ATCO kontrakten og H2V Product milliardkontrakten.


Iflg FA i dag så har ATCO prosjektet (gårsdagens kontrakt til NEL) en investeringsramme på litt i underkant av kr 30 millioner. Så Nel får mye av denne kaken på kr 30 mill.
Så minner jeg markedet om at det Nel nå skal levere til ATCO er nøyaktig den samme teknologi som NEL skal/skulle levert til H2V Product i Frankrike som fortsatt jobber med finanseringen for å opprettholde kontrakten med NEL. Den kontrakter har NEL kun stoppet pga manglende finansiering. Den kontrakten er IKKE terminert.
Jeg minnes å huske at Nel steg til himmels opp +31% på 2 børs dager da den gigantiske H2V Product avtalen ble kjent og børsmeldt.
Denne avtalen kan iverksettes så fort H2V har finansene på plass. Da kan vi se et nytt NEL løft på + 30% samme dag.
Rammeavtalen er med franske H2V Product som omfatter design, konstruksjon og vedlikehold av hydrogenproduksjonsfabrikker i industriskala er fortsatt oppe og går.

Fakta:
Nel opplyser i en melding at selskapet har signert en rammeavtale til en verdi av 450 millioner kroner med mulighet for å øke verdien til 3,15 milliarder kroner.
Avtalen omfatter design, konstruksjon og vedlikehold av hydrogenfabrikker. Verdien på den første kontrakten er rundt 450 millioner kroner, og kan øke til minimum 3,15 milliarder kroner for seks andre H2V Product fabrikker i Frankrike.
Den første fabrikken vil bli utviklet fra 2018 til 2020, og er på 100 MW - en skala som aldri før har vært solgt i hydrogenbransjen. Målet videre er å fortsette å legge til ytterligere produksjonslinjer i perioden 2020 til 2025 for å nå kontraktsverdi på minimum 3,15 millarder kroner. H2V PRODUCT er et datterselskap av Alain Samson-eide SAMFI-INVEST Group..
Redigert 01.10.2018 kl 13:09 Du må logge inn for å svare
DavidM
28.09.2018 kl 11:49 2983

Det ser ut til at NEL vil innta 4-tallet i dag.
Da vet ingen hvor høyt dette kan gå.

Helt korret DavidM. The sky is the limit. Nel har ingen begrensing. Alle sperrer ryker akkurat nå og aksjen løper opp velfortjent. Nye kursdrivende meldinger kan lure rett rundt hjørnet. Hvem vet?
Det vi vet er at dette kan bli den nye folkeaksjen hvor oppsiden er enorm.
Kommer bruddet på kr 4 idag, så kan vi se kr 5,- i neste uke. Hvilken fest!
Redigert 28.09.2018 kl 12:11 Du må logge inn for å svare
DavidM
28.09.2018 kl 12:03 2899

Alt ligger til rette for 4-tallet allerede i dag.

Bare 1-2 øre opp og NEL vil bli løftet over 4-tallet i løpet av et blunk.
Da vil det skje interessante ting. Det er skyfritt derfra.

Ja Nel er helt rå, DavidM. Opp +11% på 2 dager er gull. Endelig løper aksjen fritt opp. Alle sperrer ryker. Det tekniske bildet har aldri vært bedre. Ledelsen i Nel har aldri vært bedre.
Dette lukter gull og glitter.
Champagnen smakte bra i går. Det ser ut til at jeg må sprette noen i kveld også. For denne festen har jeg ventet på svært lenge. Jeg og alle aksjonærer bare smiler. Nå er det bare å kjøpe med begge hendene. Jeg fant kr 230.000 på en støvete bankkonto jeg har i dag. Det gikk også seff rett inn i Nel.
All in.
Redigert 28.09.2018 kl 12:12 Du må logge inn for å svare
JosefK
28.09.2018 kl 17:49 2650


Dette her er jo rav ruske galt:

"minner jeg markedet om at det Nel nå skal levere til ATCO er nøyaktig den samme teknologi som NEL skal/skulle levert til H2V Product i Frankrike..."

Det riktige er at det franskmennene ville ha er A485 elektrolysørene. Atco derimot går for PEM. Som også leveres til et prosjekt i kina. 13 stk om jeg ikke husker feil.

Skjerpings.

Redigert 28.09.2018 kl 17:51 Du må logge inn for å svare
DavidM
28.09.2018 kl 19:11 2348

Texpokerface skrev Innlegget er slettet
Litt humor må vi da tåle på trådene her. Er jo litt moro å lese sånne innspill også :)

Les dette alle aksjonærer: Nel er i dag meget positivt omtalt i Teknisk Ukeblad (TU): Nel skal lage hydrogen av solkraft i Australia. Det er i ferd med å bli et helt nytt marked
P2G: NELs elektrolyseanlegg skal bruke overskuddsenergi fra solkraft til å produsere hydrogen. (Foto: NEL)
EKSTRA
NEL - P2G - HYDROGENPRODUKSJON
Nel skal lage hydrogen av solkraft i Australia. Det er i ferd med å bli et helt nytt marked
Skal gjøre gassnettet renere.
ODD RICHARD VALMOT SOLENERGI 1. OKT. 2018 - 11:18
Torsdag ble det kjent at norske Nel Hydrogen Electrolysers skal levere utstyr for å produsere hydrogen fra overskuddsproduksjon av solstrøm. Dette er et såkalt P2G - Power-to-Gas anlegg som skal drives av Atco Group basert på Nels Pem-baserte elektrolysemaskin.
Kilde: https://www.tu.no/artikler/nel-skal-lage-hydrogen-av-solkraft-i-australia-det-er-i-ferd-med-a-bli-et-helt-nytt-marked/447495

Denne Fete milliardordre kan komme igjen. Da vil Nel smelle saftig opp. Pr i dag har Nel stoppet denne milliardkontrakten i påvente om at H2V Product skaffer finansieringen. H2V Product skal også ha et P2G gigantanlegg i Frankrike. Nå stakk ATCO Group i Australia av med en ordre til Nel foran nesen på H2V Product, og dette innbærer at H2V Product må få ut fingeren. De står i skyggen, og det liker ikke franskmenn. Dette kan legge et ikke ubetydelig press på H2V Product. De trenger Nel sin geniale og unike teknolgi. Derfor er meget utrolig bra at Nel landet kontrakten med ATCO med Nel sin unike teknologi til dette nye P2G anlegget..
Kommer H2V Product på banen - ja da kan oppsiden til Nel være +30% opp sammen dagen som dette evt børsmeldes.

Les fakta om H2V Produkt kontrakten med Nel:
NEL Hydrogen med kjempekontrakt i Frankrike
Nel Hydrogen har i dag sikret seg verdens største industriskala Power-to-Gas-kontrakt, hos H2V Product i Frankrike. Første steg er en rammeavtale til en verdi av 450 millioner kroner med mulighet for å øke verdien til 3,15 milliarder kroner.
Rammeavtalen er med H2V Product som omfatter design, konstruksjon og vedlikehold av hydrogenproduksjonsfabrikker i industriskala.
Nel opplyser i en melding at selskapet har signert en rammeavtale til en verdi av 450 millioner kroner med mulighet for å øke verdien til 3,15 milliarder kroner.
Avtalen omfatter design, konstruksjon og vedlikehold av hydrogenfabrikker. Verdien på den første kontrakten er rundt 450 millioner kroner, og kan øke til minimum 3,15 milliarder kroner for seks andre H2V Product fabrikker i Frankrike.
Den første fabrikken vil bli utviklet fra 2018 til 2020, og er på 100 MW - en skala som aldri før har vært solgt i hydrogenbransjen. Målet videre er å fortsette å legge til ytterligere produksjonslinjer i perioden 2020 til 2025 for å nå kontraktsverdi på minimum 3,15 millarder kroner. H2V PRODUCT er et datterselskap av Alain Samson-eide SAMFI-INVEST Group.
Dette er det store internasjonale gjennombruddet for moderselskapet i Norge, og NEL må nå legge planer for kraftig utvidelse av produksjonskapasiteten og arbeidsstokken på Notodden. Ifølge børsmeldingen må produksjonskapasiteten på anlegget i Telemark øke med 7-8 ganger for å møte etterspørselsveksten - en eventyrlig utvikling.
Norsk Hydrogenforum vil gratulere NEL med denne fantastiske milepælen - som virkelig blir starten på det neste norske industrieventyret!
Redigert 01.10.2018 kl 13:09 Du må logge inn for å svare