Blackrock World tec a2.


Noen som har noe formening om denne fremover til neste år og utover de neste 2-3 kommende årene, fler som har den samme?
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare

Disse tech fondene/vekstfondene fra Blackrock, Franklin, JPM og Morgan stanley er alle gode valg.

Jeg er kjempebull på tech( både store blue chip og smb) både på kort og lang sikt.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare

Tech fortsetter å kjøre markedene. Er veldig fornøyd med mitt fond BlackRock Next Generation Technology, selv om jeg har kjøpt veldig lite i det fondet.

Kjøpsmuligheter i tech om det fortsetter å falle. Verden trenger tech siden vi blir mer og mer tvinga til å tilbringe livene våre i stua, i godstolen og i senga. Vi blir feite grunnet corona. Bruker masse penger fra stua. Sitter og ser på YouTube fra godstolen på en 75 tommer tv skjerm. Reiser til Brasil, Thailand, Spania fra godstolen. Bruker tjenestene fra Square, Paypal, TransferWise og donerer til YouTube creatorer. Ny TV fra Samsung, sjekke Facebook, se filmer gjennom Netflix, litt porno på PornHub og Onlyfans, snappe litt, lege ut nye bilder på Insta,Ny IPhone, twitre litt, nytt skjermkort fra NVDIA, snakke med sjefen gjennom Zoom og Twilco. sende penger til dama i Thailand gjennom Square.

Jeg tenker ikke bare a dette vil fortsette, det er etablert for å bli for godt.

Ja pengene trives godt i Tech.
Hehehe, avslører litt vel mye om privatlivet ditt her, Jensen (sende penger til dama i Thailand gjennom Square?!) :-D :-D

Jeg bruker TransferWise til å sende til dama til Thailand. Får mest THB pr krone da. 👌🇹🇭

My ATH på Nasdaq, 13987 poeng i dag. 👌
thirdeye
16.02.2021 kl 12:05 5316

Kanskje dette som Jensenpriken beskriver er riktig markedssyn de neste 2-3 årene, men i et litt lengre perspektiv ser kanskje verden litt annerledes ut?

Et av de store "dagligdagse" problemene i den vestlige verden er forbruket vårt. Og da mener jeg ikke i et bærekraftsperspektiv - men i et praktisk perspektiv: Vi har for mange ting. De klokeste hodene og best betalte forbrukerne bor i byene, og vi har leiligheter med begrenset lagringsplass som er overfylte av allverdens teknologisk fjas. Den mest trendy luksusen er ikke lenger den gigantiske tv'n, designerkitch og mengder stilikoniske møbler. Den ultimate luksus som de færreste kan unne seg (med mindre du bor på landet) er plass, luft, minimalisme i ordets egentlige forstand og en følelse av frihet fra alle tingene som etterkrigsgenerasjonene har samlet på. Ingenting er mindre fremtidsrettet enn en overfylt toroms på løkka. Dette er ikke et forsøk på å være snusfornuftig eller prektig - dette er trender jeg og mange med meg har sett komme de siste årene, og som sikkert vil drøye før forbrukermønster og pengestrømmer følger etter. Bilen er om få år ikke lenger noe du eier, men en tjeneste du kjøper etter behov. Pengene er der, men de vil neppe brukes på enda flere ting.

Hva er alternativene? Alle vil ha grønn energi og foreta bærekraftige valg for bedriften sin, men hva skjer den dagen det å fylle opp handlekurven med forbrukerartikler og duppeditter er det mest utrendy du kan gjøre? Opplevelser (også media-konsum) og helse har jo mange spådd at vil trekke til seg penger nå som leilighetene våre straks er overfylt.
Kalle 1
18.02.2021 kl 10:03 5166

Kjøp deg større leilighet!
;=)

La inn en liten 10 K ordre i BGF fondet mitt nå like før kl 00 hos Sbanken. Jeg liker å kjøpe tech fonds andeler når andre selger. Ned ca 6% siste dag, passer meg bra det.

To dager på rad med ganske kraftig nedgang på Nasdaq så da legger jeg inn en ny 10K ordre hos Sbanken i mitt BGF tech fond. Kjøper alltid fondsandeler på røde dager når andre selger fondsandeler i panikk. 😀

Mener jeg for en tid tilbake så en oversikt at Nasdaq 100 kun har gått i minus ett år siden 2010. Så at tech vil komme tilbake igjen er 110% sikkert.👍

Prisen på en fondsandel blir lavere og lavere for hver dag som går. Men ser det likevel som en fin mulighet å kjøpe hver uke nå fremover.

Posisjonerer meg i tech for 2022, 2023 etc

Kjøpte noen nye andeler på mandag i BGF Tech. Virker som om korreksjonen nå er litt over i tech.

Fremtiden ser uansett lys ut for tech. Verden blir jo mer og mer avhengig av det.

Jeg skal ikke konkludere for raskt, men ser tegn på at bullformasjonen er tilbake i Nasdaq chartet. Fra 12600 poeng tidligere i mars er Nasdaq nå i 13800 poeng. 👍🤞🤞🤞


Har de siste dagene lagt inn noen ordrer i BGF Tech. Selskapene får og har fått endel juling samt at krona har styrka seg endel.

Men har langsiktig plan.

Korreksjonen i tech syns å være over. Aksjekursstigningerkombinert med svekket krone har sendt techfondene godt opp de siste ukene.

Tommel opp.

🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀👍👍
china
08.07.2021 kl 23:01 2028

Kraftig ned alle teck fond i kveld!

Krona svekker seg så det blir justert i morra tidlig. Men tech ser meget bra ut fremover.

Nasdaq i All Time High i dag. Tech aksjefondene går i taket.

Big tech.🚀🚀