INDUCT klare for sterk vekst


Resultatet fra INDUCT for 3. kvartal viste en omsetning på 2,9 millioner og et positivt EBITDA på 0,9 millioner. Med dette har selskapet ca 33% driftsmargin som jeg mener er ganske bra. Samtidig opplyses det med at antall aktive kunder er 5.600.


INDUCT mener at de vil nå 25.000 aktive kunder i 4.kvartal (november/desember). Dette er en økning på 316%! Vi vet at de p.t. får ca. 25 kr pr måned pr. aktive bruker. Dersom dette økes med 19 000 for 4.kvartal så vil også omsetningen øke med 1,4 mill (48% vekst ett kvartal). Sannsynligheten for å nå 25k aktive bruker styrket seg i går da de inngikk avtale med 5 sykehus i England i tillegg til den store satsningen som pågår i India.


Jeg tror det skjer noe med kursen når dette blir innfridd, og det styrkes ved at et styremedlem i dag kjøpte 40 000 aksjer. Dette er merkbart, og selskapet kan også fort havne på "insideporteføljen" til Finansavisen. Det er all grunn til å "holde seg fast" her fremover, og bryter vi 10 kr vil neste target være 20.
Redigert 21.01.2021 kl 08:01 Du må logge inn for å svare

Torsdag skal Induct presentere seg på Xtra investor, kanskje får vi en oppdateringer i antall brukere og hvordan det går med Spania og UK. Med tanke på hva folk betaler for selskap som ikke tjener fem øre før mange år frem i tid, er det rimelig å stille spørsmål om hvorfor Induct koster 9 kroner pr i dag, med de vekstmulighetene som finnes og som selskapet bekrefter med stadig flere brukere. Penger tjener de også, men de blir selvsagt langt flere når snøballen nå er i ferd med å begynne på å rulle. Meget spennende uke i møte.

54000 aksjer på 9,40 kl 1615. Noe er i emning her.
onuk
25.01.2021 kl 18:37 1994

Det fikk jeg ikke med meg Tradinator. Var de til kjøp, eller salg?

Xtra investor Q&A i dag og kjøpene kommer over 9 nå. Dette kan ta fart når flere skjønner mulighetene.

I morgen var det så jeg nå...

Nå gleder jeg meg til oppdatering fra selskapet. På Q&A virket det som de var godt i rute med lastingen av brukere og videreutvikling av plattformen med bla video konf. Dette er en doblingskandidat på kort sikt om utviklingen går i samme tempo som ved forrige oppdatering. Ta en @work og @home om dere vurderer selskapet.

For vi som følger med er det i ferd med bli flere kjøpere og ti kroner er handlet for i dag. Q4 kan avsløre sterk vekst av brukere og på dagens nivå er denne en av børsens beste muligheter. Lykkes Induct med ombordlastingen og produktutvikling med bla videokonferanse integrert, kan denne få en himmelferd. Ekstra brukere går nesten rett på bunnlinja.
Danny40
09.02.2021 kl 13:49 1603

Har kjøpt meg mer og mer opp i denne i det siste på det jeg opplever som lave nivåer. Induct er nå blant de større postene i min portefølje og den desidert største langsiktige.
Slik jeg vurderer det, er det et vanvittig potensiale som ligger her, og som på et eller annet tidspunkt kommer helt eller delvis til å utløses.
Hva er kursmålet ditt Tradinator?


Om brukerveksten fortsetter og de lykkes med utrullingen i UK og Spania som nå står for tur, vil jeg tror at en rask dobling står for tur. Selskapet er priset meget lavt mtp potensialet som ligger der. Nå som de ser ut til å være over fasen med litt prøving og feiling tror jeg denne kan bli morsom fremover. Selv har jeg prøvd begge plattformer, og blitt imponert over hvor lett tilgjengelig dette er, og hvor lite reklamen påvirker totalopplevelsen. Det er heller ikke som Facebook, hvor algoritmene tar livet av deg til slutt, du velger helt selv hva du vil se på, og data lagres ikke på samme måte. 20 kroner ser vi fort, og går dette veien videre kan vi se langt høyere kurs.
onuk
09.02.2021 kl 18:06 1553

Induct har rett før jul meldt at de vil nå 15000 brukere på den annonse baserte plattformen sin til 1. januar i år. Samtidig uttaler CEO i Tekinvestor sitt presentasjons møte "sterk ukentlig" vekst. OK, hva er det? Jeg mener 1000 nye brukere i uken burde være mulig.
Vi vet fra før av at Indukt jobber stadig mot nye kundegrupper, både her på berget og nå, siden helt nylig også mot Spania og England. I mitt hode vil det i tillegg bli en god del flere brukere pga de tilfredse brukere som allerede har plattformen i bruk og som lager gratis reklame for Indukt overfor venner og bekjente/arbeidskolleger.
Jeg har prøvd med på et regnestykke som tar utgangspunkt i 1000 nye brukere i uken, som jeg har økt med 5 prosent per uke. Slår dette regnestykke til, så har Indukt ved neste årsskifte nesten 250000 brukere.....
Ved 250000 brukere, som akkurat nå kanskje høres illusorisk ut, så er nok aksjekursen nærmere hundre enn femti. Jeg sitter i alle fall ut året og faktisk med et helt avslappet/god følelse for min neste fem til ti ganger kandidat.
Redigert 09.02.2021 kl 18:07 Du må logge inn for å svare

Vet at noen av gutta i Xtra investor også er inne i denne. Enig med deg i at potensialet er enormt, og at det kanskje ikke er så langt unna en reprising her. Når snøballen ruller går det ofte raskere etterhvert... @work og @home er geniale plattformer for private grupper og for bedrifter, idrettslag, borettslag, ideelle organisasjoner mm.
onuk
09.02.2021 kl 22:54 1488

Genial er nå en ting. Fullstendig gratis er nøkkelen. Hvem liker ikke å bruke noe som fungerer, er lett vindt i bruk og i tillegg gratis i bruk?

For å si det sånn. Selskapet er mye bedre stilt nå enn den gang den lå på ca 20+, før den katastrofale avtalen med ABO.
Frodo80
10.02.2021 kl 05:42 1431

Ikke minst tjener penger, hvor overskudd økes fra mnd til mnd. Kommer som en kule etterhvert :)

Det skjer noe i Induct nå. Handlene er flere og kursen sniker seg oppover. Q4 kan bli en positiv på flere områder. Ingen får mine her nede.

Veldig spennende det som skjer i Induct nå. Omsetningen øker og det blir stadig dyrere å komme inn. Hva får vi vite i Q4 som noen sikkert vet alt??

Trodde det var Q4 presentasjon i dag, stemmer ikke det?

Hva skjer med Q4-tallene. Er det feil dato på Nordnet??!
onuk
16.02.2021 kl 08:52 936

Nei, datoen er riktig den. Tallene kom nå 8.30 på newsweb.
Hvis tallene er annonsert den 15.i en måned, så er det visstnok tidsnok hvis de blir sluppet før børsåpning den 16.
Danny40
16.02.2021 kl 10:05 893

Bra tall. Et vekstselskap som går i pluss på gamle avtaler før veksten på den nye plattformen har tiltatt.
Ironien oppi det hele er at dersom Induct nettopp hadde gått på børs uten inntekter, hadde det sikkert vært priset mye høyere.

Basert på tidligere oppdateringer fra selskapet og presentasjonen på Xtrainvestor, ser det ut til at det kommer til å skje mye i første halvår.

Støtter det. Det hadde jo vært litt litt hyggelig om de hadde oppdatert markedet med antall brukere pr i dag.
Det virker som de går inn i dette året med klart mål for øyet, og markedsføre plattformene og laste brukere. Ikke minst har Covid gjort innsalget trøblete i de markedene de står foran og innta, som UK og Spania. Tror 2021 kan bli et veldig hyggelig Induct år, og at det ikke går lang tid før neste samarbeidsavtale blir lansert. En helt nydelig plattform for en drøss av selskaper og organisasjoner, som helt klart vil få mange flere brukrere fremover. Pengene for nye brukere går mer eller mindre rett i lomma.
Danny40
16.02.2021 kl 13:00 828

Selv om Covid har bremset litt konsulentinntekter, skulle man tro det er tidenes julegave til selskapet på litt sikt. Digital samhandling har ikke akkurat blitt mindre aktuelt det siste året.

Enig i at det virker som de jobber målrettet, så får vi se hvor lang tid det tar før bruken tar av. De kunne kanskje gitt litt hyppigere oppdateringer, men er vel redd for å hype for mye. Når antall brukere etter hvert stiger, øker inntektene og da også kursen.
Om dette tar en mnd, to, seks eller tolv har jeg ingen formening om. Men når det først skjer skal jeg være med på turen. Og når meldingen kommer, er toget gått

Noen kommentarer til at 25000 er nådd?
onuk
22.03.2021 kl 21:34 283

Brukervekst på 66 prosent i løpet av en tre måneders periode er i min verden noe mellom bra og knallsterk. Vi må huske på at den annonse baserte platform kom i gang juni/juli 2020.
At noen utålmodige sjeler benyttet dagens oppgang til å kaste kortene er ja litt typisk børs for tiden. Ting kan ikke gå fort nok, men å skape vekst og dermed resultater tar faktisk alltid en del tid. I motsetning til å ri på en hypet bølge.

Jeg har justert mine regneark i forhold til den faktiske utvikling og forventer derfor 50000 brukere ca slutten av juni 21 og mellom 150 og 200000 ved årets slutt.
Det er senest derifra og fremover det vil bli morsom å følge aksjekursen. Kommer Induct seg ditt, noe jeg tro sterkt på, så er det slutt på uuu prisingen av selskapet.......
Redigert 22.03.2021 kl 21:36 Du må logge inn for å svare
onuk
22.03.2021 kl 23:30 242

For alle interesserte og de som ikke har sett den enda, vil jeg gjerne henvise til Induct sin presentasjon hos xtra investor som ligger ute på youtube.
Se på tallene som presenteres litt over 20 minutt ut i presentasjonen. Men hele presentasjonen er egentlig ganske interessant. Kan anbefales. :)