AOW emisjon!!!!!


Ja se her kom det utvannede emisjon. Ny ørkenvandring på 3-4 tallet fremover!?
Yostock
21.11.2020 kl 20:49 2756

Det var en bra uke. Men hvis man ser på måneden er det NEUTRAL: 0 Sell 0 Neutral 0 Buy

Aow i rødt igjen mens seismikk og offshore 🚀🚀🚀🚀

når til og med drosjekjørere håndterer AOW.

66 mill aksjer på vei ut i marked til kurs 4,50 kr selvfølgelig er det folk som tar gevinst i tillegg gikk kursen opp som en raket i det siste derfor er det helt greit med en liten korreksjon

66 mill. nye aksjer på vei ut til 4.50 kr?

FY !. Da vi Tordenskiold soldater ikke får lov til å bli med.
Redigert i går kl 13:29 Du må logge inn for å svare

Er helt rolig. Aksjen korrigerer ned. Jeg lar der svinge som Bobbysocks synger! Er ganske trygg på at denne vil gi enorm gevinst hvis man sitter på den noen år. Noen røde tall bør prelle av som vanndråper på en bil med nylagt coating, så lenge man har penger investert som man har tid til å ha der en stund.

Vi etablerer oss rundt 7,50 før neste melding tar oss videre mot 10. Det vil svinge ned etter dager med massiv oppgang, det er gode muligheter for oss med lang horisont.

Haha drömma går ju, men glöm att det kommer ut så mycket AOW aktier från den här offensiva och smarta emissionenen. Övertygad om att AOW skapat ytterliggare fint värde för oss genom att utnyttja sin option i PP! Aktierna sattes på utmärkta händer och ESG kapitalet skriker efter att kunna köpa mer såna här framtida vinnare! Passade på att fylla på mer kvalité till portföljen!

The Private Placement attracted strong interest from existing shareholders in Aker Offshore Wind, as well as several new high quality ESG focused institutional Nordic and international investors.

Aker Horizons AS has subscribed for and been allocated 34,010,040 Offer Shares in the Private Placement, and will maintain a consolidated ownership of 51%, which comprise shares held through Aker Kværner Holding AS, Aker Horizons AS and Aker ASA, in the Company following completion of the Private Placement.
Redigert i går kl 13:49 Du må logge inn for å svare

Håper det ikke blir panikk salg på slutten av børsdagen. Tror ikke de som fikk aksjer på 4.50 selger med det første.

thypoon skrev Nå krakker det
Ønsker du å treffe med din spådom om krakk..
Mange har fin gevinst og unner seg en bonus til jul. Er vel ikke hinsides volum enda.

Virker ikke god han der. Anbefalte havyard i går, rakett. Ned 10 prosent nå. Hele Finansavisen forum er fullt med slike. Aow forum var lenge skånet for det, men med stigningen fulgte oss slike med på kjøpet. Får håpe de finner nye aksjer å spamme.

Vel, PRS gikk i grønt idag så da er spådommen really og 2 kr ila uka ifra det holdet..


Prs 🚀🚀🚀

Aow not so much

I 2011 var 84 prosent positive til vindkraft på land. Nå svarer bare 36 prosent det samme.
Også vindkraft til havs mister popularitet.
Stadig færre stiller seg positive til vindkraft. For vindkraft på land har det vært en total holdningsendring siden 2011, da 84 prosent var positive. I året utgave av Klimabarometeret svarer bare 36 prosent at de er positive til landbasert vindkraft.

Ja har vel med rasering av natur. Enig i det. Får det til havs. Ellers en ikke så altfor verst dag, fall er greit, de siste gangene den har falt nå så har det ligget på 3-6 % ned. Noe helt annet enn de første 2 mnd. Da var det høyere fall. Får håpe det fortsetter, og at det ikke blir 10-15 % ned per dag.

Hylekor! Om en ikke toler at en aksje korrigerer, kan en slutte med hele tradinga. Stikk fingeren i jorda å se hvor mye profit en har om en var med fra starten her.
Alt under 5 er å etterakte som RAN! Slapp av, denne stiger i motvind!

Dette betyr vel da således 'utvanning' av eksisterende aksjonærer? da det i protokollen fra generalforsamlingen pkt. 4.2): aksjonærenes fortrinnsrett fravikes. Nye aksjer kan tegnes av alle på 'åpen børs'? Ellers kun av eksisterende aksjonærer pr.i dag?