Hva Skjer’a ?


225000 aksjer omsatt før 09:10 på stigende priser på en «negativ børsdag»....
Her er det definitivt noe som skjer - stay tuned...
Redigert 29.04.2021 kl 12:45 Du må logge inn for å svare

Har liten tro på at disse presentasjoene gjør umiddelbar forskjell, men jo flere som kjenner caset jo bedre er det på sikt.

Jeg venter to avgjørende resultater fremover og en strategisk handling. Det selskapet ikke kontrollerer er resultatene på top line. Er de gode trigger dette først avgjørelsen om å gå til fase 3, og etter min mening er det idioti å ikke søke partnerskap med BP for dette. Det vil sikre finansieringen, fremdrift og ikke minst et helt annet nivå på kommersialiseringsstrategien. Det vil også trigge muligheten for å utvikle kreftstudiene mye billigere ved at man henter penger på høyere kurs.

På den måten vil selskapet også ha litt ro rundt dette med AML hvor man strengt tatt bare stiller sterkere jo lengre tid det går.

Helt klart at der foregår et spill i BGBIO. Der omsettes aksjeposter på en aksje, det er jo bare tull og tøys det hele.Fra 4 mars har aksjen hatt en positiv utvikling "slowly but steady uptrend". Mener og at shorterne viste seg for å teste, og nå vet alle at de ligger inne med ca 400000 aksjer. En god dagsomsettning. De kommer ikke ut av den shorten med dagens omsettningstempo. Så skal de ut før de brenner seg skikkelig så må de ut før de gode nyheter kommer.
BioBull
11.03.2021 kl 10:43 6244

....og vaksine produsentene blir snart danker ut av BerGenBio... i Danmark er AZT på vei ut :

Danmark setter AstraZeneca-vaksinen på vent etter dødsfall
Danmark slutter å vaksinere med AstraZeneca-vaksinen etter dødsfall, melder den danske avisa Ekstra Bladet. Det skal være i forbindelse med et dødsfall, hvor en person døde av alvorlig blodpropp. Det er uklart om det er sammenheng mellom dødsfallet og vaksinen, men for å være helt sikker settes vaksineringen på vent inntil videre.
Dette opplyser den danske helseministeren Magnus Heunicke på Twitter.


https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/bergen-stopper-vaksinering-med-astrazeneca.5LSXj_gNe

BERGEN PAUSER VAKSINERING MED ASTRAZENECA
Bergen kommune pauser vaksinering med Astrazeneca til det kommer en konklusjon fra Folkehelseinstituttet og Legemiddelverket, skriver BT.

Det bekrefter medisinsk fagsjef Trond Egil Hansen.

– Meldingene fra Danmark er såpass alvorlige at Legemiddelverket og FHI har et møte allerede i formiddag. Da pauser vi vaksinasjonen for å vente på deres konklusjon, sier Hansen til avisen.

Det er helsepersonell i Bergen som får denne vaksinen. Hansen vet ikke hvor mange som skulle ha fått denne vaksinen i dag.

– Vi tror ikke nå at denne vaksinen er blitt kjempefarlig, men de opplysningene som er kommet tilsier at vi venter på konklusjoner fra nasjonale myndigheter, sier Hansen.
Redigert 11.03.2021 kl 12:02 Du må logge inn for å svare
klaesp
11.03.2021 kl 10:51 6257

Forum forum, enig i dine betraktninger.. Aksjen vil nok pendle mellom 30 og 32 kr inntil avlesning av covid studie.
BLIR resultater bra, blir satsningen med BP noe som også Ceo har kommunisert. AML ligger vel i complete i fase2 med sterke resultater, er spent på om vi får en oppdatering angående planer rundt neste fase, hva tenker du Forum forum?
Nanoq
11.03.2021 kl 10:56 6438

De har observert flere alvorlige tilfeller med blodpropper etter vaksinering med Astra Zeneca...

håper ikke dette betyr generell vaksinefrykt i store deler av befolkningen.


Vaccine fra AstraZeneca sættes på pause

tv2.dk, 11. mar. 2021

Al vaccination mod coronavirus med AstraZeneca indstilles i Danmark.

Det oplyser Sundhedsstyrelsen og Lægemiddelstyrelsen.

Det skyldes indberetninger af alvorlige tilfælde med blodpropper hos personer, der er blevet vaccineret med covid-19 vaccinen fra AstraZeneca.

Én indberetning vedrører et dødsfald i Danmark.

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-03-11-vaccine-fra-astrazeneca-saettes-paa-pause-planen-rykker-igen

Klaesp. Jeg tror AML ligger en god stund frem i tid. De sa sist at de var håpefulle på en fase 3 avgjørelse i år, men at tallene måtte modnes.

Tolket det som at effekten var så bra, at flere av dem som er behandlet med bem, fortsatt er i live etter lang tid relativt til soc. Så jo lenger det strekker seg ut i tid, jo bedre effekt.

De har vel uttalt at de regner med fase 3 for AML, mens de venter på "overlevelses lengde for småcellet lungekreft (luksus problemet her er at de døende pasientene fortsatt er i live). de har ansatt og ansetter personell for fase 3 oppstart, mens de også sier at de ar rampet opp produksjonen av BEM for fase 3. Så Fase 3 i AML og kanskje NSCLC kommer ganske sikkert i 2. halvår. (Hvis de da ikke vil fokusere på Covid, om resultatene der er gode)
Redigert 11.03.2021 kl 12:05 Du må logge inn for å svare
klaesp
11.03.2021 kl 13:08 6868

Med det som bakteppe er det vel mulighet for AML fase 3 oppdatering i løpet av første halvår.
OceanQ
11.03.2021 kl 14:32 6689

Den linken du har her er fra et ennet selskap (Lily), og er fra januar.
VIR-7831 er medisinen fra artikkelen jeg linket.

Nå har ikke jeg oversikten eller kunnskapen til å konkludere med så mye, så hadde vært interessant å høre hva f.eks "Yngling" eller noen av de andre kunnskapsrike på dette forum har å si om VIR-7831.
klaesp
11.03.2021 kl 14:41 6668

Ja, men prinsippet er det samme.. I mine øyne er denne behandlingen ingen konkurent til Bemcentintinib..

En slik behandling er også målrettet mot en gruppe som kommer frem i art som du postet ..

Monoclonal antibodies may play a key role in protecting people less responsive to vaccines or unable to be inoculated against SARS-CoV-2 such as cancer patients who have more suppressed immune systems. Antibody treatments from Eli Lilly and Co. and Regeneron Pharmaceuticals Inc. both received emergency-use authorizations from the U.S. in November. As the third antibody treatment to show success, Glaxo and Vir may have limited sales potential this year, according to Bloomberg Intelligence analyst Sam Fazeli.
Redigert 11.03.2021 kl 15:06 Du må logge inn for å svare
JahMason
11.03.2021 kl 14:48 6840

Etterlyser fremgang i ACCORD || - Videre over til Recovery. Nærmer vi oss eller er det større sannsynlighet for at studien legges ned ? TTT
Carrera
11.03.2021 kl 14:51 6897

Strafferunde først.
JahMason
11.03.2021 kl 14:58 6932

Før evt. Recovery? Gjelder ikke det den egen sponset studien i Sør-Afrika og India?

Tenkte på Accord || og noe fremgang eller videreføring over til Recovery? Det er vel en uavhengig studie med lite innsyn?
long41
11.03.2021 kl 15:46 6820

FHI stanser bruk av AstraZeneca-vaksinen midlertidig: https://www.dagensmedisin.no/artikler/2021/03/11/danmark-setter-vaksinering-pa-vent/

"På grunn av disse bivirkningene og dødsfallet i Danmark etter et blodpropp-tilfelle i etterkant av vaksinering med AstraZeneca-vaksinen, velger vi å sette AstraZeneca-vaksineringen på pause."
BioBull
12.03.2021 kl 07:25 6086

BGBIO toget ruller videre 🤞👍

“The best way to predict the future is to invent it”


https://news.cision.com/bergenbio-asa/r/bergenbio-completes-enrolment-into-latest-cohort-of-phase-ii-bemcentinib-combination-study-in-refrac,c3305093


BERGENBIO COMPLETES ENROLMENT INTO LATEST COHORT OF PHASE II BEMCENTINIB COMBINATION STUDY IN REFRACTORY NSCLC
FRI, MAR 12, 2021 07:00 CET
Bergen, Norway, 12 March 2021 – BerGenBio ASA (OSE:BGBIO), a clinical-stage biopharmaceutical company developing novel, selective AXL kinase inhibitors for severe unmet medical need, is pleased to announce that it has completed enrolment into Cohort C1 of its Phase II study (BGBC008) of bemcentinib in combination with anti-PD-1 therapy Keytruda® (pembrolizumab) in refractory non-small cell lung cancer (NSCLC) patients.

The BGBC008 trial ClinicalTrials.gov Identifier: NCT03184571 is being conducted in three cohorts evaluating the safety and benefit of bemcentinib and pembrolizumab combination in refractory NSCLC patients. Cohort C is assessing second line patients refractory to first line treatment with checkpoint inhibitors in combination with chemotherapy. A total of 13 patients have been enrolled in Cohort C1 and the first efficacy data is expected within 24 weeks. If successful the trial will expand to Cohort C2, assessing a further 29 patients.

The study is being sponsored by BerGenBio in collaboration with MSD, a tradename of Merck & Co., Inc., Kenilworth, New Jersey, USA, who continue to supply Keytruda® (pembrolizumab) for use in the study, under a collaboration agreement signed in March 2017.

Richard Godfrey, Chief Executive Officer of BerGenBio, commented: "We are pleased to have completed enrolment into the first stage of the third cohort planned for this study. We are excited by the potential patient benefit of selective AXL inhibition with bemcentinib, to reverse acquired resistance to immune checkpoint inhibitors in cAXL-positive patients who have relapsed on immunotherapy and chemotherapy. There are currently limited treatment options for patients for whom first line therapies in NSCLC have been ineffective. If successful, this combination treatment could provide an important alternative to second line chemotherapy standard-of-care. I look forward to providing an update on the data from this cohort in due course.”

-End-
Redigert 12.03.2021 kl 07:30 Du må logge inn for å svare
StevenG
12.03.2021 kl 08:01 5923

Kjempemelding! To store triggere klare til å skje snart! 2021 blir helt vilt!

Til ettertanke, vi er over 1år inn i pandemien og vi har aldri sett høyere tall rundt i verden.. Til de som sa dette kom til bli borte, nei.. Medisin trengs i store mengder og i lang tid fremover!

Til info ble ett familiemedlem i en alder av 28år lagt inn på sykehus igår, en uke etter aztraZeneca vaksine ble satt.. De frykter blodpropp, men er i full utredning. Har kraftige smert.. Så dette med aztraZeneca vaksinen MÅ de sjekke grundig

aibo
12.03.2021 kl 09:00 5602

Utrolig.....
"We are excited by the potential patient benefit of selective AXL inhibition with bemcentinib, to reverse acquired resistance to immune checkpoint inhibitors in cAXL-positive patients who have relapsed on immunotherapy and chemotherapy. There are currently limited treatment options for patients for whom first line therapies in NSCLC have been ineffective. If successful, this combination treatment could provide an important alternative to second line chemotherapy standard-of-care. I look forward to providing an update on the data from this cohort in due course.”

Tror dere det kommer noe spennende i dag fra klokka 10:15?
BioBull
12.03.2021 kl 09:27 5470

Carnegie bør kunne overbevise sine kunder om at BerGenBio er en doblings kandidat ++ med alle de siste nyhetene som er kommet og som er nært forestående.

Hvis ikke er de elendige til å presentere et enkelt budskap,- eller så er svenske investorer lite mottakelig for enkel informasjon...Idag ser det ut som jeg tar feil på begge deler 🤣🤞 +2,7% «as we speak»
Redigert 12.03.2021 kl 09:32 Du må logge inn for å svare

Krysser fingre, og håper det ordner seg for familiemedlemmet!

Det ser ut som nyheter om kreft påvirker kursen, mens nyheter om covid påvirker aksjekursen lite nå.
Det blir uansett spennende de neste ukene i forhold til hva strafferunden vil innebære.
Tvv
12.03.2021 kl 09:54 5452

Vad mener dere med "strafferunde"?
Molbre
12.03.2021 kl 10:19 5347

BergenBio må jo eneste selskapet som ikke får noen særlig boost på oppdateringer, alt virker for meg til å gå på skinner for tiden! Jeg sitter long og satser på at vi får belønning for strevet etterhvert, men besynderlig med mangel på oppgang i kursen på gode nyheter :-)!
focuss
12.03.2021 kl 10:22 5391

Hvordan har en 28 åring fått vaksinen allerede? ER jo ikke i noen prioritert gruppe.

Omsettningen har etter en god time passert hele dagsomsettningen i går og opp går det. Tror ikke det blir en strafferunde slik at de må utvide fase II. Men at de må gjennomføre fase III uten noen hastegodkjenning.
focuss
12.03.2021 kl 10:42 5443

Nå er det jo allerede monoclonale antibodies i markedet som funker, men for lav produksjonskapasitet. Trump ble behandlet med det og ble jo frisk som en fisk, i hvert fall fysisk. Hvordan er det med mulighet til å produsere BEM raskt i store mengder? Synes absolutt de burde få EUA dersom det viser god effekt. Alt annet ville være idioti slik jeg ser det.

Prioriterte i helsevesenet som er i risikogruppen får jo vaksine. Jeg har en kamerat på 38 som jobber med rehabilitering av hjertesyke som fikk vaksine for en god stund siden.

De har er system på plass for masseproduksjon allerede, husker jeg det kom frem for en stund siden.
focuss
12.03.2021 kl 10:54 5530

Bare undres. Dersom man ikke skal få EUA på produkt som virker under en pandemi, når i all verden skal man da få det? Vi trenger en Trump i Europa som kan kortslutte det byråkratiske tankegodset.
Redigert 12.03.2021 kl 10:54 Du må logge inn for å svare
BioBull
12.03.2021 kl 12:52 5266

Jeg gleder meg til den dagen aksjen smeller gjennom taket.
Hver dag selger enkelte short først på dagen etter å ha kjøpt færrest mulig aksjer. Utover dagen selges det ytterligere og hvis de ikke får inn short posisjonen i løpet av dagen lånes det aksjer som registreres i Short registeret.

De neste dagene foregår det samme spillet inntil noen «tapere» leverer billige aksjer til short selgerne...

Enkel og effektiv taktikk så lenge det finnes tapere blandt aksjonærene....

Hvor blir det av Accord ll. Det er nå på høy tid at aksjonærene får informasjon om status. Er de feeding med rekrutteringen? Når kan vi forvente resultater?? Det virker å være helt i det blå med hele accord.
boupa
12.03.2021 kl 15:12 4937

Har følt meg som en taper hver gang kursen går 5% og så faller tilbake igjen uten å ha utnyttet det. Og dette skjer gang på gang, blir mye penger av sånt. Den langsiktige investeringen derimot har betalt seg nada..