Element - Årets nyttårsrakett

Woody
ELE 20.11.2020 kl 11:10 45884

Element ligger godt an til å bli en av årets nyttårsraketter. Man kan begynne med verdien av hele selskapet som er 86 millioner. Det er svært lite for et selskap uten gjeld notert på Oslo Børs (ikke Merkur, men et ASA selskap). Kort oppsummert er selskapet et børsskall med ca. 20 millioner i kontanter og 440 millioner i fremfør bart underskudd. Underskuddet vil si at man potensielt kan ha et overskudd på 440 millioner før man betaler skatt og verdien av dette er ca. 100 millioner.

Etter sist kvartal uttalte konsernsjef Geir Johansen :"Siden nyttår har vi jobbet med en håndfull selskaper som ønsker å gjøre noe sammen med Element. Vi skal sørge for at våre aksjonærer får best mulig avkastning. En «reverse takeover» er en mulighet vi jobber med, siden vi har en ideell plattform for å komme raskt på børs. Hvis man bruker Element som skall vil blant annet kravet til antallet aksjonærer på hovedlisten oppfylles»

Samtidig står: Han ønsker ikke at Element skal gå inn i gruve, mineraler eller olje, og drømmescenariet er å gifte seg med et teknologiselskap.

Nedsiden er minimal her siden selskapet er priset så lavt for et ASA uten gjeld med verdier. Veien til Oslo Børs er kostbar og tidkrevende og man er også avhengig av at rette kriterier er oppfylt.

Det er imidlertid noen investeringer som ligger igjen i selskapet. I januar betalte Element 100.000 dollar for 0,46 prosent av aksjene i amerikanske Horizon-Globex, som tilbyr en fullintegrert blokkjede-software.

I tillegg eier Element fra før av aksjer i PALcapital Venture, som har rettigheter til tokens og egenkapital i fire amerikanske selskaper som jobber med å utvikle blokkjedeteknologi.


Bitcoins er på fullfart mot all-time-high igjen og blokkjede-teknologi vil komme tilbake med full styrke og fokus.



Konklusjon: Med så få aksjer til en så lav pris vil kursen i Element eksplodere nærmest uansett hva som skjer. Noe vil skje der og nå er man på overtid av overtiden for et grep. 30. november kommer tall.
Redigert 21.01.2021 kl 09:01 Du må logge inn for å svare
Møyfrid
30.12.2020 kl 17:29 1139

La heisen stå.

Tre ting som skjer nå, som historisk sett har gitt ny bølge

- Stillheten fra selskapet er på irriterende overtid.
- Tivolitropp II på mircen har jevnt over begynt å bli tvilende, og til dels negative.
- Oddivar kommer ut av en eller annen form for skrive-eksil :-)

Normalt sett har denne comboen gitt 85-100% avkastning på få børsdager....:-)

Mulig det kan forsterkes ytterligere om Storvestre har solgt, men jeg har ikke sjekket listen...:-)
Redigert 21.01.2021 kl 00:17 Du må logge inn for å svare