Grunnen til at jeg gikk inn i REC i morges.

Slettet bruker
REC 25.11.2020 kl 19:04 25025

Les nøye gjenom de to artikkler nedenfor.
Det står klart at Group 14 er med på finansieringen av Moses Lake.

Vi kan også lese hvem som er eiere av G 14.
Det vi også vet er at Aker vil flytter Rec over til Aker Horizons.
At Akersystemet er i ferd med å bygge broer med G 14 sine eiere trenger vi ikke tvile på.
Et av børsens mest spennende selskaper.

Mvh Barbro









REC Silicon - Group14 Technologies og REC Silicon kunngjør amerikanske avanserte produksjonsanlegg for silisiumanode for å dekke etterspørselen etter of ng' tiår
E-post Utskriftsvennlig Del

Denne informasjonen er underlagt opplysningskrav i henhold til verdipapirhandelloven § 5-12

Washington-anlegget markerer fremveksten av Stillehavet Nordvest som et forsyningskjedenavn for litiumioner

Woodinville, WA og Moses Lake, WA ( 2020) - I dag Group14 Technologies (Group14), en global leverandør av silisium-karbon komposittmaterialer for globale litium-ion (Li-ion) markeder, og REC Silicon ASA (REC Silicon ), den ledende produsenten av avanserte silisiummaterialer, kunngjorde at de to samarbeider om å utvikle et fullskala, samlokalisert kommersielt produksjonsanlegg ved REC Silicons anlegg i Moses Lake.

Anlegget understreker Group14 og REC Silicons samarbeid i forhold til pågående pilotanleggsproduksjon og testing ved REC Silicons FBR polysilisium- og silangassanlegg i Moses Lake, WA. Det store kommersielle anlegget vil være det første og største anisematerialeanlegget for silisium-karbon globalt som vil muliggjøre litium-silisiumbatterier og akselerere elektrifiseringen av alt. Fullskalaanlegget forventes å bryte bakken i 2021, med kapasitet til å bringe 12.000 tonn / år av avanserte silisiumbatterimaterialer til det globale Li-ion-markedet innen 2023.

Milepælen kommer på hælene av et tilskudd på 3,96 millioner dollar for energitilskudd for Group14, med selskapet som leder for et litiumionfokusert prosjekt fra Vehicle Technologies Office. Disse påfølgende trekkene understreker den dramatiske økningen i etterspørselen etter innenlandske USA-baserte, bærekraftig hentede litiumionøkosystemer. Anlegget ligger i Moses Lake, og vil bli drevet av ren vannkraft og er designet for å være karbonnøytralt.

"I kjernen er dette partnerskapet rettet mot å drive batteriinnovasjon fremover for å møte etterspørselen etter neste generasjons Li-ion-batterier," sa Tore Torvund, administrerende direktør og president, REC Silicon. "Med Group14 skaper vi en innenlandsk forsyningskjede som kan produsere nivåer av innovative batterimaterialer i industriell skala."

Som verdens største og tier 1-produsent av silangass, har REC Silicon investert over 1,7 milliarder dollar i staten Washington, og Group14s nye partnerskap med REC Silicon i forhold til anodematerialeproduksjonsanlegget signaliserer sin langsiktige forpliktelse til økonomisk vekst i Moses Lake. Det toppmoderne anlegget, samlokalisert med REC Silicons Moses Lake-anlegg for enkel integrering med REC Silicons silanforsyning, er en klar indikasjon på Group14s intensjon om å bygge ut en innenlandsk forsyningskjede for å imøtekomme den økende etterspørselen etter silisium-komposittmateriale for litiumionbatterier, SCC55.

Group14 er ledende innen batterilagringsteknologi og markedsfører sin banebrytende silisium-karbon-anode-teknologi med høy kapasitet for å erstatte grafitt i konvensjonelle litiumionbatterier og levere dramatisk mer energitetthet til en lavere kostnad. Group14s materiale vil være avgjørende for å levere batterier som vil imøtekomme den økende etterspørselen etter høytytende litiumionbasert lagring med applikasjonsspesifikk ytelsesområde over forskjellige markeder, inkludert elektriske biler, forbrukerelektronikk, medisinsk utstyr og romfart.

"Vi ser fremover for å redusere potensielle globale forstyrrelser i forsyningskjeden, og dette partnerskapet med REC Silicon i vår hjemstat Washington tillater oss å skaffe en viktig vareforløper lokalt, pålitelig og bærekraftig," sa Rick Luebbe, medstifter og administrerende direktør, Group14 Technologies. "REC Silicon produserer silan av høyeste kvalitet med det laveste karbonavtrykket, slik at vi kan utvikle rene litium-silisiumbatterimaterialer for å muliggjøre elektrifisering av alt."

Om Group14 Technologies
Group14s gjennombrudd for batterimaterialer ble grunnlagt for å muliggjøre den kommende elektrifiseringen av alt, og gir nye nivåer av energiytelse til litiumiondrevne enheter og kjøretøy. Anerkjent av Department of Energy for sin nye, drop-in klare nanomaterialer og pålitelig prosess i industriell skala, serverer Group14 den globale overgangen til en helelektrisk fremtid med avstemmbar ytelse for ethvert brukstilfelle. Besøk oss på www.group14.technology.

Group14 Investor Oversikt
ATL (Amperex Technologies Limited), et datterselskap av et verdenskjent multinasjonalt selskap, basert i Hong Kong med produksjonsvirksomhet i Kina, er en verdensledende produsent og innovatør av litiumionbatterier. BASF Venture Capital (BVC), den USA-baserte venturearmen til BASF SE, fokuserer investeringen på kjemiske produkter og nye materialer, programvare og tjenester, samt innovative og digitale forretningsmodeller innen det bredere kjemiske feltet. Cabot Corporation (NYSE: CBT), et USA-basert ledende globalt spesialkjemikalier og ytelsesmaterialer, har levert innovative ytelsesløsninger til kunder i over 13 å


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
En annen måte Tesla kan redusere batterikostnadene
Av Al Root

Hvis Tesla kan knekke silisiumanodeproblemet, står det at det kan øke batteriets rekkevidde med 20% og kjørebatterikostnadene ned ytterligere 5%.
Alex Kraus / Bloomberg
Bedrifter, inkludert Tesla, jobber med å forbedre batteriteknologien, og prøver å lage elektriske kjøretøyer som slår forbrenningsmotorer på startkostnader, vedlikehold, pålitelighet, rekkevidde og ytelse. Bransjen ønsker å bruke batterier til foreldet bensin.



Ofte involverer batteriforbedringer ting som nikkel, kobolt og litium. Elon Musk ba for eksempel nikkelindustrien om å utvinne mer av metallet på selskapets siste batteriteknologidag. Han snakket også forhåpentligvis om å utvinne litium fra leirforekomster.

Litium og nikkel brukes imidlertid på den ene siden av batteriet - katoden eller plussiden. Katoden absorberer elektroner. Det er en annen side - anoden eller minus-siden. Anoden frigjør elektroner og er vanligvis laget av grafitt.

Mens anoder diskuteres sjeldnere, bør investorer vurdere hvordan forbedringer kan redusere batterikostnadene, og om det er noen måter å investere i nye anodeteknologier.


På sin batteridag snakket Tesla (ticker: TSLA) om en potensiell erstatning for grafitt: silisium. “[Silisium] lagrer tilfeldigvis 9 ganger mer litium enn grafitt,” forklarte Andrew Baglino, Tesla, senior visepresident for drivlinje og energiteknikk, ved selskapets 22. september-arrangement. “Så hvorfor bruker ikke alle det? Hovedårsaken er fordi utfordringen med silisium er at den utvides. ”

Ekspanderende silisium begynner å sprekke elektriske partikler, noe som resulterer i tap av energilagring og kapasitet. Som Musk sa det: ”I utgangspunktet smelter kaken med silisium og blir klissete. Det er egentlig det som skjer. "

Hvis Tesla kan knekke silisiumanodeproblemet, står det at det kan øke batteriets rekkevidde med 20% og kjørebatterikostnadene ned ytterligere 5%.

Kina er også den dominerende produsenten av grafitt globalt, og utgjør mer enn 60% av verdens totale. Dessuten importerer USA mer grafitt fra Kina enn noe annet land. Det kan være bekymringsfullt hvis USA-kinesiske handelsspenninger øker igjen.


Group14 er et privateid selskap som jobber med silisiumproblemet. (Silicons atomnummer er 14. Det er antall protoner i en Silicon-kjerne og hvordan selskapet fikk navnet sitt.)

Løsningen er å bruke en karbon-silisiummatrise for å overvinne ekspansjonsproblemet. "Vi starter med [i det vesentlige] en svamp ... utvidelsen skjer i svampen," forteller Group14-sjef og medstifter Rick Luebbe til Barron's. Han sier at selskapets løsning kan forbedre batteriets energitetthet med 30% til 50% mens man opprettholder syklusens levetid.

Energitetthet betyr større rekkevidde med færre batterier. Og syklusliv refererer til hvor lenge batterier holder. Bilbatterier må selvfølgelig vare i et tiår eller lenger.


Selskapet planlegger å ha et produksjonsanlegg oppe i 2023 i staten Washington med nok kapasitet til å lage anoder for rundt 750.000 elektriske kjøretøyer. "Vi prøver å etablere en innenlandsk forsyningskjede for batterimaterialer," legger Luebbe til.


Group14 er foreløpig ikke børsnotert. Og Luebbe tippet ikke hånden sin om selskapets planer i den forbindelse. Han sa at investorer snart ville høre mer fra selskapet.

Noen av Group14s investorer er imidlertid børsnotert og inkluderer nåværende anodeprodusent Showa Denko (4004.Japan). Kjemisk gigant BASF (BAS.Germany) er også investorer. Børsnotert anode- og batteriprodusent Umicore (UMI.Brussels) er ikke en investor, men privateid ATL er det. ATL ble kjøpt av TDK (6762.Japan) i 2005.

Investorer er optimistiske med hensyn til potensialet for at elektriske biler kan bli den dominerende leverandøren av personlig mobilitet i fremtiden. Elektriske kjøretøy aksjer som Barrons spor er opp rundt 360% hittil, langt bedre enn sammenlignbar avkastning av S&P 500 og Dow Jones Industrial Average. Tesla er nå verdens mest verdifulle bilprodusent. QuantumScape - en oppstart av batteriet som ervervet av Kensington Capital Acquisition (KCAC) - har en markedsverdi på nesten 7 milliarder dollar uten å generere betydelig salg de neste årene.
Redigert 21.01.2021 kl 09:29 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.11.2020 kl 19:28 16516

Ser vi på selskapet under kan vi bare ane om hvor Rec er på veien til.

"QuantumScape - en oppstart av batteriet som ervervet av Kensington Capital Acquisition (KCAC) - har en markedsverdi på nesten 7 milliarder dollar uten å generere betydelig salg de neste årene."


https://translate.google.com/translate?hl=no&sl=en&u=https://www.quantumscape.com/investors/&prev=search&pto=aue
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
John8
25.11.2020 kl 19:54 16327

Alle vil ha sin egen REC-tråd!

Dette er vel tråd nr.17 om REC som business case etter strømmen av børsmeldinger i månedskiftet okt/nov og primo nov.
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Ta invest
25.11.2020 kl 20:11 16769

Ja alt dette er velkjent og diskutert og vridd på av både + og - eller anode og katode :-) . Noko elendig Google translate da må eg sei . Dei som vil ha kursen ned så er det ord som 2023 , snart, kanskje , inntjening og finansiering som er høgt på agendaen. Andre som er positive ser nok framtidsutsiktene som så sterke krefter att de vil inn i aksjen før den når 100kr istedenfor etterpå.
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.11.2020 kl 20:30 16621

Bra du tok plass Barbro! Fulgte dine innlegg i Elkem tråder med interesse. Jeg er godt i pluss på den aksjen. REC kommer den også, bare å smøre seg med litt tålmodighet.
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.11.2020 kl 22:16 16245

denvise2
Takker.
At jeg la ut de to klippene i start tråden var for å gi en forståelse over hvem som står bak Rec nå.
Det er investorer med kapital så det holder. Og ikke minst med stor skaper evne.
Jeg kan ikke mye om selve selskapstrukturen i Rec men jeg kan mye om Rec sine største aksjonær,
Dette skal bli en hyggelig reise både med opp og nedturer. Rec er et case som må være med i enhver portefølje i det grønne skiftet.
At den kommer i hovedindeksen om en stund vil gjøre den mere stabil. Mitt kursmål 40 nok.

Ser vi på Elkem så har det vært et eventyr.
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.11.2020 kl 05:25 15785

Kan man lese og forstå. 2023 er da full produksjon. Ikke åpning. Det skjer før det
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.11.2020 kl 06:51 15603

Jeg synes det er så mye som tilsier at åpning kommer raskere en 2023
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
canarias
26.11.2020 kl 08:24 15238

Vi deler dine konklusjoner her,spennende.
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.11.2020 kl 13:30 14807

De antar sol og batterier vil være hoved segmentet i ESG.. det vil derfor være praktisk talt umulig å få dette til uten ML for der kommer produktet de trenger.
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.11.2020 kl 21:10 14426

Silverstar det er helt rett.
Det som er viktig for oss som eier Rec aksjer er å gjøre oss kjent med de som vi skal sammarbeide med framover.

Det er ikke tvil om at Aker stiller sine beste menn og kvinner til disposisjon i å vidreutvikle Rec.
Ser vi på Group 14 har de en tanke ide og utvikling som gjør De og Rec til å skli inn som hånd og hanske.

Litt info om de.
---------------------------------------



Group14 ble grunnlagt i 2015 som en spin-off fra EnerG2, og er en ledende leverandør av batterilagringsteknologi med en ny elementær tilnærming for å produsere silisium-karbon-sammensatte materialer med høy kapasitet med høy kapasitet til lave kostnader for å drive den elektrifiserte verden. Group14s banebrytende teknologi bruker komplekse polymerkjemikalier for å lage elegante nanokompositter av silisium-karbon som oppnår de mest effektive karbonanodematerialene.

"Group14 deler DOEs visjon om å øke litiumionbatteriets energitetthet, kalenderliv og syklusliv, og vi er fornøyd med anerkjennelsen for vår innovative tilnærming til en langvarig utfordring," sa Rick Costantino , CTO, Group14 Teknologier. "Globalt har vi sett en økning i etterspørselen etter lengre varige litium-ion-drevne enheter og kjøretøy med lengre ytelse, og med denne finansieringen former vi forkant av hva som er mulig."

Ettersom etterspørselen etter litiumionbatterier ikke bare øker for elektriske biler, men også for små enheter og fremdrift i stor skala, er det et øyeblikkelig markedsbehov for batteriytelse som kan innstilles for å imøtekomme de ideelle brukskravene. Group14s banebrytende nanomaterialteknologi, Scaffold Prime ™, er en patentert, elegant enkel karbonkjemiprosess som forvandler rå forløpere med ultrahøy renhet til silisium-karbonmateriale, som deretter blir innstilt på de ideelle elektrokjemiske egenskapene per gitt brukstilfelle. Group14 vil sammen med nøkkelprosjektpartneren, Cabot Corporation, samarbeide med Farasis, Silatronix, Arkema og Pacific Northwest National Laboratories for å kommersialisere denne nye tilnærmingen for å møte etterspørselen etter høyere ytelsesbatterier.

"Vi er glade for å spille en nøkkelrolle i dette prosjektet ved å utnytte bredden og dybden av erfaring innen energimaterialer, samtidig som vi utnytter vårt brede utvalg av karbon for å forbedre ytelsen til litiumionbatterier," sa Shen Yi , visepresident og general. Leder for energimaterialer, Cabot Corporation. "Vi respekterer Group14s lederskap og innovasjon i batterilagringsmarkedet og ser frem til å samarbeide med dem for å presse grensene for neste generasjons litiumionbatterier."

"I dag er vi midt i en global bevegelse mot elektrifisering av alt, fra bittesmå medisinsk utstyr og elektronikk til alle mulige smaker av transport, inkludert lette og mellomstore personbiler, tung transport og videre. Lynchpin i den globale megatrend er litiumionlagring som er fleksibel nok til å levere pålitelig ytelse av høy kvalitet når vi forfølger en elektrifisert fremtid, "sa Rick Luebbe , medstifter og administrerende direktør, Group14 Technologies. "Vi vil takke DOE og våre prosjektpartnere for deres støtte når vi omdefinerer funksjonene til lagring av litiumionbatterier."

Group14 har begynt å øke utviklingen av ny teknologi og skalerer teamet for å møte den økende etterspørselen etter sitt produkt. I mellomtiden jobber Group14 med å fullføre sitt nye nordamerikanske kommersielle anlegg i Washington .

Om Group14-teknologier Group14 ble
grunnlagt for å muliggjøre den kommende elektrifiseringen av alt, og gir gjennombrudd med batterimaterialer nye nivåer av energiytelse til litiumiondrevne enheter og kjøretøy. Anerkjent av Department of Energy for sin nye, drop-in klare nanomaterialer og pålitelig prosess i industriell skala, serverer Group14 den globale overgangen til en helelektrisk fremtid med avstemmbar ytelse for ethvert brukstilfelle. Besøk oss på www.group14.technology
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.11.2020 kl 21:44 14231

Jeg synes det et veldig imponerende selskaper. Det er nok så komplisert og lage fabrikk, skal være helt kjemisk rent og så er det prosessen med å sette sammen batterier. Vindmøller og solceller skal lagre strøm på batterier hydrogen blir for lite effektivt 1/3 av effekten blir borte med hydrogen. Så det blir noen voldsomme batteri pakker i byer slik at strømmen kan være jevn elle døgnet. Batteri til 7 milliarder mennesker på land så biler. Markedet er uendelig. Det skal være bærekraftig, gjenvinning av batterier er prioritert også.
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
John8
26.11.2020 kl 23:41 13846

Linken avslutningsvis i innlegget virker ikke
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
bel68
26.11.2020 kl 23:49 13786

http://group14.technology/technology/scc55/
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
John8
27.11.2020 kl 02:47 13576

Takk!
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.11.2020 kl 14:55 12919

Lurer virkelig på hvor vi får alt dette scums fra jeg som er mer opptatt av å selge kursen ned hele tiden
Blir så forbanna lei dette søpplet som ødelegger enhver oppgang
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
tommy1e
27.11.2020 kl 15:18 12799

Slutt å sutr.
10,20 er en fin inngang for oss som vil akkumulere 😂😂
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.11.2020 kl 15:37 12677

Grønnbonus!

Nå må du seriøst ta deg en bolle! Slik er spillet!
Hvis du ikke klarer å omstille deg og ikke tåler NORMALE svingninger bør du sette pengene i fond!

Det er INGEN som driver kursen NED eller OPP!!
Blir så lei av å lese den samme konspirasjonsteorien din HVER ENESTE gang REC er i rødt!

REC er i en rød periode etter en oppgang på hele 270% i år! wow, big deal!

Forstår du har kjøpt deg inn høyt! Sikkert på 12 tallet som mange andre amatører.

Det blir sikkert 1-2 år til du ser 15-50kr så ta deg en HEL bolle pose i helga å slapp av!

God helg
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.11.2020 kl 15:46 12618

Kanskje noen råd vil hjelpe deg, slik jeg gjør det er alltid å ha kontanter, 15-20% kontanter på den måten kan du utnytte svingninger. Så alternativet i dag ville være og kjøpe ev selge noe annet slik at du beholder en kontant beholdning hele tiden. Ev vente noen dager før salg av noe annet. Hvis da Rec går opp kan du selge ut det du ev kjøpte i dag.
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
27.11.2020 kl 16:27 12443

Salg driver ned og kjøp driver opp, samtidig som noen alltid kjøper på vei ned og motsatt på vei ned

Kursen... er jo intet annet enn prisen aksjene byttes på - og akkurat nå så byttes penger mot aksjer på et irriterende lavt nivå...

At oppgangen hittil er eminent er det ingen tvil om, og sikkert en god trøst for alle som var tidlig inne i REC
Det som nok frustrerer oss som kom sent til "festen" er ar vel det at selskapet fremdeles er grovt underpriset

God helg alle sammen
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.11.2020 kl 16:34 12372

Enig med deg 3bet. Kursen har nå stabilisert seg omkring 10 pluss/minus etter de mange gode meldingene, gitt hvordan ting har vært de siste årene skal man ikke være misfornøyd med det. Skal det skje noe mer tror jeg at det må komme nye meldinger som f.eks melding om oppstart, ESG status, hovedindeks, tilgang til Kina etc... Vi vet at oppstart av ML ligger noe fram i tid og at mange potensielle investorer lar pengene jobbe andre steder i mellomtiden.

Hvordan det ligger an rent teknisk kan jeg ikke si noe om.... Ha tålmodighet, utålmodighet lønner seg ikke. REC er et mega case!
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.11.2020 kl 16:50 12288

Du mener fortsatt at selskapet er grovt underpriset? Du har vel sagt 1000 ganger at butte forsvarer kursen alene (dette er feil)
Du argumenterer ofte at markedet ikke har oppfattet dette enda, hvor lang tid skal det ta før markedet og proffene ser det samme som deg?
Du skylder ofte på robot og tradere for kurssvingninger når kursnedgangen helt KLART skyldes minkende volum, lavere topper og dypere bunner.
Husker selv når jeg var ny i gamet å forelsket meg i aksjer. Nektet å godta at kjøpet var på et dårlig tidspunkt. Prøvde støtt å skylde på andre ting.

REC er ikke underpriset FØR TT i det hele tatt bekrefter åpning av ML anlegget (og dato).
Prisen på SILISIUM stuper.
Aksjonærer selger i REC å investerer i andre sektorer nå, som olje og finans for å nevne noen.

Forstår deg, er surt å kjøpe på dårlig tidspunkt.
Du går i pluss, om 1-2 år.

God helg ja <3
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.11.2020 kl 16:51 12263

Enig!

Som KIR sier, En tålmodig jeger er en god jeger.

God helg
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.11.2020 kl 19:43 11911

Driter i hva REC ligger i kurs i morgen eller mandag . Jeg har god gevinst på hele aksjen. Kan gjerne gå ned i 50 øre for den del,,,Har tjent mye penger på denne likevel. Men en ting er sikkert.. Jeg selger ingen REC aksjer for tiden..Holder på de jeg har og kan si så mye at alderdommen er økonomisk sikret...God helg!,..
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.11.2020 kl 20:21 11790

Hvor mange batterier er det?

Vid sin kust bygger Saudiarabien ett stort turistkomplex. Anläggningen ska backas upp av det största energilagret i världen baserat på batterier – med en kapacitet på 1 000 MWh.



https://www.nyteknik.se/energi/turismsatsningen-far-varldens-storsta-batteripark-7005554?fbclid=IwAR0ASy171oojlJAGARIYHJyz7-JWhyYs0Vy1eo9693BjlrbDaTJrVq-fQy4

Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
27.11.2020 kl 20:27 11755

Jøss - skal si du var engasjert!

REC er underpriset ja... Eller mener du fiffen gikk inn @ 10,80,- med 1 milliard kroner for å tjene noen tiøringer?

Forelsket har jeg ikke vært på mange år... Småkåt på REC er jeg jo - men det er jo noe helt annet enn å være forelsket?
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.11.2020 kl 20:48 11660

Vel siden du er så skråsikker på at REC er underpriset så kan du dokumentere det. Så skal jeg dokumentere i etterkant at prisen er ganske så rett.
Markedet hadde ikke brukt 2,5 måned på å finne ut at REC er underpriset? Markedet bestemmer, ikke du :)
Emisjonen på 1 milliard ble dekket inn uten problem! Dette er fra investorer som forstår at de IKKE vil se noe gevinst på minst et år.
Hadde de store gutta kjøpt seg opp for samme sum utenfor emisjonen hadde kursen skutt i taket, da hadde de ikke fått i nærheten så mange aksjer som de fikk i emisjonen. Brukt hodet litt da man :)

De er også klar over at dette er på ingen måte en "trygg" investering.
Det finnes en mulighet (selv om den er utrolig liten) at ML aldri åpner igjen.
Dette er en sjanse som tas på grunn av den ekstreme EV som er i bildet her (igjen om noen år)

Det å syte om robot, algo og tradere som presser prisen ned er svada, enkelt og greit.

Nå får jeg ikke håpe at du blir fornærmet, det er ikke meningen.
Men fordi noen her på forumet sier at butte alene kan forsvare dagens kurs i en tråd, så er ikke det nødvendigvis korrekt!
Grønnbonus for eksempel elsker å copy paste andre sine setninger, selv om han ikke har aning hva de betyr. (litt morsomt)

Ønsker deg en god helg

PS: Påpeker igjen at dette er ikke stygt ment. gleder meg til presentasjonen din :)
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.11.2020 kl 21:02 11580

Jeg har ikke fulgt med på forumet i det siste så vet egentlig ikke hva denne kranglingen deres går ut på, men sier du ikke selv årsaken til at mange mener at REC er underpriset med denne setningen?

"Det finnes en mulighet (selv om den er utrolig liten) at ML aldri åpner igjen."

Du anslår at det er svært liten sannsynlighet at ML ikke blir åpnet igjen og dermed er null verdt. Dette er altså en fabrikk med kostpris på 17 milliarder og per nu er REC verdsatt til 3,7....
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.11.2020 kl 21:14 11532

3bet
Du har mye rett i det du skriver.
Jeg velger å se på hva Aker gjør og ønsker. Se på dette ;
------------------------------------------------------------------------------------
Aker Horizons utøver aktivt eierskap i selskaper innenfor fornybar energi og lavkarbonløsninger. Det å begrense og redusere utslipp av klimagasser skaper også verdier.

Investeringsselskapet eier 51 prosent av aksjene i både Aker Offshore Wind og Aker Carbon Capture. Aker Horizons har dessuten industrielle ambisjoner på områder som hydrogen og «grønne» teknologier.
----------------------------------------------------------------------
51% eierskap i alle selskapene i porteføljen. Kommer Rec inn der er det caset vi venter på.
Leser vi også min start på tråden hvem som eier Rec sine sammarbeidspartnere så kan dette bli meget morsomt.
.......................................
Vidre
----------------------------------------

Aker Horizons er et heleid datterselskap av Aker, og består av et kompetent og dedikert team med et fleksibelt mandat til aktivt eierskap for å bygge fremtidsrettede selskaper. Ambisjonen er å være en pådriver i dekarbonisering gjennom selskaper som utvikler og leverer industrielle løsninger. Målet er å bygge en langsiktig plattform for verdiskaping, hvor Aker Horizons kan dra nytte av teknologier, industriell kompetanse og software i Aker-eide selskaper.

Aker Carbon Capture og Aker Offshore Wind danner grunnlaget for Aker Horizons investeringsportefølje. Gjennom Aker Horizons skal hvert av porteføljeselskapene jobbe selvstendig for å skape verdier i samspill med Aker-eide selskaper og andre aktører i verdikjeden.

Aker er representert i styret ved Øyvind Eriksen, Martin Bech Holte og Kjell Inge Røkke.
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
novalusus
27.11.2020 kl 21:18 11506

Nå ja. Fair priset/underpriset. Vi er nå ikke overpriset som de fleste selskaper på Oslo Børs er. Veldig Spennende Chart på REC nå.

Er jo ikke til å legge skjul på at kursen har vært til dels laber i det siste. Er jo da i hovedsak emisjonen og ikke minst Rep emien. Jeg tenker da at Enten så har de en plan om å gjennomføre Rep emi.. Ellers så er de fullstendig opptatt av noe helt annet en å se på Kursen til Rec.

Flere innside kjøp både på 9 tallet og på 11.80.

Tror ikke det vil ta flere År å komme seg opp til 15- 20. Det blir Jule Lunsjen til Rec aksjonærene det.:)

https://www.tradingview.com/x/uBF2zPlz/

Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
BIF78
27.11.2020 kl 21:40 11432

Der er mange forskellige bud på, hvad kursen burde være i dag. Vi ved, at skattesagen er lukket. Vi ved, at der er lavet emission til 10,8, så der er penge i kassen. Vi ved, at der er indgået samarbejde med 2 selskaber om køb fra ML, her er dog en usikkerhed ved begge selskaber om de får gang i salget. Vi ved, at Butte laver et pænt årligt overskud.

Vi ved ikke, hvad der skal ske med Yulin. Vi ved ikke, om Kina kan blive et marked pga toldtariffer.

Med de meldinger der er kommet den seneste måned, så lever jeg fint med risikoen om at ML ikke skulle åbne. Det er jeg fuldstændig overbevist om, at den gør. Jeg køber derfor stadig lidt op, selvom jeg også købte nede i 2,5. Tanken er, at blive i aktien mindst 5 år endnu.

Hvorfor blive i aktien 5 år endnu? Fordi ved opstart og fuld drift af ML, så er vi langt over kurs 100 om 5 år. Samtidig kan vi forvente stort udbytte.

Derfor er jeg meget langvarig i REC.
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
27.11.2020 kl 22:01 11343

Jeg kan ikke begynne å argumentere med noen som ber meg bruke hodet og samtidig feilstaver ordet "mann" i samme setning...

Men jeg er hverken sur eller snurt- påpeker det :)
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.11.2020 kl 22:39 11206

Veldig bra oppsummert Barbro. Tiden vi er inne i nå er også tidsmessig riktig tror jeg. Med Aker Horizont ble avtaler gjort fort etter kjøpet av Rec. Disse menn er erfarende med det beste kontakter som er! Tror bare vi har sett forretten enda.
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
28.11.2020 kl 11:05 10825

Det å ikke få med seg en N når man skriver fort kan vel ikke kategoriseres som feilstaving.
Hele poenget med posten var at du ikke kan forsvare det du sier (fordi det stemmer ikke)

Ønsker deg en fortsatt god helg
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
28.11.2020 kl 11:21 10787

Sorry, min feil, du har jo milevis mer enn 'en skrivefeil.. Du skriver "brukt hodet ditt da man" i en og samme setning...Så da er det vel innafor å ikke svare deg?
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Ekornesen
28.11.2020 kl 13:21 10553

Ja, ja - kanskje legge den diskusjonen død...

Uenighet er en greie, men personkarakteristikker osv blir bare kjedelig og meningsløs lesing.

Aker Horizon trekker REC videre om mot 20 før jul 😉

God helg!

Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
28.11.2020 kl 14:51 10392

Dere er begge gode postere på forumet. Ingen vits å gå i den diskusjonen der med hverandre.

Med det sagt, må jeg si meg uenig med deg 3bet. Jeg tror ikke at det er snakk om år før vi ser at noe skjer her.
Vi vet allerede at det jobbes med å gjenåpne ML og gjøre det klar til produksjon. Jeg spekulerer aldri dag til dag prisen, for det vet jeg ikke, men årsaken til at vi har vært melloom høyt 9kr til 12.5kr siste en og halv måned er rett og slett fordi markedet er usikker på rep. emisjon, tror jeg. Vi ser jo at det er ekstremt lavt volum dagene aksjen faller, kontra når den går opp. Vært også veldig stille de siste dagene, håper dette er fordi småskvetne aksjonærer har hoppet fra REC til SAS eller noe annet.

Med det sagt, tror jeg at vi ser 15-tallet før nyåret er ferdig, men jeg mener personlig at vi bør ligge på 20kr+. Markedsverdi på 3-4 milliarder er ingenting i forhold til hva REC allerede eier i dag (fabrikkene i seg selv og teknologien) og skal oppnå i fremtiden som et vekstselskap.

Uavhengig, fossil og olje skal ut og grønn, fornybar og bærekraftig energikilder skal inn. Føler meg trygg på min investering og blir en long over flere år. Ønsker dere alle en god helg!
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
28.11.2020 kl 14:52 10391

Hvordan går det med skREC?
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
28.11.2020 kl 17:34 10142

Silverstar
Enig. Jeg tror som deg at vi spiser forretten nå. og de som mener seg fortjent til og sitte ved bordet når hovedretten kommer er i ferd med å posisjonere seg.
Aker Horizont sin politikk er å eie over 50% av et selskap. Om de velger å kjøpe seg opp på 10 tallet eller 14 tallet så vil de ligge på et snitt på mellom 6 og 8 nok.
Det er hele caset med Rec pr nå. Men først er det en del ting som må avklares. Tålmodighet er en gunst.
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Ekornesen
28.11.2020 kl 18:47 9973

Når de åpent sier de vurderer det, så kommer det nok til å skje. Innsidehandler kan forøvrig ikke skje når de besitter info som markedet ikke er informert om:)

Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
MorganKane
28.11.2020 kl 22:28 9650

Barbro,


Hva tenker du solid state batterier vs group 14 sin li-si løsning?
Redigert 21.01.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare