Kavanaugh høringen . Hva som ikke var troverdig

atnorhe
28.09.2018 kl 10:30 1101

i hans forsvar. Han svarte klart nei! når han ble spurt direkte om hovedanklagene, og det spesifikke i anklagene av en av de innleide utspørrerne,

Når han ble spurt om det samme av flere senatorer, svarte han med et resyme av alle de gode skussmålene han hadde fått, og hvor hardt og seriøst han hadde jobbet for å komme dit han er i dag, hvilket sikkert ikke kan bestrides.

Det minner om andre saker i rettvesenet i USA, hvor skyldspørsmålet er avklart, og forsvaret av den tiltalte kommer med "formildende" omstendigheter som da gjerne består av alle de gode gjerningene (Charity) tiltalte hadde gjort, og at han var en familiemann og jevnlig kirkegjenger, med gode karakterer i fra skole og universiteter.

Alt dette er egenskaper Amerikanerne verdsetter høyt, og er formidlende omstendigheter hvis du er tatt i noen ulovligheter, men det virket rart at en jurist av hans kaliber benyttet denne typen av forsvar, i stedet for å gå nærmere inn på hans åpenbart beste forsvar som er han kan bevise at han var ikke i nærheten av stedet "overgrepene" skulle ha funnet sted, hvis han kan det.


Hele saken er uansett bare patetisk og latterlig. Den siste anklagen som pornostjernen Stormy Daniels sin advokat Michael Avenatti har spadd frem,er kun et påfunn for å fremme hans egne ambisjoner etter han ble berømt som er å prøve å stille som presidentkandidat. Hun måtte bruke en uke på å sjekke med sine venner om det var Kavanaugh som var "overgriperen", men ingen kunne huske episoden, og det samme gjelder Cristine Ford sine venner som angivelig var til stede når Kavanaugh "forgrep seg" på henne.

Selv hennes beste venninne kunne ikke huske episoden, eller noen gang å ha møtt Kavanaugh. Dette kan lett begrunnes med at ingen vil bli blandet inn i dette vanvittige media-sirkuset med alle de ubehagelige konsekvensene det vil kunne føre til resten av livet, men dette burde en professor ha tenkt på og sjekket før hun kastet seg selv til ulvene. Hun virket både skremt og desorientert, og forstod ikke enkelte ganger selv de enkleste spørsmål, hvilket virket rart. Hun fremstod enkelte ganger som en enkel forvirret jentunge uten noen form av ballast av noe slag, men settingen var selvsagt helt spesiell.

Der står saken, og i dag skal det stemmes
Slettet bruker
28.09.2018 kl 11:49 1085

Helt utrolig at PÅSTANDER om litt klåing på en fest utenpå klærne mellom to tenåringer for 36 år siden, i dag skal bli gjenstand for slik verdensoppmerksomhet.
Og ANKLAGEDE for denne "forferdelige forbrytelse" hevder han ikke var der en gang.
Har ikke USA andre viktigere ting å drive med ?
Forøvrig synes jeg ikke Kavanaugh inngav noe godt inntrykk. Det er kanskje fordi han er erkekristen og får problemer i en slik surrealistisk setting.
polemiker
28.09.2018 kl 12:18 1074

Enig i beskrivelsen av Ford. Hun virket tl å være svært psykisk ustabil, for å si det forsiktig. Komplottlederne fra Demokratene trakk også frem de tusenvis av støttebrev Ford hadde fått fått, som om det skulle ha noen betydning.

I Kavanaughs tilfelle har det derimot en betydning for å kunne beskrive hans karakter. Om han er en brutal voldtektsmann burde det nok ha vært en del vitner som kunne bekrefte disse trekkene fra han liv opp igjenom tiden. Det er det ikke, men tvert i mot drøssevis av folk som sier det stikk motsatte. Nå er det dukket opp et par personer som hevder at det var DE som var innvolvert i denne episoden.

Personlig tror jeg denne kvinnen har store psykologiske problemer, men det kan godt tenkes at hun har vært utsatt for seksuelle overgrep i sin ungdomstid, f.eks. fra en av sine nærmeste. Er vel ikke helt uvanlig at slike offre kan dikte opp noen tilsvarende historier når de kommer til terapitimer.

At denne Kavanaugh åpenbart er den best kvalifiserte kandidaten later det ikke til å være noen tvil om. Han har også tilsynelatende også oppført seg svært så eksemplarisk de siste 35 årene. Jeg tror nok at senatorene vil gjennomskue denne farsen som Demokratene har stelt i stand og velge ham til ny høyesterettsdommer. Tror også at det vil være en god del demokratiske velgere som nå innser at partiet egentlig bare er ute etter å skape kaos og konflikt.

Slettet bruker
28.09.2018 kl 12:34 1069

Hun er psykisk ustabil. Spiller godt gjør alltid de som er psykopater. Gråter og helt forferdet etter så mange år tilbake. Fy faen
Skall
28.09.2018 kl 13:11 1056

https://m.youtube.com/watch?v=vZi3Te6XOos

Om dere kun kjenner saken fra CNN og norsk media så anbefales Sean Hannitys tv-program i går.
Greit å få balanse ved å se og høre hans vinklinger opp mot MSM.

Også Tucker Carlson og Ingraham’s Angle på youtube og foxnews.com har god info om saken.
Redigert 28.09.2018 kl 13:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
28.09.2018 kl 13:19 1051

Sexual Assault av kvinner er globalismens og tredjebølgefeministenes fanesak mot maktholderne i det gamle verdensparadigmet. Her kan hva som helst lyves inn og få respekt og empati fra den gale venstresiden og de kyniske eliteglobalistene uten at noen kan si dem imot uten å bli stemplet ad hominem!

Politisk korrekthet = Mind Control.
Slettet bruker
28.09.2018 kl 13:41 1035

Her skal en tenåring ha klådd på en annen tenåring UTENPÅ KLÆRNE FOR 36 ÅR SIDEN. Anklagede hevder han ikke en gang var på tenåringsfesten for 36 år siden.
Mens noen sprenger ned 3 skyskrapere på Manhattan utover tilfeldige mennesker, uten at de skyldige er tatt. (Det største skyskraperkomplekset på planeten). Ting er så opp ned som det kan få blitt.
Mortenxx
28.09.2018 kl 13:56 1031

American Bar Association calls for FBI investigation into Kavanaugh allegations

>The American Bar Association has asked the Senate Judiciary Committee to suspend its consideration of Brett Kavanaugh's nomination to the Supreme Court until an FBI investigation is completed into multiple sexual assault allegations.

In a Thursday night letter that followed an emotional and compelling day of hearings at which Kavanaugh again denied the nearly four-decades-old allegations of Dr. Christine Blasey Ford, one of three named accusers, the ABA sided with Senate Democrats out of its "respect for the rule of law and due process under law."


https://www.cnbc.com/2018/09/28/american-bar-association-calls-for-fbi-investigation-into-kavanaugh-allegations.html
AdFontes
28.09.2018 kl 14:03 1029

En meget ressurssterk professor i psykologi bruker all erfaring og alle triks fra faget sitt. Utspekulert psyko- ikke '-log' men -pat.
En vilt fremmed kvinne han aldri noengang har truffet eller snakket med.
Vet ikke når det var eller hvor det var for 36 år siden. Alle vitnene benekter.
Utrolig. Kun fordi mediene kjører det. Hadde mediene kjørt en storkampanje på at jorda er flat ville folk trodd det etter én ukes hjernevask-kverning (ref Goebbels). De lar seg programmere som papegøyer.
Blåveisen
28.09.2018 kl 14:24 1020

Ford spilte rollen som offer godt.Dama har åpenbart problemer,og som høyt utdannet psykolog mestret hun stemmeleiet og
stresset på en måte som passet inn i rollen.Hun har sikkert vært offer for et overgrep,men ingen av de fire vitnene hun henviser
til bekrefter hennes historie.
Tvilen må tilfalle tiltalte,så selv om dette ikke var noen rettssak er prinsippet selvsagt.

Saken MÅ forstås i sammenheng med Democrats’ kyniske spill i opposisjon.De har ingen nedre grense fir hva de gjør for å ramme
Trump,så selvsagt bruker de både Ford og Kavanaugh kynisk!

https://m.youtube.com/watch?v=RTBxPPx62s4

Senator Lindsey Graham,R, setter her klare ord på democrats’ uverdige spill i også denne saken.
Redigert 28.09.2018 kl 14:36 Du må logge inn for å svare
Consciuous
28.09.2018 kl 18:11 987

Det er "accuseren" som har bevisbyrden ! Hvor er bevisene ? Sorry de finnes ikke, dette er en cold case, case closed ! En sak, 38 år gammel, ikke huske rhun hvem som kjørte henne hjem. De som sa de var med henne da hun ble gang raped, sa under ed, det hun påstår stemmer ikke ! Kavanaugh har en CV og track record ingen kan overgå !

Han BLIR valgt ! Ikke bare det trump gjenvelges i 2020, ikke bare det kommende primary ser vi en red wave !
Slettet bruker
28.09.2018 kl 18:57 977

Disse anklagene ble bevisst tilbakeholdt under høringene for å ha (insurance) i bakhånd hvis stemningen gikk mot utnevnelse av Kavanaugh. Da dukket plutselig anklagene opp. De som følger med på Q vil vite at en av Dr. Ford's advokater er avbildet i privat samvær med Hillary Clinton og at en senatskvinne overrakte den andre advokaten en konvolutt under gårsdagens høringer (dokumentert på hhv. foto og video), noe som ikke skulle forekommet om Ford ikke var blitt engasjert av Dems for å sverte Kavenaugh.

Hensikten med dette er nok at dersom Dems får flertall i Senatet i november, så kommer denne saken opp igjen med impeachment og avsettelse av Kavenaugh.

Skittent spill hele veien! ???
Redigert 28.09.2018 kl 19:00 Du må logge inn for å svare
Mortenxx
28.09.2018 kl 20:19 963

Komiteen sender saken til avstemning i senatet med 11 mot 10 stemmer ... med anbefaling om at FBI innleder inntil 1 uke etterforskning av de nåværende anklagene. Jeff Flake møtte demokratene på halvveien og ba om etterforskning.

(10 min)
Senate panel advances Kavanaugh to full Senate
https://youtu.be/u2hpit96uAI
Redigert 28.09.2018 kl 20:46 Du må logge inn for å svare
Clevage2
28.09.2018 kl 20:52 955

Ei ny uke hvor Kavanaugh vil bli hetset i media av nye anklagere som kommer med nye og ville påstander,
slik vi har sett de siste dagene.Haterne i MSM vil kaste mye ved på bålet.......
polemiker
28.09.2018 kl 21:55 942

Hadde Demokratene fulgt vanlig prosedyre og fremmet disse anklagene til komitelederen for 4 uker siden, ville saken trolig vært etterforsket av FBI og resultatet hadde blitt fremlagt for komiteen i hemmelighet. Det ville naturligvis ikke demokratene, men de ventet til 12. time og lekket saken til media i stedet. Da ble det maksimalt oppmerksomhet og med kaos.

At de samtidig utsetter både Ford og Kavanaugh for et helvete, bryr de seg ingenting om. Nå blir det neppe mulig for FBI å komme til noe annet resultat enn det vi vet i dag, men det kan tenkes at de finner det overveiende sannsynlig at Ford har kommet med falske anklager. Den etterforskningen kan de også fortsette med etter at Kavanaugh er utnevnt som dommer. Selv om hun skulle bli tiltalt og dømt, er det vel heller tvilsomt om hun er soningsdyktig.
AdFontes
29.09.2018 kl 06:04 914

Hun og faren hennes er sentrale i CIA hjernevask og psy-op programmer:
<<
Dr. Blasey currently oversees the
CIA Undergraduate Internship Program Stanford University developed by the notorious CIA-connected Stanford University Psychiatric Professor Dr. Frederick T. Melges—who himself, in 1985, took into his care the homeless woman Lois Lang who assassinated
CIA paymaster Nick Deak —and that afterwards saw the CIA’s black operations monies being controlled by Ralph G. Blasey Jr. who, not so mysteriously, just happens to be the father of Dr. Christine Blasey .

Christine Blasey have extensive and advanced educational training at Stanford University in the CIA-funded mind control-brainwashing techniques developed by Stanford University Psychiatric Professor Dr. Frederick T. Melges—
whose primary mission for the CIA was to develop new technologies for interrogation and torture, secondary applications going towards studying the possibilities of exploiting highly “suggestible ” subjects and getting them to do things — murders, couriers — they wouldn’t otherwise do, and of which they would have no memory in case they were caught.

CIA prevented a breakdown of the Western banking system in 1982 by their illegally laundering hundreds-of-millions of dollars of
Colombian drug cartel cash into it to keep it afloat in an operation overseen by the CIA’s “ James Bond of Money ” Nickolas Deak —but when the President Ronald Reagan administration found out what the CIA had done, and started investigating it, saw Deak , on 19 November 1985, being assassinated in his New York City office by a homeless woman named Lois Lang —who had mysteriously managed to travel thousands-of-miles across the United States from Seattle to conduct this killing.

Though the American people were correctly told that Nicolas Deak assassin Lois Lang had previously been under psychiatric care, this report continues, what was failed to be reported to them was that Lang had been under the direct care and medical supervision of the CIA’s own Stanford University Psychiatric Professor Dr. Frederick T. Melges just prior to her traveling from Seattle to New York City to carry out this assassination—and who was the exact type of assassin Dr. Melges had been working to create in his CIA-funded mind control
MKULTRA programme

Like his daughter Dr. Christine Blasey , CIA black money operative Ralph G. Blasey Jr. remains secure, too—and is today the Vice President of Business Development of Red Coats, Inc. —whose Admiral Security Services provides armed security for “ Deep State ” elites in Washington D.C. that is overseen by Red Coats, Inc. co-founder and Vice Chairman William F. Peel III and whose
Datawatch Systems , Peel III also controls, has
US government contracts extending till 23 June 2023 under the category of 246.42.1 to provide US defense and intelligence agencies with facility management systems to include accessories and repair parts, computerized systems for surveillance, monitoring, controlling, signaling and reporting.

http://www.whatdoesitmean.com/index2659.htm
Redigert 29.09.2018 kl 06:22 Du må logge inn for å svare
atnorhe
29.09.2018 kl 08:12 904

Det var et forslag i fra den avgående senatoren og Trump-hateren Flake, etter han hadde blitt skreket til i heisen av en hysterisk kvinne om sitt ja som opprinnelige var et Ja uten noen "anbefalinger" eller krav.

Når komiteen hadde stemt, hersket det stor forvirring om nøyaktig hva de stemte for, og Flake måtte avklare sine "anbefalinger" etter at de hadde stemt, på spørsmål i fra senator Dianne Feinstein. Alle hadde altså stemt uten å ha fått med seg de uklare innvendingene i fra Flake

.Mange av disse senatorene skulle egentlig ha avgått sammen med President Clinton for 18 år siden.
Å bivåne "lederne" i dette enorme maktsenteret som den amerikanske kongressen er, er bare tragisk, og ikke verdig USA. Det er som klansystemer blant tilbakestående stammekulturer, hvor de eldste er "hellig", og kan ikke motsies selv om de er senil og knapt i livet.

Alt handler om gjenvalg for den enkelte, og noen av dem har knapt lungekraft til å få frem små innlegg. Ikke rart dette landet er sterkt spilttett da den oppvoksende befolkning mangler representanter.
Consciuous
29.09.2018 kl 08:27 900

She can’t tell you where it happened, when it happened. It’s not he said, she said. It’s she said, and they said. All people named said it didn’t happen. And you can’t get the date or the time. Troverdig ?

Trump the STORM is coming.................
Slettet bruker
29.09.2018 kl 11:03 881

Faktisk noen tror på denne damen som ikke kan huske en eneste detalj om hendelsen (utenom at det er Kavanaugh som var gjerningsmann). Hennes beste venninne sier de ikke kjente Kavanaugh og aldri hadde møtt ham. Ingen av "vitnene" som angivelig var på festen husker festen i det hele tatt...
Hun har aldri fortalt dette til noen, men finner det for godt å stå frem i tolvte time. Hun sletter alt av sosiale medier kontoer før hun går offentlig ... fordi de demonstrerer hennes hat mot Trump og hennes venstreekstreme ideologi. Ikke politisk motivert, neida...
BT nevner Swetnick... som altså påstår at Kavanaugh drev rene gjengvoldtekts ringer i stor skala og dopet ned kvinner. Hun sier hun var på 10 slike fester hvor dette skjedde. Say whay? Hvorfor gå på en ny slik fest gang på gang dersom du blir voldtatt etc? Hvorfor ikke melde fra til politi eller skoleledelse eller foreldre? Pornoadvokaten som representerer henne oser jo av troverdighet også ... jatta
AdFontes
29.09.2018 kl 21:43 832

80 år siden i Tyskland var 'hvit' den politisk korrekte hudfargen, nå er det omvendt. Demokratenes blatante og skamløse (hevn-)rasisme er pur ondskap.
Og hva betyr 'hvit'? Hvis én av besteforeldrene mine var fra Afrika, er jeg fremdeles 'hvit' eller er det pigmenter nok til å ha en politisk mening evt å unngå en fremtidig etnisk rensning? Nasistenes raseteoretikere utarbeidet nøye kriterier for slike ting så vi slipper egentlig å finne opp hjulet på nytt..
Det siste eksempelet viser hvor meningsløst det er å se på ytre fysiske kriterier for å vurdere folk. Det er det indre som teller.