Svenskene murer seg inne

polemiker
SWE 29.09.2018 kl 01:29 652

For mange år siden spådde jeg (her på HO) at det ville oppstå lokalsamfunn og nabolag som ville bo i områder omringet av høye murer. Dette er nå blitt en realitet. Myndighetene har som kjent sviktet det svenske folket og overlatt dem til seg selv. Lov og orden skjer i stadig mindre grad, så derfor må folk selv sette opp murer for å holde muslimer og kriminelle ute fra sitt lokalmiljø.

https://www.expressen.se/gt/svenska-lyxsamhallena-stanger-in-sig-bakom-murar/

Dette kommer naturligvis bare til å bre om seg og gated community blir den nye normen for svensker. De vil etterhvert bli som hvite sør-afrikanere i sitt eget hjemland.

atnorhe
29.09.2018 kl 12:49 611

Dette ser en også i land der klasseforskjellene er stor med bandekriger om territorium og kriminaliteten er skyhøy, som i Syd-Amerika, men selvsagt også rundt storbyene i vest-europa.
Mexico som Trump brukte som eksempel på kriminelle ulovlige emigranter, er blitt et semi-anarki, hvor korrupsjonen blant offentlige tjenestemann og ledere helt opp til toppen, gjør det umulig å styre landet uten å ta hensyn til narkobander. Alle nye valgte presidenter har selvsagt "kamp mot narkobander" som førsteprioritet, men ingen kan se noe resultat.
verden vil stadig vekk bedras.

Dette skal vi selvsagt ikke nevne, da Mexico sine furtne ledere fikk stor sympati og "støtteerklæringer" i fra hele den vestlige verden, så bedraget kan fortsette uforstyrret.
Slettet bruker
29.09.2018 kl 14:40 594

"Forskare varnar nu för den nya bostadstrenden och i småländska Gnosjö byggs nu ett exklusivt och stängt samhälle. Bakom en tre kilometer lång mur."

Hva eksakt er det "forskere" advarer imot???

Stygge murer, kriminalitet, drap, xenofobi, rasisme, trygghet, isolasjon, politimangel, parallellsamfunn - noen som forstår varningen?
Slettet bruker
29.09.2018 kl 14:52 591

Hei venner:))

Og...murer og sementblander er en næring i vekst i Zverige:))...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
polemiker
29.09.2018 kl 15:01 586

Hvor var disse "forskerne" da sosialistene åpnet grensene og slapp inn millioner av folk med fremmede kulturer og ideologier?

Som forventet har det svenske samfunnet forvitret og går mot en snarlig kollaps. Folk flest skjønner at ikke myndighetene kan beskytte dem lengere og tar derfor grep for å kunne sikre seg selv og sine familier. Slike safe zones vil poppe opp over hele Sverige nå. De mest ressurssterke flytter ut fra byene og inn i gated communities hvor man har egne butikker, barnehager, skoler og kirker. Omgitt av høye murer med piggtråd, kameraovervåking og sensorer.

Byene blir overtatt av muslimske bander og øst-europere. Offentlige institusjoner, kontorer og butikker vil også flytte ut av byene. Selv politistasjoner vil bli nedlagt og flyttet. Tilbake blir de svakeste og fattigste igjen. De er fanget i multikulturens armer og blir mer og mer stucked etterhvert som boligprisene i byene faller og ditto øker i de sikre sonene.
polemiker
29.09.2018 kl 20:22 553

En av erkesosialistene i Expressen har naturligvis svart på denne historien med inngjerdede områdene. Han latterliggjør hele prosjektet og komme med sin sedvanlige venstrevridde svada.

- Det är många frågor som dyker upp, men den viktigaste: trygghet och säkerhet mot vadå? Vad är det för busliv som äger rum utanför Gnosjö som gör att människor känner sig tvungna att skydda sig för att känna trygghet? Vad är det för levande helvete som pågår där utanför murarna? Äppelpallare? Jultidningsförsäljare?

Skulle tro denne idioten hadde bodd under en rot i skogen de siste 20 årene. Leser han ikke engang sin egen blekke han er ansatt i? Journalisten Alex Schulman avslutter med følgende påstand som han håper sveske fortsatt tror på.

Grindsamhällen är ett tecken på att människor inte känner sig trygga. Vilket ju faktiskt är en smula underligt, med tanke på att Sverige är en av världens tryggaste länder.
https://www.expressen.se/kronikorer/alex-schulman/vad-ar-det-for-helvete-som-pagar-i-gnosjo-/

Det riktige er selvsagt et Sverige var en av de tryggeste landene i verden for 20-30 år siden. Nå er det det landet som faller raskest av alle land i verden på den rankingen. De er allerede verdens hovedstad når det gjelder voldtekter, men barneran, eldreran og drap slår nye rekorder for hvert år. Innerst inne vet alle svensker dette, men nesten ingen tør å si det høyt.

Etterhvert som boligran kommer til å skyte i været om kort tid, vil det også bli svært populært å bygge høye murer rundt huset sitt i vanlige boligområder. Dette er jo nærmest regelen i Spania og i områder med stor tetthet med innvandrere (muslimer). Sosialistene vil nok prøve å forby eller bekjempe dette med alle midler. Folket skal ikke tillates å beskytte eller forsvare seg selv.

Folk som anholder tyver eller kriminelle bli hardt straffet i Sverige nå. Pepperspray, elektrosjokkvåpen eller skytevåpen er det nå innført strenge lover mot. Dette rammer ikke de kriminelle, men hovedsaklig vanlige folk som vil forsvare seg mot den islamske invasjonen. Sverige har vel nå verdens største tetthet av IS krigere eller islamske jihadister enn noen annet land utenom Syria/Irak (i forhold til innbyggertallet).
polemiker
29.09.2018 kl 23:50 532

He he, det er flere som har reagert på denne utblåsningen fra Alex Schulman hvor han håner folk som føler seg utrygge og vil bo i inngjerdede områder. Nå viser det seg at han selv bor i et velsituert område i Humlegården i Stockholm. Bygården har en 4 meter høyt betongvegg i gateplanet med porttelefon og kodelåser for å komme inn. Kvartalet har stort skjermet inneområde, parkeringsgarasjer, svømmebasseng osv.

Alex selv bor i en 6 roms leilighet i 4. etasje på 290 kvm. med en prisantydning på rundt 30 mill. Snakker om hykler! Fyren har opplyst at han er en sosialdemokrat. https://www.hitta.se/f%C3%B6retagsinformation/alex+schulman+ab/5568069123

Hva er det for et helvete som foregår på utsiden av bygården hans i Humlegården siden de må bure seg inne med svære låser og porttelefon? Vil han oppfordre til at slike porter skal bli forbudt og anbefale folk om å ikke låse dørene i leilighetene sine? Sverige er jo tross alt et paradis på jord uten nevneverdig kriminalitet?