Grunnen til at jeg gikk inn i REC i morges.

Slettet bruker
REC 25.11.2020 kl 19:04 25046

Les nøye gjenom de to artikkler nedenfor.
Det står klart at Group 14 er med på finansieringen av Moses Lake.

Vi kan også lese hvem som er eiere av G 14.
Det vi også vet er at Aker vil flytter Rec over til Aker Horizons.
At Akersystemet er i ferd med å bygge broer med G 14 sine eiere trenger vi ikke tvile på.
Et av børsens mest spennende selskaper.

Mvh Barbro









REC Silicon - Group14 Technologies og REC Silicon kunngjør amerikanske avanserte produksjonsanlegg for silisiumanode for å dekke etterspørselen etter of ng' tiår
E-post Utskriftsvennlig Del

Denne informasjonen er underlagt opplysningskrav i henhold til verdipapirhandelloven § 5-12

Washington-anlegget markerer fremveksten av Stillehavet Nordvest som et forsyningskjedenavn for litiumioner

Woodinville, WA og Moses Lake, WA ( 2020) - I dag Group14 Technologies (Group14), en global leverandør av silisium-karbon komposittmaterialer for globale litium-ion (Li-ion) markeder, og REC Silicon ASA (REC Silicon ), den ledende produsenten av avanserte silisiummaterialer, kunngjorde at de to samarbeider om å utvikle et fullskala, samlokalisert kommersielt produksjonsanlegg ved REC Silicons anlegg i Moses Lake.

Anlegget understreker Group14 og REC Silicons samarbeid i forhold til pågående pilotanleggsproduksjon og testing ved REC Silicons FBR polysilisium- og silangassanlegg i Moses Lake, WA. Det store kommersielle anlegget vil være det første og største anisematerialeanlegget for silisium-karbon globalt som vil muliggjøre litium-silisiumbatterier og akselerere elektrifiseringen av alt. Fullskalaanlegget forventes å bryte bakken i 2021, med kapasitet til å bringe 12.000 tonn / år av avanserte silisiumbatterimaterialer til det globale Li-ion-markedet innen 2023.

Milepælen kommer på hælene av et tilskudd på 3,96 millioner dollar for energitilskudd for Group14, med selskapet som leder for et litiumionfokusert prosjekt fra Vehicle Technologies Office. Disse påfølgende trekkene understreker den dramatiske økningen i etterspørselen etter innenlandske USA-baserte, bærekraftig hentede litiumionøkosystemer. Anlegget ligger i Moses Lake, og vil bli drevet av ren vannkraft og er designet for å være karbonnøytralt.

"I kjernen er dette partnerskapet rettet mot å drive batteriinnovasjon fremover for å møte etterspørselen etter neste generasjons Li-ion-batterier," sa Tore Torvund, administrerende direktør og president, REC Silicon. "Med Group14 skaper vi en innenlandsk forsyningskjede som kan produsere nivåer av innovative batterimaterialer i industriell skala."

Som verdens største og tier 1-produsent av silangass, har REC Silicon investert over 1,7 milliarder dollar i staten Washington, og Group14s nye partnerskap med REC Silicon i forhold til anodematerialeproduksjonsanlegget signaliserer sin langsiktige forpliktelse til økonomisk vekst i Moses Lake. Det toppmoderne anlegget, samlokalisert med REC Silicons Moses Lake-anlegg for enkel integrering med REC Silicons silanforsyning, er en klar indikasjon på Group14s intensjon om å bygge ut en innenlandsk forsyningskjede for å imøtekomme den økende etterspørselen etter silisium-komposittmateriale for litiumionbatterier, SCC55.

Group14 er ledende innen batterilagringsteknologi og markedsfører sin banebrytende silisium-karbon-anode-teknologi med høy kapasitet for å erstatte grafitt i konvensjonelle litiumionbatterier og levere dramatisk mer energitetthet til en lavere kostnad. Group14s materiale vil være avgjørende for å levere batterier som vil imøtekomme den økende etterspørselen etter høytytende litiumionbasert lagring med applikasjonsspesifikk ytelsesområde over forskjellige markeder, inkludert elektriske biler, forbrukerelektronikk, medisinsk utstyr og romfart.

"Vi ser fremover for å redusere potensielle globale forstyrrelser i forsyningskjeden, og dette partnerskapet med REC Silicon i vår hjemstat Washington tillater oss å skaffe en viktig vareforløper lokalt, pålitelig og bærekraftig," sa Rick Luebbe, medstifter og administrerende direktør, Group14 Technologies. "REC Silicon produserer silan av høyeste kvalitet med det laveste karbonavtrykket, slik at vi kan utvikle rene litium-silisiumbatterimaterialer for å muliggjøre elektrifisering av alt."

Om Group14 Technologies
Group14s gjennombrudd for batterimaterialer ble grunnlagt for å muliggjøre den kommende elektrifiseringen av alt, og gir nye nivåer av energiytelse til litiumiondrevne enheter og kjøretøy. Anerkjent av Department of Energy for sin nye, drop-in klare nanomaterialer og pålitelig prosess i industriell skala, serverer Group14 den globale overgangen til en helelektrisk fremtid med avstemmbar ytelse for ethvert brukstilfelle. Besøk oss på www.group14.technology.

Group14 Investor Oversikt
ATL (Amperex Technologies Limited), et datterselskap av et verdenskjent multinasjonalt selskap, basert i Hong Kong med produksjonsvirksomhet i Kina, er en verdensledende produsent og innovatør av litiumionbatterier. BASF Venture Capital (BVC), den USA-baserte venturearmen til BASF SE, fokuserer investeringen på kjemiske produkter og nye materialer, programvare og tjenester, samt innovative og digitale forretningsmodeller innen det bredere kjemiske feltet. Cabot Corporation (NYSE: CBT), et USA-basert ledende globalt spesialkjemikalier og ytelsesmaterialer, har levert innovative ytelsesløsninger til kunder i over 13 å


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
En annen måte Tesla kan redusere batterikostnadene
Av Al Root

Hvis Tesla kan knekke silisiumanodeproblemet, står det at det kan øke batteriets rekkevidde med 20% og kjørebatterikostnadene ned ytterligere 5%.
Alex Kraus / Bloomberg
Bedrifter, inkludert Tesla, jobber med å forbedre batteriteknologien, og prøver å lage elektriske kjøretøyer som slår forbrenningsmotorer på startkostnader, vedlikehold, pålitelighet, rekkevidde og ytelse. Bransjen ønsker å bruke batterier til foreldet bensin.



Ofte involverer batteriforbedringer ting som nikkel, kobolt og litium. Elon Musk ba for eksempel nikkelindustrien om å utvinne mer av metallet på selskapets siste batteriteknologidag. Han snakket også forhåpentligvis om å utvinne litium fra leirforekomster.

Litium og nikkel brukes imidlertid på den ene siden av batteriet - katoden eller plussiden. Katoden absorberer elektroner. Det er en annen side - anoden eller minus-siden. Anoden frigjør elektroner og er vanligvis laget av grafitt.

Mens anoder diskuteres sjeldnere, bør investorer vurdere hvordan forbedringer kan redusere batterikostnadene, og om det er noen måter å investere i nye anodeteknologier.


På sin batteridag snakket Tesla (ticker: TSLA) om en potensiell erstatning for grafitt: silisium. “[Silisium] lagrer tilfeldigvis 9 ganger mer litium enn grafitt,” forklarte Andrew Baglino, Tesla, senior visepresident for drivlinje og energiteknikk, ved selskapets 22. september-arrangement. “Så hvorfor bruker ikke alle det? Hovedårsaken er fordi utfordringen med silisium er at den utvides. ”

Ekspanderende silisium begynner å sprekke elektriske partikler, noe som resulterer i tap av energilagring og kapasitet. Som Musk sa det: ”I utgangspunktet smelter kaken med silisium og blir klissete. Det er egentlig det som skjer. "

Hvis Tesla kan knekke silisiumanodeproblemet, står det at det kan øke batteriets rekkevidde med 20% og kjørebatterikostnadene ned ytterligere 5%.

Kina er også den dominerende produsenten av grafitt globalt, og utgjør mer enn 60% av verdens totale. Dessuten importerer USA mer grafitt fra Kina enn noe annet land. Det kan være bekymringsfullt hvis USA-kinesiske handelsspenninger øker igjen.


Group14 er et privateid selskap som jobber med silisiumproblemet. (Silicons atomnummer er 14. Det er antall protoner i en Silicon-kjerne og hvordan selskapet fikk navnet sitt.)

Løsningen er å bruke en karbon-silisiummatrise for å overvinne ekspansjonsproblemet. "Vi starter med [i det vesentlige] en svamp ... utvidelsen skjer i svampen," forteller Group14-sjef og medstifter Rick Luebbe til Barron's. Han sier at selskapets løsning kan forbedre batteriets energitetthet med 30% til 50% mens man opprettholder syklusens levetid.

Energitetthet betyr større rekkevidde med færre batterier. Og syklusliv refererer til hvor lenge batterier holder. Bilbatterier må selvfølgelig vare i et tiår eller lenger.


Selskapet planlegger å ha et produksjonsanlegg oppe i 2023 i staten Washington med nok kapasitet til å lage anoder for rundt 750.000 elektriske kjøretøyer. "Vi prøver å etablere en innenlandsk forsyningskjede for batterimaterialer," legger Luebbe til.


Group14 er foreløpig ikke børsnotert. Og Luebbe tippet ikke hånden sin om selskapets planer i den forbindelse. Han sa at investorer snart ville høre mer fra selskapet.

Noen av Group14s investorer er imidlertid børsnotert og inkluderer nåværende anodeprodusent Showa Denko (4004.Japan). Kjemisk gigant BASF (BAS.Germany) er også investorer. Børsnotert anode- og batteriprodusent Umicore (UMI.Brussels) er ikke en investor, men privateid ATL er det. ATL ble kjøpt av TDK (6762.Japan) i 2005.

Investorer er optimistiske med hensyn til potensialet for at elektriske biler kan bli den dominerende leverandøren av personlig mobilitet i fremtiden. Elektriske kjøretøy aksjer som Barrons spor er opp rundt 360% hittil, langt bedre enn sammenlignbar avkastning av S&P 500 og Dow Jones Industrial Average. Tesla er nå verdens mest verdifulle bilprodusent. QuantumScape - en oppstart av batteriet som ervervet av Kensington Capital Acquisition (KCAC) - har en markedsverdi på nesten 7 milliarder dollar uten å generere betydelig salg de neste årene.
Redigert 21.01.2021 kl 09:29 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.11.2020 kl 08:42 9763

Høres ut som de sliter med tekniske problemer som kanskje vil ta lang tid å løse.

Et utfordring med slike batterier er at det dannes krystaller, spisse nåler kalt dendriter, i cellene når litiumionene beveger seg gjennom elektrolytten mellom anoden og katoden.

Om du ikke skjønner bæret av akkurat dette, er problemet at disse dendritene kan kortslutte hele batteriet.


Forskerne skriver:

«Faststoffelektrolytter har ikke lyktes med å eliminere dendriter fullstendig, og det er uklart hvor kompatible disse teknologiene vil være med eksisterende litium-ion-produserende infrastruktur, hvor det er investert milliarder av dollar. Hvis flytende elektrolytter kan brukes til å lage sikre litium-metallceller med lang levetid, kan eksisterende produksjonsutstyr brukes til å raskt kommersialisere celler med høy energi-tetthet.»

Magnus Blaker er Nettavisens motorekspert. Han mener forskernes funn er interessante, men tror det vil ta tid før en eventuelt ser resultater.
Redigert 21.01.2021 kl 06:53 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.11.2020 kl 08:49 9723

Group 14 forteller; Graphite has met its match

SCC55™ has five times the capacity and affords up to 50% more energy density than conventional graphite for Lithium battery anodes. It’s unique hard carbon-based scaffolding keeps silicon in the most ideal form – amorphous, nano-sized, and carbon-encased. The result is the best-in-class anode material that exhibits outstanding first cycle efficiency and long life upon Li-ion battery cycling.
Stable and flexible, SCC55™ delivers

Designed to shape the leading edge of what is possible with lithium-ion, our hard carbon-based scaffolding is a silicon-dominant composite, composed with amorphous, nano-sized silicon. Drop-in ready, SCC55™ consists of integrated intra-particle void space, with low surface area and is made with readily available, non-exotic, ultra-high purity materials.
Redigert 21.01.2021 kl 06:53 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.11.2020 kl 14:02 9573

MK.
Jeg kan svært lite om REC sine produkter.

Det som er caset mitt i REC er hvem som sitter på eiersiden og sammarbeidspartnere framover.
Ser vi i klippet under hva styreleder og grunnlegger sier så er det klinkende klart at noe er på gang.
-----------------------------------------------------------------------------------
Det er på tide å kaste solenergiproduksjon tilbake til USA. Målet vårt er å starte på nytt, og revitalisere USAs produksjon, og bringe kritisk energisikkerhet og elastisitet til US REC Silicon er derfor en naturlig partner gitt sin mangeårige teknologiledelse. Dette partnerskapet sikrer innenlands forsyningskjedens selvhjulpenhet og er springbrettet for en enorm ny jobbskaping. Tiden er nå, ”sa Desari Strader, Violet Energys styreleder og grunnlegger
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Leser vi neste klipp ser vi på visjonene til VE
-------------------------------------------------------------------------------------
Når full produksjon begynner, vil selskapet slå ut 300 til 500 megawatt solkraft i året. Plasseringen er strategisk, da det er god plass for leverandørkjedepartnere til å etablere virksomhet i nærheten. Violet planlegger å lage alle sine materialer og deler innenlands, og blir det eneste krystallinske silisium-solcelleanlegget i landet som gjør det.

"Etter hvert som tiden går, kan vi utvide både nedstrøms og oppstrøms, og begynne med celler og jobbe derfra," sier Charlie Gay, administrerende direktør i Violet, og refererer til potensialet for å inkludere wafer- og ingotproduksjon.

På kort sikt får Violet Power forsyning av ingots og wafers fra en europeisk leverandør. Men det nye anlegget ligger rett over gaten fra det tidligere REC Silicon-komplekset, som gir nye muligheter for partnerskap, vertikal integrasjon og vekst i forsyningskjeden. Over tid planlegger Violet å utvide produksjonskapasiteten nordover med fem gigawatt.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vidre til neste partner
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Separat kunngjorde REC Silicon også et nytt partnerskap med leverandør av komposittmaterialer av silisium-karbon for litiumionindustrien, Group14 Technologies, for å utvikle et fullskala, samlokalisert kommersielt produksjonsanlegg i Moses Lake-anlegget. Ved fullføring i 2023, vil det være en m og største silisium-karbon-anodemateriale anlegg i verden for å fremstille silisium litium-batterier. Byggingen starter i 2021 med en årlig produksjonskapasitet på 12.000 tonn årlig.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.11.2020 kl 23:02 9216

Veldig spennende.

Er ingen tvil om at REC sine nye samarbeidspartnere (individene) er mektige menn med ressurser og et sterkt nettverk. Godt utdannet er de også.
Gleder meg til å se visjonen til G14 bli realitet. Samme gjelder VP. Vi lever i veldig spennende tider akkurat nå. Uavhengig av aksjer, de neste tiårene kommer til å være en eventyr og utfordring hvor vi skal gå vekk fra fossilt til bærekraftig.
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Tanjiro
29.11.2020 kl 23:34 9120

Enig! Tror dette bare er starten på noe stort
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.11.2020 kl 00:00 9024

Det ser ikke sånn ut akkurat. Kapital har om batterier nå, ser ut som Kineserne leder an https://kapital.no/reportasjer/2020/11/19/7586770/tesla-og-asiatene-jobber-med-baerekraftig-superbatteri-for-elbiler
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
MorganKane
30.11.2020 kl 00:48 8912

Barbro,

Det er fair enough. Enig med deg at de har kontroll på det. I hvertfall hvis det blir tatt inn i porteføljen til Aker. På investormøtet ble det presentert som om solid state ligger > 5 etter. Og det stemmer etter hva jeg kan se også. Minumim. Og med li-silan anlegg oppe og går så vil det nok være konkurransedyktig i mange tiår. Utviklingen går fremover der også.

Er lite tips. Legg ut tekst på originalspråket (og helst med link). I hvertfall liker jeg å lese informasjon på originalspråket. Mye som går tapt i oversettelsen. Alle som vil oversette kan gjøre dette raskt selv.
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.11.2020 kl 11:07 8452

Musk fortsatte å snakke om hvordan kloden kan reddes. Og han hadde også svaret på plass hvordan det skal skje: med batterier.
– Veldig grovt trenger vi 20 til 25 terawatt-timer med batteriproduksjon pr. år de neste 15 til 25 årene for å få på plass overgangen til fornybare energier, lød hans regnestykke. Det er en produksjonskapasitet som er mer enn hundre ganger større enn dagens.

Slik det ser ut så kan det virke som group 14 er inne på rett vei...
group 14 har i tillegg patentert blandingen sin.
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.11.2020 kl 11:11 8399

Enig med deg her Silverstar!

Lurer litt på hvorfor sembbolien sier "se ut som kineserne leder an"?
Det vet vi jo ikke, mulig group 14 ligger langt foran!
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Borgermester
01.12.2020 kl 10:07 7954

Da var man, etter diverse krumspring den siste tiden, fullastet i REC igjen. Nå skal jeg ta en pause fra daytrading i to uker så da passer det fint å sitte i et av de "billigste" selskapene på Oslo Børs.
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
novalusus
01.12.2020 kl 11:30 7739

Mye som trengs å kjøle seg ned her nå. Men det gjelder ikke Rec. Merkelig Stille på Trådene her. Er de fleste nonnene nå rista ut ?

Closer vi over 10.20 i dag er det kjøpssignal for the Bulls ( Norsk Bulls) Og mac 4 timers er i ferd med å snu.
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Tommyknocker
01.12.2020 kl 13:36 7507

Enig med deg. Lite volum om dagen gjør at plutselig skvetter den oppover, så tør ikke selge. Sitter til våren. "Alle" tror vel kurs skal opp over tid. Skulle den falle, er det rom for bittelitt til, men begynner å bli mett..
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
01.12.2020 kl 13:57 7427

Det får være grenser for hvor lenge galskapen kan fortsette også... Denne skal kraftig opp
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.12.2020 kl 18:24 7035

Fokus synes å være på 10.80, og ikke på de sterke fundamentale driverne som trådstarter Barbro helt riktig viser til. Med tegningsrett i rep.emisjonen på10.80, så er det lite å hente på å handle noen ører under, og slett ikke over. Så jeg tror rep.emisjonen må avklares før det skjer noe med kursen. Den ligger som en klam hånd over kursen. Flere aksjer betyr jo også en utvanning.
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Aksjeamatøren
01.12.2020 kl 20:08 6743

Fiennes det noe info om når dette skal avklares? Når er evt rep.emi?
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Arha
01.12.2020 kl 20:22 6666

Nå!

Lysaker, 1 December 2020

Reference is made to the stock exchange announcements by REC Silicon ASA (the "Company") on 14 October 2020 and 15 October 2020 regarding the successful completion of a private placement raising gross proceeds of approximately NOK 1,000 million (the "Private Placement") and a potential subsequent offering (the "Subsequent Offering") of up to 18,518,518 new shares directed towards shareholders of the Company as of 14 October 2020 who were not allocated shares in the Private Placement.

The Company has decided not to initiate the Subsequent Offering.

The background for the cancellation is that the Company's shares have over time traded on the Oslo Stock Exchange, with significant trading volume, at prices below the subscription price in the Private Placement of NOK 10.80. Accordingly, shareholders wishing to neutralize the dilutive effect of the Private Placement have had the opportunity to purchase shares in the Company in the open market, at prices below what would have been the subscription price in the Subsequent Offering.
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Jasper7
01.12.2020 kl 20:25 6638

avvlyst Birk Helle
Rec Silicon dropper emisjon
I midten av oktober hentet Rec Silicon én milliard kroner i en rettet emisjon. Samtidig varslet selskapet at det vurderte en ny emisjon på opptil 18,5 millioner nye aksjer i selskapet. Det tilsvarer nesten 200 millioner kroner etter dagens sluttkurs.

Tirsdag kveld varslet selskapet at de har valgt å ikke gjennomføre emisjonen. Bakgrunnen for avgjørelsen er at aksjen er blitt handlet under tegningskursen på 10,8 kroner.

Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.12.2020 kl 20:27 6618

Solerbra
I dag kl 18:24

Vil dette være driver for kursen?


Fantastisk.

Lysaker, 1. desember 2020

Det vises til børsmeldingene fra REC Silicon ASA ("selskapet") 14. oktober 2020 og 15. oktober 2020 angående vellykket gjennomføring av en rettet emisjon med en samlet inntekt på ca. et potensielt påfølgende tilbud ("etterfølgende tilbud") av inntil 18 518 518 nye aksjer rettet mot aksjonærer i selskapet fra 14. oktober 2020 som ikke ble tildelt aksjer i den private emisjonen.

Selskapet har besluttet å ikke sette i gang det påfølgende tilbudet.

Bakgrunnen for kanselleringen er at selskapets aksjer over tid har handlet på Oslo Børs, med betydelig handelsvolum, til priser under tegningskursen i den private emisjonen på 10,80 kroner. Følgelig har aksjonærer som ønsker å nøytralisere den utvandende effekten av den private emisjonen, hatt muligheten til å kjøpe aksjer i selskapet i det åpne markedet, til priser under det som ville vært tegningskursen i det påfølgende tilbudet.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
James A. May II, økonomidirektør
Telefon
: +1509 989 1023 E-post: james.may@recsilicon.com

Nils O. Kjerstad
IR Kontakt
Telefon: +47 9135 6659
E-post: nils.kjerstad@crux.n
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
MGS
01.12.2020 kl 20:36 6516

Etter all logikk så ja
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.12.2020 kl 20:40 6468

Mine 7 år som Rec-aksjonær har lært meg at det er umulig å vite hvor denne aksjen 'driver'. Her har det skjedd mye rart før. Men, kanskje det er en plan bak denne avklaringen nå. En kan jo tenke seg at en vil ha ryddet dette av veien før neste børsmelding, f.eks. Aker Horizon bekreftelse. Hvem vet?
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
UerfarenInvest
01.12.2020 kl 20:42 6439

Da ligger det til rette for kursstigning
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.12.2020 kl 20:44 6414

Positivt!
Selskapet vet at de enkelt kan hente penger i markedet senere, så her kommer det nok positive nyheter innen rimelig tid.
Godt fornøyd med å ha kunnet kjøpt så mye under EMI pris sjøl.
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.12.2020 kl 20:51 6334

Da er vi i gang nå kjører de den vel langt over 10.80 i morgen disse gærningene som har greid å holde den nede :)) eneste fornuftige er å sitte long når vi vet hvor vanvittig potensiale selskapet har med Butte, Yulin ML, batterier og samarbeidspartnere o.s.v o.s.v. 2021/2022 gjør REC selskapet kraftig comeback er jeg overbevist om.
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
UerfarenInvest
01.12.2020 kl 20:52 6302

Enig!

Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.12.2020 kl 21:29 5999

Haha, noen som har sett ilustrasjons fottoet i hegnar artikkelen ? :)
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Kvike11
01.12.2020 kl 21:48 5841

ja, det viser tydeligt hvor lidt journalisterne ved om det de skriver, især Joakim Blind...helt til grin
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Tommyknocker
01.12.2020 kl 22:08 5681

Endelig en gladsak! Gikk litt troll i ord fra posten før i dag. Håper det blir skikkelig trangt i døra imorgen. Fortjent en liten recsi fest nå. Bare å invitere tradere i koa, everfuel, SAS osv..på med nisselua! Så tar vi Horizons på fredan.
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Rubin
01.12.2020 kl 22:16 5602

Runder vi 20kr før julenissen stikker innom på julaften, eller kommer REC julegaven allerede denne uka 🎁😆
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Ekornesen
01.12.2020 kl 22:23 5544

Ja. Definitivt god nyhet på kortsiktig! Det kan nok også hende de har noe med på lager. Feks avgjørelse vedrørende Aker Horizon kunne vært en passende førjulspresang😉✔️
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Krustjevskij
01.12.2020 kl 22:45 5396

Hehe! Er det mulig. Denne journalisten har jeg lagt merke til før. Da tenker jeg at han er nok alene på jobb. Det er helst tidlig på morgenen eller sent på kvelden at idiotinnleggene kommer. Malplasserte setninger osv. Virker som han er ivrig og vil mye, det skal han ha. Får håpe innholdet kommer på plass etter hvert. ;-)
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Krustjevskij
01.12.2020 kl 22:45 5394

Hehe! Er det mulig. Denne journalisten har jeg lagt merke til før. Da tenker jeg at han er nok alene på jobb. Det er helst tidlig på morgenen eller sent på kvelden at idiotinnleggene kommer. Malplasserte setninger osv. Virker som han er ivrig og vil mye, det skal han ha. Får håpe innholdet kommer på plass etter hvert. ;-)
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.12.2020 kl 23:04 5256

Fantastiske nyheter. Emisjonen har vært en hinder for at aksjeprisen virkelig kan vokse. Vi som ønsker å kjøpe, kjøper uavhengig av rep. emisjon eller ikke.
Endelig kan REC aksjen begynne å vokse til priser den ønsker å være på. Dette forventet jeg ikke, men er utrolig glad for nyhetene.

Nå kan alle begynne å fokusere på de virkelige nyhetene selskapet vil lansere med tiden. Mener fremdeles vi bør se 25-30kr innen kort tid (i mitt eget tidshorisont).
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.12.2020 kl 15:58 4259

Fantastis avkastning på REC.


Ser litt teknisk på denne. Så sier den kjøp og kjøp.
Selv om det fundamentale holder for meg.
Sterk kjøp.
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
13.12.2020 kl 00:47 3627

Nå kommer alt frem i lyset om Biden mafiaen. AG Barr har lagt lokk på det for ikke å bli beskylt for valg inn blanding.

Nå rakner det hele for dem https://www.bbc.com/news/world-54553132

Hva skjedde med dette fortune 500 selskapet? https://en.wikipedia.org/wiki/CEFC_China_Energy

Alt kommer til å komme frem https://www.youtube.com/watch?v=2zLfBRgeFFo&ab_channel=FoxNews

Spørs om det ikke blir full skandale, som det burde være

Demokratenes mann i etterretningskomiteen som sa at Trump var russisk agent og stilte han for riksrett, ligger med russisk spion.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9039065/Swalwells-family-cuts-ties-Fang-Fang-five-YEARS-warned-Communist-honeytrap.html

Virkeligheten overgår fantasien.

Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Squrly
13.12.2020 kl 01:07 3562

😂 Morsom du...
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
13.12.2020 kl 01:18 3528

Her er Hunter Biden på fritiden

https://twitter.com/PMcshay/status/1317570637561561095/photo/1
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
13.12.2020 kl 07:57 3273

Trump er en sosiopat! Det å forsvare noen som er slik forteller litt om seg selv og hvor villedet de er.. manipulerte, Laila Bertheussen er et godt eksempel på en sosiopat.
https://edition.cnn.com/2020/12/13/politics/donald-trump-william-barr-pfizer-vaccine/index.html
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
13.12.2020 kl 14:38 2820

Jeg synes du skal være litt forsiktig med å kalle andre sosiopater eller narsissister, hvertfall hvis du ikke kjenner eller har møtt dem og ikke engang har noen slags bakgrunn innen psykologi.

Det sier heller litt om deg og hva du er villig til å si + at det virker veldig fordomsfullt (Biggot)

Selvfølgelig vil cnn fake news at han skal konsentrere seg om det (og gir han lissom muligheten til å få kred, når de har snakket han ned hver dag i 4 år, Trump faller ikke for den), i stedet for å stå opp for et rettferdig valg som var rigget på mange måter.

Spørsmålet er ikke om det var rigget, men hvor rigget var det?
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.01.2021 kl 20:23 1961

At REC ble flyttet over til Aker Horizons er etter min mening en enorm trigger i Aksjekursen.
At Aker valgte å Flytte REC over for Nok 16,62 Synes jeg var enda bedre.
Det sier hvor mye tro de har på REC.
Aker Horizons skal med sin portefølje levere i framtiden.
De vi vet nå er at Røkkes menn og kvinner får en helt annen holdning til REC nå.
De går fra passiv eierskap til aktiv. Engasjemanget deres er ikke på REC men i REC.
Gratulere med dagen REC investorer.
Redigert 20.01.2021 kl 23:45 Du må logge inn for å svare