Bivirkninger på lang sikt av Corona vaksine / medisin


Her har vi ingen info, da vaksiner blir fast tracket igjennom systemene istedenfor å bli testet ut etter reglementene. Hvorfor ble reglementene lagd igjen?

Skremmende at noen friske mennesker vil ta en vaksine, som ikke er testet ut for langtids bivirkninger, hvis de har muligheten til å holde 1-2 meter avstand til andre mennesker. Det er også ganske mange muterte versjoner av Covid-19 nå. Vet vi hvilken vaksine som eventuelt vil hjelpe mot de forskjellige muterte versjonene? Det snakkes til og med om at kanskje en vaksine hjelper for unge og en for gamle, da ingen vet noe som helst. Kanskje ikke så rart at vaksinen blir gratis, så myndighetene ikke blir erstatningspliktig ovenfor skadene kundene/pasientene får. Hvis de tar betalt for produktet, må det stå tydelig merket med advarsler. Dvs at mennesker tar vaksinen under eget ansvar

Har folk sjekket person forsikringene sine, om de dekker skadene hvis et friskt menneske uten diagnose tar en gratis vaksine som ikke er testet for langtidsvirkninger?

Myndighetene er bekymret for at millioner ikke vil ta vaksinen. En undersøkelse i september viste at bare 59 prosent er innstilt på å la seg vaksinere. Jeg frykter at ikke mange nok blir vaksinert, sa statsminister Jean Castex i helgen.
Redigert 18.11.2020 kl 07:23 Du må logge inn for å svare

"Men diskusjoner i regjeringen med Støre i spissen kan jo ikke bety annet enn at Støre sitter i regjeringen." Sitat slutt.


Ja, det hadde jo vært litt av et syn, Støre i lag med Erna.
Redigert 21.11.2020 kl 19:00 Du må logge inn for å svare

"Hvis kun de som er i risikosonen tar vaksinen, spørs det hvor mye som kan åpnes" Sitat slutt.


Så lenge risikogruppen er vernet med vaksine, så tror jeg ikke cov-19 blir en trussel for samfunnet. Grunnen til at vi nå stenger store deler av samfunnet er fordi de svake ikke har beskyttelse.
Redigert 21.11.2020 kl 19:07 Du må logge inn for å svare

De vil antakeligvis heller ikke bli vaksinert.
JonasKr
21.11.2020 kl 19:08 356

Det er jo regelrett feil. Grunnen til at man stenger ned er for å ikke overbelaste helsevesenet. Ekstremt mange innlagte er under 60 år, men her overlever de fleste pga et godt helsevesen.

"Det er jo regelrett feil. Grunnen til at man stenger ned er for å ikke overbelaste helsevesenet. Ekstremt mange innlagte er under 60 år, men her overlever de fleste pga et godt helsevesen." Sitat slutt.

Nei, det er ikke feil, det er direkte sitert fra Nakstad, og selvsagt må vi også verne om helsepersonell for å unngå nedprioritering av andre akutte behandlinger. Det sier seg selv at vi stenger ned samfunnet for å beskytte både helsepersonell og de menneskene med sykdommer som f.eks diabetes. Risikogruppen er meget stor!
Redigert 21.11.2020 kl 19:24 Du må logge inn for å svare
oivindl
21.11.2020 kl 19:32 322

Nei, ikke hvis de ser 10 år yngre ut😊
fabian2
21.11.2020 kl 19:51 303

Hovedpoenget er jo har som på alle andre vaksiner------hva er verst , sykdommen eller vaksinen.? Det er jo hovedpoenget. Også når det gjelder langtidsbivirkninger. ...Mange er den dag i dag delvis lamme etter poliomyelitt , f.ex....
....I enkelte grupper er det populært å være vaksinemotstander. Det gjelder veldig vedig skjelden de som har medisinsk bakgrunn.....,men oftest fra hjemmesnekrede forstsegpåere som leser på internett , og så innbiller seg at dette har de greie på :)
Redigert 21.11.2020 kl 20:19 Du må logge inn for å svare
fabian2
22.11.2020 kl 21:02 201

............omtrent slik som "rikssynsere uten faglig bakgrunn"..........slike er sjelden i tvil.......og etter at internett kom med face-book og desslike , så finner man synsere som virkelig vet.....