Hva Skjer’a ?

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
01.10.2021 kl 16:07
BioBull
BGBIO 26.10.2020 kl 09:14 1662881

225000 aksjer omsatt før 09:10 på stigende priser på en «negativ børsdag»....
Her er det definitivt noe som skjer - stay tuned...
Redigert 15.09.2021 kl 17:36 Du må logge inn for å svare
Hayen
19.04.2021 kl 10:12 5806

"mer spissede data" som Godfrey snakket om:
Vi får jo info idag om at rekrutterte til BGBC020 er veldig syk ( 81 % i kategori 4 ett døgn etter innleggelse).
Da er vi på pasienter der kroppen sliter med ødeleggelser.

Det i trenger er virusload. Betydelig fall i virusload vil være en gamechanger.
Resultatene idag peker klart i retning av at Bemcentinib virker.
Med betydelig fall i virusload og svært attraktiv sikkerhetsprofil, så vil nok det være veldig attraktivt for "regjeringspartnere" som de har tenkt å ta resultatene med i neste runde.
BioBull
19.04.2021 kl 10:21 5689

Statistikken lyver ikke i en populasjon.

Man kan ikke se et forsøk i India eller S.A. opp mot andre land. Selvfølgelig skulle jeg gjerne sett resultater på en fase III studier i flere land med lav og høy BMI ( body mass index).

Vi må jo vurdere epler vs. epler .... osv. ,- ikke pærer og bananer

Jeg tror vi snart får bekreftelser på den ene og det andre i positiv forstand...

Bare la pessimistene selge - rekylen blir bare enda bedre ...
Banes
19.04.2021 kl 10:23 5694

"Gråhandelsvirksomhet" på børsen er visstnok tillatt , - det og - kameraderi og samarbeid mellom husene. Jeg kan ikke så mye om shorting, - og man ser ikke hvem som kjøper/selger, - ikke før oppdatert aksjonærregister. - Men at man trygt kan shorte en million aksjer rett før forventet positiv melding , - for så å ha et grisebillig kjøp på en million aksjer i løpet av en børstime - etter positiv melding ankommer :: ?? Børsen er en "grå" sandkasse for husene ...

Dette gir et interessant innblikk i den menneskelige psykologi. Status i dag er, etter hva jeg ser, at verden står overfor en katastrofe. Vi har ingen midler, vaksiner eller piller, som gir absolutt beskyttelse mot den største helsetrusselen vi har blitt utsatt for på 100 år, og flere av våre «sikre» midler drives fra skanse til skanse pga mutasjoner. En stor del av verdens mennesker har ikke utsikt til å få engang de dårligste vaksinene i overskuelig fremtid. Og tusener på tusener vil dø.
I denne situasjonen, hvor dere sitter på en eierandel til et middel, i pilleform, som lett og rimelig kan redde en stor prosentandel av disse, er det mange av dere som sutrer. Har dere gått fra vettet? Dette vil jeg si til Godfrey, kjør på utav helvete og få dette ut på markedet!
boupa
19.04.2021 kl 10:25 5746

BGBIO: ARCTIC GJENOPPTAR DEKNING MED KJØPSANBEFALING OG KURSMÅL 63
Oslo (TDN Direkt): Arctic Securities gjenopptar sin dekning av Bergenbio med en kjøpsanbefaling og kursmål satt til 63 kroner aksjen.

Det kommer frem av analyse fra Arctic mandag morgen.

Meglerhuset ser det som sannsynlig at en større sen-studie er nødvendig for å søke om regulatorisk godkjennelse vedrørende bruk av deres bemcentinib i covid-19-studie. Hvis en slik sen-studie er suksessfull, ser Arctic muligheten for godkjennelse i 2022, noe som kan gi Bergenbio inntekter for videre pipeline-utvikling.

Videre skriver Arctic at bemcentinib også utforskes i flere andre sammenhenger, og at den har vist seg lovende i lungekreft, akutt myelogen leukemi (AML) og myelodysplastiske syndromer (MDS). Meglerhuset anser tilbakefallende AML som den meste sannsynlige ruten til markedet med en mulig lansering i 2024.

“Med flere kortsiktige triggere og avlesninger som kan gi ytterligere oppside, gjenopptar vi dekningen av Bergenbio med en kjøpsanbefaling og kursmål på 63 kroner”, oppsummerer Arctic Securities.

Lars Henrik Bjerke Lars.Henrik.Bjerke@tdndirekt.com

Infront TDN Direkt
focuss
19.04.2021 kl 10:30 5669

TM er største aksjonær i Arctic.
boupa
19.04.2021 kl 10:32 5644

Lars Mørland Knutsen er vel en mann å stole på innen dette segmentet ja.
Nanoq
19.04.2021 kl 10:34 5641

Etter skandale-sakene med Nystrøm og med Finanstilsynets nye og kritiske fokus på selskapet etterpå, så er nok Arctic i dag en av de få meglerne som man i dag kan ha noenlunde tillit til.
Redigert 19.04.2021 kl 10:34 Du må logge inn for å svare
Gullit
19.04.2021 kl 10:42 5597

Absolutt. Synes man skal tenke seg om litt før man uttaler seg her, det er snakk om en medisin som kan redde mange liv. Virker på enkelte att det ikke er nok å redde noen prosent... skammelig

Tror vi får en reprising utover dagen; Artic Target 60. De-risking av Covid-19 development.
JReacher
19.04.2021 kl 10:49 5518

Arctic pleier å ligge i forkant med å spotte gode caser som er underpriset og med et betydelig oppsidepotensial.
Kursmål kr 63 gir en pen oppside på over 100% og mer dere følgende.
“Med flere kortsiktige triggere og avlesninger som kan gi ytterligere oppside, gjenopptar vi dekningen av Bergenbio med en kjøpsanbefaling og kursmål på 63 kroner”, oppsummerer Arctic Securities.
aibo
19.04.2021 kl 10:49 5510

Hvor mye har Meteva kjøpt i dag tro ?

Touché! Spot-on!

Markedet har fullstendig misforstått dagens melding.
Rett nok er det skuffende at flere endpoints ikke er statistisk signifikant, men bemcentinib er med dagens melding den antivirale medisinen som antagelig har størst effekt på dødsrate for sykehusinnlagte personer. Og så svarer investorer med å sende aksjen ned???

Det er klin kokos.
Redigert 19.04.2021 kl 11:03 Du må logge inn for å svare

Takker for mange gode betraktninger Yngling.

Tror du at dette betyr at det er vesentlig økt sannsynlighet for at BP blir interessert i medisinen?
Pjusken_
19.04.2021 kl 11:24 5238

BP er mulig allerede i samtaler om mulig samarbeid for fase 3 eller lignende.
Vaksiner virker dårlig og må taes ofte. Her gjelder det å begrense langtidsvirkninger og redusere antall innleggelser for å hindre overfylte sykehus.
Sterk kort her er også det virker uavhengig av mutasjoner, og der kan vaksiner slite etterhvert.
Så må vi ikke glemme at Bencentinib ikke trenger å være primær botemiddel, men kombinasjonsmiddel med god nok effekt.

Mange storhaier vil nå riste av seg uerfarne kortsiktige investorer for så å hamstre opptil 10kr under siste emisjonkurs og over 100% rabatt på realistisk kursmål basert på kreftforskning og til dels Covidbonusen.

Jeg er som tidligere nevnt, skuffet over dårlig kommunikasjon fra selskapet. Det skrev jeg også til Sveinung Hole for ca 1 uke siden.

Det kan være forhold her som vi ikke vet.
Jeg lurer for eksempel på:
- Hvorfor ble det innført en slags taushet fra selskapet ca rundt månedsskiftet... men data blir først publisert i dag? Det tar ikke 18-19 dager å analysere disse dataene.
- Hvorfor sender de ut en gammel presentasjon til Solebury Trout? Om de ikke var opptatt med samtaler med BigPharma... hvorfor kunne de ikke holdt en oppdatert predentasjon for SoleburyTrout og sagt at de ikke kunne kommentere covid data på grunn av at de skulle tolkes først.. eller at de ventet på mer data?
- Hvorfor skrev de i aprilopodateringen "early discharge" når de ikke har presentert noen data som indikerer early discharge?
Det er villedende. Det hjelper ikke å legge til en disclaimer.
Om de gjør det der en gang til, så blir det bråk.
Om jeg hadde vert en av dem som kjøpte da kursen gikk 13-14% for noen dager siden, så hadde jeg allerede tatt dette opp i mer formelle kanaler. Det der er ikke greit.

Samtidig er jo dødsrate dataene svært gode. Data for UK der de har 1 død mot 5 er enorme, og selv om antallet pasienter er få, så er sannsynligheten for at et så stort avvik skal oppstå ved tilfeldighet ekstremt liten.
Så... de må antagelig gå en runde til før det blir medisin av bemcentinib mot covid, men om det blir med eller uten BigPharma det får vi sikker snart vite.

Om du satt i ledelsen i BerGenBio, ville du ikke invitert BigPharma med herfra og ut? Det ville jo tatt ned kostnadsrisikoen for fase 3 studiene enormt. Det ville også medført at det gikk raskere, og ville tatt arbeidsbyrden av den lille organisasjonen som er i BGBIO.

Så ja... jeg tror at de jobber for å finne partner-, eller selge ut/lisensiere ut bemcentinib mot covid. Hva som kommer ut av det med de data de har nå blir spennende å se.
Redigert 19.04.2021 kl 11:29 Du må logge inn for å svare

Jeg har forøvrig kjøpt noe aksjer i dag. Buy the dip...
Pjusken_
19.04.2021 kl 11:33 5202

”Richard Godfrey, Chief Executive Officer of BerGenBio, commented: "Our phase II studies have been completed in three distinct geographies, with differing demographics and ethnicities and evolving standards of care. Bemcentinib has shown to be generally safe and well-tolerated in hospitalised COVID-19 patients. We look forward to receiving further data and continuing our analysis of the patient populations and datasets, and subsequently discussing these results with the market, regulators, industry and Government partners and KOLs to determine next steps.”

Liker siste del av denne uttalelsen...sagen er ikke over...langt ifra. De MÅTTE komme med en uttalelse nå mtp stillheten som rådet markedet.
Hvem har de mest egnede medisinene mot covid pr. idag? Åpen for forslag? :)
Oregon
19.04.2021 kl 11:35 5243

Jeg kan svare hva jeg mener: Når Mohn visstnok er en av hovedaksjonærene i Artic eller/ også Artic er hoffmegler for Mohn som vel også er største og en betydelig aksjonær i BgBio; Artic får vel også noe av driftsgrunnlaget sitt fra dekningen av BgBio og har vært også sentral ved emisjoner og honorarer for BgBio så tviler jeg på uavhengigheten rekker så langt som mange her inne vil ha det til.
Det bør også nevnes at analytikeren i Artic som spesielt dekker BgBio, før han ble ansatt i Artic var veldig pro BgBio og mon tro ut fra den «sausingen» og rolleblandingen som er avdekket innenfor Artic systemet så kan han fort fortsatt sitte på mange aksjer i BgBio for alt jeg vet?

Noen som fortsatt tror på «uavhengige» meglerhus?
focuss
19.04.2021 kl 11:35 5160

BP er nå i gang med å utvikle skreddersydd medisin for tidlig behandling av Covid. Håper virkelig de lykkes for behovet er stort.

Det er dessverre også mye som peker i retning av at verden kommer til å slite lenge med gjenstridige covid varianter. I tillegg ser det foreløpig ikke ut til at mutasjonene blir mindre farlig, slik vi ble forespeilet ville skje tidlig i pandemien. Da sa jo ekspertene at covid ville få samme utvikling som influensavirus, der viruset ville bli mindre farlig etter hvert som det muterte.

Så... Bemcentinib er fortsatt med. Men etter som tiden går øker også sannsynligheten for at det også kommer andre medikament med effekt.

Takk for fyldige og gode tilbakemeldinger fra flere her inne.

Jeg håper og tror at de er i samtaler med andre aktører. Dog kan man umulig være sikker på noe som helst ut fra hva som er meldt ut fra selskapet den senere tid.

Jeg selger meg iallfall ikke ut basert på dagens børsmelding!
Pjusken_
19.04.2021 kl 11:40 5092

Ja noe må gjøres...en fjerde bølge kommer enten vi vil eller ikke. Når du åpner opp nå og vaksinene ikke virker som de skal vil vi få nye og farligere mutasjoner.
Desto flere som tar vaksiner, desto mer statistikk på hvor mye risikosport det er. Husk samtlige vaksiner er hastegodkjent.

Dette vil bli framskyndet med alle tilgjengelige midler...medisin altså.
Oregon
19.04.2021 kl 12:12 4919

Det finnes mellom i dag ca. 40 - (50) kinaseinhibitorer godkjent eller under utprøving ( endelse - nib) og Bemcentinib kan plasseres innenfor den plattformen og axl tilnærmingen gjennom Bemcentinib er absolutt spennende noe også BgBio har lagt fram gjennom sine studier. En måneds behandling med kreftmedisin av type kinaseinhibitor koster mange hundre tusen for registrerte medikamenter av denne type ( med forbehold om at tallene fortsatt stemmer). Så oppsiden ved godkjent bruk i cancersammenheng for eks. for BgBio er betydelig ved godkjent kreftmedisin og ikke minst at flesteparten av disse « nibene» administreres oralt i tablettsform.
Men prismessig har jeg i lys av det jeg skriver over sett utfordringer og derfor har jeg vært litt skeptisk til bruk av Bemcentinib som Covid medisin selv om ved virkelig et gjennomslag kunne volumene blitt store og forsvart betydelig lavere prising.
Felles for disse kinasehemmerne er bivirkningen « slapphet» da kinase er en stor energikilde for cellenes virksomhet ( axl er en kinasehemmer). Å hemme energiomsetningen i kroppen kan også påvirke andre funksjoner. Riktignok er det vel snakk om 1/4 dose ved Covid i forhold til kreftmedisinen, men allikevel er dette forhold som nok må vurderes relatert til bruk ved Covid 19.
Det blir spennende hva de lander på når det gjelder Covid utprøving videre, men dette var mine litt løse tanker omkring dette.
Docs
19.04.2021 kl 12:28 4815

En kan mene hva en vil om det å være BGBIO-aksjonær, men kjedelig er det ikke! Ender vi i pluss i dag?

Helt normalt .. går ned før den skal stige kraftig

Veldig bra innlegg! Du er kanskje lege, forsker eller lignende?
Bemcentinib påvirker vel flere markører som har å gjøre med energiomsetning.
Axl øker blant annet mTor, og bemcentinib reduserer mTor via Axl-hemming.
Jeg vet ikke om det er publiserte artikler som viser om bemcentinib setter personen i katabolsk tilstand, men det ville jeg tro. Da er det jo et orkester av sammenhenger som påvirkes i retning lavere energi output.
Cellereparasjon reduseres også med Axl-hemming. Det er vel derfor bemcentinib gis i sykluser?
Jeg fant også en artikkel som indikerer at bemcentinib kan påvirke re-myelinering i negativ retning om det gis for lenge.

Jeg forstår det sånn på innlegget ditt at du tenker det er like greit at bemcentinib ikke blir covid-medisin, fordi de risikerer å pumpe ut billige covid medisiner, og kan ende opp med å få mindre betalt for bemcentinib som kreftmedisin? Det er en problemstilling jeg tenker er reell. Det har også selskapet sikkert fått mange e-poster om :-) ... og de har besvart spørsmålet i noen av presentasjonene de har holdt, uten at de har sagt mye om hvilken strategi de skal velge i forhold til prising.
Redigert 19.04.2021 kl 13:13 Du må logge inn for å svare

På den andre siden vil en antiviral covid medisin som ser ut til å redusere dødsfall med mer enn halvparten være ekstremt verdifull.
Selv om data fra UK er altfor små til å dra sterke konklusjoner, så viser foreløpige data 80% reduksjon i dødsfall med bemcentinib.
For det første er det svært usannsynlig at det oppstår sånne statistiske avvik som følge av tilfeldigheter.
For det andre er dette gitt til pasienter som også var ganske syke da de ankom sykehus. Tidlig administrering kan derfor kanskje være enda mer effektivt i forhold til å redusere dødelighet. Om vi kommer opp i 80-90% reduksjon i dødelighet, så er det lite sannsynlig at andre medikamenter vil ende opp med å produsere bedre resultat.

Fase 3 studier blir nok nødvendig. Eventuelt kanskje de kan få midlertidig godkjenning til å dosere noen undergrupper av syke.
Forhåpentligvis vil de dataene de har nå medføre superrask rekruttering i fase 3 studier?

Sett i etterpåklokskapens navn, var det kanskje ikke lurt å starte studier i Sør-Afrika og India. USA og f.eks Frankrike hadde kanskje vert mye klokere.
Men akkurat det går ikke å laste selskapet for nå. De dataene hadde man ikke god oversikt over den gang de startet opp.

Om BigPharma er interessert i dette? 100% sikkert garantert om prisen er rett.
Redigert 19.04.2021 kl 13:25 Du må logge inn for å svare