Hva Skjer’a ?

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
01.10.2021 kl 16:07
BioBull
BGBIO 26.10.2020 kl 09:14 1662402

225000 aksjer omsatt før 09:10 på stigende priser på en «negativ børsdag»....
Her er det definitivt noe som skjer - stay tuned...
Redigert 15.09.2021 kl 17:36 Du må logge inn for å svare
Geiren
31.03.2021 kl 18:56 6671

Jeg tror Bergenbio og Covid er kjørt. Nå er det ett år med preik, ingen resultat.
Hadde dette vært løsningen hadde det vært på alle framsider nå.
aibo
31.03.2021 kl 19:04 6692

Vitenskapelig analyse fra en som tydeligvis er godt kjent med verdene innenfor biotech.....

God Påske.

Jeg tror nok aldri vi får vite om det var helt tilfeldig at ACCORD ble avsluttet rett før vi skal få data fra India/SA.

Tenk deg at du sitter i BGBIO ledelsen. Du sitter med middels gode data fra India/SA som du må publisere snart. Dvs data som kanskje viser effekt i noen grupper, men ikke hos alle. For eksempel dersom du har data som viser at de som var minst syke når det ble innlagt opplevde effekt, mens de sykeste opplevde liten effekt.

Hva gjør du da, om antallet pasienter i den gruppen som er minst syke bare er noen få personer?
... venter i månedsvis på ACCORD, eller ber om at ACCORD avsluttes for BerGenBios del, og håper dataene som finnes der skal styrke de dataene du allerede har?

Hva er oddsen for at ACCORD avsluttes på eksakt samme tidspunkt som da BGBIO behøver data for å styrke data i India/SA studien?

Det samme gjelder om BGBIO har svært gode data fra India/SA. Da har det ingen hensikt å holde videre utvikling på is, bare for å vente på ACCORD. Det eneste fornuftige er å ta en telefon til England og spørre fint om de kan avslutte, siden rekrutteringen uansett går for langsomt.

Godfrey: "...the cohort of 30 patients taking bemcentinib and matched controls will complement our data sets for our similar study conducted in South Africa and India".
...........

Når man leser meldingen fra i går, så må den også settes inn i kontekst. BGBIO har allerede åpnet og fått innsyn i hele datasettet fra SA/India studien. Den er unblinded, slik at de kan analysere data for å skrive rapport.

Da vet altså Godfrey hva India/SA dataene viser. Før han har fått innsyn i ACCORD dataene skriver han:
"We believe bemcentinib has great promise as a treatment for COVID-19..."
Den uttalelsen MÅ bygge på informasjon selskapet har etter at de nå har gått gjennom India/SA datasettet.

Om India/SA dataene ikke levde opp til forventningene fra forskningen til Wendy Maury, så kunne de ikke meldt "great promise..". De kunne heller ikke meldt "great promise" om dataene fra India/SA ikke var gode, men de håper at ACCORD dataene skal være gode.
Da ville de forledet investorene.

De er altså nødt for å melde om gode data fra India/SA.
Redigert 31.03.2021 kl 19:48 Du må logge inn for å svare

La meg begynne med å si at jeg har ingen peiling på Bemcentinib eller medisinske tester. Men jeg har brukbart kjennskap til engelsk, og er norsk av fødsel. Dette deler jeg, antar jeg, med de fleste her og da synes jeg det er bemerkelsesverdige tolkninger av børsmeldingene, som noen legger frem.
Først, det er to tester som omtales, den første, Phase II COVID-19 studien, i egen regi, utarbeidet av en vitenskapelig medarbeider, professor ved University of Iowa, Wendy Maury, og, den andre, i regi av University of Southhampton, den såkalte Accordstudien.
Den første ble foretatt i laboratorieforhold, på levende vesener og organismer, for å prøve ut Bemcentinib «i Covid 19-skapende forhold». Resultatet ble, av professoren, presentert på en konferanse om virusforhold den 6-10 mars. Om dette sier Bergenbio : ”In conclusion, the effect of Bemcentinib demonstrated potent antiviral effects in preclinical SARS-CoV-2 and other coronavirus models. Further, the findings support BerGenBio’s ongoing Phase II trial evaluating Bemcentinib for the treatment of hospitalised COVID-19 patients in South Africa and India.”
Den andre, «Accordstudien», ble foretatt på pasienter under sykehusforhold. Alle forstår at slikt kun foregår med pasientens godkjennelse, men den var det, tydeligvis, vanskelig å få. Jeg vil tro at Coronapasientene var så dårlige, og redde, at mange ikke var villige. Men, allikevel, ble det enighet om at antallet til slutt ble ansett som tilfredsstillende. Og som Bergenbio sier: Data from the ACCORD study and BerGenBio's Phase II COVID-19 trial study will be analyzed separately and in combination in a meta-analysis to inform next steps for this potential new treatment. Richard Godfrey, Chief Executive Officer of BerGenBio, commented: "We are grateful to the University of Southampton and the ACCORD clinical trial platform for evaluating Bemcentinib in hospitalised COVID-19 patients in the UK, the cohort of 30 patients taking Bemcentinib and matched controls will complement our data sets for our similar study conducted in South Africa and India. We look forward to closely reviewing the data generated from this trial, as well as from our own study. We believe Bemcentinib has great promise as a treatment forCOVID-19 complimentary to the ongoing global mass vaccination programs".
At noen er skeptiske til Bemcentinib, kan jeg forstå, men at de er det takket være det som er beskrevet her, er meg komplett uforståelig. Det er utført en klinisk og en pre-klinisk undersøkelse, da er det naturlig å vurdere dem hver for seg, og sammen, før resultatet konkluderes og legges ut for aksjonærene. Så kan det reageres. Å tro at Bergenbio skulle tillate seg å ta snarveier i dette særdeles alvorlige arbeidet, er intet annet enn fjollete og hører ikke hjemme her. At et nytt fond har passert 5% grensen, annonserer, heldigvis, at det finnes annerledestenkende.
King
31.03.2021 kl 20:27 6355

Meget godt innlegg Lim Gordon. Jeg støtter det du skriver fullt og helt. Bottom line så er Godfrey’s sine uttalelser i børsmeldingen særdeles positive og gir håp for både pasienter og aksjonærer i nær framtid. Her er det bare å nyte påsken og glede seg stort til spennende nyheter primo april.

Studien i Sør-Afrika og India er på pasienter innlagt på sykehus, og studiedesignet er nær identisk med designet i ACCORD studien.
Begge studiene bygger på pre-kliniske undersøkelser av professor Wendy Maury. Men etter at begge studiene var igangsatt fortsatte studiene til Wendy Maury, slik at vi har fått mer kunnskap fra laboratorieundersøkelser. Maurys fortsatte studier underbygger indikasjonene som var grunnlag for å teste ut bemcentinib i ACCORD, og deretter iverksette SA/India studien.

Det virker som styret i BGBIO tidlig fanget opp at ACCORD ikke hadde ønsket gjennomføringsevne, så BGBIO startet da selv opp SA/India studien. Et arbeid de må ha startet på allerede tidlig våren 2020.

Det burde ikke kommet som en overraskelse at ACCORD ikke evnet rekruttere alle pasienter.
Redigert 31.03.2021 kl 20:40 Du må logge inn for å svare

.... eller halveres når det ikke kommer noe denne gangen heller alternativt at resultatene ikke holder mål ... ;)

Uansett, så lander kursen da i intervallet 15-20nok/aksje som var det nivået alt startet fra for 1 år siden når covid meldingen kom og ledelsen som lempet ut i emisjonen på 37,5nok/aksje - ja, de kan fortsette å le hele veien til banken noe de har gjort en god stund allerede ....

Fool me once, shame on you - fool me twice, shame on me ... ;)
Redigert 31.03.2021 kl 20:54 Du må logge inn for å svare
Hayen
31.03.2021 kl 20:57 6206

"Da vet altså Godfrey hva India/SA dataene viser. Før han har fått innsyn i ACCORD dataene skriver han:
"We believe bemcentinib has great promise as a treatment for COVID-19..."
Den uttalelsen MÅ bygge på informasjon selskapet har etter at de nå har gått gjennom India/SA datasettet. "

Vi er hjertens enig.
Jeg gleder meg veldig til meldingen med topp linje resultater kommer. Den blir positiv. Det er jeg 99 % sikker på.
klaesp
31.03.2021 kl 21:06 6162

Logger ut med et annet Nick og inn med rischioso etter salg, lykke til med kjøp🤝 kan leses opp som en åpen bok .
focuss
31.03.2021 kl 21:18 6208

"We believe bemcentinib has great promise as a treatment for COVID-19..." Skrev Godfrey og markedet svarte med å sende BGBIO høyt på taperlista. Stoler ikke markedet på Godfrey? Selv synes jeg begrunnelsen for å stoppe Accord var merkelig. Det synes kanskje markedet også.
Redigert 31.03.2021 kl 21:21 Du må logge inn for å svare

Barna mine lurer på hva de skal bli når de blir store. Jeg prøver å forklare dem at de bør kjøpe en aksjepost, og så bruke så mye tid de klarer på å snakke ned det selskapet hvor de har kjøpt aksjer. De forstår ikke helt logikken, men så er de jo ikke så gamle ennå heller.

Må innrømme jeg skvatt til i morges da kursen stupte med -11% i noen sekunder, rakk ikke å komme inn før -7%, men det har vært mange tolkninger i dag, kan vi ikke bare nyte påsken og vente på flere nyheter når det kommer? Selv har jeg hatt troen lenge, og ble ikke mindre på siste oppdatering!
focuss
31.03.2021 kl 21:31 6381

Jeg tror vel at pasienter som er så syke av Covid at de er innlagt, og kan ha pusteproblemer, ikke blir veldig entusiastiske til Bem når de blir presentert for listen med bivirkninger. Tror jeg lett hadde takket nei. Pasientene kan være så syke at bare tanken på å få mer på toppen gjør neppe rekruttering bare enkelt
Carrera
31.03.2021 kl 21:37 6429

focuss
09.01.2021 kl 16:44
________________________________________
«Bruker ikke mye tid på BGBIO da. Kanskje 10-15 minutter i uka.»

Traff ikke helt bunn idag selv om jeg la opp en god kjøpsplan samme tid i går kveld, og satt forberedt i dag morges. Traff akkurat mellom to bølgedaler i 10 tiden) og skaffet 5000 nye aksjer til kr 30,10. Kunne truffet kr 29,5 sirka en time før og kr 29,6 en time etter, og hadde jeg vært riktig flink hadde jeg klart å plukke noen aksjer under kr 29 i noen minutter rett etter åpning. Det sier litt om hvor vanskelig det er å treffe riktig når det knyttes mye spenning til en aksje og når nyhetene denne aksjen står ovenfor er enormt kursdrivende, kanskje astronomisk kursdrivende (fortsatt). Likevel har jeg trukket snittet ned litt idag og er veldig fornøyd med å ha økt eksponeringen noe i påvente av særs spennende nyheter rett rundt hjørnet. Jeg har fulgt med så det holder det siste året og besitter en økende ståltro i BGBIO på alle fronter! Utviklingen bare på kreftfronten har vært betydelig og alene forsvarer en aksjekurs på godt over der vi er i dag. Alt blir bra! God påske til dere alle🐣!
Redigert 01.04.2021 kl 00:28 Du må logge inn for å svare

Vanskelig å forstå? Dette var ikke Bergenbios greie, de bare var med, sammen med andre, samt spyttet inn litt penger. Det var i regi av University of Southhampton, som hadde problemer med å få pasienter til å være med på prøvene, det skal vel litt mot til å si ja til slikt, hvis du ligger med en dødelig sykdom. Og jo lenger tid det gikk, og jo flere som ble vaksinert, jo færre pasienter ble det å spørre. Så enkelt, vaksinasjonen fjernet etterhvert grunnlaget for prøvene.

Og så skal det bare forsiktig nevnes at Accord, ledet av Professor Tom Wilkinson, har vært en Komplett Fiasko!!

Tom Wilkinson og hans «team» ved Universitetet i Southhampton virker å være totalt «kjøpt og betalt» fra dag én av en annen mulig «nyvinnende» behandling for covid-19: nemelig «Synairgen»

Bare sjekk hans twitter feed ila det siste året og hvor mye tid han har gitt til Accord sammenlignet med Synairgen... Bergenbio som fremste kandidat nevnes ikke én eneste gang, mens Synairgen og hans egen teams forskning høyes opp i inn og utpust. Accord studiet som skulle være så banebrytende og viktig i å bekjempe Covid-19 pandemien, som han var og er leder av, nevnes knapt et par ganger tross uavlatelig twitter-fokus på Covid-19 og dernest Synairgen som banebrytende kur!

Accord og Bemcentinib ble begravd under Tom Wilkinsons team nesten i samme øyeblikk som Bemcentinib og ikke Synairgen ble nevnt som fremste kandidat i Accord studien (Synairgen ble aldri med)

Bare les litt her og gjør opp deres egen mening om hvorfor Bergenbio valgte å stake ut egen kurs for Covid studien, med studie i SA/India som de selv kunne ha kontroll over:

https://mobile.twitter.com/wilkinson_team

https://mobile.twitter.com/profwilko

Det hele fremstår som dønn useriøst og de har aldri, etter mitt syn, tatt Accord skikkelig på agendaen slik de skulle, og har heller aldri prioritert rekruttering til Accord-studiet slik det var forventet. Ikke rart de avsluttet to ganger grunnet «manglende rekrutering» (midt i en pandemi!) og ikke rart at Bergenbio tok iniativ med eget phase II studie mot Covid-19 i SA og India - som de også klarte å gjennomføre innenfor noenlunde forespeilet tidsramme.

Ikke rart at Bergenbio nå valgte å avkorte Accord programmet når de står ovenfor seriøse svar fra egne studier og gidder (trenger) ikke lenger å vente på Professor Tom Wilkinson og hans såkalte #Team_Wilkinson når de ikke lenger er avhengig av deres evinnelige fullførelse (la oss heller kalle det for begravelse) av Accord-studiet.

Bergenbio får nå akkurat de svarene de trenger derfra for å kunne supplere og komplementere egne ferdig utførte phase II Covid-19 studier i SA og India (som følger samme protokoll og samme spilleregler som Accord sitt program - og kan dermed kombineres til å forsterke resultatene).

Meget bra spilt Godfrey!!


Redigert 01.04.2021 kl 01:56 Du må logge inn for å svare
King
01.04.2021 kl 01:22 6050

Ser ikke bort ifra at dette er korrekt. Follow the money er det noe som heter, og her kan det ha vært en divergerende agenda som var soleklart i Bergen Bio sin disfavør. Noe har vært feil med Accord og dette kan selvsagt være litt av forklaringen. Jeg tror selskapet forutså dette og startet opp i India og SA nettopp av den grunn. Samtidig som det var greit å få med seg det lille de kunne ut av Accord.

Venter du litt til - til resultatene foreligger alternativt ingen resultater så vil du nok få handlet langt rimeligere ... ;)

Ledelsen snakket jo over evne når de ble invitert til studien for 1 år siden - ja faktisk så mye at noe måtte tas tilbake så og tro at det foreligger flotte resultater uten at ledelsen ville ha spredt det for alle og hvermann blir jo nesten tragikomisk.

Nei, her ligger det meste an til at det blir både snørr og tårer den nærmeste tiden - amen ...
peaf
01.04.2021 kl 05:55 5822

Ja dette var ett av de bedre inleggen her og kan delvis førklare var pasienterne havne først. Synairgan SNG001 er jo ett komersielt produkt drivit av tre kolleger til Tom Wilkinson. Studierne vil bli gjennomført med Synairgen, et legemiddelutviklingsselskap grunnlagt av professorene Stephen Holgate, Donna Davies og Ratko Djukanovic ved University of Southampton. De slåss om samme pasientgruppe, og det er vel ingen tvivel var de havner om disse professorerne får bestemme.
Og nu stjel de alle pasienter til sin Fase 3 studie totalt 610 COVID-19 pasienter som trenger ekstra oksygen.
Og man behøver vel ikke tveka på att det er de økonomiske interesserne som styr her.

https://www.southampton.ac.uk/news/2020/03/covid19-drugs-trial.page
http://www.pmlive.com/pharma_news/synairgens_sng001_advances_into_phase_3_covid-19_trial_1356928

Sistnemte viser ett legemiddel SNG001 med studie som kanskje virker om de er heldige . Men sjansen var bare litt midre att bli frisk i placebo gruppen. Og det er klart de anstrenger seg ikke med att få Bemcentinib på banen først. Spesielt om det virker bedre en SNG001 før da får de det ikke godkjent om det reden finns bedre eksisterende medisin. Det viser att konkludere med noe uten att ha hele bakgrunnen, er meningsløst. Accord virker ha bremset studie hastigheten til Bemcentinib før att få SNG001 på banen først. Er det vel godkjent så skall det mye til att få det stoppt så de ikke kan bruke det.
Og SNG001 resultaten var ikke gode nok til att få hastegodkjennelse

Så kan man jo fortsatt spekulere om hvorfor Accord blev stoppt, men att Bemcentinib går vidare til Fase 3 studie. Det er vel mer eller mindre bekreftet.
Så kan snørr og tåre Rich fundere på vad han ikke førstod av de meldinger som kommt hittils

Redigert 01.04.2021 kl 05:58 Du må logge inn for å svare
Gullit
01.04.2021 kl 07:39 5721

De har nok allerede fått de positive svarene de ønsker, men det er jo klart att de må vente med nyheter til all data er analysert. Vi får vente noen dager til..

Må vel si at jeg slett ikke er overrasket. Engelskmenn er stolte og fokuserer primært på det som kan gi UK og britiske interesser kred. Men kan de bidra til å sabotere for en potensiell konkurrent så stikker de gjerne kniven i ryggen på deg samtidig som de opptrer som gentlemen og tilbyr deg sin hjelp og a cup og tea samtidig. Noe mer sleskite folkeferd enn engelskmenn skal man lete lenge etter. Men Geoffry kjenner nok lusa på gange, og lot seg ikke lure.
Storm1000
01.04.2021 kl 09:34 5423

Hmmmm dette var interessant, bra skrevet!! Imponert av dere som greier å lete frem denne type informasjon og deler dette 👍 Skal bly spennende å høre resultat av analysene !!!
Rule
01.04.2021 kl 09:50 5352

Artiklen vedrørende synairgen nævner et 101 patient stort phase-2 studie. Alt imens man har kunne rekruttere 30 patienter til bemcentinib, som lead candidate til et UK government støttet program. Det må man sige virker utroligt meget mystisk. Og nu er de gået videre til phase-3. Ja - det har i forhold til synairgen været en ren parkeringplads for bemcentinib. Alt imen verden mister milliarder til denne pandemi.
Jeg kunne se BioNtech har et estimeret salg for ca. 10 milliarder euro af deres (pfizer-BioNtech) vaccinen i 2021.
klaesp
01.04.2021 kl 10:44 5169

Det er selvfølgelig ikke tilfeldig at de startet opp egene studier i Afrika /India, resultater var gode ledende kandidat i studie, men rekrutering gikk i muse fart og Bemcentintinib kom i bakleksa... Det som er bra er at de bruker samme protokoll i studiene Afrika/India som i Accord studie. Kan med stor sannsynlighet brukes i en felles hasbrukergodkjennelse/fase3 .... Spennende oppdatering kan kommer over påske ...( styre og ledelse har garantert sett for seg et slikt utfall med den trege Acoord prosessen )
Hayen
01.04.2021 kl 10:48 5183

Move along,
Takk for et veldig interessant innlegg.

Fremstår særdeles kynisk å i praksis hvitvaske satsing på Synairgen gjennom Accord
MiniMe
01.04.2021 kl 11:22 5202

Ja her har du gjort et stykke grundig arbeid Move Along.
Meget bra. Godfrey skal nok ha skjønt det du skisserer her og staka ut egen sti. Jeg er overbevist om gode resultater som vil sette selskapet på kartet.
KalleA
01.04.2021 kl 11:23 5235

Utrolig bra innlegg.
Har ventet på utgravingene rundt dette.
Hadde en uggen magefølelsen på at ikke alt var helt "rent" rundt accord studien.
God credit til dere som greier å nøste i dette.
Historien fremover vil vise om vi greier å stå imot Wilkinson klanen.
Får bare håpe at resten av teamet er mere renslig.
I ettertid ser det ut til Godfrey og teamet har lest dette riktig, og tatt de rette grep mht egen studie , og avsluttet (komplottet) accord.

Blir spennende med fortsettelsen.
Håper på at riktige data kommer frem.

Godfrey bør stå frem, innkalde til pressemøte og forklare hans syn på ACCORD-forløpet.
Hvis han ikke står frem, så risikerer han blot at der fifles med resultaterne for ACCORD hvor Bemcentinib stilles i et dårligere lys i forhols til andre medisiner.
Det vil sike at når der kommer resultatet frem fra India/S.A. og Accord, så peger de måske i hver sin retning, hvorfor der stilles spørgsmål vet Bemcentinib.
focuss
01.04.2021 kl 12:09 5246

Nå er det vel etablert flere teorier som virker mer sannsynlig enn den Godfrey serverer. Det er imidlertid to poenger i klippet under:
.
1) stoppet grunnet fremgang med vaksine. Virker rart
2) Muliggjør umiddelbar vurdering av effekt på 30 Accord pasienter. Virker som en viktig og riktig årsak sett fra aksjonærsynspunkt. Ville vært meningsløst å kanskje ventet ett år eller lengre på 30 pasienter til.

Uansett begrunnelse så ville det ikke vært mulig å holde sin timeplan med å vise resultater dersom Bem skulle fortsatt i Accord. På den negative siden så kan man si at det var synd at Godfrey klarte å presentere dette slik at det ble oppfattet som dårlig nytt av markedet.

Due to the success of the vaccine roll out and public health measures taken in
the UK, COVID-19 case incidence has fallen rapidly, and the decision has been
made to halt UK recruitment at 30 patients and a similar number of matched
controls, enabling a prompt analysis of results. No safety concerns have been
identified.

Move Along har skrevet om dette for flere uker siden. Jeg trodde virkelig at de fleste hadde fått dette med seg, da en god del innlegg er skrevet om temaet Wilkinson, Synairgen og sviktende rekruttering i ACCORD.
Ble BGBIO investorer overrasket over sviktende rekruttering først i går?
focuss
01.04.2021 kl 12:30 5244

Att rekruttering har gått sakte har vel alle visst lenge. At BGBIO stopper videre Accord deltagelse på grunn av det, er nytt og Move Along sin vurdering av årsak til sen rekruttering er vel nytt for mange og den virker jo litt konspiratorisk. Selv heller jeg mot bivirkninger.
Redigert 01.04.2021 kl 12:31 Du må logge inn for å svare

Da man stoppede requitment i India/S.A. studiet - hvor man manglede ganske få enrollment - gjorde man det bl a. pga som Godfrey skrev den 4. marts-21: "to analyse the data without loss of quality and maintain our momentum in thedevelopment of bemcentinib as a potential treatment for COVID-19.
Spørgsmålet er om man ikke - som ACCORD hele tiden ønsker det for at fremme engelsk terapautisk medisin - allerede har mistet "quality and maintain our momentum" i ACCORD forsøket, så disse resultater slet ikke er at regne med.
MiniMe
01.04.2021 kl 12:59 5190

Så selv om et uavhengig organ har, hele to ganger faktisk, undersøkt safety heller du mot bivirkninger? Javel. Det forteller mer om deg og din agenda enn å faktisk diskutere casen og det som foreligger av info.
focuss
01.04.2021 kl 13:09 5196

MiniMe
Det er forskjell på farlige bivirkninger og ubehagelige bivirkninger. Har du lest listen om bivirkninger? Jeg gjorde det for lenge siden og fikk meg til å tenke. Ikke bare bare for mennesker som allerede er syke dette. Bivirkninger til med ved kreftsykdom er kanskje ikke like lett å håndtere for Covid pasienter.
focuss
01.04.2021 kl 13:22 5190

Når det gjelder bivirkninger så er ofte den overordnede beskrivelser "Mild and manageable side effect profile with a low incidence of Grade 3/4 events and low incidence of haematological toxicity" For en tid siden så var det en på forumet her som postet dokumentet pasientene skulle signere før inkludert i Accord. Der var det en liste av bivirkninger jeg reagerte på. For å fortsette konspirasjonen. Var det Tom Wilkinson som sto bak den listen?