Sektorrotasjon Solstad Offshore - totalt feilpriset, target 20kr


Sektorrotasjon Solstad Offshore - totalt feilpriset, target 20NOK.

Ticker: SOFF

Solstad ble restrukturert i høst. Man slettet 99,9 % av utestående aksjer i selskapet, man slettet 33% av gjeldensom som pålyd på over 10 milliarder NOK. (Fortsatt gjeld på ca 20 mrd)

Etter forrige restrukturering juni 2017, så mente markedet at selskapet var verdt 2,9 milliarder (10 kroner i aksjekurs og 291 millioner aksjer). Det var etter sammenslåingen av Farstad, Remøy, Solstad og Deep Sea Supply, ingen bankgjeld ble ettergitt, bare skjøvet på. Nå er 10 mrd konvertert til 50 millioner aksjer.
egenkapitalen er økt med med 10 milliarder. Flere mener en markedspris er omlag 1,5- 2 mrd. - det gir en implisitt verdsettelse pr aksje på base case 20 kr - best case 27 kr.

Med dagens sluttkurs på kr 4,90 er selskapet kun priset til 357 millioner(72,88 mill * aksjekurs 4,90)!

Ut fra dette mener jeg det definitivt er mye oppside herifra for den litt tålmodige. Det er heller ikke store utvannende emisjoner e.l. som er planlagt. En særdeles liten rep emisjon kommer ja, og muligheter for ledelse å kjøpe aksjer, men til gjengjeld mot 3 års lockup. Dette har i sum liten påvirkning. Dog er sentimentet(et positivt
sådan) for denne typen aksjer er nærmest fraværende i dag, men kan fort komme tilbake når den verste hypen med grønne selskaper priset til x antall milliarder gir seg. Markedet for oljeservice vil fortsatt være der, og selskapet er godt posisjonert for vindkraft/fornybar energi.

Det vi nå så etter vaksinenews, er at det er lys i tunellen for den shortede og herjede oljeservice. Etterspørsel etter skip er ventet å ta seg kraftig opp høsten 2021. Det kan bli en omvendt dobbel whammy - med økende etterspørsel på vindkraftutbygging og support world wide i oljeservice og sub sead operasjoner.

Eierstruktur - sterke eiere - trackrecord - ESG?

Aker Capital AS med Røkke i spissen eier omlag 25% av selskapet - alt Røkke har tatt i siste 6 mnd har blitt til gull. Dem er solid posisjonert inn mot vind og annen Offshore aktivitet. Jeg tipper vi på først kommende fredag får en smakebit 19.11.20, på ESG planene til Røkke for selskapet. Aker Wind, Aker Carbon og REC - Røkke har en plan. Han vil nok bevisst dreie SOFF inn mot ESG - får å få en reprising. Dette har mange fordeler, deriblandt forholdet til lånegiver og bedre betingelser. Skulle selskapet måtte hente kapital ila 2021, vil det kunne gjøres til langt over dagens kurs hvis Røkkes plan slår til.

Aksjer/utvikling

Det er 72,88 millioner aksjer i selskapet etter restruktureringen, aksjen startet på 5 kr, ble solgt ned til 3 tallet siste to ukene da Danske Bank nr.20 solgte seg helt ut. Dette på lavt volum *Infront topp 50 aksjonærlister pr 10.11.20. De skal være helt ute av selskapet nå. Aksjen ble solgt ned på marginalt volum under 600.000 aksjer pr dag, siste dagene er volumet tatt seg kraftig opp og volumet fredag var på over 3,8 millioner aksjer, eller tilsvarende 6% av selskapet.

Kursutviklingen fra bunn kan se noe voldsom ut - men i realiteten, er det svært få som fikk kjøpt aksjer på 3 tallet, dem fleste har nå et snitt på 4,50-4.60 i denne. Intradag fredag, ser denne meget spennende ut og ikke noe klassisk pump and dump.

Aksjen er heftig omtalt og diskutert på Aksjesladder og Xtrainvestor siste døgnet. Fredagens episode av aksjesladder hører man en av Norges beste tradere
har kjøpt seg opp i SOFF og har troen på en reprising fremover. Dette er de samme personene som detekterte Havyard når den lå på 3-4 kr. Havyard gikk til 12 kroner før det snudde, jeg tror det samme kan skje med Solstad kommende tiden. Det kan bli volatilt, den kan svinge en del men jeg tror vi skal opp mot 10 kr før folk tar gevinst her.

Det er 9,9 millioner frie aksjer utenfor topp 20 - lister fra Infront viser generelt at TOPP 50 øker betydelig pr onsdag 11.11.20. Det er rett og slett
for lite frie aksjer i markedet, samt at jeg kjenner mange med 100.000 + aksjer som er nisjeaksjonærer som ikke selger ved første mulighet.

Det er også satt en short meg bekjent på 200.000 aksjer på 4,40. Den er ikke innløst pr fredag den 13 :) - den kan svi i uken som kommer.

Jeg tror det er flere positive utfall her, en er jo en reprising på at det er lys i tunellen mtp vaksinenews, at vi får frem mot jul en sektorrotasjon mot oljeservice og at Solstad er og oppfyller alle vilkårene for en nyttårsrakett. Når markedet i tillegg opplever en FOMO (Fear of missing out, da krakket etter valget eller lockdown aldri kom) vil nok slike små nisjeaksjer reprises på en ganske syk måte. Uansett på dagens nivå rundt 5-6 kr vil jeg påstå at denne aksjen kan kjøpes av de langsiktige som for de kortsiktge traderne.

Jeg tror selskapet skal etabelere seg mellom 8-10 kr før neste rykk kommer.

Det beste av alt - selskapet har fått utsatt låneforfall (avdragsfrihet til 2024) :)

Kilder:

- Xtrainvestor.no
- https://www.solstad.com/investors/
- https://www.infrontfinance.com/
- E24.no
Redigert 21.01.2021 kl 09:41 Du må logge inn for å svare

Høres veldig lovende ut dette, tommel opp.
I mellomtiden kan man jo lure på hvem som tjener på at Soff aksjen holdes tilbake på disse nivåene ?
For meg virker det som noen har tatt på tvangstrøye, og har bestemt seg for at den skal være på litt til.

Tikk takk tiden jobber for oss, men utviklingen fremstår for meg som merkelig!

God helg
TurboTrader
05.02.2021 kl 12:58 3156

FORNYBAR: ØKT AMBISJONSNIVÅ INNEN HAVVIND I 2021 -WOOD MACKENZIE
Oslo (TDN Direkt): I 2020 handlet alt om ambisjoner for havvindindustrien og flere beslutningstakere hevet standarden for vekst innen fornybart. I 2021 vil ambisjonene øke i omfang samtidig som antallet tilbydere vil fortsette å vokse og bli med globalisert.

Det fremgår av en oppdatering fra Wood Mackenzie torsdag.

"Både etablerte tilbydere og nye i markedet vil utvikle sine strategier og utvide sine roller for å bedre fange fremtidig vekst", skriver analysetjenesten.

Wood Mackenzie mener anbudsaktiviteten vil ta seg opp betydelig i 2021 og analytikerne forventer tildeling av over 23 GW i anbud fordelt over flere markeder.

De peker på at Japan og Polen vil dele ut de første kommersielle havvindprosjektene, mens Storbritannia vil utlyse verdens største anbud innen havvind og USA vil utlyse flere.

Det vil ikke kun være fokus på pris, mener Wood Mackenzie.

"Det å skape nye arbeidsplasser vil være viktig særlig i fremvoksende markeder, mens produksjonsprofil og Power-to-X vil spille en større rolle i etablerte markeder. Vi forventer at mange utviklere vil delta gjennom partnerskap", skriver de.

Wood Mackenzie mener utvikling i nye felter vil være et sentralt tema i 2021, både i eksisterende markeder der nye lisenser vil bli tildelt, og i nye markeder. Dette betyr at flere nye havbassenger vil komme til syne på havvind-kartet.

Til tross for koronapandemien, steg havvindkapasiteten i 2020 med 15 prosent, og nådde med det 31,9 gigawatt (GW) ved årsslutt sammenlignet med 28,8 GW ved slutten av 2019, ifølge data fra Rystad Energy.

Analysehuset forventer at den globale kapasiteten av vindkraft offshore vil stige med 11,8 GW i 2021, ledet an av kapasitetsøkning i Kina.

I tillegg forbereder andre regioner enn Asia og Kina seg på kapasitetsutvidelser og Taiwan og Vietnam har lag til betydelige volumer i sine kommende prosjektporteføljer.

"2021 blir et år å se frem mot i markedet for havvind", skriver Rystad Energy.

PSP, finans@tdn.no

Ser ut som vi snart er ferdige med 7-tallet for denne gang. Med oljeprisen skal denne oppover.

Ja ja, tok nye 1.400 aksjer på 7,85 nå.
Tenker det er fair pris jeg.
Mer Soff eller recsi blir det i morgen når mer cash er på lur.

Lønn i morgen. Blir fler Soff eller Recsi aksjer det 😀
Får se hvem av de det blir.

Brukbar kjøperside nå på 7,81
Holde fingrene unna salgsknappen nå, så bryter vi 8 igjen.
Redigert 04.02.2021 kl 15:20 Du må logge inn for å svare
TurboTrader
04.02.2021 kl 15:14 3289

Bra at vi er noen i tillegg til topp20 som sitter i ro.
Ser ut som de fleste som selger er de som sitter med et par tusen aksjer.

Hva skjer ?
Innom børsen og forum og ser Soff er i blått 😀

Uvanlig kost, er blitt vant til at rødt er det som trender mest.

Sitter uansett i ro med mine 40.600 Soff aksjer, som er min nest største posisjon i portis’n min.

Lykke til alle mann 😀

Redigert 04.02.2021 kl 14:22 Du må logge inn for å svare
TurboTrader
04.02.2021 kl 12:48 3315

Enig Met1976,
Godt å se at selskapet er igang med å effektuere punktene fra restruktureringsplanen om å kvitte seg med deler av flåten.
Det at det gir en ubetydelig gevinst/tap for q1 er et meget bra tegn.

Når det gjelder ESG er jeg glad for å registrere at din tvil er i ferd med å svinne hen:)
Met1976
04.02.2021 kl 12:40 3325

Solstad selger 3 PSVer- dette er 3 båter fra Deep Sea og er nok blant de 30-35 båtene Solstad har sagt skal bort. De er ikke så gamle, 2007-2008 men har under 700kvm dekkplass og de båtene er i ferd med å bli mindre og mindre populære (de nyere har typisk 900- 1000)

Litenb regnskapmessig effekt aka de er solgt til bokført verdi noe som er bra, det betyr at nedskrivniongene har vært på sin plass og samtidig at nye store nedksrivninger ikke er sannsynlig for psvene imho. Litt usikkert hva de skal brukes til, men de er såpass nye at en viss konkurranse kan kanskje forventes men det e rusikkert å si noe om pr.dd


Ellers må jeg innrømme at jeg begynner tvile litt på min "skepsis" til utskillelde av en "ESG" del som jeg har vært inne på tidligere.....Når jeg ser hvordan SOFF nå deler opp flåten sin, og i de siste meldingene markerer at havvind er en "egen del" av selskapet som de satser på å øke begynner jeg å helle mot at dette er mer aktuelt nå enn tidligere...
Strilakongen
04.02.2021 kl 11:59 3350

Helt riktig
Få endringer, men en interessant endring

Selskap (Endring siden 2 februar)
AKER CAPITAL AS 0
DNB NOR BANK ASA EGENHANDELSKONTO 0
HEMEN HOLDING LIMITED 0
NORDEA BANK ABP, FIL 0
SWEDBANK AB -1
JARSTEINEN AS 0
CLEARSTREAM BANKING S.A. 0
DEUTSCHE BANK AKTIENGESELLSCHAFT 0
HANDELSBANKEN 0
SPAREBANK 1 SR-BANK ASA 0
THE EXPORT-IMPORT BANK OF CHINA 0
SPAREBANKEN MØRE 0
THE BANK OF NEW YORK MELLON SA/NV 0
ESPEDAL & CO AS 0
BNP PARIBAS SECURITIES SERVICES 0
SPAREBANK 1 SMN 0
KNUT INVEST AS +142269
GJESTRUD ERLEND 0
AVA AS 0
STAVANGER FORVALTNING AS +6570
TurboTrader
04.02.2021 kl 08:32 3444

Tror vi med 99,99% sikkerhet kan gå ut fra at det skyldes småaksjonærer, både aksjonærlister og volum tyder helt klart på det.
FarmerX
04.02.2021 kl 08:27 3452

Takker for gode oppdateringer fra aksjonærlistene! Det er mye som tyder på at småaksjonærene er hovedårsak til kursutviklingen. Selv er jeg veldig tungt inne i aksjen, og har tenkt å sitte😀
TurboTrader
04.02.2021 kl 08:19 3420

Merker meg denne spesielt på dagens oppdaterte aksjonærliste:

17. KNUT INVEST AS +142 269 +39,77% 500 000 0,6678%

Og Nordnetterne fortsetter selvsagt å selge seg ned helt i tråd med hva Strilakongen skrev for noen dager siden.

24. NORDNET LIVSFORSIKRING AS -28 909 -12,89% 195 326 0,26%

Forøvrig:
40. UBS SWITZERLAND AG INN +79,23% 87 468 0,1168%
47. EUROCLEAR BANK S.A./N.V. INN 74 957 0,1%
Strilakongen
04.02.2021 kl 02:06 3470

Soff prøver i alle fall..

Did you know that Solstad Offshore is an industry leader in using Battery Storage Systems on soon 8 vessels?
Resulting in CO2 emissions savings of 2.900tons – every year !

Another fun fact is that all our active vessels operating in Norway today are equipped with either battery, shore power or both.
We think this is fantastic and it will help us on our path towards complete carbon neutrality by 2050.

https://www.linkedin.com/posts/solstadoffshoreasa_shorepower-batterystorage-batterytechnology-activity-6762644913013174273-sI0L
Redigert 04.02.2021 kl 02:07 Du må logge inn for å svare
Strilakongen
03.02.2021 kl 08:50 3535

Vindkjempen Ørsted øker resultatet kraftig
Den danske vindkraftprodusenten Ørsted økte driftsresultat (ebitda) til 18.1 milliarder danske kroner. Det er omtrent 25 milliarder norske kroner. Resultatet fra 2020 innebærer en økning på fire prosent, og var langt over forventningen som lå mellom 16 og 17 milliarder danske kroner.
Ørsted så også en stor økning i resultat før skatt. I fjerde kvartal 2020 endte energiselskapet på 2,34 milliarder DKK, mot 1,52 milliarder i fjerde kvartal i fjor.
Et godt utgangspunkt for en av SOFF sine arbeidsgivere. ..

Satser på at gårsdagen var siste dagen vi så 7 tallet. Syntes det er for mye positivt til at Soff skal ligge på disse nivåene.

Lykke til 😉
Strilakongen
03.02.2021 kl 00:19 1621

locksley skrev Hva er linken?
https://www.solstad.com/investors/

fører statistikken selv..
Strilakongen
02.02.2021 kl 23:53 1590

ingen endring til topp 20 listen utover at clearstream har økt beholdningen med 950 aksjer - altså mellom 31.jan og 1. feb.
TurboTrader
30.01.2021 kl 23:22 1840

På tek. med abb får man daglig topp 50 lister på alle selskapene på ose.
Strilakongen
30.01.2021 kl 23:15 1829

i følge soff er siste listen pullet 28jan. har ikke infront eller andre måter å validere. vet akastor opererer med nesten to uker forsinkelse..
FarmerX
30.01.2021 kl 23:09 1831

Takk for oversikt, Strilakongen. Det er vel omkring en ukes forsinkelse på disse listene slik jeg har skjønt. En endring som ble gjort fredag vil nok ikke oppdateres før i slutten av uken. Spent på hva som skjer med kursen mandag
Strilakongen
30.01.2021 kl 19:44 1864

Er på sett og vis betryggende at det er en overvekt av kjøpte aksjer blant de største. At det blant de største ikke er store salg fremstår positivt.
TurboTrader
30.01.2021 kl 19:26 1868

Endringer fra torsdag til fredagslisten av betydning utover topp 20.

21 Nordnet Livf. 253,419 minus ca. 46,567
26 CitiBank 143,746 pluss 41,766
28 Heden Holding 120,000 pluss 10,000
36 Danske Bank!!! 93,212 pluss 15,000
50 JP Morgan 55,241 INN

Topp 50 57 635 378 76,9%
Strilakongen
30.01.2021 kl 18:58 1868

Har gått gjennom aksjonærlisten til SOFF mellom 21. - 28. januar. Det er ingen vesentlige utslag, men som forventet er Nordnet ute av listen. Under følger en kjapp oversikt:
AKER CAPITAL AS - uendret
DNB NOR BANK ASA EGENHANDELSKONTO - opp 87 aksjer
HEMEN HOLDING LIMITED - uendret
NORDEA BANK ABP, FIL - uendret
SWEDBANK AB - opp 2986
JARSTEINEN AS - Uendret.
CLEARSTREAM BANKING S.A. - opp 31630
DEUTSCHE BANK AKTIENGESELLSCHAFT, HANDELSBANKEN, SPAREBANK 1 SR-BANK ASA, THE EXPORT-IMPORT BANK OF CHINA, SPAREBANKEN MØRE - Uendret.
THE BANK OF NEW YORK MELLON SA/NV - ned 66
ESPEDAL & CO AS, BNP PARIBAS SECURITIES SERVICES, SPAREBANK 1 SMN - uendret
KNUT INVEST AS - Ny på min liste, men har vært litt inn og ut siste tid. Posisjon uendret.
GJESTRUD ERLEND - uendret.
AVA AS - uendret
STAVANGER FORVALTNING AS - ny på min liste, ukjent hvorvidt det er noen endringer til SF sin posisjon.
Redigert 30.01.2021 kl 18:59 Du må logge inn for å svare
TurboTrader
28.01.2021 kl 08:24 2331

Ingen tvil om at det har vært et press på Soff kursen den siste tiden. Idag ser jeg på Topp 50 listen at Nordea Bank sin meglerkonto er redusert fra NORDEA BANK ABP, FIL 5,395,264 til 71,081 aksjer, det er en reduksjon på 5,3 mill aksjer for 2-3 dager siden.
Det er forsåvidt greit nok, men det jeg ikke skjønner er at det ikke har vært noen dager i nærheten av slik omsetning.
Så hva har skjedd her? Har dem lånt ut masse aksjer til shortkonto rett under 0,5% i tillegg til at dem har solgt noe.
Ikke vet jeg, skjønner ikke helt dette jeg, kanskje noen andre kan forklare.

Uansett en forklaring på uforholdsmessig drøy nedgang i det siste.
TurboTrader
27.01.2021 kl 22:44 2496

Flott artikkel i moregndagens FA om Havvind.(deler noe av teksten)

“Et økende behov for skip er gull verdt for norske redere som går inn i offshore vind. Allerede stikker de av med de fleste lange kontraktene, ifølge Clarksons-analytiker.”

“Ikke bare Europa
Kontraktene som ble delt ut i 2020 viser en interessant trend. Til og med 2019 var havvindkontraktene utelukkende for arbeid i Europa, men nå følger resten av verden etter.
I løpet av fjoråret var både USA og Taiwan representert. I Taiwan sikret blant annet Solstad Offshore seg to mellomlange kontrakter.
– Det forsterker det vi har sagt lenge, at offshore vindmarkedet «is going global», noe som bare vil øke i styrke. Vi tror markedet i Europa skal doble seg på fem år. Det er en vekst som etter hvert også vil vise seg i Taiwan, USA, Sør-Korea og Japan.”
Strilakongen
27.01.2021 kl 20:21 2574

Tenker det er surt å være aksjonær nå om dagen. Det syntes jeg i hverfall. Hadde vært greit med noe positiv nå
Puffen
25.01.2021 kl 21:26 3035

Godt oppsummert.. Dette Doggerprosjektet blir fort et signalprosjekt som alle må ha. Og derved kjører prisen til bunns for den som "vinner".
Met1976
25.01.2021 kl 15:11 3213

Tror mange har problemer med å regne på SOFF nå, inkludert profesjonelle. Etter refinansieringen/restruktureringen er gjelden fortsatt på over 20mrd-det betales ikke renter før 2023 og abdrag før 2024. Det er vanskelig å vite hvor SOFF ligger før man får et, helstb 2 kvartaler hvor man ser hvordan det ligger an- ideelt sett bør jo SOFF øke kontantkassen endel fremover når de ikke betaler noe på lån, men så har man jo problemene med lave rater og nedskrivning.... Tror mange er på gjerdet rett og slett

-Så må man huske at det har vært trøblete år for ALLE innen offshore siden 2014, det er jo treghet i systemet- når markedet krakket i 2014/2015 hadde alle foprtsatt masse nye dyre fine båter på vei-disse var høyt belånt og kom etterhvert ut i et marked som var elendig og ikke i nærheten av å kunne forsvare investeringene-dette gjhaldt ALLE ikke bare SOFF

- Derimot hadde man fra 2014 og til ihvertfall 2017-2018 en fordel med at endel av båtene gikk på lange kontrakter inngått før krakket, disse betalte godt-men så begynte jo disse og gå ut, markedet kom seg ikke (lavere oljepris, lavere aktivitet og altfor mange båter ) noe som betydde at inntektene sank mens utgiftene ikke sank, det ga den kollapsen med konkurser, gjeldsberg, refinansiering etc vi fortsatt er inne i nå.

SOFF sin åpenbare fordel er selvsgat at de er ferdige med prosessen- DOF f.eks er enda ikke ferdige og det spørs om ikke det kan være en liten ulempe f.eks når Doggerbank skal deles ut....


-Ang Doggerbank- ser ut som endel "antar" SOFF får den- Doggerbank er ikke inne i min vurdering av SOFF, det blir en bonus...men husk at Doggerbank betyr lån, nybygging og inntektene ligger flere år frem i tid. Det e ringen quickfix for noe som helst (men vil nok ihvertfall kortsiktig være kraftig kursdrivende) og bety sikre innterkter langt frem.

- ESG, det er også nedel som snakker om ESG-senest ble det vel nevnt på Aksjesladder i helgen- SOFF har ingen åpenbarr ESG del å skille ut aka ACC/AOW eller lignende- en CSV blir ikke ESG selv om den frakter turbiner noen måneder. Nåp har jo SOFF satset endel på grønne løsninger for driften lenge (står endel på www.solstad.com) men en eventuell ESG-del blir imho kunstig-men markedet vil selvsagt elske det så at de ser på det slik Subsea7 nok også gjør er ikke helt utelukket. Vil være trigger selvsagt.EDIt: Går til stadighet glipp av denne tråden fordi den ikke ligger i "Offshore"
Redigert 25.01.2021 kl 15:24 Du må logge inn for å svare
Strilakongen
24.01.2021 kl 13:03 3414

Dersom som SOFF tildeles en underkontrakt i Doggerbank prosjektet så vil vi nok raskt se en betydelig kursheving. Gode døgnrater og meget god langsiktighet på kontraktene, tror det var 5, 10, 15 års kontrakter. Konkurransen er derimot tøff innenfor service og supply bransjen. At SOFF er ferdig restrukturert, har erfaring med tilsvarende prosjekt fra tidligere (Taiwan og for Ørsted), samt har meget sterke aksjonærer taler trolig til deres fordel.
TurboTrader
24.01.2021 kl 10:15 3509

Tror vi vil oppleve mye positivt i perioden fram mot q4😀
Strilakongen
24.01.2021 kl 10:09 3500

Det er uansett markedet som bestemmer prisen. Syntes selv prising av SOFF er vanskelig. Det er svært lite finansiell informasjon om kontraktene i børsmeldingene. Spennende blir det frem mot 25 og 29 februar, når Q4 og årsresultatet fra 2020 offentliggjøres. Håper kursen tar seg litt opp til da, vet ikke om jeg tar risikoen på holde aksjene i den periode Selv regner med det kommer en emisjon på ett eller annet tidspunkt for å bedre den finansielle situasjonen i selskapet, altså dersom SOFF ikke lander et monster prosjekt..
kuka
24.01.2021 kl 08:48 3568

Kanskje det er markedet som har oversett noe fundamentalt.

Før restruktureringen var i boks sist høst ble Soff priset til +/- 250 mill med mer enn 30 mrd i ustrukturert gjeld. For 3-4 år siden var Soff verdsatt til +/- 5 mrd, fortsatt med +/- 30 mrd i gjeld.

I dag etter at mer enn 10 mrd av gjelda er borte, blir selskapet priset til ca 500 mill.

Jeg tror ikke "markedet" ennå har absorbert hva dette innebærer. Noe økt offshoreaktivitet opp mot "fornybar" i tillegg til tradisjonell aktivitet kan raskt føre til rateøkning og ny vurdering av skipsverdiene.
Telebusk
23.01.2021 kl 22:17 3665

Nå er det vel slik at Q4 vil bli første rapporten vi får etter restruktureringen. Hvis jeg har forstått caset er det ikke bare tale om reduksjon av gjelden på 10 mrd og avdragsfrihet på 3 år, men også skroting/salg av en del eldre skip. Har videre tatt en titt på flåten til Solstad og inntrykket mitt er at større deler av flåten har vært i oppdrag enn i Q3. Korriger meg gjerne, men er ikke de fleste av de større og dyrere skipene til Solstad i oppdrag nå? Når det gjelder PSV er vel disse billigere i opplag? Og Solstad rapporterer vel ikke heller ikke kortere kontrakter angående disse? AHTS lagger litt ser jeg, men kostnadene til vedlikehold av de større skipene har vel blitt redusert? På denne bakgrunn er det vel nærliggende at Q4 rapporten 25.02.2021 vil bli hyggelig lesning.
TurboTrader
23.01.2021 kl 19:12 3735

"De siste kontraktene på fredag kommer til å sende SOFF opp på mandag og videre de neste dagene mens vi venter på Doggerbank new. Morgendagen blir en billig inngang. Tiden er inne."

Tror du er inne på noe der, om ikke på mandag så stabilt utover i uken.
Merker økt interesse for Soff på diverse forum, tror det kommer til flere investorer etterhvert nå, kan gjerne håpe også på investorer med dypere lommer, skal litye til å kjøre denne betydelig dersom en eller flere aktører kommer på banen.