Erna hedret med globalist-pris


Erna Solberg ble hedret med prisen «Global Citizen Award» fra The Atlantic Council mandag kveld i New York i en høytidelig seremoni.

https://www.aftenposten.no/verden/i/5Vgl9K/Erna-Solberg-og-John-McCain-hedret-i-New-York

Nå skal det sies at Solberg har på vegne av norske skattebetalere forært 5 millioner dollar til kommitéen som deler ut prisen.

In September 2014, The New York Times reported that since 2008, the organization has received donations from more than twenty-five governments outside of the United States, including $5 million from Norway. The New York Times accused foreign governments of buying influence...
Redigert 25.09.2018 kl 11:09 Du må logge inn for å svare

Hun er i godt selskap - her skulle ligget et bilde av John McCain i jovial samtale med IS-lederne i Syria:

https://qanonmap.bitbucket.io/data/media/6e67e54ff5d1b58a9edb6998df0b08c09bcae71e04a659378ae306b24f88b015.jpg

Dessverre er bildet blitt offer for no-platforming og fjernet fra nettet. Selv om bildet ikke lyver, så lyver løgnmedia og internettplattformene!
Det kan meget vel bli Ernas skjebne også at hun skjemmes så for å betale seg frem med norske skattekroner at dokumentasjonen må fjernes fra internett så hennes ettermæle kan verges! ??????
Redigert 25.09.2018 kl 11:37 Du må logge inn for å svare

Pris fra marxister som ønsker the United States of The World?

Ikke akkurat noe å hoppe i taket av.

Og ikke overraskende at Norske politikere kjøper seg priser med skattebetalernes hardt tjente kroner, tipper Erna får blod på tann av dette og søker etter andre steder de kan strø rundt seg med andres penger.

Og Erna kan følge Schtoltenberg’s, Jagland’s og Gro’s eksempel og kjøpe seg en fet stilling internasjonalt.
Redigert 25.09.2018 kl 12:01 Du må logge inn for å svare

Vi vil grave dypt i lommene for å rense opp i verdenshavene, sa Solberg.
Joda, hvordan skulle ellers våre intetsigende drittpolitikere komme til det bordet som gir innflytelse enn å betale seg inn?
Men det er jo bare å heve de hjemlige avgiftene så dekkes da dette inn i rasende fart. Strømprisen er spådd å doble seg til vinteren men det spørs om det rekker med denne pengebruken de viser.

Rett og slett, vi trenger nye politikere av mange grunner, med helt andre prioriteringer og som driver politikk for landet og ikke bare egne fremtidige jobber.

Men hvem skulle det bli? "ungdommen" er jo enda verre, de er jo styrt av ideologi og intet annet.
https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2018/09/25/195435983/libya-bombingen-var-et-svik

rykter sier at neste prosjekt er 2200mnok til Gambia etter forespørsel fra Ernas gambia ex!

gratulerer Gambia :)

Hvordan har Erna tenkt å rense havet så lenge plastavfallet flyter i strie strømmer mot havet fra tredjeverdens uopplyste mennesker og vi selv vasker klær forurenset av plastgranulat fra kunstgressbaner og pusser tennene med tannkrem som har små plastperler iblandet?

Hun har vel ikke tenkt å sette i gang verdens barnehagebarn til å plukke plast fra strender i beste Rusken makeup stil eller øke plastposeprisen over hele verden der hun ingen jurisdiksjon har? Problemet er mer alvorlig enn som så, hvor dum får Erna lov til å være for våre surt tjente skattepenger???

er det ikke bare å sende alle såkalte asylsøkere som lever av NAV?!

send dem ned for å rydde verdenshavene

Vil grave dypt for å redde verdenshavene sier Erna, joda pengene sitter løst hos norske politikere men løsninger har de ingen formening om.
Her hjemme plusser de bare på avgifter for å få folk til å slutte med plastposene og statskassen eser ut, men på den andre siden så har Kenya og flere andre fattige land forbudt plastposene.
Kanskje det er de som egentlig skulle hatt jobben?

Men slik fungerer dessverre ikke politikken, den med den største lommeboka og de varmeste ordene får jobben fremfor de som har løsningen.
Det ser man gang på gang når norske politikere kjøper seg stillinger.....

yes blir ranet av mafiastaten til de grader for å finansiere deres kjøp av verv/stillinger i utlandet

gleder meg til den dagen jeg kan stikke fra dette molbolandet :)

rart av ikke flere rikinger gjør det samme

Mange snakker om at alt skulle være verre om sosialistene satt ved makta, men jeg greier ikke helt å se forskjellen egentlig.
Den ene drittregjeringa er like feil som den andre drittregjeringa for forskjellene er minimale og knapt målbare. Avgiftene hjemme eser ut samtidig som at pengestrømmen ut av landet eser ut i samme takt.

Det eneste problemet er at det ikke finnes alternativ.
Oskar2
25.09.2018 kl 13:45 343

Nå er jo symbolpengene som ble bevilget oppbrukt og opprydningen her hjemme glemt, så hva er det Solberg har tenkt seg dette? - kjøpe seg plass i det "gode selskap for mer sukkeravgift og drite i eget reir..