Qfuel - gode i medgang

livsstil
QFUEL 20.10.2020 kl 11:09 1291

Ja, nå får vi se hvor god Kjetil Bøhn er, han har vært offensiv i det aksjekursen har gått en vei, men nå butter det litt og aksjekursen har rast fra kr. 73,- til dagens kr. 49,00 - tipper det er en del misfornøyde inevestorer som gikk inn i emisjonen på kurs 70,-
Det handler om å kommunisere med markedet og han gjorde heller ikke noe særlig god figur på forrige ukes investorpresentasjon. Hvorfor oppdaterer de ikke mer om utviklingen i Skive? Går alt på skinner er det flott, men da kan man vel også fortelle det...
Et selskap som til de grader er avhengig av tillitt må ikke slurve med å kommunisere til markedet. Folk har tydligvis blitt litt mer skeptiske og mange sitter med store gevinster, så nå bør selskapet gi en oppdatering til aksjonærene. Forrige oppdatering bar preg av stor usikkerhet og ord som HVIS ble ofte sagt.

Caset er strålende, men nå må selskapet igjen på banen å gi en oppdatering.
Redigert 19.01.2021 kl 07:10 Du må logge inn for å svare
Nanoq
20.10.2020 kl 17:09 996

En uke FØR meldingen om oppstarten av fabrikken i Skive ble meldt til markedet .d. 9 september, så var aksjekursen ca. på dagens nivå, 46-47 kr. Det var altså mange dager før man i det hel tatt visste om de lykkes uten flere forsinkelser og problemer.

Noen dager seinere kom meldingen om at oppstarten var gått fint, og at alt fungerte godt og gikk planmesssig, og at de neste par månedene skulle brukes på gradvis produksjonsøkning inntill full 24/7 produksjon ble nådd i Q4.

Kjetil Bøhns oppgave er ikke å snakke aksjekursen opp for å gjøre alle småspekulantene glade, men å sørge for at fabrikken får en god og ikke minst: SIKKER start. Noe som vil glede både de langsikta investorene og selskapets partnere.

Jeg er temmelig sikker på at Bøhn & Co. har mye mer fokus på å sikre en god og trygg start på Skivefabrikken enn å gjøre de mange kortsikta småspekulantene glade med snakk og likegyldige "nyheter".

Og nei, de som deltok i emisjonen på 70 kr er neppe misfornøyde, de er langsikta investorer, og mange av dem har forhåpentlig også benyttet de siste dagenes store kursfall til å kjøpe flere aksjer i selskapet.
PHOinvestor
20.10.2020 kl 21:34 699

De store kjøper , de små selger, hva kommer dette av ???.