Hva Skjer’a ?

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
01.10.2021 kl 16:07
BioBull
BGBIO 26.10.2020 kl 09:14 1593896

225000 aksjer omsatt før 09:10 på stigende priser på en «negativ børsdag»....
Her er det definitivt noe som skjer - stay tuned...
Redigert 15.09.2021 kl 17:36 Du må logge inn for å svare

Problemet er vel ikke at aksjen svinger...den går bare en vei.. rett ned, og det kalles ikke svingning
long41
19.05.2021 kl 23:58 5907

Rekordhøye smittetall i Argentina: https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/rekordhoeye-smittetall-i-argentina.20HFbYeq5?utm_source=vgfront&utm_content=direktewidget&utm_medium=direktewidget_nyhetsdognet

"Argentina rammes hardt av andre koronabølge og har satt ny rekord i antall registrerte smittetilfeller på ett døgn.

Det søramerikanske landet påviste 35.543 nye tilfeller på et døgn tirsdag. De siste ukene har det daglige smittetallet gjentatte ganger ligget over 35.000.

Til sammen har 3,3 millioner mennesker fått påvist koronasmitte i landet. Det er også registrert over 71.000 coronarelaterte dødsfall.

Sykehusenes intensivavdelinger har nå brukt opp 70 prosent av sin kapasitet.

Argentina var i fjor underlagt en av de lengste nedstengingene i verden. Siden er et strengt portforbud innført for mange innbyggere. I Buenos Aires gjelder det fra kl. 20 til kl. 6, og skoler og barnehager er stengt."
Zaih
20.05.2021 kl 00:33 5804

Ikke jeg heller men lurer litt på hvor mange frie aksjer det er her da topp 20 og en god del sitter med aksjene.
Dette viser at nedgangen er styrt av annet enn nyheter
BioBull
20.05.2021 kl 07:10 5493

Pressemelding : 👏👏👏 🇳🇴👏👏👏 snart Phase III...

BERGENBIO TO PRESENT DATA FROM PHASE I/II BEMCENTINIB/ERLOTINIB COMBINATION TRIAL IN NSCLC AT ASCO MEETING

Bergen, Norway, 20 May 2021 – BerGenBio ASA (OSE:BGBIO), a clinical-stage biopharmaceutical company developing novel, selective AXL kinase inhibitors for severe unmet medical need, will present an end-of-trial update from a Phase I/II study of bemcentinib in combination with erlotinib in patients with advanced non-small cell lung cancer (NSCLC) at the American Society of Clinical Oncology (ASCO) Annual Meeting.

End of trial data showed that bemcentinib in combination with erlotinib is both feasible and tolerable in patients with NSCLC. Benefit was seen in a subset of patients who either progressed on an EGFR inhibitor or were receiving erlotinib whilst in remission in the first line. Further studies of bemcentinib and erlotinib combination treatment are warranted to explore the potential benefits of this combination.

The full abstract is available here: https://meetinglibrary.asco.org/

Authors:
Lauren Averett Byers, Kathryn A. Gold, Julio Antonio Peguero, Melissa Lynne Johnson, Jorge J. Nieva, Wael A. Harb, Alberto Chiappori, Igor I. Rybkin, James Fredric Strauss, David E. Gerber; MD Anderson Cancer Center, Houston, TX; University of California San Diego, San Diego, CA; Oncology Consultants, Houston, TX; Sarah Cannon Research Institute, Nashville, TN; University of Southern California, Los Angeles, CA; Horizon Oncology Center, Lafayette, IN; H. Lee Moffitt Cancer Center and Research Institute, Tampa, FL; Henry Ford Cancer Institute, Henry Ford Health System, Detroit, MI; Texas Oncology, Dallas, TX; University of Texas Southwestern Medical Center, Dallas, TXView Less
Abstract Disclosures
Research Funding:
Privately
Background:
AXL, a receptor tyrosine kinase, is over-expressed in many cancers, and has been identified as a marker of poor prognosis in NSCLC. AXL overexpression is implicated in development of resistance to EGFR inhibitors including erlotinib (Erl) and osimertinib. AXL inhibition by bemcentinib (Bem), a first-in-class, oral, selective and potent AXL kinase inhibitor, abrogates resistance to EGFR inhibitors in vivo. Bem is currently under evaluation as a monotherapy and in combination with EGFRi, CPIs and chemotherapy across several PhII trials.

Conclusions:
Bem with Erl combination is feasible and tolerable in NSCLC pts, with benefit was seen in a subset of pts who either progressed on an EGFRi or were receiving Erl concurrently in remission in the first line. Further studies of Bem + EGFRi are warranted to explore the potential benefits of this combination.

Clinical trial information: NCT02424617 (https://clinicaltrials.gov/show/NCT02424617 )


Details of the presentation, which will also be made available on the investor section of BerGenBio’s website, are as follows:

Title: Ph I/II study of oral selective AXL inhibitor bemcentinib (BGB324) in combination with erlotinib in patients with advanced EGFRm NSCLC: end of trial update

Session: Lung Cancer – Non-Small Cell Metastatic

Abstract ID: 9110

Date/Time: Friday, June 4, 2021 at 9:00 AM (EDT)
Redigert 20.05.2021 kl 07:28 Du må logge inn for å svare
mimer
20.05.2021 kl 08:35 5187

Hva er den styrt av da tror du?

Selv tipper jeg det er så enkelt som at mange retail aksjonrer har kastet kortene i skuffelse over at det ikke ble noe "korona-rally". Mange kortsiktige, og nye, på børsen. Skjer det ikke noe her på kort sikt så er det videre til neste kandidat...
klaesp
20.05.2021 kl 08:49 5081

Støtter den mimer.. Er faktisk overbevist om at de kortsiktige tar feil her, de trodde kanskje at en parter sto klar før resultater ble presentert..
BioBull
20.05.2021 kl 09:01 5051

Ser ikke at det er mange aksjonærer som faller fra - sjekk min tråd på Aksjonæroversikt.

Jeg tror dette er et spill mange ikke forstår. Algoritmer og kompis kjøring med et VPS og Kredittilsyn som har mistet oversikten. Mange større aksjonærer i Norge har flere VPS konti via forvaltere. Når disse avtaler et system som har til hensikt å tjene penger på Short handel uten at det blir rapportert - så faller aksjen.

Det er klart det har hvert lite blest de siste månedene å vaksine ble jo antatt å være klar inne nyttårsaften som var.
Det kom litt med meldingen i forgårs dog så tror vel muligens bunnen er nær.
Tror fullt å helt på kreft ikke allverdens på Covid men klart kommer det muteringer som ver 1.0 av vaksinene ikke takler er det et bra marked i tilegg til eventuelle uvaksinerte men det er klart i la oss si Juli har jo alle fått vaksine i den pengesterke delen av verden i hvert fall(Håper dog ikke at mutasjonene blir så forskjellig fra det vi er vaksiner for at Covid kan forårsake alvorlig sykdom i stor skala)
Redigert 20.05.2021 kl 09:17 Du må logge inn for å svare

Vi ser jo at det er full krise i India/Nepal. Vaksiner hjelper lite med slike forhold. Da trenger man medisin. Dersom de hadde fått ut noe i slike områder hadde det jo strømmet inn med kronasjer. Men om det kan skje er vel heller uvisst.

Ser ut til at den går litt opp igjen i dag, lurte inn noen tusen aksjer etter den famøse panikkhandelen på 29 jeg hadde.. 😆 Får håpe denne panikkhandelen er mer fornuftig.. 😆

Jo det er vi jo enig om men vaksinen er dessverre ikke klar som en trodde den skulle være, synd at den ikke er godkjent da den har jo effekt
King
20.05.2021 kl 09:42 5241

Du er selvsagt inne på noe her BioBull. Uforståelige utfall etter nyheter som er svært gode forteller alt. Målet er å trekke ned tilliten i aksjen og det er lett når det er lav omsetning og perioder med ørkenvandring. Men svært mange av oss vet at de fundamentale forhold er solide og lite forandret. Uansett lar mange seg lure og personlig tror jeg det er betydelig mere short som ikke vises enn de få som ligger over 0,5%. I lett angripelige aksjer ser proffene en fin mulighet til å tjene noen slanter ved å lure de som ikke forstår dette spillet til å selge. Altså litt pauseunderholdning inntil interessen er så stor at aksjen begynner å stige for alvor. Og det er her Godfrey’s løfter om «creating value for shareholders» begynner å havne litt på overtid. Av respekt for vanlige aksjonærer bør det komme store nyheter som løfter aksjeverdien langt forbi emisjonskurs. Enn så lenge sitter mange av oss her som tålmodige «gisler» og går glipp av verdistigningen i aksjemarkedet. Så får vi håpe på en kompensasjon for svært lange perioder med ørkenvandring. Dersom selskapet er interessert i tillit fra vanlige aksjonærer bør det skje noe. Handelssystemet og kontrollorganene på Oslo Børs favoriserer de store og fungerer ikke. Tilliten til dette er på bunnivå.
Zaih
20.05.2021 kl 10:02 5225

Jeg ser BioBull besvarte mine tanker om dette veldig bra.
Om man ser topp 20 som ikke beveger seg med nevneverdig og tenker at topp 100 ligger tilsvarende så er der ikke mange aksjer i reell omløp som skal gi en slik reaksjon som vi ser med nyheter som ikke er dårlig.
Og uansett nyheter går kursen ned frem til i dag.
mimer
20.05.2021 kl 10:43 5079

Shorting er såklart en del av bildet, men tror som sagt hovedårsaken til fallet er nettopp nyhetene nå, og at mange ble skuffet. Det ble jeg selv også, men har valgt å ikke selge. Hadde gjerne sett at BGBIO var litt mer offensive ifht nødgodkjenning av bem mot Covid-19. Hvis jeg har forstått det riktig så er det flere medisiner som har fått slik ogdkjenning i India, uten å ha dokumentert virkning, være seg "signifikant" eller ikke...
Molbre
20.05.2021 kl 11:10 4976

Helt tragisk hele aksjen, og ser kun ut som om en nødgodkjenning av BEM kan få fart på denne i det kortsiktige bildet. Jeg sitter og på mine og putter de langt ned i skuffen, for her blir det enten å fortsette nedgangen eller ørkenvandre i lang tid tror jeg!

Er tydelgvis null interesse for kreftbehandlingen dessverre for øyeblikket!
Redigert 20.05.2021 kl 11:15 Du må logge inn for å svare

BGBIO: DNB MARKETS NEDJUSTERER KURSMÅL TIL 56 FRA 60

Oslo (TDN Direkt): DNB Markets nedjusterer kursmålet på Bergenbio til 56 kroner fra 60 kroner. Kjøpsanbefalingen fastholdes, ifølge en oppdatering fra meglerhuset onsdag kveld.

Analytiker Patrik Ling viser til at selskapet nylig presenterte data fra covid-19-studiene BGBC020 og ACCORD2 som han mener er interessante, men ikke helt overbevisende ettersom selskapet ikke møtte det primære endepunktet.

"Vi gjentar vår kjøpsanbefaling, men har redusert kursmålet til 56 kroner fra 60 kroner som følge av høyere driftskostnader og et mer forsiktig syn på covid-19-muligheten", skriver meglerhuset.

ØT, finans@tdn.no

Infront TDN Direkt, +47 21 95 60 70

I Q1 presentasjonen startet CEO med disse ordene om Bemcentinib:; "It is manufactured at scale now, so we are able to supply for a phase III study".
BioBull
20.05.2021 kl 15:44 4430

FA :I grønt...
BerGenBio har fått kursmålet nedjustert av DNB Markets. Aksjen stiger likevel 4 prosent på børs.

Patrik «Pling i Bollen» hadde kursmål på 60 kroner i august 2020... nå skrur dusten ned kursmålet etter at kursen er gått ned 50 %...

Bill MRK. bytte jobb ?
Redigert 20.05.2021 kl 15:49 Du må logge inn for å svare
long41
20.05.2021 kl 16:10 4349

Det er en positiv artikkel i Teknisk ukeblad i dag, men den er bak betalingsmur: Er det noen som har tilgang og vil dele teksten?:

Bergenbios kreftmedisin er testet på covid-pasienter: Nå er resultatene klare. Øker andelen som overlever uten å trenge respiratorbehandling: https://www.tu.no/artikler/bergenbios-kreftmedisin-er-testet-pa-covid-pasienter-na-er-resultatene-klare/510298

Bildetekst: Medisinen bemcentinib fra det norske bioteknologiselskapet Bergenbio er testet på covid-19-pasienter med gode resultater.
long41
20.05.2021 kl 17:09 4195

Her er innholdet i artikkelen hos Teknisk Ukeblad (delt av entourage på Tekinvestor):

Skrevet av Ina Andersen

Denne Ekstra-saken kan leses gratis av alle du deler den med.

I fjor ble det klart at Bergenbios medikament, bemcentinib, skulle testes for bruk på covid-pasienter i en britisk studie. Medikamentet er i utgangspunktet utviklet mot kreft, men har også vist seg å ha effekt mot virus.

I tillegg satte selskapet i gang en egen studie, og nå er resultatene fra fase 2-testingen av denne klar. Medikamentet er blitt gitt til 115 covid-19-pasienter i India og Sør-Afrika i perioden mars til oktober.

Studien viser at blant de sykeste covid-19-pasientene innlagt på sykehus, har bemcentinib potensial til å øke andelen som overlever uten å trenge respiratorbehandling. Tilgang på respiratorer er en av de største utfordringene for sykehus i pandemien.

En pille om dagen

Bergenbio har identifisert et protein, kalt AXL, som befinner seg på celleoverflaten. Det lar noen celler fa° større motstand mot medisiner og lar noen celler gjemme seg for kroppens immunforsvar. Ved å hindre dette proteinet, kan kroppens egne antivirale systemer ordne opp, har konsernsjef Richard Godfrey i Bergenbio tidligere uttalt til Teknisk Ukeblad.

Et tilfeldig utvalg i studien fikk kun standard behandling, mens resten fikk medikamentet til Bergenbio i tillegg til standard behandling. Pasientene var i aldersgruppen 19 til 89 år, og flere av dem hadde også annen underliggende sykdom, hvor de vanligste var diabetes, kreft og hjertesykdom. Flere av pasientene ble, i tillegg til bemcentinib, gitt stereoider og remdesivir som del av behandlingen. Pasientene ble fulgt i opp til 90 dager for å se på langvarige effekter.

– Det er veldig oppmuntrende å se at bemcentinib har potensial til å øke overlevelse uten respiratorbehandling hos mer enn 50 prosent av de innlagte covid-19-pasientene. Dette er et meningsfullt resultat, både for pasienter og helsevesen, sier konsernsjef Richard Godfrey i Bergenbio i en pressemelding fra selskapet.

Virusfrie på kortere tid

Studien viste at for en undergruppe med mer alvorlig sykdom, var det 90 prosent av pasientene som ble behandlet med bemcentinib som overlevde uten bruk av respirator, mot 72 prosent i kontrollgruppen. Overlevelse var numerisk høyere hos pasienter behandlet med bemcentinib, skriver Bergenbio i meldingen.

Bergenbio understreker også at den antivirale mekanismen i medikamentet støttes av analyser. Det ser ut til at pasienter behandlet med bemcentinib avgir virusfrie prøver raskere enn pasienter som mottar standard behandling.

Professor Tom Wilkinson, leder for den britiske koronastudien Accord, understreker i meldingen at siden medikamentet virker uavhengig av spike-proteinet i Sars-Cov-2, er det også ventet at effekten vil være den samme selv med nye, potensielt vaksineresistente mutanter av viruset.

Medikamentet skal dessuten ha blitt tålt godt av alle pasientene, og det er ikke blitt oppdaget noen signaler på at det ikke skal være trygt.

Bergenbio fortsetter nå samtaler med internasjonale myndigheter og regulatorer om veien videre.

– Den største utfordringen for sykehus verden over er et uhåndterbart behov for intensivplasser og respiratorbehandling for covid-19-pasienter. For den overskuelige fremtid, til tross for den seneste fremgangen med vaksiner, vil det være et betydelig, globalt behov for effektiv behandling for covid-19-pasienter som kan lette presset på intensivbehandling på sykehus. Dataene fra bemcentinib-testene er svært oppløftende i så måte, sier Stener Kvinnsland, styremedlem i Bergenbio og tidligere leder av den norske koronakommisjonen, i meldingen.
klaesp
20.05.2021 kl 17:28 4137

Spennende

Bergenbio fortsetter nå samtaler med internasjonale myndigheter og regulatorer om veien videre.

Og de har startet opp produksjonen til fase iii. Det er så mye positivt nå at aksjen kan eksplodere any time.
Tulisius
20.05.2021 kl 19:27 3826

ctrlaltdel hvordan vet du at de har startet opp med produksjon til fase 3.? Dette må du vite er ganske alvorlige påstander om det ikke stemmer. Kan du vise noen form for dokumentasjon?
long41
20.05.2021 kl 19:46 3759

Fra webcast 18. mai: "And we most certainly do have sufficient quantities of drug to supply such a clinical trial."

Video: https://channel.royalcast.com/hegnarmedia/#!/hegnarmedia/20210518_1
BioBull
20.05.2021 kl 19:59 3689

Bra kjøps-signal når folk forstår hva Stener Kvinnsland sier.
Det brukes over 50 Mrd kroner til respirator oksygen i verden til Covid-19 pasienter. Bemcentinib kan redusere kostnadene, men det viktigste er et pasienter slipper alvorlige komplikasjoner før - under og etter COVID-19 sykdom.


«– Den største utfordringen for sykehus verden over er et uhåndterbart behov for intensivplasser og respiratorbehandling for covid-19-pasienter. For den overskuelige fremtid, til tross for den seneste fremgangen med vaksiner, vil det være et betydelig, globalt behov for effektiv behandling for covid-19-pasienter som kan lette presset på intensivbehandling på sykehus. Dataene fra bemcentinib-testene er svært oppløftende i så måte», sier Stener Kvinnsland, styremedlem i Bergenbio og tidligere leder av den norske koronakommisjonen, i meldingen.
long41
20.05.2021 kl 20:10 3634

Legeforeningen fraråder leger å sette Janssen-vaksinen: https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/legeforeningen-fraraader-leger-aa-sette-janssen-vaksinen.w0U-vyJow?utm_source=vgfront&utm_content=direktewidget&utm_medium=direktewidget_nyhetsdognet

"– Vi mener ikke leger skal delta i dette. Det vil kreve mye informasjon, veiledning og nesten helt umulige dilemmaer, sier president i Den norske legeforening, Marit Hermansen."
Tulisius
20.05.2021 kl 20:23 3608

Ser det nå. Har troen. Håper dette kan være det store gjennombruddet for bergenbio.
Hayen
20.05.2021 kl 20:36 3549

Bergenbio har vel tre fasiliteter for produksjon av bemcentinib nå?
Piramal, Paramount og en til jeg ikke husker i farten
Redigert 20.05.2021 kl 20:36 Du må logge inn for å svare
long41
20.05.2021 kl 20:37 3518

Via forum har jeg fått inntrykk av at folk nå venter på fase 3 på covid-biten. Men selv venter jeg først på melding om partneravtale eller utlisensiering av bemcentinib for covid-19. Det er kanskje logisk at de ikke har vært i posisjon til å være proaktive og oppsøke mulige partnere før fase 2-dataene var analysert, og nå som dette er gjort for Sør Afrika og India-studien, burde de være i en veldig god posisjon for å skaffe seg en partner eller gjøre avtale om utlisensiering. Jeg både tror og håper dét er realistisk innen et par uker, eller maks tre uker.
Hayen
20.05.2021 kl 21:06 3397

Bergenbio var tydelig på dette med 'clean data' og å kunne bruke dette videre mot sentrale aktører. Det fremstod viktigere å få ut noe data nå, enn mer og bredere om noe tid.

Jeg venter også på partner. Om det skjer om en uke eller 2 mnd... Aner ikke. Wild guess er at det tar noe tid og kommer f. Eks 1 juli.

Fase 3 meldes etterpå/tett på.
Søknad om nødgodkjenninger i India + fra partner x forventer jeg også

focuss
20.05.2021 kl 21:29 3291

Nødgodkjennelse og partner på dette???

The primary endpoint marginally favoured bemcentinib treatment over SOC, but the difference was not statistically significant. This endpoint is subject to a broad range of subjective factors, including variation in clinician practice, local epidemic case rates, ensuing demand for bed occupancy in hospital, and resource availability. Therefore, this endpoint may not directly measure the individual patient's health, or the benefit from bemcentinib.

Her er det jo åpnet så opp for eple mot pære sammenlikninger så jeg undres om analysen til Godfrey har noen verdi.
focuss
20.05.2021 kl 21:37 3248

Må jo bare håpe at Godfrey ikke gjør hele norsk biotech industri til latter.
Tulisius
20.05.2021 kl 22:09 3104

Men når du sier noe slikt så fremstår du som en klovn. Kan du ikke heller være litt seriøs.
Carrera
20.05.2021 kl 22:30 3000

focuss
Hvorfor er du her?
Hold deg til å være sjefsbaisser på Nanov tråd.
sveno
20.05.2021 kl 22:32 2988

Greit nok at du har lagt Godfrey for hat. Men tror du virkelig Stener Kvinnsland som en av de mest respekterte innenfor det medisinske miljøet i Norge ville stilt opp med sitt gode navn og rykte, hvis han mente det BGBIO driver med innenfor Covid er tull og tøys og klovneri? Tror du veldig snart bør finne deg et speil å kikke inn i før du tipper over av selvnyteri.
focuss
20.05.2021 kl 22:42 3022

Hva skal man si til dette da?

"Therefore, this endpoint may not directly measure the individual patient's health, or the benefit from bemcentinib."

Jeg synes det hadde vært fint om Covid dataene ble analysert av en uavhengig ekspert gruppe.