Hva Skjer’a ?

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
01.10.2021 kl 16:07
BioBull
BGBIO 26.10.2020 kl 09:14 1781023

225000 aksjer omsatt før 09:10 på stigende priser på en «negativ børsdag»....
Her er det definitivt noe som skjer - stay tuned...
Redigert 15.09.2021 kl 17:36 Du må logge inn for å svare
klaesp
05.05.2021 kl 21:24 5520

Slettet bruker skrev Innlegget er slettet
Flott blogg 👍
awe20
05.05.2021 kl 21:38 5640

Tærer det på tålmodigheten her folks? Det er vel i sånne perioder som dette vinnerne handler og fokuserer på business! Og ikke henger på et forum å slenger dritt til hverandre.....?.....

BioBull
05.05.2021 kl 22:35 5697

Forsøk å forstå å min frustrasjon !

«Disse masse-vaksinasjonene er en folkehelse skandale og en politisk panikk respons. Døden er ikke et populært tema, og ingen vil ta skylden.»

Kveldens NRK2 program Kl 22:50 bør få folk til å tenke på Bemcentinib som en fantastisk mulighet til å unngå fremtidige vaksine skandaler som nå er i ferd med å ramme hele verden en gang til.

Produsert av BBC - no fake news at all !

https://tv.nrk.no/se?v=KOID25002719

Sammen blir vi best i verden !

BerGenBio for fremtidens generasjoner ! 👍
Rule
05.05.2021 kl 23:21 5661

BioBull skrev Innlegget er slettet
Jeg har selv masser af aktier i BGBIO og har fortsat troen og er langsigtet.

Jeg må dog erkende til ære for focuss at der er ridser i lakken ifht. BGBIO. Og enhver ridse kan principielt henføres til CEO. Ergo kan man også uden at tale usandt henlede enhver hændelse, info materiale, timinger, beslutninger osv. til CEO's performance. Og der er rimelige kritik punkter ifht at der bliver lavet en April præsentation som gav meget optimisme, som umiddelbart ikke står helt til mål med de overordnede resultater der var kendt på forhånd af BGBIO / CEO.
Vi må også erkende at en del meldinger er relativt upræcise, hvilket giver anledning til hobevis af tolkninger.
"Sense of urgency" ifht Covid indikation virker til at være relativt lav. Jeg har skrevet til IR at vi dagligt i verdenspressen holdes opdateret på uhyggelige detaljer vedrørende pandemien, men vi kunne ikke få løbende meldinger omkring fx rekrutteringen i Covid studierne. Nu igen igen står vi med et åbent spørgsmål om hvornår vi får svar på det fulde toplinie data billede plus de her specielle subset indikationer med benefit de har reklameret med noget output på. Hvornår får vi det...?

*More detailed top line data expected to report in May.....

kunne de da ikke bare skrive:

*More detailed top line data will be reported ultimo May

men der skal lige sniges "expected" ind og så skal vi efterhånden tolke det som: super optimistisk set kommer det i Maj, så det bliver ret sikkert henne i Juni....

Ting tager tid i biotech / cancer forskning og det er godt fordi man må ikke fejle på processen, Så det er hvad de er gearet til og det er godt ifht den vigtigste cancer delen. De er ikke gearet til en kommerciel Covid satsning hvor man bare skubber bemcentinib ind i markedet med magt og volde i huj og hast som BP gør....
BioBull
05.05.2021 kl 23:58 5555

Lytt og lær :

https://youtu.be/4koWZL_zUPU

Her får dere forklaring på hvorfor Norge stenger ned igjen om ikke muslimske mennesker og hinduer i Norge holdes i konstant karantene.



Hvorfor er ingen ansatte på Vinmonopolet smittet av COVID-19 eller mutasjoner? Muslimer og Hinduer drikker ikke... mulig brannfakkel - men motbevis gjerne...

Redigert 05.05.2021 kl 23:59 Du må logge inn for å svare
Move Along
06.05.2021 kl 00:46 5499

Carrera skrev Innlegget er slettet
Der sa du det Carrera! NAILED IT!!
Bra innlegg Rule. Jeg er i hovedsak enig. Men jeg brenner ikke inne med denne aksjen fordi jeg mener Richard Godfrey har vært den mest perfekte CEO noensinne uttad ( kanskje likevel en strålende CEO innad, og kanskje overall en god CEO?). Men jeg er ikke en day trader heller og har ikke de ambisjonene (eller selv-høytidiglihetene) til å ønske å senke en aksjekurs ved å snakke nedom-og-hjem en aksje i tid og utid, ved å repetere meg selv til fellesskapets kvalme, fordi jeg ikke kan komme opp med flere argumenter, eller finne lenker eller vitenskapelig fakta som kan underbygge min argumentasjonsform. Da blir gjerne eneste argumentasjonslinje etter hvert: Ja, fordi jeg er jo GENI!

Jasså?

Hvorfor det?

Ja det viser seg at insentivet for det er kanskje for å så tvil for så mange som mulig, slik at de selger seg ut av denne aksjen så lavt som mulig, for så å gjøre det mulig for meg å kjøpe den aksjen jeg egentlig har noe tro på, så billig som mulig. Enkelt og greit.

Sånn er kanskje focuss bygd.

Sånn er ikke det store flertallet her inne bygd, og i hvert fall ikke jeg!

Jeg er inne i BGBIO fordi det fremstår som et fantastisk selskap med utrolig mange dyktige mennesker innvolvert, god finansiering, økende god profilering, og solide eiere. Og så er det det lille lille ekstra som teller, at det BerGenBio faktisk sitter på er REN DYNAMITT!!!! Det kan eksplodere når som helst - og også på flere ulike fronter!

At selskapet er kraftig underpriset idag, er vel alle oppegående mennesker enig i. Derfor kjøper TM seg opp og opp og opp hele tiden. Men snart øker publikkum og da vil vi vite noe mer om hvordan prising fungerer for en mer likvid versjon av BGBIO, enn det vi har sett hittil.
Redigert 06.05.2021 kl 02:06 Du må logge inn for å svare
peaf
06.05.2021 kl 04:27 5397

Carrera skrev Innlegget er slettet
Hvorfor ikke bare innse att all fakta per idag viser att focuss er den som er nærmst sanningen. Det finns inget som styrker Bemcentinib i de 1-1/2 studier som er gjenomført. Dødstallen i den lille studien blev ikke bekreftet i den store, og dermed er tallen verdiløse. Og Bemcentinib gis i en behandling på 15 dager, og har de ikke gitt merkbare resultater på 15 dager. Så skall det mye til att påstå att Bemcentinib virker overhovedtaget. Og når Godfrey behøver så lång tid att analysere resultaten på så få pasienter, da er det ikke noen tydlige resultater som taler for seg.

Det er jo surt att innrømme att noe ikke holder vad det lover, og Godfrey er ikke den første CEO som lover mer en han kan holde. Vi har ikke fasit per idag men eg er enig med focuss att beskrive Bemcentinib sjanser som covid medisin er minimale. Og det kan nesten betegnes som svindel av Godfrey og mange skribenter her att påstå noe som de ikke har noen kliniske fakta att vise til som bekrefter det.
Redigert 06.05.2021 kl 06:52 Du må logge inn for å svare
Forum forum
06.05.2021 kl 07:17 5248

Deilig å ha den luksusen å kunne dekke sin konklusjon med fakta. Å trekke ut deler av utsagn og resultater ikke engang selskapet kjenner innholdet av og analysere det inn i en mening som passer for dagen. Neste dag kan man endre seg. Og igjen om man ønsker. Noen ganger flere ganger på en dag, men helst bare om børsen svinger mer enn vanlig. Som om børsen er et sanntidsbilde på selskapets nåsituasjon. Noen vet noe, den stiger. Nei, den faller, noen vet noe. Det er ingen sak å være ekspert på nett i alle fall.

Verre er det for en bedriftleder som har et selskap som har gått på børs for å hente penger til videre utvikling. I et selskap som klarer seg godt uten å kommentere noe som helst annet enn på konferanser maks en gang i året, og til likemenn. Nå skal man presentere avansert teknologi og data til mannen i gata slik at han setter penger i selskapet. Da blir det noen kanskje, muligens, lovende, oppløftende, potensielle, osv. om et utviklingsløp som går over flere år.

Det sagt, det er et stort bet som settes med Covid-19 løpet til bergenBio, og ledelsen har allerede tatt noen avgjørelser på veien. De har lyttet til Maury sine teorier og vurdert dem som sannsynlige. De har handlet på dette, først ved å bli med i accord, men også med snarrådighet ved å starte egen undersøkelse. De er nå ved et punkt hvor de snart har nok data til å se om undergrupper kan ha en tilstrekkelig virkning og størrelse til å kjøre en fase 3 studie på. Si at man kan identifisere visse undergrupper som for eksempel overvektige (BMI) eller folk med sukkersyke, og at man kan medisinere disse umiddelbart med en pille. Da står man igjen med økonomien i dette. Volumet må være tilstrekkelig, men pillen må også ha en kostnad som gjør den interessant.

Utfallet av dette løpet vet ikke jeg, og heller ikke noen andre i dag.
klaesp
06.05.2021 kl 08:03 5164

Flott innlegg, Forum forum. Første avsnittet er som å lese denne tråden i forskjellige varianter.
BioBull
06.05.2021 kl 08:05 5175

Her er mer fakta , politikk og spilleregler enn mange forstår.

Det er for enkelt og for feigt å sitte skjult på et anonymt forum å «spy eder å galle» mot et selskap som etter beste evne forsøker å hjelpe verden.

Jeg anbefaler at du ikke bruker «nesten svindel» i din omtale av CEO Richard Godfrey. Det kan koste deg mange penger...husk IP adresser er enkelt å spore...
boupa
06.05.2021 kl 08:32 5099

Som investor er man i sin fulle rett til å kritisere selskapet man setter penger i, det er tross alt vi som betaler for moroa. Er ikke selskapet opptatt av å skape verdier for investorene sine kan det bare pelle seg bort fra børsen. Og hvis du som investor ikke er opptatt av få fortjeneste for pengene dine, men helst bare vil hjelpe verden er du vel egentlig mer en sponsor.
BioBull
06.05.2021 kl 08:49 5026

Jeg har bare tjent penger på BGBIO så langt, men innrømmer gjerne at jeg burde solgt over 50kr og kjøpt over 500.000 aksjer på 28 denne uken...

Vi får se om det blir et lykkelig partnerskap. Ryktene går...men jeg håper ikke det blir et bud på hele BGBIO enda. Det ville vært for jævlig dumt - uansett pris...
klaesp
06.05.2021 kl 09:19 4966

Her har nok Trond M ett ord med i laget, både bud evt partner. Kan det være årsaken til de siste kjøp i selskapet? Det er lov å SPEKULERE
King
06.05.2021 kl 09:28 5027

Vi er nok mange som har tro på selskapet på sikt. Se bare på de de 20 største eierne som sitter med ca 60% av aksjene. Der har det knapt vært bevegelse det siste året. Og her snakker vi om profesjonelle aktører fra flere land. Selvsagt er spenningen stor nå som vi nærmer oss tidspunkt for å legge fram fasit på Covid-19 studien, men for svært mange er det kreft og fibrose som fortsatt er BergenBio sin hovedsatsing og som er grunnen til at vi sitter long i et lite men solid selskap. Den siste tids lave omsetning har ført til enkle dager for shorten til å påvirke kursen negativt men selskapets sterke pipeline og bunnsolide fundamentale forhold reflekteres ikke så mye i dagens kurs. Hyggelig nok har jeg flere bekjente som har lastet opp litt til drøye 28 kroner de siste dagene. Et kupp spør du meg, nesten 10 kroner under emisjonskurs.
peaf
06.05.2021 kl 09:57 5031

Ja vad noen førstår og påstår er vel knappest berettigad som fakta når man ikke kan dokumentere det. Og vare stor i kjeften gjør knappest saken bedre, og att prøve vilselede andre innvestorer med påhiittede påstand som i regel ikke viser seg riktige. Er ikke en menneskerett even om du tror det, nu har Godfrey resultaten og hadde de meste av dem når han påstår att de var lovende. Men til han har bevist att de duger til noe som en godkjenning eller til en fase 3 studie, så er han misstenkt før att holde tilbake resultaten før att prøve pynte på dem. Men sjansen att de er brukandes til noe er minimal.

Det kommer nok både du og andre bli nøtt att innse en dag, og komme med påstand att de gjør det før att hjelpe verden. Er knappest noe som gjør att noen kommer og geniførklarer deg eller før den delen tror deg...
BioBull
06.05.2021 kl 10:15 5022

Vi får se. Mine innerste tanker om hva som skjer eller ikke skjer i BGBIO deler definitivt ikke med slike som deg. Til Lykke i din uvitenhet og blinde tilværelse...
klaesp
06.05.2021 kl 10:27 5004

Slettet bruker skrev Innlegget er slettet
Re

Knudsen påpeker at BerGenBios produkt har egenskaper som gjør det svært konkurransedyktig. Det er en pille man skal ta én gang om dagen, i motsetning til andre løsninger som er mer inngripende og tungvinte fordi de må gis intravenøst.

Det er nettopp det jeg har argumentert for i over ett år, rå bekreftelse.

Videre. – Her har vi allerede sett lovende resultater, men det blir spennende å se når vi får mer detaljerte resultater i mai, sier Knudsen, som i så fall tror det kan bli aktuelt med et større studie før godkjenning.

peaf
06.05.2021 kl 10:29 5006

Ja når man gleder seg til att se museførsøk i reprise som du gjør, er vel ikke noe som gjør meg spesielt opptatt av hva du tenker. Vi får håpe musen overlever denne gang og.
Hayen
06.05.2021 kl 12:33 4739

Så langt vet vi følgende:
* 3 døde av de på bemcentinib mot 8 i kontrollgruppen
* pasienter på bemcentinib blir raskere frisk
* pasienter på bemcentinib blir raskere skrevet ut fra sykehus
* ingen pasienter på bemcentinib havnet på pustemaskin

Så kreves det mer data for å fortelle om grunnlaget (riktigheten) for resultatene, men selskapet har iallfall kommunisert at dette er funn så langt.
ctrlaltdel
06.05.2021 kl 13:11 4692

Enig. Men jeg tror at den lille forskjellen i dødelighet av de på bemcentinib mot kontrollgruppen i sa og india førte til at de stoppe i uk. Hadde de rapportert sa og india for seg og fortsatt i uk, da hadde det ikke vært noen forskjell i dødelighet. De må kunne fortelle hvorfor det var slik forskjell. Enig i at det må mere data og et større studie til før godkjenning. Mener de rapportert en 2 punkts forbedring for de på bem og det er jo en tydelig forbedring. Spennende å se hva som kommer ut av neste rapport. Mulig de finner tilfeller hvor bem virker godt og tilfeller hvor bem ikke virker så bra og kan fortelle hvorfor. Da er de kommet langt.
klaesp
06.05.2021 kl 13:27 4733

Jepp, det er selvsagt noe av hensikten med fase2 hvor man går i dypden på positive og negative grader i studien for deretter og spisse en fase3 studie.. Her er mye av hensikten å tilegne seg kunnskap om virkemåten til Bemcentintinib i en corona behandling..
Carrera
06.05.2021 kl 14:06 4732

Mye røde tall nå :
1 uke minus 7,6
1 mnd .minus 12,8
3 mnd. minus 19,7
YTD minus 16,6
1 år minus 27,4
Kursiv
06.05.2021 kl 14:14 4787

Det rapporteres at ingen på bemcentenib havnet på pustemaskin.
En vet at generelt så dør 42% på ventilator https://www.theguardian.com/world/2021/jan/31/uk-covid-patients-are-dying-needlessly-due-to-unfounded-fears-about-ventilators

Her er et SPEKULERENDE regnestykke, og litt kvasi ettersom blander studier fra 3 kontinent, og at det gjøres antagelser.

Dersom 3 døde uten ventilator, likt som Bemcententib gruppen. Og de resterende 5 av de total 8 døde i kontroll gruppen havnet på pustemaskin, så kan en tenke seg totalt 5/0,42=12 havnet på pustemaskin i kontrollgruppen, dvs ytterligere 7 pasienter i tillegg til de som døde.

Feks et studie som ser på total klinisk nytte som totalen av reduserte døde og pasienter på ventilator har en følgende:
Bemcententib:
3 døde
0 pustemaskin
86 i gruppen

SoC Kontroll gruppe
8 døde
7 ytterligere på pustemaskin
15 totalt
89 i gruppen

Resultat:
The value of z is -2.9098. The value of p is .00362. The result is significant at p < .05.

En må helt ned på 10 totalt døde og ytterligere på pustemaskin i Soc for at det ikke skal være signifikant.
https://www.socscistatistics.com/tests/ztest/default2.aspx
Redigert 06.05.2021 kl 14:15 Du må logge inn for å svare
peaf
06.05.2021 kl 14:39 4693

Ja vi vet ikke men det virker som alle 98 åringer havne i kontrollgruppen i England. Da det er vilkårligt var de havner, de hadde antagligen dødt med eller uten Bemcententib i vilket fall som helst. Og resten av resultaten må vare utrolig vanskelig att redogjøre for og vise skillnaden mellom de to grupperne. Da de fortsatt ikke vet hvem som blitt frisk eller når.
Hayen
06.05.2021 kl 14:49 4722

Godt jobbet.

Også er det en killer faktor vi venter på:
Data på virusload. Den vil bety helt ekstremt mye.

For viser det seg at virusload i snitt faller mye mer hos de på bemcentinib enn kontrollgruppen, så virker bemcentinib. Da bør nødgodkjenning og betydelig distribusjon være tema raskt i hardt rammede land ( India f.eks)
Redigert 06.05.2021 kl 14:51 Du må logge inn for å svare
peaf
06.05.2021 kl 15:13 4690

Ja man får kalle det man vil, men eg tror folk flest vet når de føler seg syk eller frisk. Så går det att måle om viruset fortsatt er i kroppen.og man er en smitterisk.