🚀 ZAPTEC 🚀 Største vinner på Merkur i '20/'21?


Nesten umulig å få tak i aksjer i denne juvelen her.

Ikke lett å finne aksjer med eksponering mot den megatrenden som er elbiler i 2020 -> 2030.

Her kan vi lett se 5 gangeren de neste 2 årene.
Redigert i dag kl 23:08 Du må logge inn for å svare

Ingen vil selge en tier for en krone....

Zaptec er kongen på Merkur nå! Ser akkurat samme tendensen som qfuel i zap nå. Denne stiger nok mye de neste dagene når flere og flere hiver seg på.
StevenG
17.11.2020 kl 14:56 7496

Zaptec tjener ihvertfall penger og har allerede ett stort navn i bransjen, så her gjelder det å være inne før den flyr videre avgårde
Strilen
17.11.2020 kl 22:11 7357

Tror det er dårlig økonomi i å selge; enten vi snakker om på kort eller lang sikt. Det er behov for ladere i Norge, og resten av Europa har en langt dårligere andel elbiler enn foregangslandet Norge. Disse er i starten av elbil-alderen. Målsetting i stadig flere land om å kun tillate nybilsalg av 0-utslippsbiler innen 2030 vil naturligvis føre til at behovet for ladere (hjemmelagete, til borettslag, kjøpesentre o.s.v.) vil være eksplosivt fremover. Zaptec og andre i bransjen vil ha et enormt marked å tilfredsstille i flere tiår.

De kan få et saftig forsprang på konkurrentene da markedet her hjemme er modent allerede. Etterhvert vil disse måtte byttes ut med trådløse varianter som vil sørge for et enormt marked i mange år. Blir som utviklingen i bensinstasjonene på nittitallet bare at alle skal ha en hver.+ at de skal være på strategiske plasser i tillegg...
StevenG
18.11.2020 kl 08:53 7190

Veldig fremtidsrettet og man ser ubegrenset vekst pga utviklingen.. Og de tjener penger allerede! Sky is the limit

Her tror jeg vi får en reise mot femti kroner før det blir en splitt som feks i Kahoot. Dette blir en børsmaskin!!

10% daglig kan jeg leve med. Noen aksjer kjenner jeg straks etter jeg har kjøpt at blir en favoritt. Denne har knapt startet himmelferden.

Nok en dag med høy omsetning og tosifret kursstigning.

Mange undervurderer den komparative fordelen norske selskaper har ved at vi har så mange elbiler i dette landet.

Jeg vil anta at inntekter fra internasjonale salg vil være oppe i 50% i løpet av q2 '21. Per dags dato er den 27%, i 2019 var den 10%.

Vanskelig å finne eksponering på børs mot denne branjsen.. Men det ser ut til at det er mange som vil eie Zaptec aksjer nå om dagen.
uvitende
18.11.2020 kl 11:08 7129

Har Zaptec noen konkurransefordeler overfor leverandører som Easee? Er det forskjell på produktene? Easee ble grunnlagt i 2018 og hadde allerede i 2019 94 mill i omsetning og 12 mill EBIT, mot Zaptecs 156 mll omsetning med 15 mill EBIT. Hvordan klarte Easee å penetrere markedet så raskt, når Zaptec har vært i markedet mye lengre? Vurderer å handle aksjer og setter pris på gode svar :-)

Tror du ikke markedet tåler flere aktører som tjener penger? Kan ikke se for meg større forbruker endringer enn den bilbransjen går inn i nå. De neste årene går flere av Europas land inn i forbud mot utslipp, dette skjer nå og det skjer fort. Zaptec klarer ikke dette alene, så her vil flere tjene penger. Fortrinnet er jo at de er fra et land der elbiler begynner å bli hverdagslig og mange av barnesykdommene er adressert. All logikk tilsier at dette vil bli en vekst utenom det normale.

Det var noen ex-Zappere som startet Easee.

Easee sin teknologi er mer rettet mot personmarkedet. Zaptec fokuserer mer på større parkeringsanlegg, typisk bedrifter og borettslag.

Easee har en lovende fremtid. Synd aksjene ikke er til salgs...
Redigert 18.11.2020 kl 11:25 Du må logge inn for å svare
uvitende
18.11.2020 kl 11:28 7076

Enig med deg at flere kan ri denne enorme bølgen. Det virker bare for meg som at Zaptec ikke har noen moats, dog kan det være de ikke trenger å ha det heller.

Ny ATH og ny rekordomsetning.

Stengte på 23,5 kroner i dag.

Spørs om ikke ABG Sundal Collier må justere det kursmålet sitt på 28 kroner litt tidligere enn planlagt.

Meget god omsetning og det spørs om ikke denne like gjerne må regnes på nytt. 28 virker veldig sannsynlig. Virker som om folk oppdager denne, og med de markedsutsiktene er det jo en no brainer. Tjener allerede gode penger, norsk produksjon, fin forretningsmodell. Her blir det fart fremover.

Fikk ikke med meg den lille dippen i dag tidlig, burde jo lastet på med begge hender. Lade toget går videre.....

Fra BørsXtra i dag: ZAPTEC: Pareto øker kursmålet til NOK 30 (21), gjentar kjøp.

Morsomt at vi ender opp 3% i dag.

Med all den oppgangen de siste 2 ukene og den svake starten på dagen i dag trodde jeg faktisk at vi kom til å se den stenge ned for dagen.

Tror koreksjonen kommer imorgen. Folk tar gevinst på fredag, og så fortsetter himmel ferden i neste uke.
Strilen
19.11.2020 kl 19:49 6419

Å ta gevinst i denne nå, eller om kort tid, er noe man bør vurdere nøye. Med det markedet og det fremtidige markedet selskapet har, så ser man knapt ende på potensialet for vekst. Her er veik selskapets største utfordring å vokse så fort man klarer for å fortsatt være i posisjon til å få sin del av et eksisterende og kommende markeder. At ting vil roe seg en gang etter siste tids «himmelferd» er vel bare naturlig. Vil tro at alt av meldinger som måtte komme fra selskapet fremover vil være kursdrivende, så for meg er det bare å verne om det jeg har i selskapet,
Redigert 19.11.2020 kl 19:50 Du må logge inn for å svare

Skal du trade i denne skal du ha is i magen. Enormt potensiale. Ser likheter med Scatec sin reise som sammenligning. Europa skal inn i en elbil bonanza. Henger langt etter Norge, og vi har jo knapt biler og innbyggere.... Tenk det forspranget vi har opparbeidet oss på livet med elbil og alle barnesykdommene vi allerede er forbi. Tjener allerede penger og skalerbarheten er jo ubegrenset oppover. Zaptec er en julegave under 50 om man er langsiktig investor.

De som forventet gevinstsikring og en liten tur ned.......Raketten fortsetter i full fart oppover. Skal nok etablereres over 30,-

Bare AOW mer omsatt. Meget sterk.

Ny rekord i omsetning og ATH...

Dette er jo helt VILLT!

Er jo knapt oppdaget, denne kommer til å stige pent de neste fem årene, glem dager og uker.

Vet ikke om noen fikk det med seg, men i starten på handelen idag når det gikk opp mot 14% så var det en kjøpspost på 374k aksjer til 25,500. Men den forsvant hurtig vekk igjen. Er tydelig at det begynner å bli høy interesse for denne aksjen.
Nugatti
24.11.2020 kl 11:48 5402

Boble.. som sprekker nå.

Boble..... Korreksjon etter en voldsom oppgang på kort tid er helt normalt. Har du lyst å være med på en reise langt nordover, bør sjansen benyttes. Den stikker snart igjen.
andemorr
24.11.2020 kl 13:27 5305

Denne boblen sprekker iløpet av dagen. kom dere ut mens dere kan.

overlykkelig at jeg kom meg inn, og har ingen planer om gå noe sted. Blir en vekstmaskin.
Potet
24.11.2020 kl 17:32 5172

Er så synd å oppdage sånne aksjer når de har gått rett opp. Vurderer å kjøpe i morgen, men er vel en viss fare for korreksjon nå?

Jeg tror vi skal videre her. Vi står foran en europeeisk bonanza av elbiler, som får det norske markedet til å se ut dom en peanøtt. Skal muligens korrigere som alt annet, men her kan du fort bli løpende etter bussen.
Strilen
24.11.2020 kl 20:08 5023

Tror det samme. Ser ingen ende i mulighetene og markedet til Zaptec. Hver eneste nyhet om Zaptec har så store økonomiske virkninger/muligheter at man da helst ikke vil sitte på sidelinja. Har 98% avkastning til nå. Solgte en femtedel og tok litt gevinst i går for å plassere litt i Grieg Seafood (..der jeg ser en stor oppside de neste månedene), men ser jo nå at jeg hadde hatt mer igjen ved å ikke ta gevinst. Ja, angrer, men har i alle fall bestemt meg for å beholde resten av Zaptec-posten. Regner med at ting vi roe seg; men ser samtidig ikke noen øvre grense for høyt denne kan gå (på kort eller lang sikt).
Strilen
25.11.2020 kl 10:56 4829

Herlig. Fikk kjøpt tilbake det seg hadde solgt ut; og til en meget hyggelig pris. Noen ganger kommer en nedgang/dupp meget beleilig👍
Strilen
25.11.2020 kl 12:21 4727

Og benyttet også muligheten til å kjøpe flere aksjer i Zaptec enn jeg har hatt tidligere. Fantastiske priser, og heldig og hyggelig inngang for dem som er nye i aksjen.