AQUA skyter fart


Etter å ha eid denne aksjen i over 3 år er det herlig å se at aksjen endelig har skutt fart. Den har lenge vært saftig underpriset og er fremdeles billig. Fair pris basert på multipler og forut det siste oppkjøpet burde være 10-12 kr. Sammenligner da mot andre konsulenthus, men AQUA kan forsvare høyere multippel dersom vi sammenligner med green tech-selskaper. Jeg trodde det ville ta en stund å komme dit pga. lav oppmerksomhet, men i skrivende stund handles aksjen til 9.6.

Er det noen som har noen dypere analyser på hva som er en fair pris?

Har hatt en veldig hyggelig reise i denne aksjen med flere fine utbytter og selger ikke selv om vi på kort sikt skulle se 15-tallet.
Redigert 21.01.2021 kl 04:52 Du må logge inn for å svare

AqualisBraemar LOC gets to work on DolWin5

June 8, 2021, by Nadja Skopljak
London-based consultancy AqualisBraemar LOC has secured a contract to provide marine warranty services for the export cable installation of the DolWin5 offshore grid connection project in Germany.

https://www.offshore-energy.biz/aqualisbraemar-loc-gets-to-work-on-dolwin5/

AqualisBraemar LOC Secures Work at Binh Dai Offshore Wind Project in Vietnam
June 10, 2021

PowerChina Huadong Engineering Co. Ltd. has appointed AqualisBraemar LOC as marine warranty surveyor on phases 2 and 3 on the Binh Dai wind farm development offshore Vietnam.

Phases 2 and 3 include the installation of 24 units of Goldwind turbines.
https://www.oedigital.com/news/488359-aqualisbraemar-loc-secures-work-at-binh-dai-offshore-wind-project-in-vietnam

Aqualis leverer virker det som, her blir spennende fremover.
Fremdeles kursmål Kr 15,-

At dette selskapet er i en posisjon for å gi utbytter er også morsomt.

Gg
Redigert 10.06.2021 kl 15:55 Du må logge inn for å svare

Aqualis får stadig nye oppdrag over hele verden, utrolig at kursen står på stedet hvil... Får bare smøre seg med tålmodighet så kommer den vel.

Enig, selskapet imponerer stadig må jeg si.
Fremtiden ser veldig lys ut mtp nye oppdrag.

Utbytter, mange oppdrag i en verden i endring og aqualis er perfekt posisjonert. De var veldig tidlig ute på den nye grønne bølgen med en fot innen flere felt, helt genialt utført av ledelsen i mine øyne.
Man kan ikke utelukke en dobling av kursen ila det neste året, mange som ikke har fått øyet opp for selskapet som har bygget stein for stein i mange år, og nå har stødig kurs mot fremtiden.

Aqualis har stort potensial for å tjene massive summer i tiden fremover.

Gg.