Hva Skjer’a ?

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
01.10.2021 kl 16:07
BioBull
BGBIO 26.10.2020 kl 09:14 1665324

225000 aksjer omsatt før 09:10 på stigende priser på en «negativ børsdag»....
Her er det definitivt noe som skjer - stay tuned...
Redigert 15.09.2021 kl 17:36 Du må logge inn for å svare

Skulle ikke alle vi «småsparere» som faktisk kan noe om denne aksjen gitt litt motstand tilbake da, og kjørt en liten Gamestop ala Reddit kamanje? Det er ingen likviditet i denne aksjen, prisen dikteres av Voleon og Citadel som kjøper og selger ultrasmå poster for å gi inntrykk av at aksjen er dalende, så skremmer de noen småaskjonærer her og der til å selge og over tid tjener de penger på dette. Vi kan alle gjøre det samme og kjøpe opp ultrasmå poster, og mellom 4000-5000 askjonærer skal det ikke koste hver en av oss så veldig mye å småplukke prisen betydelig opp og gjerne over det analyseselskapene mener den er verdt i dag (60-80kr), så blir det fort short-skvis og aksjen kan gå betydelig fort opp i verdi. Hvorfor ikke??
Redigert 18.03.2021 kl 23:52 Du må logge inn for å svare

Dere vet at AI programvaren disse selskapene bruker i dag er så avansert at de scanner tekst fra diskusjonsforum, leser pressemeldinger, leser og tolker twitter meldinger osv... og alt skjer så lynraskt at all denne informasjonen bearbeides i løpet av hundredels eller tusendels sekund.
Selve handelen i aksjen skjer i løper av noen få mikrosekunder

Det kan godt stemme, men i så fall vil ikke AI programmene like så godt at flere og flere av oss her inne begynner å prate i denne retningen:

Skulle ikke alle vi «småsparere» som faktisk kan noe om denne aksjen gitt litt motstand tilbake da, og kjørt en liten Gamestop ala Reddit kamanje? Det er ingen likviditet i denne aksjen, prisen dikteres av Voleon og Citadel som kjøper og selger ultrasmå poster for å gi inntrykk av at aksjen er dalende, så skremmer de noen småaskjonærer her og der til å selge og over tid tjener de penger på dette. Vi kan alle gjøre det samme og kjøpe opp ultrasmå poster, og mellom 4000-5000 askjonærer skal det ikke koste hver en av oss så veldig mye å småplukke prisen betydelig opp og gjerne over det analyseselskapene mener den er verdt i dag (60-80kr), så blir det fort short-skvis og aksjen kan gå betydelig fort opp i verdi. Hvorfor ikke??
Redigert 18.03.2021 kl 23:49 Du må logge inn for å svare
Talent
18.03.2021 kl 23:52 7889

Jeg er med skal kjøpe noen flere aksjer i morgen. Flere som blir med?

Jeg anbefaler dere å se følgende videoer vedrørende kursmanipulasjon med algoritmer:
https://youtu.be/CkkQkMlaZpc
https://youtu.be/0eqqCwhPlyU
https://youtu.be/r69Op9AUXmc

Hvilken bedre bruk av en av de meste leste aksjetrådene i Norge idag finnes enn det akkurat nå?

Hvis alle bare kjøper småplukk, altså kr 100 eller kr 500 om gangen, så kjører vi for shorterene ut i skvis og er det nok av oss så har vi ikke bare betalt en taxi regning men sørget for en betydelig gevinst på den aksjesitsen vi allerede har. Økt likviditeten, og samtidig kommer det en nyhetstrømm nå fremover som kan gi det hele astranomiske proporsjoner.

Jeg tenker jeg skal begynne å kjøpe små poster på noen hundringser per dag nå fremover, og håper dere alle vil gjøre det samme. Det er idag mellom 4000 og 5000 aksjonærer i selskapet, so spread the word. Vi kan fort bli opp i 40000 til 50000 aksjonærer!

Kom igjen da folkens! Alle kjøper for noen hundringser imorgen, se hvordan det blir mot de småkjøpene shorterene har gjort for å drive aksjen ned? Oppfordrer alle til å bli med på en god gammel norsk dugnad!!

Om du skal gjøre det, så må du gjøre det for deg selv. Hver og en må gjøre det for seg selv. Det blir ansett som ulovlig markedsmanipulasjon å avtale med andre om å kjøpe aksjer i den hensikt å øke aksjekursen.

Jeg skal uansett kjøpe flere aksjer fremover. Helt uavhengig av hva andre gjør.

Med all respekt, den praten kan du sikkert ta med Voleon og Citadel. Jeg småkjøper litt fremover og anbefaler alle som har troen i Bergenbio å gjøre det samme.

long41 skrev Innlegget er slettet
Enda bedre. En hundrings fra hver av disse ville satt et helt annet kurs enn at vi bare «sitter stille i båten» og lar Citadel og Voleon tjenes seg mette på å drive ned aksjekursen ned en hundrings om gangen. Jeg kjører iallefall «en hundrings om dagen» fremover og blir glad dersom så mange av disse andre aksjonærene gjør det samme! Så får vi se. God natt folkens
Talent
19.03.2021 kl 00:12 8192

De store kan gjøre det som passer dem, sånn kommer det alltid til å være.
Hayen
19.03.2021 kl 00:27 8173

Liker tanken.

Jeg luktet at det var noen som satte short og solgte en liten post på 35,6. Kjøpte tilbake de samme aksjene igår på rett over 33.
Rule
19.03.2021 kl 02:09 8124

Flot Hayen - gratulerer. jeg har over et stykke tid købt op i små portioner når jeg har skulle købe fordi dagen kan bringe på pænt store udsving. Det virker som om først og sidst på dagen er virksomme og aktive steder for shorterne. Jeg tror vi er rigtig mange der kommer til at købe mere op frem mod ultimo Marts hvor vi får covid resultater på bordet. Et par timer efter handlen er åben og hen imod slut på dagen ser kursen typisk bedst ud efter min mening. Jeg vil mene at hen imod slut på dagen har typisk givet de bedste kurser. Lykke til med handlen. Jeg kører med en 1/10 del af det jeg vil købe inden ultimo marts over de næste 10 dage.
Rule
19.03.2021 kl 02:22 8104

Til ære for Biobull - no guts no glory - jeg håber i alle har og får hentet hjem til gode kurser inden den store forløsning af covid resultater, hvorefter vi forhåbentlig skal købe på helt andre niveauer...lykke til...

Det var ikke kritikk til deg :-)
Markedsmanipulasjon vil bli slått ned på, og ender med fengselsstraff dersom myndighetene mener noen har gått sammen om å kjøpe aksjer i et selskap i den hensikt å påvirke kursen. Det er harde straffer for sånne handlinger.

Gamestop handelen ble ikke stoppet av SEC eller andre myndigheter, fordi de som handlet aksjen var disiplinert nok til å unngå å oppfordre andre investorer til å handle sammen med dem.

Alle gjorde det hver for seg, men fortalte hva de selv skulle gjøre.

Du unngår enkelt å gjøre noe straffbart ved å fortelle hva du ønsker å gjøre, men uten å oppfordre andre til å gjøre det samme. Da gjør du ikke noe straffbart, og ingen kan ta deg på det.

Det er for eksempel lov å si hva du skal gjøre, og.markedsføre hva du skal gjøre.
Når det er flere som sier at de også skal handle ekstra i aksjen, så er det også lov å videreformidle at flere-, eller mange nå ser ut til å samle seg om å handle i aksjen.

Det vil for eksempel være forbudt å oppfordre til å inngå et forbund med hensikt om å samle seg om handel i samme aksjen, i den hensikt å manipulere kursen. Selv om man aldri gjennomfører det, kan man likevel komme i straffeansvar.

Det er bare et godt tips! Jeg synes du skal kjøre på med ditt. Det er en god idé!

Så skal jeg uansett også handle litt fremover, som jeg ville gjort uansett.
Redigert 19.03.2021 kl 02:52 Du må logge inn for å svare
peaf
19.03.2021 kl 06:07 7932

Det er nok bare tull att kjøpe eller selge aksjer blir aldri straffbart. Om du kjøper i gruppe eller enkeltvis. Alle fonder kjøper jo for en gruppe som kan vare veldigt stor.
Så om noen slår seg sammen og betaler dyrt for aksjer kan det aldri bli straffbart. Shortere i form av fond er og en gruppe, og de har ingen rettighet som seier de skall få kjøpe tilbake aksjer billigt. De får som allle andre kjøpe det som er til salgs til det pris som er til enver tid. Innformasjon er noe anet den må vare korrekt efter børsloven..
Redigert 19.03.2021 kl 06:11 Du må logge inn for å svare

Sende mail til Stockwatch vedr handelen i BGBIO. Fikk selvfølgelig et høflig svar med intetsigende pjatt at de følger med og har bedre informasjon enn oss andre og bla...bla...bla. Det nytter ikke.
Hvorfor i huleste ble informasjonen om hvem som handler tatt bort for noen år siden? .
Hayen
19.03.2021 kl 09:22 7570

"Du unngår enkelt å gjøre noe straffbart ved å fortelle hva du ønsker å gjøre, men uten å oppfordre andre til å gjøre det samme."

Kjøpte 100 på 32,95
:-)
Dr No
19.03.2021 kl 09:33 7520

Er det inndekning av shorten vi ser i dag?

Jepp. Og så setter man ny short på 33,45.👍

Det er sider ved denne robothandelen som ser goofy ut. Kommer tilbake med mer info om dette senere.
BioBull
19.03.2021 kl 11:15 7079

På tide å ta heisen opp igjen 😎

Det er det. Håpløst å få hull på dette uten en god nyhet eller at børsen går inn i materien og setter en stopper.
Rule
19.03.2021 kl 14:48 6660

Idag var der igen igen god opportunity for at købe billigst 1.5time - 3 timer efter åbning. Vi får se hvordan dagen ender men jeg tror man kan score sig nogle billigst mulige aktier her igen, Handlen er vel åben til 16:30...?

Jeg har kjøpt litt gjennom hele dagen, og kommer til å fortsette med det neste uke.
xjack
19.03.2021 kl 15:32 6683

Mikrokjøpt henimot slutten siste timen av børsdagen. Nå rår de proffe grunnen. Også de tenker vel at løftet kommer før palmesøndag,

Tar noen små biter av kaken. Man skal ikke forskyne seg for grådig, det er ikke dannet!

Ser at roboten justerer seg opp om det kommer flere handler etter hverandre som best ordrer.
Om dere ser på handelsloggen, så vil roboten alltid vite at den handler mot et menneske fordi vi kjøper og selger jo alltid med runde tall, som gjerne slutter på "0". Mens robotene sjelden handler med runde tall. Hva om alle mennesker begynte å legge ordrer som sluttet på f.eks 4? Da vil det være lettere for oss å identifisere hvordan roboten responderer på ordrer som mennesker plasserer.
Jeg tester neste uke med ordrer som slutter på 4.
Det er vel neppe ulovlig at mange menneskelige investorer handler aksjer med poster som slutter på tallet 4?
BioBull
19.03.2021 kl 16:12 6539

Generalforsamling er over.

Ikke mange nyheter, men ledelsen får nye gratis opsjoner og selskapet kan trykke nye aksjer til hvem de vil selv om prisen på aksjer 50 % under pari ( analytiker estimat 63 NOK)

Jadda - vi får nok penger på bok alle sammen til slutt !

God Helg !
Talent
19.03.2021 kl 16:22 6489

Blir inndekking av short nå i sluttauksjonen bare se på volumet👍
Redigert 19.03.2021 kl 16:23 Du må logge inn for å svare
Nanoq
19.03.2021 kl 16:35 6407

Ca. 100.000 aksjer i sluttauksjonen. Lukk: 33,10, +2,00%.

Fin avsluttning på uka.

Det er gode refleksjoner Yngling. Det er mange som har følgt med lenge på hvordan disse shorterene har satt short posisjon for så å bruke robotene til å kjøre aksjekursen ned på mikro-kjøp når det er nesten ingen likviditet i aksjen ellers. Det gir et totalt forfalsket bilde av hvor lavt aksjekursen skal ligge, og så er det jo alltid noen som behøver å selge av disse 10 til 12 tusen ulike aksjonærene som tidvis bare må selge, og så har de tjent penger på den strategien. Det styggeste er kanskje det vi så den siste uken der Voleon kjørte aksjen opp hele 12% (på NULL nyheter den dagen) bare for å sette short på 0,51% av aksjene i omløp, akkurat på topp, for så å kjøre aksjekursen hardt i revers dagen etterpå ved å kjøpe de samme alsjene tilbake så med så lav kurs som mulig, for å tjene på short’en. Så kynisk, og så åpenbart. Men de tok feil ved å bruke denne strategien, som de antageligvis har lykkes med hundredevis av ganger før mot andre børsnoterte selskaper, når de prøvde det på Bergenbio. Noen skal jo skremmes av hvor fort det kan falle for at strategien skal funke. Men det ble jo så synlig og så åpenbart hva de holdt på med! I motsetning til de, så kan vi aksjonærer noe om Bergenbios potensiale etter hvert, og vi VET at denne aksjen har vært KRAFTIG underpriset LENGE, nettopp på grunn av disse shorterene. Vi ser tvert igjennom det og selger ikke så lett som de hadde gjerne håpet på. Dermed er vi opp 5,85% på ukesbasis delvis på grunn av at pump’n’dump strategien til Voleon sviktet. De forsøkte atter igjen på «daylight robbery» ved å riste i treet og skremme småaskjonærene men det feilet. Jeg har selv tenkt at vi helst ikke bare skal sitte «stille i båten», og i troen, mens disse folkene fortsetter å herje på på denne måten. Det skulle jo vært dønn ulovlig! La de da heller de smake litt av sin egen medisin for en gang skyld! Vi er da altså mellom 11 og 12 TUSEN! ulike aksjonærer som eier aksjer i og har troen på Bergenbio! Vi kan da fint skaffe oss en mikro-post på hundre kroner om dagen, vi og, og jeg vet at det er mange som har benyttet seg av den muligheten bare i dag. Vi er langt flere som kan påvirke aksjekursen med hva VI mener er rett kurs, gjennom mikro-kjøp på denne måten, enn disse gribbene fra New York kan, som ikke en gang har tatt seg bryen med å lese seg opp i selskapet. Aksjen er også opp nærmere 2% på intet-nyheter attpåtil på en rød børsdag mens vi har to svære gribber som forsøker med all sin makt å presse ned kursen i Bergenbio denne uken - og det var bare idag! Kan det vise at det har virkning å svare med samme mynte? At vi er litt mer aktiv med å småplukke aksjen oppover enn at der er bare gribbene som småplukket aksjen nedover? Jeg tror faktisk det! Jeg tror at dersom nok folk blandt de 11k-12k aksjonærene vi har på vår side, de som har troen, de som har følgt litt med, og de som er imot gribber, gjør det samme som gribbene gjør mot oss, så sprekker ballongen nok så raskt og det kan fort bli short-skvis og at kursen endelig begynner å ligne på de nivåene som SAMTLIGE analysebyrået mener kursen burde ligge på (vi snakker da opp 80-150% uten å ta høyde for de siste store utviklingene som har blitt tilkjennegjort fra selskapet men ikke enda tatt med i analysebyråenes justeringer). Kurtasjen for hvert sånt mikro-kjøp av 10-20-100 aksjer blir jo bare peanuts i det store sammenheng, i sær hvis det er det det koster å få ristet av oss gribbene som nå har festet grepet og ernærer seg på de som ikke forstår eller har muligheten til å holde ut under er slikt angrep. Den alt for lave volumen som gjør Bergenbio sårbar for disse gribbene og som gjør at små aksjonærer taper penger når de egentlig gjorde helt riktig valg med å investere i Bergenbio, kan vi alle gjøre noe med! Det er det jeg refererer til som «En Hundrings Om Dagen» på en annen tråd her inne. Alle får gjøre opp sin egen formening, men jeg har tenkt å gi dere en ny oppdatering under En Hundrings om Dagen-tråden på mandag. Jeg har iallefall tenkt å gå videre med mikro-kjøp av liten pengemessig betydning i tiden fremover for å få økt litt på volumet i denne aksjen, og jeg gjør det på «best buy» premisser! Ikke la gribbene bare styre kursen mens vi tvi-holder på «sitt stille i båten» rasjonalet. Gjør som dem og kjør akjen heller opp på lave volumer!
Redigert 20.03.2021 kl 01:43 Du må logge inn for å svare

Med 1 krone i kurtasje hos Nordea, så kan man jo kjøpe mange ganger i løpet av en dag for 50 kroner (konto fikser du på nett i løpet av noen minutter).
Jeg har lest opp og ned om markedsmanipulasjon. Det er ikke markedsmanipulasjon å kjøpe aksjer som selges av roboten, til den prisen aksjene tilbys.

Jeg har høyere kurtasje per trade der jeg er i dag. Jeg har tenkt å kjøre videre med mikro-kjøp i Berengbio fremover som motangrep mot Voleon og Citadel, og svare med samme mynte som det de driver med. Jo flere som gjør det jo bedre selvsagt! Dersom jeg kan gjøre dette billigere / lavere kurtasje per trade, gjør jeg selvfølgelig det. Jeg selger nå ut av en del andre akjer som har gått veldig bra det siste året men som jeg egentlig aldri har hatt helt troen på, og som nå virker å stoppe opp. Jeg setter opp en konto hos Nordea ila helgen dersom det er så billig som du sier, setter litt penger inn der, og kan mikro-kjøpe i Bergenbio derfra til billigere enn jeg gjør nå. Så mange takk for tipset Yndling!

«A penny saved is a penny earned.» - Benjamin Franklin

Vi små har ingen mulighet mot robot handel, anbefaler dere til å være tolmodige, kanskje resten av året, aksjen stiger på nyheter, dette er ikke en aksje om en ikke er tålmodig...

Du kan også se dette på en litt annen måte:
Si at du kjøper 5 aksjer hver halvtime i BerGenBio. I løpet av handelsdagen har du vel da 75 nye aksjer, som har kostet deg 7 kroner i kurtasje (ca 10 øre pr aksje i kurtasje)
I løpet av en vanlig dag, så varierer kursen en del. Om man kjøper jevnt og trutt, er det mye mer sannsynlig at du ender opp med gjennomsnittlig kurs på aksjene dine.
Antagelig kommer du da bedre ut, enn om du kjøpte en større lot på morgenen.