WHO åpner opp for BGBIO godkjenning ?


Global helseambassadør i Utenriksdepartementet Jon-Arne Røttingen under gårsdagens innslag i Dagsrevyen 16.10.2020 bekreftet at vaksiner mot COVID-19 ikke viser seg å være så effektive som man tidligere håpet på.

En langt mer spennende kommentar fra Jon-Arne Røttingen i innslaget er at han for første gang langt på vei antyder at «anti-virale medisiner« fra mindre forsknings miljø ( typisk eksempel er BGBIO) kan vise seg å være mer effektive mot COVID-19 enn vaksiner.

Hittil har ikke WHO benyttet seg av medisiner som ikke er godkjente legemidler i sine SOLIDARITY studier (https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/global-research-on-novel-coronavirus-2019-ncov/solidarity-clinical-trial-for-covid-19-treatments).

Jeg føler og håper at denne praksisen nå er i ferd med å endre seg.

Se innslaget i Dagsrevyen fra 16.10.2020

Nå er WHO Solidarity snart klar for medisiner fra Accord studiene og jeg tror at Bemcentinib en av de «heteste» kandidatene av medisiner som inneholder såkalte «monoklonale antistoffer» som egner seg best til pasienter i tidlig fase som har fått påvist COVID-19.

«Dette hindrer viruset til å kunne utvikle seg», iflg Jon-Arne Røttingen. Dette bekreftes på generell basis av Jon-Arne Røttingen på innslaget i Dagsrevyen 16.10.2020
https://tv.nrk.no/se?v=NNFA19101620&t=404s
(Ca 6min 20 sek ut i sendingen.)

Dette kan åpne opp for at Bemcentinib fra BerGenBio blir tatt opp i WHO SOLIDARITY programmet og forhåpentligvis godkjent som medisin betydelig raskere enn tidligere antatt - ikke bare mot COVID-19, men da også mot ulike kreft former og antibiotika resistente bakterier....

Løp og KjøpRedigert 17.10.2020 kl 12:40 Du må logge inn for å svare
Fljo
17.10.2020 kl 09:18 5013

Det er alltids lov å håpe, men Bemcentinib må nok vise til noe mer før WHO vil ta i det.
BioBull
17.10.2020 kl 09:33 4962

Jeg trenger ikke håpe ...

Jon-Arne Røttingen vet nok like mye om Bemcentinib som ledelsen i BerGenBio. Det er tette bånd mellom ledende ansatte, styremedlemmer i BerGenBio og avtroppende leder i Norges Forskningsråd Jon-Arne Røttingen.

Lederen av COVID-19 kommisjonen Stener Kvinnsland:
https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/regjeringen-oppnevner-koronakommisjon/id2699476/

Stener Kvinnsland sitter som styremedlem i
https://www.bergenbio.com/company/board/#0


...og styreleder i :
https://mohnfoundation.no/styret/


Jeg har gjort hjemmeleksene mine.
Håper på gode karakterer til våren ....
Redigert 17.10.2020 kl 10:49 Du må logge inn for å svare

Syntes Bio ser spennende nå! Skulle dette skjer snakker vi X10. Trond skal vel også kjøpe mer snart! Da går vi 30% på det!
Redigert 17.10.2020 kl 09:45 Du må logge inn for å svare
klaesp
17.10.2020 kl 09:52 4885

SVENSK KVINNE CORONASMITTET TO GANGER

Forskere har bekreftet at en 53 år gammel kvinne i Sverige har blitt smittet av coronaviruset to ganger, melder svenske Dagens Nyheter. Hun testet positivt både i mai og i august, og var mellom dette virusfri.

Ifølge forskerne på Sahlgrenska universitetssykehus er dette det første bekreftede tilfellet av gjentatt smitte hos én person i Sverige, skriver avisen.

Antall personer som er bekreftet smittet to ganger av coronaviruset i verden øker.

Immunitet etter å ha vært smittet med coronaviruset har vært et viktig tema siden starten av pandemien.


Jeg tror det Røttingen insinuerte om vaksiner må gjelde hvor lenge man kan forvente at vaksinene vil være effektive. På det området har det kommet en del forskning som indikerer at vaksinene kanskje ikke kommer til å gi langvarig immunitet, og at de som er i fase 3 nå kanskje ikke kommer til å gi immunitet mot alle coronamutasjonene.

De kan selvfølgelig har gjort mindre skala studier på dyr som er upublisert, for å sjekke hvor effektive vaksinene er.

Jeg tror ikke de har andre effektivitetsdata ennå. De dataene leses vanligvis ikke fortløpende, men hentes ut og analyseres av et team på et bestemt tidspunkt. Det kan selvfølgelig være at annet er bestemt her pga av at dette skal gå fort, og at det vil ta ned risikoen for deltagerne, men så vidt jeg vet er det kun bivirkninger som overvåkes fortløpende.

Pfizer er første selskap som har indikert når de skal hente ut data, og det skjer ca 1-2 uken i november. De har i samme pressemelding varslet at de skal søke om rett til å distribuere vaksinen sin til nødbruk ca 3 uken i november.
Redigert 17.10.2020 kl 10:23 Du må logge inn for å svare

Det er flere små selskaper som f.eks lager monoclonal antibodies og polyclonal antibodies. Det er vel rundt 300 kandidater med ulike medisiner antibodies og vaksiner på vei...
Redigert 17.10.2020 kl 10:25 Du må logge inn for å svare

Hva gjelder hvor effektive vi kan forvente at bemcentinib kommer til å bli, så anbefaler jeg å gå tilbake å lese innlegene mine i tråden om medisiner og vaksiner som er relevant for BGBIO. Når man leser den forskningen jeg har summert opp der, så forstår man at bemcentinib kommer til å virke effektivt mot covid-19. Det som står der åpner ikke for mye tvil.
BioBull
17.10.2020 kl 10:41 4659

Mange takk - hvilken av artiklene / lenkene du skrev er mest aktuelle i den sammenheng?

Veldig interessant! Takk for informasjon. Blir meget spennende å følge selskapet de neste ukene.

Takk for at du orker.
På grunn av din info har jeg doblet bgbio.
Skal få tommel opp for du får nok dritt her inne.
Ingen hausing, kun fakta.👍
klaesp
17.10.2020 kl 11:42 4396

Enig, takk for informativ info yngling.🏃‍♂️

Må bare si meg helt enig i lovprisingen av Yngling. Fantastisk jobb du gjør!

Takk for god info!!!😉😉😉
BioBull
17.10.2020 kl 12:28 4220

23.06.2020 : https://forskning.no/epidemier-medisiner-medisinske-metoder/forskere-meldte-tidlig-om-lovende-behandlinger-av-covid-19-hvorfor-uteblir-de-store-gjennombruddene/1715904

Nå er WHO Solidarity snart klar for medisiner fra Accord studiene og her er nok Bemcentinib en av de «heteste» kandidatene av medisiner som inneholder såkalte «monoklonale antistoffer».

Dette bekreftes på generell basis av Jon-Arne Røttingen på innslag nr 3 i Dagsrevyen 16.10.2020 (Ca 6min 20 sek ut i sendingen.) https://tv.nrk.no/se?v=NNFA19101620&t=404s

(Jon-Arne Røttingen nevner ikke BerGenBio eksplisitt )
Redigert 17.10.2020 kl 12:45 Du må logge inn for å svare
focuss
17.10.2020 kl 12:40 4176

WHO skriver at kortison som vi har i kjente medisiner i Norge virker på de sykeste pasientene. Preparatene virker betennelses dempende men svekker immunforsvaret.
Generelt så sitter jeg med inntrykk av at lite forskning er gjort på pasienter som nylig er smittet og ikke innlagt. Konklusjonene når det gjelder Remdesivir og andre stoffer er basert på innlagte pasienter og da er jo allerede svært syke. Jeg undres, hvor lang tid tar det fra en pasient er smittet til viruset har trengt inn i cellene? Burde ikke hensikten med behandling være å hindre at viruset trenger inn i cellene. Kanskje med en gang det er registrert smitte på en person så skulle det kanskje fulgt med en pillebehandling eller eventuelt en nesespray/innhalator fra Softox. Kanskje begrenset til pasienter i risikosonen for fatal utgang. Det ville ikke være første gang spesialister viser seg å være flinkere til å gjøre tingene riktig enn de er til å gjøre de riktige tingene.
BioBull
17.10.2020 kl 12:50 4085

Jeg er ikke lege eller vitenskapsmann / kvinne, men håper at dersom Bemcentinib ikke er skadelig eller gir bivirkninger så kan alle som får påvist Covid-19 smitte starte med en pille om dagen for å unngå alvorlige symptomer og hindrer at smitten sprer seg i kroppen. Behovet for en symptom reduserende COVID-19 medisin er enorm og med de forventede smittetallene fremover kan jeg ikke forstå hvorfor ikke Norge og andre land godkjenner medisinen Bemcentinib fra BerGenBio og bestiller millioner av doser.

Dersom viruset stoppes i kroppen vil det høyst sannsynligvis ikke klare å mutere videre. Dette kan gi håp om at Bemcentinib på sikt bidrar til folke-immunitet mot COVID-19.
Redigert 17.10.2020 kl 12:54 Du må logge inn for å svare
focuss
17.10.2020 kl 12:58 4073

Det har dessverre gått alt for mye politikk i diskusjonen rundt hvordan pandemien skal angripes. Med fare for å bli stemplet som konspiratorisk så får jeg noen ganger en følelse av at det er viktigere å konkludere at Trump tar feil enn å komme frem til god behandling raskt.

Medisinen må dokumentere virkning først, det jobbes det med nå, er nok klare signaler allerede siden de ville finansiere 2 studier selv.
Pasienter doseres i 15 dager så innen begynnelsen av november vet vi nok mye mer.

Når det gjelder Softox så er slike ting uaktuelt fordi det har aldri vært gjort forsøk på mennesker, det vil ta år og utrede.

Så du mener alle bør medisinere seg selv med gift og rensemidler, slik han anbefaler?
Problemet med politikken er at dominerende amerikanske selskaper stenger ute annen lovende behandling for å selge sine produkter.
Hadde Bemcentinib vært fra dominerende amerikansk selskap hadde det vært standard behandling i dag. Uavhengig om Bemcentinib virker eller ikke.
focuss
17.10.2020 kl 13:17 4000

Burnbabeburn
Ja rottegift og plumbo ville nok gjort susen. Forøvrig så er nok du med på å vise politisering av dette når du hevder han forslår selv medisinering med gift og rensemidler.
Ekspertene sa til Trump at det var midler som drepte virus på overflater i løpet av et minutt. Dette fikk trump til å bedrive litt høyttenkning på direkte TV. E en gavepakke til CNN som selvfølgelig tolker i verste mening helt bevisst og harselerer med det i ukevis mange ganger per dag. Til orientering så driver Softox med dette nå basert på forsøk som en dansk professor sier at han er overbevist om at det vil bli løsningen.

Problemet er vel at man som en lekmann med bakgrunn fra eiendomsbransjen og reality ikke burde “drive høyttenkning” på direkten under en pandemi.

Høyttenkning i dette tilfelle er magefølelse spekulasjoner.

Uavhengig av politisk ståsted, så burde dette være åpenbart.

Uansett, takk til Biobull for nyttig info.

Redigert 17.10.2020 kl 13:26 Du må logge inn for å svare

Jeg vet alt om Softox, det er spennende, men det tar år og gjerne 100 millioner å utvikle til godkjent produkt.
BGBio har vel brukt 4 år og 700-900 millioner nå på sin medisin og er kun i fase 2.
Hadde Softox vært eid av ett amerikansk selskap hadde det vært på markedet nå.
Du må gjerne hylle Trump du.
Men sannheten er at USA er ett av verdens verste land når det gjelder Corona håndteringen og kan sammenlignes med ett U-land.
På grunn av politikk som føres av FDA og Trump.
Og om du mener tallene er manipulert så er det fakta at Trump og CDC ble tilbudt tester av WHO 6 uker før de var klar med sine egne, men nektet å ta imot fordi de skulle produsere selv.
Fakta er fakta.
Og du nevner politikk ødelegger.😅
https://www.google.no/amp/s/amp.cnn.com/cnn/2020/03/18/health/who-coronavirus-tests-cdc/index.html
Redigert 17.10.2020 kl 13:32 Du må logge inn for å svare
focuss
17.10.2020 kl 13:44 3801

Jeg hyller da ikke Trump men er lei av fordummende tolkninger. Disse fordummende tolkningene er en viktig del av politikken som har gått i dette.

Les innlegget ditt en gang til.
Bevise at Trump tar feil.
Hvor mange liv tror du hans uttalelser og ufarliggjøring av viruset har tatt i USA?
Hvor hadde USA vært i dag om USA hadde tatt imot tester fra WHO og ikke latt det gå politikk i å produsere testene selv?
Redigert 17.10.2020 kl 13:49 Du må logge inn for å svare
focuss
17.10.2020 kl 13:53 3735

Burnbabyburn
Hvor lang tid vil ta i en pandemi situasjon har vi ikke mye empiri for. Det vi vet er at FDA har tatt i bruk EUA, Emergency Use Authorisation. Raskere tilgang til markedet grunnet nødsituasjon. Remdesivir kom tidlig på markedet grunnet EUA og det samme vil vel skje med Bemcentinib ved ok resultater og og vil også gjelde for softox ved gode resultater.
focuss
17.10.2020 kl 14:01 3692

USA er ille, men er sverige spania uk og frankrike særlig bedre? Hvor mye pepper får disse lederne sammenliknet med Trump i USA. Må si jeg har sett mye CNN og derved mye Trump. Kan ikke si jeg er det minste påvirket i min adferd grunnet han. Men det han driver med å holde massemønstringer uten å være tydelig på at det skal brukes maske er jo helt på trynet. Så kan man ta med seg at ekspertene lenge mente det var verre å bruke maske enn å ikke bruke det. Trump har faktisk gjort ganske mye uten noe kred for det.
BioBull
17.10.2020 kl 17:54 3332
Dette kan du lese mer om her :

https://newsweb.oslobors.no/message/446554

« Selskapet utvikler også en diversifisert pre-klinisk pipeline av potensielle

legemiddelkandidater, inkludert BGB149, et anti-AXL monoklonalt antistoff.

For ytterligere informasjon, vennligst se www.bergenbio.com»

BioBull
17.10.2020 kl 17:55 3327

Burnbabeburn skrev Ikke noe.
Selskapet utvikler også en diversifisert pre-klinisk pipeline av potensielle legemiddelkandidater, inkludert BGB149, et anti-AXL monoklonalt antistoff.

For ytterligere informasjon, vennligst se www.bergenbio.com

Bemcentinib er ikke BGB149
BGB149 Kalles ikke noe enda og er ikke med i noen Corona forsøk.
BGB149

BGB149 is a first-in-class function blocking antibody with potent pre-clinical anti-tumour activity. The fully humanised antibody is anticipated to enter the clinic towards the end of 2018.

Eller mener du det er det samme?
Om det betyr noe for deg så tyder mye på at Bemcentinib Er bedre enn monoclonal antibody medisiner som er med i samme studier.

klaesp
18.10.2020 kl 08:40 2874

https://www.tv2.no/nyheter/11714042/

Ingen av behandlingsmetodene som har blitt undersøkt i en global WHO-studie har hatt en effekt på koronapasienter.


WHO fortsetter å lete etter effektive behandlingsmetoder.

– Det neste håpet vil være å prøve ut nye legemidler i den samme WHO studien, sier Røttingen.

Pål Aukrust sier at man fremover vil studere effekten av immunmodulerende og andre antivirale medikamente


Redigert 18.10.2020 kl 08:45 Du må logge inn for å svare
klaesp
18.10.2020 kl 09:30 2777

Er spent om Bergenbio medesin blir tatt opp i WHO studien , den er tross alt en ledende kandidat i Accord studie.. Spenningen stiger.

Blir den tatt inn i studien er det på grunnlag av den forskningen som er gjort. Da går Bergenbio 3-4 gangeren på direkten.
Kalle777
18.10.2020 kl 09:58 2683

Problemet med Trump sin retorikk var at han fra dag en ufarliggjorde og latterliggjorde en pandemi som ingen forskere hadde noe kunnskap om. Det resulterte i at folk trodde på mannen, de tok det ikke seriøst. I stede for å lytte til sine eksperter innenfor dette feltet så begynte Trump å lete etter svar hos konspirasjonsteoretikere, de samme folkene som tror at Aliens har infiltrert flere politiske skikkelser.
Redigert 18.10.2020 kl 10:01 Du må logge inn for å svare
BioBull
18.10.2020 kl 11:41 2488

Da har nok BerGenBio 2 gode kandidater dersom WHO vil ta inn medisinene i sine studier.
ACCORD studiene vil i så måte bekrefte gode indikasjoner på dette.

Det viktigste er å redusere symptomer og redde liv
focuss
18.10.2020 kl 12:19 2408

Kalle 777.
Joda Trump oppfører seg som regel som en dust. Ikke bare det men som en usympatisk dust. Ikke bare det men som en karikatur av en narrsist. Det betyr ikke at han ikke på noen måter har handlet på en måte som viser at han ser alvoret. Noen eksempler.

- Han stengte kinesiske fly adgang til USA og fikk pepper av Biden for det som mente det viste han var en rasist.
- Han stoppet flytrafikk fra Europa
- Han beordret et stort militært flytende hospital til New York for å avhjelpe situasjonen der
- Han beordret private selskap til å sette i gang massiv produksjon av ventilatorer.
- Han pushet FDA til å kutte byråkratiet for å få medisinsk hjelp frem raskere.

Hva drev demokratene med i tiden ved pandemi start. Jo de forsøkte å styrte ham ved en fake riksrett sak. Hvem åpnet opp statene for tidlig noe som er en viktig årsak til krisen i USA. Det var governørene i de respektive statene som gikk nærmest gikk berserk når Trump sa at han kunne bestemme når samfunnene skulle gjennåpnes.

Har ikke Trump gjort feil. Selvfølgelig har han det, men hvem har ikke gjort det? Han er i godt selskap med medisinske eksperter WHO, Fauchi og nær sagt alle sammen. Trump hadde et ansvar til å hensyn ta. Han mente det var viktig at ikke panikk i landet oppsto. Hvordan reagerte amerikanere i begynnelsen. Med panikk og tømte butikker for alt fra dasspapir til hermetikk.