Hvorfor i all verden ligger euroen så høyt ?

exian
28.09.2018 kl 15:53 1230

Nå har den kommet seg ned til 9,45. Men fortsatt er det høyt etter min mening.

Er det pengetrykkingen som har brakt kursen opp i stratosfæriske høyder ?
(Pengetrykking ut av intet altså. Det heter å rane, underslå, bedra eller å stjele).
Peer G
29.09.2018 kl 04:00 1176

EU 27-28 koloniers egne valutaer er ikke verd papiret det er skrevet på, men når slike land egne verdiløse valutaer slåes sammen blir det til en ny sterk valuta skapt som heter EURO? Den norske krone styrke er båret frem etter råvaresalg olje/gass (klimaversting over alle)i mengder, som gir oppgjør i dollar.

Dollar er en gangbar seddel som trykkes the Fed i USA. 'The U.S. government has a technology, called a printing press (or today, its electronic equivalent), that allows it to produce as many U.S. dollars as it wishes at no cost.'”. Ben Bernanke 2002 Heldigvis har svindlerne god støtte i skattebetalerne. De trår alltid til når bonus og lønnsfest er truet. (The Fed USA har verken regnskaps eller revisjonsplikt).
https://stillnessinthestorm.com/2018/05/how-the-financial-system-actually-works-the-truth-about-all-central-bank-controlled-nations/

For å spare penger her i kongeriket produseres norske pengesedler i Frankrike, og det med norske råvarer og energi. (Råvarer fortolles ut og ferdige produkter inn igjen 1000 gangere mer kostbart, og det hele fraktes frem og tilbake med vår egen forurensende ikke fornybare, men forgjengelige olje som drivstoff. Det hele er begrunnet med å spare penger på egne innlands budsjetter, utformet av norske økonominoksagter som tilfelles med norske forsker, byråkrater og advokater ikke kan omsettes i samme grad som våre råvarer.
Peer G
29.09.2018 kl 04:06 1169

EU unionens forgjeldede kolonier er unionen med sin valuta EURO sterk/rik, men koloniene egne valuter som unionen EURO er bygget opp rundt, var ikke verd papiret det var skrevet på. EU er En galskap som aldri skulle vært påtenkt. 27 -1 ødelagte lands valutaer slås sammen for å bli I USA/NATO/EUs ny-språk heter det at gjeldsruinen og energiørkenen EU skal "støtte" Ukraina med 90 milliarder kroner i løpet av noen år. EURO = en "sterk valuta»?

I middelalderens alkymi ble uedle metaller selv gråstein utviklet og solgt som gull. Den gang som nå var det forbudt å selge den slags som EURO. Kypros. Påstand det sitter skurker på en øy og unndrar skatt" eks Island og Kypros.

http://andresensblogg.no/finanskrisa-til-ar-etter/

Men skurkene på land som har skapt skurkene på øyen, de prøver å løse alle grunnleggende problemer med å trykke mer verdiløst papir eks Euro obligasjoner for å selge det på sitt eget marked? Hva er forskjellen på Spania og euro obligasjoner? Jo alle 27-1 landene i EU hefter for gjelden euro obligasjonene, men hvem vil kjøpe obligasjonene? Det norske oljefondet. Jeg ville ikke kjøpt obligasjoner av land som er nedsyltet i gjeld. Ikke ville jeg lånt penger til en sosialklient, langt mindre til 27 -1 sosialklienter.
http://e24.no/makro-og-politikk/eu-byraakrater-tror-felles-gjeldsbrev-kan-loese-krisen/20123075
EU-kommisjonen mener gjeldskrisen i eurosonen kan løses ved at det opprettes felles gjeldsbrev, såkalte euroobligasjoner for eurolandene, ifølge et dokument som skal legges fram onsdag.

http://www.hegnar.no/okonomi/article666478.ece
Mikke Mus penger i muse-unionen
http://vgd.no/samfunn/norge-og-eu/tema/1454243/tittel/hele-eu-er-et-kommende-konkursbo

Peer G
29.09.2018 kl 04:12 1163


Eu- er en fyrstelig reise til helvete.

http://www.nrk.no/nyheter/utenriks/1.5463234
Og dette er sjarlatanene og bandittenes rike EU. Korrupt og sykt, globallistenes lekegrind.

http://enverden.no

EU landenes egne valutaer er fullstendig ødelagte og er ikke verd papiret det skrevet på. Euro er mantraet. Norge har solgt gullet på billigsalg og selger råolje betalt i dollar som US the Fed. Amerikanerne sitter i kjelleren og trykker så trykksverten (dollarsedler) spruter. Hvor lenge vil resten av verden finne seg i det?

"Capitalism without bankruptcy is like Christianity without hell."
Redigert 29.09.2018 kl 04:13 Du må logge inn for å svare