Hardeide vil slå seg sammen med det anti kristelige AP


Vi som har levd en stund og har opplevd det anti kristelige Arbeiderpartiet som det statsbærende partiet i Norge, vet at det var nærmest en sensasjon dersom et regjeringsmedlem fra AP var medlem av statskirken. Mens 90% av Norges befolkning var medlem av statskirken, så var disse som styrte landet i hovedsak ateister. Resultatet er at Norge er et av de minst religiøse land i Europa. Det er vel bare Sverige som også har vært styrt av ateister som kan måle seg med Norge i den forstand.

Jada, men Araberpartiet (som Tulla kaller dem) er også veldig glade i homofile og muslimer. Det er også Hareide som vi vet, så de har nok en del felles interesser.

Når Hareide blir avløst som Krf leder kan han trolig søke jobben som Pride leder. Det er nok ikke noen fylkesmannsjobb i vente, men tipper Bondevik kan gi ham en stilling i sitt "fredsprosjekt" :-)

Gjennom sin kontroll av NRK og hele skolesystemet har Arbeiderpartiets ateister fått det akkurat som de ville.
Dispute
28.09.2018 kl 23:48 435

Blir Tåkefyrsten,som selv ikke synger arbeidersanger,enige om at det blir en salme og en arbeidersang,annenhver gang,
på fellesmøter og regjeringsmøter?

Det er makt i de foldede hender blir fort til Det er berikelse i de varme hender.....!

Både berikelse og "varme hender" har blitt tonet ned blandt sosialistene nå. Nå dreier det seg mer om "internasjonale forpliktelser" og "medmenneskelighet". Jesus sa at "la de små barna komme til meg", men Krf og Åker Grande oversetter til "la oktoberbarna komme til meg".

Lederne i Den Norske Kirke og kristenfolkets politiske parti har sveket sine tilhengere og de kristne. De vet at det er muslimer som forfølger, dreper, voldtar eller driver kristne på flukt fra de muslimsk dominerte landene. Allikevel er det ingen av dem som står opp for DEM og argumenterer for at de skal ha fortrinn for å komme inn i landet. Hadde Norge utelukkende tatt i mot kristne syrere, iraker og iranere ville det ikke vært noe problem med integrasjon eller kriminalitet.

Sosialistene har infiltrert de kirkelig organene også, så nå er det en stor splittelse innad i kirken. Den kampen er de kritsne dømt til å tape, så de gamle bygningene blir nå overtatt av sosialistene, homofile og godhetsapostler. De kristne flykter til frimenigheter og stemmer på Frp.
Redigert 29.09.2018 kl 00:09 Du må logge inn for å svare
Mythos
29.09.2018 kl 00:15 425

Tror egentlig Hareide er skapmuslim. Regner med at kjernevelgerne til Krf sørger for å få ham fjernet. Så kan han starte Muf.

Hareide har blitt oppslukt av satan, sosialistenes gud. Nå skal han inn i venstresidens og Støres fascistiske og totalitære tåkeheim. De omsluke islam og tilber satanguden Allahu akbar. Godhetens ondskap lyser ut igjennom øynene til Hareide. Skinnhelligheten har tatt fullstendig overhånd. Måtte mannen falle ned fra sin totalitære pidestall i sitt svik ovenfor parti og velgere på grasrota.

Når KRF og Hareide først har falt for sosialismens galskap, kommer de ved første anledning til å velte den sittende regjering. Men det er like greit. Frps svik ovenfor egne velgere er total og Siv Jensen må rives ned fra sin pidestall der maktkåtheten har tatt overhånd og det er viktigere å kjøre sorte statsråds biler enn å oppfylle velgernes lovnader. De har svelget kameler i lang tid og avgiftene til mannen i gata når nye høyder. Bare det å nevne bompenger. De burde tatt sin hatt å gått for lenge siden. Erna, globalisten og Islam tilbederen er mer opptatt av eliten I EU og strø penger i hytt og vær. Egentlig kan regjerings prosjektet hennes brenne ned til intet. Jonas og Hareide kan ta over og like gjerne overta styringen der de skal tilbe satans Islam og den globalistiske eliten i EU. Landet må på dynga før folk våkner, og det går muligens raskere med Jonas med god hjelp fra sviker Hareide. Etterpå kan noe nytt bygges opp over ruinene.
Mythos
29.09.2018 kl 01:07 410

Føler meg trygg på at skapmuslimen Hareide ikke kommer i mål med dette prosjektet. Kjernevelgerne til Krf er ikke så begreistet for muslimer og sosialister. Dette løser seg nok av seg selv. Krf finner nok en kristen leder til å overta for skapmuslimen.

Det har tydeligvis rent mye vann i havet siden Hareide var del av det kristne miljøet på Bømlo. Et miljø som visstnok skal ha formet hans sinn og verdigrunnlag. Men jeg stiller meg sterkt kritisk til at dette miljøet, selv den dag i dag, setter pris på å se en smilende Hareide i Pride parade eller når han snakker varmt om muslimer. Tror nok det er mange som puster lettet ut når nå skapspsialisten og muslislikkeren Hareide har kommet ut av skapet. Nå blir det langt lettere for landsstyret i KrF å kvitte seg med en leder som hat ført partiet ned i den dypeste avgrunn på meningsmålingene og som kun hsr oppnådd å etterlate seg et parti i dyp splittelse.

Vi har denne uken vært vitne til et politisk selvmord, et selvmord som var forventet og som ble varslet i egen bok. Lykke til videre på den brede sti!


Og bakom Hareide synger Bondevik.......

Hvor lenge skal denne syvende far i huset få lov til å blande seg inn i KrFs politikk og Hareides avgjørelser?
Oskar2
29.09.2018 kl 12:36 347

https://resett.no/2018/09/29/hareide-i-ferd-med-a-skape-et-nytt-politisk-landskap/
Meget god analyse samt frisk debatt i kommentarfeltet. @ Bondevik får for lite penger til Fredssenteret fra Solberg og nå hevner han beslutningen, Støre lover mer om han blir Statsminister?

Krf har ikke vært kristent på årtier , det har man sett lenge. Eneste grunnen til at de fortsatt er på tinget er at de til nå trofaste bedehusvelgerne sover i timen. Dette med pride er bare enda en dråpe, den verste omveltningen var fjerning av kristenparagrafen. Problemet med å være et sentrumsparti er at de har få saker som skiller dem ut, mulige unntaket er kontantstøtte og til en viss grad alkoholpolitikk, for de som er opptatt av det. Integrering er liksom mye viktigere enn kristendom må vite..
Redigert 29.09.2018 kl 12:48 Du må logge inn for å svare

Ingen kristen forankring i Høyre lenger:

Kirken og kristne verdier fjernet fra Høyres prinsipprogram Posted on september 29, 2018 av NTB
Høyres tidligere prinsipprogrammer som omtaler kirkens særstilling og viktigheten kristne verdier har i Norge, er sløyfet i førsteutkast til nytt program.

Det er bare FRP tilbake som vil bevare Norges kristenkulturelle forankring som har skapt et godt og trygt samfunn for godtfolk!
Velkommen inn!

høyre har i svært liten grad vært kristent i de senere år.
De har bla gått i bresjen for homofile og er svært diffuse mht abort og aktiv dødshjelp for å nevne noen eks.