Thin - THIN FILM ELECTRONICS ASA: SUCCESSFUL FABRICATION......


THIN FILM ELECTRONICS ASA: SUCCESSFUL FABRICATION OF ELECTRONIC ARTICLE SURVEILLANCE DIE USING ROLL-BASED PRODUCTION LINE

08:30
Thinfilm announced today completion of its first fully roll-processed lots of
Electronic Article Surveillance (EAS) die. All layers were properly
deposited, and the lot included a number of engineering design splits. The
lot demonstrated double-digit yield resulting in the successful fabrication
of hundreds of thousands of EAS die.
It is expected that engineering samples of EAS tags from roll-manufactured die
will be shippable to Thinfilms lead customer for qualification in Q4 2018.

Based on engineering work completed over the past month, Thinfilms equipment
supplier and external consultant have determined that detailed modifications
will be sufficient for qualification of its delayed remaining toolset for NFC
roll-based manufacturing, and that a complete redesign is not needed. The
company will start its first roll-based NFC lot by end-September, and expects
to complete its first fully roll-processed NFC lots by January 2019.

25 September 2018

Thin Film Electronics ASA

For more information, contact:
Ole Thorsnes, CFO: +47 9186 6697 / ort@thinfilmNFC.com

This information is subject of the disclosure requirements pursuant to
section
5-12 of the Norwegian Securities Trading Act.


---------------------------------------
This announcement is distributed by West Corporation on behalf of West Corporation clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Thin Film Electronics ASA via Globenewswire
Lord B
27.09.2018 kl 08:37 5504

Ikke argumenter mot Reserven, da blir innlegget slettet av admin. Tydelig at det Reserven skriver er politisk korrekt, snakke ned norske grunder bedrifter og kalle ledelsen for banditter, tyver og kjeltringer er helt OK argumenter mot og innlegget blir slettet av admin.
Hilsen
Lord B med stor B
Redigert 27.09.2018 kl 08:54 Du må logge inn for å svare

Det ser ud til en god start her i Thin

Pretrade 1,12 ;-)

Ja ja ja

Nogle som ikke kom med ombord ?
27.09.2018 kl 11:31 5252

Alt blir tatt ut som kommer for salg. Her er det bare å lene seg til bake fordi i dag skal vi OPP!
27.09.2018 kl 11:35 5225

Alt, absolutt alt blir tatt ut!!

Det ser ud til at folk hænger sig for meget op i fortiden og glemmer at meningen med børsen er og tjene penge
27.09.2018 kl 13:19 5091

Dersom kjøperen skal ha flere aksjer må vedkommende nå hitte oppover. Det fordi det er få selgere!
Reserven
27.09.2018 kl 16:21 4990

CS_invest, når det gjelder IDEX har jeg hatt rett hele tiden. Skrev i alle år at IDEX aldri ville bli en stor leverandør av sensorer til smarttelefoner, og det ble de aldri. Leverte sensorer til til sammen 2 smarttelefoner.

20.08.2018 kl 13:33 skrev jeg dette i et NEXT innlegg:
https://forum.hegnar.no/thread/4438/view/147036
"Hvis, såfremt, ifall, det blir et marked for betalingskort (ikke smartkort generelt) med sensor, tipper jeg at IDEX blir den STORE vinneren, og til og med tar rotta på FPC. Har jeg forstått siste IDEX Q-prez riktig, har IDEX klart å lage både sensor og display i et og samme polymerstykke."
SabelT
27.09.2018 kl 16:41 4928

Reserven - Ja, entrerede også i IDEX i går for første gang nogensinde. At Mastercard vælger IDEX er i sig selv en uvurderlig reklame.
Thin er fortsat fin at handle, men dynamikken i dag ved jeg ikke rigtig med - mon der står en emissions-entrepreneur i kulissen og venter?

Varför det, det har kapital Q2 ut och nu anställer de igen ;)
SabelT
27.09.2018 kl 17:23 3004

Greatlife - Se Q2, bemærk det voldsomme kapitalforbrug og læs den sidste linie i "Outlook".

Den saknar betydelse då de kommer igång fortare än väntat och att de verkar ha upphävd anställningsstoppet, så emission just nu är ju fullständigt orealistinskt. Om de behöver det så kommer det sannolikt i slutet av Q1 2019
SabelT
27.09.2018 kl 17:40 2978

Greatlife - Er ikke et sekund i tvivl om at, hvis chancen byder sig for en attraktiv "strategic equity partner", så slår Thin til. Omvendt er det slet, slet ikke fordelagtigt at vente til sidste Q før kassen er tom. At Thin lige nu har opslået 2 stk sikkert tiltrængte spec. udd. folk (Field Test Engineer og Sr. IC Design Engineer - RFID Products) fortæller måske mere om deres tekniske udfordringer end om deres finansielle situation.
Redigert 27.09.2018 kl 17:42 Du må logge inn for å svare

Tror inte en sekund på detta och på denna nivå, ju det är väldigt fördelaktigt att vänta och välja ut om man nu kommer att behöva det. Jag tror de kommer igång och löser saker och ting

Reserven: for 2,5-3 år siden så malte du konsekvent fanden på veggen for Idex, at de ALDRI kom at få noe produkt inn i markedet (nå Mastercard). Du var omvendt konsekvent positiv til Thin (sålangt intet stort) og har i høy grad harcellert i forhold til "don" - som egentlig skrev den gang det samme som du maler opp og ned vegger nå...

Du traff IKKE i dine vurderinger hva Idex angår - og jeg er rimelig sikker på at du også kommer at bomme på Thin! Men det kommer fremtiden at vise - ikke påstande og citater - at vise.
Reserven
27.09.2018 kl 23:15 2752

 
CS_invest, husker jeg riktig, er du også en av dem som maser om at man (for THIN) bare skal se fremover, IKKE bakover. Men det er seff bare når det passer argumentasjonen din  :)

----- ----- ----- ----- ----- -----

Jeg har alltid hevdet at jeg ikke hadde tro på at IDEX ville bli en stor leverandør av sensorer til smarttelefoner, og det ble de aldri - hadde 100% rett.
Videre hevdet jeg - UAVHENGIG av IDEX - at jeg ikke hadde tro på smartkort med sensor. Der tok jeg MULIGENS feil, det vil tiden vise. Tok jeg feil, har jeg ikke noe problem med å innrømme det. I motsetning til deg og resten av hausse-banden her, er jeg hverken feilfri eller allvitende. Blir det noe av smartkort med sensor, har jeg mer tro på IDEX enn FPC og NEXT. Teknologien til NEXT er ikke konkurransedyktig.

Men siden høsten 2014 - i 4 år - har ZWIPE, FPC, IDEX og NEXT sagt at de SNART skal selge volum av sensorer til smartkort. Så langt har det ikke vært annet enn år etter år med forsøk, forsøk, og atter forsøk.

----- ----- ----- ----- ----- -----

I mange år trodde jeg på THIN, men de siste 3-4 årene endret det seg til null tro på Thinfilm. Det har så langt vært en 100% riktig vurdering. Den ENESTE feilen jeg gjorde, var å ikke selge meg helt ut av Thinfilm enda tidligere enn jeg gjorde. Jeg er fortsatt overbevist om at Thin aldri vil levere store (milliard) volum av EGENPRODUSERTE NFC-etiketter.

En grunn er at INGEN TING tyder på at det er et volum-marked for NFC-etiketter til Mobile Marketing. Så langt i 2018 har Thinfilm meldt salg av NFC-etiketter til 8 Mobile Marketing kampanjer - ikke engang 1 per måned. På samme tidspunkt i 2017 hadde Thinfilm meldt salg av NFC-etiketter til 11 Mobile Marketing kampanjer. Det går altså bakover, IKKE fremover.

En annen grunn er at hvis det blir et marked, har Thinfilm ca 800 konkurrenter. Du finner noen av dem på side 19 i denne IDTechEx presentasjonen:
https://rainrfid.org/wp-content/uploads/2018/03/IDTechEx-RFID-March-_Distribute.pdf

IDTechEx er et verdensledende og meget anerkjent konsulentfirma som i 19 år har levd av analyser innen trykt elektronikk, og nesten like lenge hvert år har arrangert verdens to største messer for trykt elektronikk: PE-USA og PE-Europa  (PE = Printed Electronics).

De 9 største Thinfilm konkurrentene er i alfabetisk rekkefølge:
• Allflex
• Assa Abloy
• Avery Dennison
• Invengo
• Impinj
• Nedap
• NXP   (halvleder produsent som bare produserer brikker, IKKE etiketter)
• Smartrac
• Zebra

HVER AV DEM selger årlig RAIN-RFID-etiketter til logistikk og NFC[-etiketter] til bl.a. smartkort, betalingskort, billetter og bøker for over 1 milliard kroner. De har i årevis solgt milliarder av RAIN-RFID-etiketter til store, kjente og verdensledende firmaer. 75 av dem finner du på side 8 i ovennevnte presentasjon. Alle 9 har organisasjon, kunder og årelang erfaring - som Thin IKKE har - for å selge og levere milliardvolum av RFID/NFC[-etiketter].

Ingen av dem, utenom halvlederprodusenten NXP, produserer RFID/NFC-brikker, fordi det bare er tull. Store halvleder produsenter gjør det mye bedre og billigere enn dem, OG Thinfilm. Men noen av dem, bl.a. Avery Dennison, produserer selv RFID/NFC-etiketter med RFID/NFC-brikker kjøpt fra bl.a. NXP.

Hvert år produseres det 3-4 milliarder betalingskort, snart alle med innebygd NFC for trådløs betaling av småbeløp. Hvorfor er det ingen kortprodusenter som kjøper NFC fra Thinfilm, bare fra Thinfilms konkurrenter?

Hvorfor tror du Alibaba nylig valgte å kjøpe seg inn i Smartrac, ikke i Thinfilm?


Redigert 27.09.2018 kl 23:30 Du må logge inn for å svare

Du er fuldstændigt til grin Reservern, men jeg tror ikke du forstår det selv

Mod 1,20 i dag ?

Jeg har troen ;-)


Virker som Reserven blir oppfattet som Judas av Davors disipler. Kan ikke se andre årsaker for at de følelsesladde reaksjonene hagler? Spørsmålene Reserven bringer på banen rundt selskapet blir ikke besvart, og det er lite (eller egentlig absolutt ingenting) teknisk argumentasjon som disiplene legger til grunn for den sterke troa som misjoneres her inne.

Thin Film Electronics messias har en alvorlig oppgave foran seg når han skal mette hundrevis av håpefulle med noen mer eller mindre inntørka blekkpatroner og et par ruller cellofan.

Vi ønsker miraklenes tid velkommen.

Halleluja ...
Reserven
28.09.2018 kl 15:18 2414

CS_invest, bare så det er sagt, IDEX er på 22 året fortsatt en industriell fiasko, som aldri har tjent ett øre, og nå brenner ca 220 millioner kroner i året.

At IDEX lever noen vareprøver, og tradere og spekulanter sender kursen opp, er IKKE det samme som at IDEX plutselig er blitt en industriell suksess. IDEX leverte også masse vareprøver til smarttelefoner, og tradere og spekulanter sendte kursen opp mot 11 kroner, men alt IDEX fikk til var å levere litt sensorer til 2 smarttelefoner. Det skal skje mye positivt i IDEX over mange år før jeg bare har tatt litt feil om IDEX.

Ikke engang FPC er blitt en industriell suksess. De tjente penger i 2015 og 2016, før det igjen bare er blitt nye tap.

Men IDEX har hatt en ekstremt mye bedre ledelse enn THIN. I 2014 og 2015 hentet IDEX så mye penger at de fortsatt lever på dem. Det i kontrast til Davour som de siste 5 årene har hentet mer penger hver 10-12 måned, fordi han hele tiden trodde at THIN snart skulle bli en suksess. Etter snart 50 år i aksjemarkedet, og investeringer i over 40 firmaer, har jeg ikke vært borti en CEO som har tatt så mye feil og hatt så lite rett som Davour. Han er den største katastrofen som kunne ha hendt og har hendt Thinfilm.
Reserven
28.09.2018 kl 15:26 2407

Greatlife:   "Varför det, det har kapital Q2 ut och nu anställer de igen ;)"

I følge 2018-Q2 rapporten hadde Thin per 30.06.2018 USD 66,2 mill i cash. Men av CAPEX på USD 35-40 mill for den nye R2R fabrikken, har Thin ikke engang betalt USD 10 mill. Så trekker du i fra utestående CAPEX/regninger for den nye R2R fabrikken, og beregner fortsatt burnrate på minst USD 15 mill i kvartalet, har Thin ikke engang penger ut Q1-2019.

Neste emi kommer snart, enten i oktober, eller i desember.

Kolla på deras utgifter från Q2, de blir snarlika för Q3, de bränner ca 12 -14 milj dollar pr Q så kapital har de. Sen kommer produktionen också igång på alvar ;)
Reserven
29.09.2018 kl 01:02 2211

 
Greatlife:  "Kolla på deras utgifter från Q2, de blir snarlika för Q3"

Det interessante med deg Greatlife er at du ALLTID er skråsikker, men stort sett tar feil.

"07.08.2018: Reserven, IDEX har tagit sig bra och det kommer Thin med att göra vara sig du vill eller ej"
https://forum.hegnar.no/post/131827
"Handeln är ju planerat det ser man ju - De stora styr"

Jeg avventer 2018-Q3 rapporten.

----- ----- ----- ----- ----- -----

Greatlife:  "Sen kommer produktionen också igång på alvar ;)"

I den siste børsmeldingen står det at Thin FORVENTER å produsere den ALLER FØRSTE R2R rullen med NFC i januar 2019. Så skal de bruke noen måneder på å få AKSEPTABEL yield, og kundene, hvis det er noen, skal kvalifisere de R2R produserte NFC-etikettene. Blir nok 2019-Q3 før det blir produktion på alvar. Men da kommer Apple med nye 2019 utgaver av iPhone og iOS 13/14, muligens med support for Thinfilms Tag-Talks-First NFC-etiketter. Men LENGE før det trenger Thinfilm mer penger, ellers går de konkurs.

Redigert 29.09.2018 kl 01:04 Du må logge inn for å svare

Kom ihåg reservern att du som vanligt tar lika mycket fel som när du trodde att FERD skulle sälja 10% av sina aktie så du kunde köpa varje aktie för 0,05:-. Alla vet att Q3 inte blir bättre än Q2, det är redan diskuterat så inget konstigt i det
Redigert 29.09.2018 kl 09:38 Du må logge inn for å svare
weed
29.09.2018 kl 09:53 2110

Får verken realltid eller forsinket 15 min. på Hegnar. Er all feeden borte eller er det noen som kan opplyse om kurs i Thin nå.
weed
29.09.2018 kl 10:29 2085

Siste kurs jeg har er 1,09 som er sluttkurs i går. Ingen som har en mere oppdatert kurs?

weed,

Nå må du legge fra deg bongen, host host, det er lørdag ...

"Still early in the process"