Hvordan ser det teknisk ut i NANO nå?


Med bakgrunn i at det ikke akkurat er forventet en kø av triggere i den nærmeste framtid kunne det vært interessant om noen med innsikt i teknisk analyse kunne komme med noen beregninger. Mangel på "breaking news" gjør TA mer aktuell.

Så det hadde vært hyggelig om noen med TA-kunnskap ville si noen ord om dette.
Redigert 19.01.2021 kl 00:38 Du må logge inn for å svare
28.09.2018 kl 01:48 1313

Mangel på å kunne lime inn bilder her gjør TA-diskusjoner litt håpløs og meget abstrakt. Bare å gå på tekinvestor og se i postene der på 'nordicnanovector teknisk analyse' tråden som ikke er for insidere.

Kortsiktig er vel et lyspunkt å påpeke hvordan RSI har hvert år en tendens til å gå mot overkjøpt område(70+) rundt hver desember. Vi er på 34,5 nå, nær oversolgt område. Passer bra med ASH således, og oppbygning av hype på forhånd.
Ellers er et 4-års bilde noe å vurdere. Tegner du motstandstak som er fallende trend siden ATH, og stigende trend på 4-års linja, så ser du vi er i kontakt med bunnen av en kile. Anbefaler strengt talt å søke opp brukeren 'babyrage' på den tråden, og hans siste post om jeg husker riktig. Men mye annet interessant i siste 100 poster også.

Generelt er TA for NANO tragisk om dagen, kjedelig RSI, lavt volum osv, negativ kursutvikling. Fundamentalt skulle en tro dette skulle snudd, men når og hvorledes gjetter jeg ikke på. Trader ikke om dagen selv.
28.09.2018 kl 09:44 1131

Som ovenstående viser, hvem vet hvordan det vil gå.