AKER SOLUTIONS - WIND - CARBON

Fendi80
AKSO 06.11.2020 kl 01:22 1939

Kværner og Aker Solutions skal jo slå seg sammen ila veldig kort tid.
Kværner har mange avtaler mtp. hydrogen som de skal starte med når de er sammenslått med Aker Solution.
Aker Solution vil også få mange kontrakter med tanke på havvind og karbonfangst.
Alt av kontrakter angående havvind, karbonfangst og eventuelt hydrogen vil gå gjennom Aker Solution.
Alle som tror på havvind, Carbon eller hydrogen: Kom dere inn i Aker Solutions! Det er de som skal gjøre all jobben for datterselskapene og som vil sitte igjen på pengesekken!
Datterselskapene er kun et navn, som følger ESG-strømmen.
Aker Solutions er det solide selskapet som skal gjennomføre for alle sammen.
Dette er et sikkert selskap, har masse penger, blir enda mer styrket etter sammenslåingen med Kværner og vil få store mengder med kontrakter fremover.
Ikke glem den store kontrakten de fikk for kort tid siden, samt den lille kontrakten de fikk samme dag. Les deg opp på de to kontraktene de fikk samme dag tidligere i oktober.
Samt alle kontraktene de har fra før og kommer til å få!
Og en liten sammenligning:
Aker Carbon med sine 30 ansatte og null inntekter er snart verdt like mye som HELE Aker Solution med sine 14.000 ansatte, x antall kontrakter på bordet, masse nåværende inntekter og fremtidige inntekter.
Aker Solutions er på god vei til å bli et ingeniørselskap, med flere datterselskap som vil gi en stor og god strøm med penger inn til Aker Solutions!
Få opp øya - Dette er bare starten.

https://kapital.no/kapitalt/2020/10/07/7572749/aker-solutions-kjop
Redigert 21.01.2021 kl 03:50 Du må logge inn for å svare
Fendi80
07.11.2020 kl 23:39 1535

Blir en bra start til uka!!
Redigert 21.01.2021 kl 03:50 Du må logge inn for å svare
Strategi
08.11.2020 kl 16:27 1079

Når du nevner ESG, NYE Aker Solution ASA mener jeg bestemt er et ESG selskap i seg selv.
Mener de absolutt tilfredsstiller kravene.

Kort fortalt handler det om at selskapene må ta på alvor hvordan virksomheten deres påvirker omgivelsene, både fordi det er “det riktige å gjøre” og fordi det lønner seg. Aksjonærer har også et ansvar. Investeringer skal være lønnsomme, men uten en bismak av dårlig selskapsstyring, miljøpåkjenninger og uryddige sosiale forhold.

Bærekraftlige og ansvarlige investeringer forkortes ofte til ESG som står for “Environmental, Social og Governance”. På godt norsk går det på hensyn til miljø, samfunnsansvar og eierstyring. Dette kan omfatte alt fra hvitvasking, korrupsjon, styresammensetning og utslipp, til sikkerhet og rettigheter for ansatte. Mange forvaltere tar hensyn til ESG i investeringsprosessen, typisk fordi de ønsker å redusere risiko og øke sannsynligheten for god langsiktig avkastning.

De fleste er i dag enige om at ESG-faktorer har finansiell betydning. Det er enda en grunn til å ta hensyn til ESG som investor. Vår oppgave er å sikre avkastning for våre kunder, og i den prosessen er også risiko et viktig element. Investerer man i solide selskaper som tar sin rolle på alvor, er sjansen mindre for å gå på en skikkelig blemme. Samtidig er det også muligheter for selskaper som er rigget for fremtiden. Det bunner ut i at selskaper må ha en bærekraftig
Redigert 21.01.2021 kl 03:50 Du må logge inn for å svare