Merck Keytruda + BGBIO = ....


https://www.fiercepharma.com/pharma/merck-looks-ahead-to-a-covid-drug-and-vaccine-and-a-gardasil-recovery-as-pandemic-takes-a-2

Her er det duket for stor spenning og jeg utelukker ikke at Bemcentinib allerede er en viktig faktor i deres forskning på flere felt( kreft og COVID-19)

Snart kommer dagen da Merck legger 10 Mrd på bordet for Bemcentinib rettigheter + bonus på salg ....

Ingen tvil om at du kommer med mange gode poeng der. Og det er allmen kjent at selskapene på NASDAQ blir betydelig høyere priset enn tilsvarende selskap ville blitt på OSE. Akkurat det har nok å gjøre med at det er en annen type investorer som søker mot selskapene på NASDAQ, i tillegg er de langt flere og trolig er en del av dem langt mer bemidlet enn den jevne investor på OSE. Ettersom investorene på OSE hovedsakelig er opptatt av selskaper innen olje, fisk, shipping og finans, så har farmasiaksjer en tendens til å havne i skyggenes dal. Da blir de også vanskeligere å få øye på at internasjonale investorer, dersom de da ikke merker seg ut på et internasjonalt faglig plan,

Jeg er heller ikke i tvil om at at selskap som BGBIO, med produkt som øker effekten på medisiner fra selskaper notert på NASDAQ, ville fått en betydelig drahjelp dersom det ble notert «over there». Men jeg tror ikke det er noe som står på agendaen i nær fremtid. Får vi derimot startet et par studier i fase 3, så tror jeg vi raskt kan se at en slik problemstilling kommer på agendaen til styret. Men jeg er ikke fremmed for tanken om at de to som nå inntar styret er et første signal på at utviklingen går mot en noteringen utenfor OSE.

Vi går uansett spennende tider i møte. Personlig er jeg skeptisk til at BGBIO vil lykkes innen Covid-19, selv om jeg ikke vil avskrive det. Jeg ser også at en flopp innen Covid-19 vil gi oss et midlertidig kursstup. Noe jeg i tilfelle vil anse som en glimrende kjøpsmulighet. For jeg tror de virkelig store pengene ligger i at selskapet lykkes med Bemcentinib som kreftmedisin. Noe jeg mener det er stor sannsynlighet for at skjer.

Men, dersom selskapet mot formodning skulle lykkes mhp covid-19 så vil selskapet få tidenes bonus og kursen vil gå rett til himmels. Derfor tar jeg sjansene på å bli sittende og heller ta med meg et kursstup. For dersom covid-19 går inn, da vil det bli fryktelig dyrt å få med seg selskapets suksess innen kreftmedisin.

I morgen starter en ny spennende uke! Lykke til!

Det virker som om medisinbransjen er sterkt preget av folk som pusser navneskiltet sitt daglig, hvis dere forstår hva jeg mener. Og de som har kommet seg høyt på kjendisskalaen vokter seg vel for å ta verv som ikke fører dem videre opp og frem. Jeg velger derfor å se utskiftingen av styremedlemmer fra to sider, hvor styremedlemmene, kapable folk, her ser en utfordring til å komme seg videre, og selskapet, bevisst på å kunne gi dem den. Altså, utvilsomt et positivt signal.
BioBull
23.11.2020 kl 07:07 350

Dette kan også være en av årsakene til at vi skal på Nasdaq «in the near future», - som BGBIO CEO Richard Godfrey pleier å si

Anbefaler alle på BGBIO Forum å se dette NRK programmet 2 ganger. Det viser hvordan BigPharma(BP) tenker og hvorfor BGBIO kommer til å «bli slukt» når Bemcentinib suksessen rulles ut i stor skala. Da er aksjekurs ikke så nøye hvis BPkan øke prisen på Bemcentinib så mye man vil. . .

BlockBusters: eks.En tre-måneders kur mot Hepatitt-c har koster 42.000 € i USA - der prisingen er fri - takket være bl.a. FDA som er indirekte finansiert av BF.

Se og døm selv,- dette er BB (BlockBusters) i fri dressur:
https://tv.nrk.no/se?v=KOID28004020