk får det fra at testen ikke virker når han sier at den er godkjent i Europa før jul skjønner jeg ikke. Er det slik at folk ikke har hørt på dette og kun lest her? Er engelsk nivået til Life aksjonærer under grunnskole nivå?
Fikk folket hetta når han sier at innen 6 måneder skal Frankfurt lufthavn være trygg å fly fra?

Jeg har mer spørsmål til reaksjonen til aksjonærene i Life enn det jeg har til DD og Life for dette er noe av den rareste reaksjonen jeg har sett.

Priser meg lykkelig over at flertallet neppe har sett presentasjonen eller skjønner engelsk slik at jeg fikk kjøpt meg inn igjen før lottospillere leier tolk for å høre på dette.

Folk får gjøre seg opp sin egen mening om denne banebrytende teknologien som det blir sagt virker og for all del ikke hør på det jeg her skriver. Linken ligger i innlegget så kan dere høre selv og gjøre dere opp en mening.

Noen uker forsinkelse og det er det.

Så latterlig at jeg ikke ser hvorfor de skulle orientere Life om dette da alt er på track.

Forstår nå også hvorfor de store ordrene ikke har forsvunnet etter fallet noe de normalt skulle gjort dersom fallet var godt begrunnet.

Noen som har aksjonærliste topp 50?
Redigert 15.10.2020 kl 19:47 Du må logge inn for å svare
Dado83
15.10.2020 kl 20:31 4439

Ja ok, vi får se hva som skjer i morgen.
Redigert 15.10.2020 kl 20:33 Du må logge inn for å svare
bj111
15.10.2020 kl 21:01 4363

Går nok ned i morgen eller legger seg rolig der den er. Satser på det.
Kingen
15.10.2020 kl 21:41 4274

Har hørt webinaret og maken til overreaksjon. Det virker som om noen som så dette reagerte på utsettelsen, og da noen begynte å selge så jeg andre seg på. Massesuggesjon kalles det. I tillegg er det noen som konspirerer med at testen ikke virker, og det hele nærmest er juks. Hvorfor vil helst ikke DD ha med andre investorer hvis testen ikke kommer til å virke? Svaret sier seg selv. Enig i at det er kjedelig med utsettelsen, men dette er farma, alt går ikke alltid på skinner tidsmessig.
I tillegg har mange glemt hva som bragte kursen fra 5.5 til 9 kr. Nemmelig utviklingen for Sencell, hvor de fikk støtten på 6,3 Mill. og kom gjennom nåløyet. Utrolig da at kursen har falt så mye tilbake.
Computum
15.10.2020 kl 22:49 4149

"Fikk folket hetta når han sier at innen 6 måneder skal Frankfurt lufthavn være trygg å fly fra?"

Dette er et kappløp mot tiden. En hurtigvirkende virus-sensor ville vært gull idag. Men om 6 måneder er allerede de mest utsatte deler av befolkningen vaksinert og livet begynner å normalisere seg igjen. Her har det vært forsinkelse på forsinkelse. Hvorfor skal vi tro på DD nå?


HER ER HVA D.D. ANNONSERTE 25,03,2020

Her er et annonse fra bladet Medium som D.D. hadde betalt for:

Dato: 25,03,20

En ny type sensorenhet fra det tyske helseteknologiselskapet Digital Diagnostics AG kan brukes til umiddelbare tester for det nye SARS coronavirus. Den Digid Cantisense ™ SARS-CoV-2 testen blir en lomme -sized laboratorium og kan brukes hvor som helst på stedet av allmennleger, ambulansepersonell og sykepleiere uten mye forkunnskaper i fire trinn. De første prototypene av biosensoren vil være tilgjengelig i midten av MAI,
Den nye øyeblikkelige testen tester direkte for virus og ikke for antistoffer. Sammenlignet med tidligere kjente hurtigtester reagerer den mye mer pålitelig på hvert punkt i løpet av infeksjonen og fører til en tydelig elektronisk "JA" eller "NEI" uttalelse angående tilstedeværelsen av viruset i testvæsken. Resultatene er tilgjengelige på fem minutter; den tidkrevende transporten av prøvene til laboratoriet er ikke lenger nødvendig.

Men D.D. oppgav aldri hvilket år i annonsen..............

Dubois
15.10.2020 kl 23:02 4088

Prototype og masseproduksjon er langt fra det samme...
Computum
15.10.2020 kl 23:04 4074

Hvordan er prosedyren for at sensoren skal bli steril og klar for bruk igjen?
bj111
15.10.2020 kl 23:12 4029

Det er flott om den vaksineprognosen slår til. Det tar jeg gladelig et tap for. Jeg har null tro på at største delen av befolkningen i den delen av verden der pengene befinner seg er vaksinert før tidligst i 2022. Husk og på at utsatt deler av befolkningen er de som har økt dødsrisiko. Senskader etter corona er det foreløpig ikke så stort fokus på i media. Det rammer og yngre grupper. Klarer de å få testet alle passasjerer inn og ut Frankfurt lufthavn som er en av de største i Europa innen 6 mnd så har de gjort det stort for det er krevende og ingen av dagens løsninger på markedet er i stand til det. De er ikke i nærheten en gang. Test i eu i salg fra januar i følge webinaret.

Hvorfor skal vi tro på FA Forum? Folk får gjøre seg opp son egen mening og ettersom her er pessimistisk i synet på corona vaksine og hører hva ledelsen i Life og DD sier så forholder jeg meg til det fremfor å forholde meg til vill panikk der 90% av selgerne ikke hadde hørt presentasjonen innkludert undertegnede.
Redigert 15.10.2020 kl 23:19 Du må logge inn for å svare
Dubois
15.10.2020 kl 23:18 4001

Rec er et eksempel hvor tradere går fra maksimal pessimisme til det motsatte, det er akkurat det samme som kommer til å skje med Life. Tradere skifter mening raskere enn dem klarer å tenke over saken.
Tachyon
15.10.2020 kl 23:25 4113

Vaksineskepsisen er nå så stor, utviklingen av nye vaksiner så treg, prisene høye - at det vil ta mange år før vi klarer å beskytte jordas mest sårbare. Å tro at dette er over på 6 måneder er mer optimistisk enn Big Don Trump. En annen ting er viruset konstant muterer, noe som gjør at vaksinene må justeres fra år til år. https://www.nrk.no/trondelag/over-1000-satt-i-karantene-i-trondheim-1.15201570 (fra NRK-nett senest i dag: 1000 i karantene i Trondheim: – En variant av viruset som er mer smittsom enn det vi pleier å se). https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/Ky3Koe/rundt-1000-i-karantene-etter-smitteutbrudd-i-trondheim-et-mer-smittsomt-coronavirus-enn-vi-er-vant-til

Det er ikke sikkert vi noensinne vil bli helt kvitt denne faenskapen. God diagnostikk derfor er helt avgjørende for å få samfunnet tilbake på skinner - på kort og laaaang sikt.

I tillegg kommer alle andre hissige virus som måtte dukke opp de kommende årene. Hører rykter om at kineserene spiser beltedyrsuppe igjen. Tror du grovt undervurderer hvilken heftig opptur som venter.
Redigert 16.10.2020 kl 00:34 Du må logge inn for å svare
Woland
15.10.2020 kl 23:38 4064

Et vaksineprogram er ikke det samme som en påknapp for normalitet, det vil ta lang tid å få gjennomført prosjektet med en immun befolkning. I tillegg er kravene fra WHO for hvor effektiv covidvaksinen trenger å være senket i forhold til det som er vanlig, fra 80 til 50 prosent beskyttelse. Tror nok vi er et stykke ut i 2022 før ting er normale igjen. Dette er selvfølgelig bare synsing. Velger å tro på CEO i DD, mulig jeg er naiv, men det var ikke hvem som helst han hadde med seg på seminaret og det ville vært utrolig rart om han satt der og løy dem og verden rakt opp i fjeset.

Hvor er vi? og hvor skal vi? En ting er sikkert og det er at Primærinnsider Saure har igjen solgt seg ned i selskapet. Han sitter i Advisory Board i DD og da kan man vurdere hvor man skal? Han har fått med seg betydelige midler fra sitt engasjement i selskapet. Dette er en meldepliktig handling trodde jeg!
HP17
16.10.2020 kl 09:00 3676

I så fall er det jo en god timing om Saure har solgt noe ned på en kurs over 8 og vil ikke overraske meg om han benytter muligheten til å kjøpe seg opp igjen nede på 5 tallet? Det vil nok være en meget god timing for Life har bunnet ut (glem heller ikke 3 dagers regelen). Ned over 40% på en liten forsinkelse er en klar overreaksjon. Kursen var mellom 5.40.5.90 før meldingen om deltagelse i EU`s forskjinsprosjekt for diabetes.
bj111
16.10.2020 kl 09:14 3609

Store ordre er på plass og jeg lurer på hvem som står bak. Topp 50 listen gir kanskje et svar på det. Er det tyskere som kjøper opp Life?
bj111
16.10.2020 kl 09:43 3546

Jeg takker og bukker. Fikk det jeg skulle ha før andre våkner. Angret litt i går kveld over at jeg skreiv om webinaret og la ut link men det gikk bra. Da kan jeg sove godt fremover å bare vente til flere våkner å finner ut at det er verd å se på hva som faktisk ble sagt på webinaret. Kanskje folk og skjønner at dette er en litt annen test enn alskens hurtigtester som må til sykehus før en kan gå ombord i et fly eller krysse grensen til et annet land. Komme tilbake å slippe karantene. Det er jo kun en teoretisk tid som er på hurtigtestene som skal til sykehus. Litt som en byggesak som tar to timer å behandle men det tar fra 3 uker til 6 måneder å få svaret.

Og folkens testen virker, det blir sagt i webinaret og det vil være særdeles merkelig om han sitter å lyver for den forsamlingen slik en kan lure på om mange her tror.

Lykke til.

DD skal finansiere LC. Saure hadde nær 5000 aksjer for 12 mnd siden. Han og Bech er begge helt ute. Ingen tegn på at de kjøper seg inn igjen. Begge har svært tette bindinger mot dagens CEO!
bj111
16.10.2020 kl 17:28 3155

Nei det er ikke lett å vite når det ikke er sagt noe om det. Sprit kanskje, håndsprit er det over alt.
bambuss
16.10.2020 kl 17:43 3092

01 TEIGLAND EIENDOM AS 18.22% 77 749 754 14 809 477
02 LACAL AS 13.11% 55 956 080 10 658 301
03 VERDIPAPIRFONDET NORDEA AVKASTNING 8.76% 37 394 175 7 122 700 -40 000
04 NORDNET LIVSFORSIKRING AS 5.10% 21 765 461 4 145 802 -173 247
05 DEUTSCHE BANK AKTIENGESELLSCHAFT 2.23% 9 515 625 1 812 500
06 Privat investor 1.83% 7 812 000 1 488 000 14 600
07 CIMTER AS 1.64% 6 989 614 1 331 355
08 Privat investor 1.49% 6 342 011 1 208 002 -413 752
09 Privat investor 0.88% 3 750 474 714 376 10 000
10 PROBE AS 0.87% 3 727 563 710 012
11 NEXUS MARKETING 0.85% 3 619 240 689 379
12 NORDA ASA 0.76% 3 229 548 615 152
13 Privat investor 0.74% 3 137 495 597 618
14 CLEARSTREAM BANKING S.A. 0.72% 3 090 717 588 708
15 Privat investor 0.68% 2 887 500 550 000
16 STERNA HOLDING AS 0.62% 2 625 000 500 000 -500 000
17 HODDEVIK EIGEDOM AS 0.61% 2 602 908 495 792 200 000
18 HANTRI AS 0.59% 2 499 320 476 061
19 Privat investor 0.54% 2 301 212 438 326
20 Privat investor 0.53% 2 282 700 434 800 -15 000
21 NORDNET BANK AB 0.53% 2 252 838 429 112 39 589
22 CULTIVAR AS 0.51% 2 168 087 412 969
23 Privat investor 0.43% 1 827 000 348 000
24 RAKKARBERGET AS 0.39% 1 666 875 317 500 117 500
25 Privat investor 0.38% 1 609 125 306 500 6 500
26 UBS SWITZERLAND AG 0.38% 1 603 324 305 395 -25 000
27 DEUTSCHE BANK AKTIENGESELLSCHAFT 0.37% 1 588 125 302 500
28 Privat investor 0.34% 1 433 234 272 997
29 Privat investor 0.33% 1 417 500 270 000
30 Privat investor 0.33% 1 415 505 269 620 73 950
31 Privat investor 0.32% 1 382 504 263 334
32 TECHMA MANAGEMENT AS 0.31% 1 312 500 250 000
33 Privat investor 0.28% 1 186 500 226 000
34 Privat investor 0.27% 1 156 806 220 344 -64 656
35 ENODDEN AS 0.27% 1 155 000 220 000
36 MP PENSJON PK 0.27% 1 141 607 217 449 -45 000
37 Privat investor 0.26% 1 115 625 212 500
38 MOUN10 AS 0.26% 1 098 678 209 272 INN
39 IFG HOLDING AS 0.25% 1 050 000 200 000 INN
40 SPARLI AS 0.25% 1 050 000 200 000
41 Privat investor 0.25% 1 047 249 199 476
42 Privat investor 0.23% 995 400 189 600 39 000
43 Privat investor 0.22% 950 250 181 000
44 Privat investor 0.21% 879 375 167 500
45 AVANZA BANK AB 0.20% 870 686 165 845 19 263
46 Privat investor 0.19% 824 791 157 103 -50 000
47 Privat investor 0.19% 790 125 150 500
48 SN SAMLEREN AS 0.19% 789 600 150 400
49 Privat investor 0.18% 787 516 150 003
50 Privat investor 0.18% 787 500 150 000 10 000
51 Øvrige investorer 30.48% 130 078 673 24 776 890 199 548
Computum
16.10.2020 kl 18:12 3021

Spørsmålet er om testeren er klar til ny bruk etter 5 minutter eller om det er behov for en omfattende desinfisering. Dette vil jo bety mye når man sammenligner med andre ikkedigitale tester som også er kommet vesentlig ned i tidsbruk.
onuk
16.10.2020 kl 20:04 2878

Kanskje Softox skal også løse de finansielle utfordringer DD tydeligvis har? Samarbeid eller fusjon mellom Softox og Lifecare, det hadde vært noe. Gleder meg allerede på de i fellesskap forfatta børsmeldinger de kommer med.......;)
bambuss
16.10.2020 kl 20:18 2847

Har DD finansielle problemer? Kan du begrunne det? Har du en link til hvor du har lest det? Eller farer du med usannheter?
Sapa
16.10.2020 kl 20:24 2827

Ikke bland inn softox i dette please.. softox vil være i en annen liga enn lifecare innen 2-3 år.
bambuss
16.10.2020 kl 20:33 2807

Tror vi skal en liten svingom nedom 4 tallet igjen,ja bare på besøk.Vil så vake på 5 tallet noen uker. SEX er det neste som kommer.Når vi tar helt av,kan det vere greit og spenne seg fast.Pirirringer med rykninger kan forekomme.
bj111
17.10.2020 kl 02:16 2589

Ja det betyr noe men når tester gir svar der du befinner deg, om det er på toppen av Gaustadblikk eller OSL eller på vei inn til jobben på Rikshospitalet så er det ingen annen test som kan det pr dd. Alle må via lab og om det tar to minutter på lab å få svar så tar det alikevel lenger tid enn testen til DD. Det er kø på lab og det er ikke lab utenfor OBS på Lillestrøm eller på toppen av Galdhøpiggen.
Så når dette kommer er det en revolusjon og skal en tro det som ble sagt på webinaret så virker det. Den endringen de har gjort er å forminske utstyret.
Desinfisering vil gå fortere enn via lab og jeg blir overrasket om det er en omfattende prosedyre. Mest sannsynlig vipe off med noe sprit.

Det essensielle er også att om testen blir godkjent så er det fritt frem for teknologien å videre samarbeid og bruksområde.
Etter hvert kommer diabetes delen som er hovedtingen og som sikkerhet langsiktig.
Det er bare å være tålmodig her men i desember tipper jeg vi ser 7-8 tallet igjen før det tar helt av.
Nedsiden fra dagens nivå er minimal nå i forhold til hausingen i sommer.
Redigert 17.10.2020 kl 02:43 Du må logge inn for å svare

DD har ikke problemer med finansene. Ta dere en titt på investor selskapet som funder dem. Her er det kapital i massevis.

slik jeg ser det så har ikke DD fått fulltegnet dem emisjonen som de gjennomførte ved etableringen. At investorselskapet har penger betyr ikke at de kaster cash etter sine investeringer. De må fortjenes!
bj111
17.10.2020 kl 19:43 1853

Hør på webinaret og så kan du se på de siste emisjonene i farma på OSE og gjøre deg opp en mening om de var fortjent. Fulltegnet alle sammen. HBC, TRVX, NANO kan hende det er fler. Hadde DD vært notert på Oslo Børs og de hadde kjørt emisjon etter webinaret så hadde den vært fulltegnet på kort tid. Sier seg vel selv. De sier testen virker, måtte gjøre sensoren litt mindre, tilpassing til masseproduksjon. Men emisjonen hadde nok ikke nådd ned på gulvet blant småaksjonærene. De kunne fått en repemi men hadde trolig sendt kursen under emi kurs og da kunne den utgått.

Dette selskapet består av super investorer og steinrike familie offices. IMS Capital Partners. https://www.crunchbase.com/organization/ims-capital-partners Hvorfor skulle de banke inn 75 millioner i DD nå? Dette var basert kun på fremtiden til Censell. Her ser de nok voldsomme verdier om noen år basert på den tekniske plattformen som utvikles m.mm. Det er en grunn til at DD ikke ønsker eller trenger investorer som stadig banker på døren. Censell er rosinen i pølsen her og DD tar derfor hele utviklingskostnaden fremover.At dette også kan detektere alle typer viruset et ekstra pluss. Verden vil nok bli utsatt for flere farlige virus i årene som kommer også vil Cantese ta hånd om dette. Husk at DD ikke har enerett ....utrolig....men at Life kan selge sin teknologi til store big Pharma selskaper også. Tipper at børsverdi på Life om 3 år er 5 milliarder så hvor skal du så sette pengene dine? Om man kjøper på 5 eller 6 kroner blir bare øretrilling.
Redigert 17.10.2020 kl 21:50 Du må logge inn for å svare

det er ofte en grunn til at noen er steinrike! Årsaken er i allefall ikke at de kaster penger etter lykkejegere. Når man ser på Lifecare og DD så minner det mest om et rot. Bech Invest som selger seg ned, Saure som koker litt her og der og tjener store summer på dette selv, Joachim Holther som idag er CEO er kompis med dem begge. Sist bevist da Saure ville gi han "bonus" i aksjer som GF stoppet. Bach/Saure er videre i styre og eiere i Osmotex AG hvor Joachim H har vært eller er CEO. Et selskap som har blitt driftet siden 200x uten kommersielle resultater. Jeg ser ikke bort ifra at DD får kloa i dette selskapet også som har kommet langt innen Microfluid teknologi! Godt hjulpet av "insidere" som godt gjører seg selv! Det at Saure selger aksjer som Primær innsider uten at det legges ut melding sier litt om forholdet til CEO, som sikkert er involvert! LC teknologi er helt topp, ledelse og styre helt på tryne!

... DD henter kapital utenifra enten fordi de
A: Er blakke
B: Ikke ønsker å risikere egen kapital

Igjen: Life bør snarest mulig la andre aktører forvalte denne teknologien

*Sitter ikke i denne nå, men kjøper ikke heller med mindre den toucher 4 tallet (som jeg egentlig ikke har noe tro på)
Redigert 19.10.2020 kl 08:20 Du må logge inn for å svare