GOODTECH undervurdert


Etter å ha lest meg opp på selskapet anser jeg det som et av børsens mest undervurderte selskap. Oppgangen forventer jeg kommer basert på det fundamentale kombinert med deres posisjonering innen fornybar energi. De omsetter for det dobbelte av MCAP og dette er sjeldent for et grønt selskap som Goodtech. Fremtiden er både elektrisk og automatisert. Goodtech hjelper med å gjøre arbeidsprosesser bedre, effektiviserer operasjoner og bidrar til bærekraft innenfor industri, prosessleveranser og miljøløsninger.

Goodtech har siste året fått flere kontrakter innenfor miljøvirksomhet på Åland. Fra siste kvartalsrapport:
«Prosjektet befester Goodtechs posisjon som en viktig samarbeidspartner i større komplekse VA-prosjekter i det svenske markedet, og en viktig bidragsyter til å sikre tilgangen til den viktigste ressursen vi har – rent drikkevann.»

De har økt driftsomsetningen sammenlignet med samme kvartal i fjor, og ligger an til å få en høyere driftsomsetning totalt i år enn i fjor. Dette har de klart til tross for covid-19. Og noe av forklaringen kan vi også finne i kvartalsrapporten for 3. kvartal:
«Gjennom høsten har vi sett en økende oppblomstring av nye smittede av koronavirus (Covid-19) både i våre områder og ellers i verden. Samtidig har dagens Covid-19 situasjon belyst behovet for økt automatisering og digitalisering hos våre kunder. Dette er Goodtech godt posisjonert til å dra nytte av og vi fortsetter å trappe opp vår digitale satsning.»

I tillegg vil de møte mye politisk velvilje siden de jobber innenfor mange områder som treffer FNs bærekraftsmål. Bærekraftsmålene som er mest aktuelle for Goodtechs virksomhet er knyttet til rent vann, ren energi, industri, innovasjon og infrastruktur, og det å stoppe klimaendringene.

Her er det bare å ta plass. Med ny ESG-fokusert CEO og kontrakter i vente er det et spørsmål om tid før flere får øynene opp for Goodtech.
Redigert i dag kl 11:31 Du må logge inn for å svare

Kan ikke fatte og begripe at noen gevinstsikrer på disse nivåene. Når toget her går så går det for alvor. Tenk når det kommer nyheter om deres grønne prosjekter fremover.

De som selger nå må leve med seg selv når de ser kursen oppe i 50+. Kanskje børsens beste bet?
Redigert i dag kl 10:43 Du må logge inn for å svare

Om 12 mnd (mye kortere enn det) så vil man smile fordi man satt og ventet på 30 øre lavere kurs :)

9 av 10 taper på kortsiktig trading, Yuri. Ikke alle tåler å sove over med en aksje noen netter før det er andre aksjer å sove over med :)
Goodtech er solid underpriset og ordtaket jeg finner best dekkende er; Tålmodighet er en dyd.....
Redigert i dag kl 10:43 Du må logge inn for å svare

Flere og flere som får opp øynene nå. En av svært få selskaper med denne type oppside

Fint med fet oppside og swingmuligheter,perfekt for øretrill?
Rotary
12.01.2021 kl 21:14 817

Skorstad er da ikke inne i Goodtech?

Arne And,

Om Tigerstaden selger sine marginale 100` så blir det ikke en krusning i overflaten..... :)

Kanskje han skal kjøpe 1 mill aksjer i stedet? :)
Redigert 13.01.2021 kl 10:00 Du må logge inn for å svare
skåla
13.01.2021 kl 09:30 574

Joda. Han eier 100.000 aksjer via Tigerstaden AS.
Rotary
13.01.2021 kl 09:37 554

Hvor ser du det?
Uansett, en ubetydelig posisjon.

Nå er det vel bare spørsmål om tid før det kommer news

Ny ESG-kontrakt på ~40 MNOK idag. "Tildelingen befester Goodtechs posisjon som en sentral bidragsyter innenfor bærekraftige miljøprosjekter".

Det ryktes at analysen kommer denne uken. Noen som vil tippe kursmål?

Vil kundene i Carnegie få tilgang til analysen før de som ikke er kunder?
Redigert i dag kl 10:44 Du må logge inn for å svare

Nettopp kjøpt inn her. Er det lite aksjer her i omløp? Det virker som det ligger masse aksjer på kjøp i ordrelista men volumet er forholdsvis lavt. Noen som vet?