HuddleStock fintech fremover


Huddlestock,Dovre&Myrseth,spennende kombo,starter pilotkjøp i denne nye gutten i klassen👍
Redigert 21.01.2021 kl 09:38 Du må logge inn for å svare

Verdien på sjappa stiger. Strategisk meget bra ser deg ut til.

Fint å være i fet pos før det starter,noen ønsker ikke gain helt ennå,underbydere kommer frem👍

Før eller siden må aksjekursen reflektere et objektivt resultat av forventninger frem i tid, markedets preferanser (mtp. renter, inflasjon og sentiment) og nåværende selskapsposisjon (strategisk, organisk, økonomisk, og alt det der).

Man kan si at Huddlestock fortsatt er et lite selskap med mye å bevise, og det er jo helt greit. Men faktum er at dette objektive målet er høyere enn dagens kurs på rundt 5/6-kroner. Det fremkommer jo nettopp på det konservative anslaget på kurs basert på dagens kontrakter, 7,-, gjort av nettopp en tredjepart som kan hevdes å være bortimot objektiv - Norne. Dette går bare en vei. Tjent med å være tidlig ute.

Satser på inngang under 5 her

Kan det gå da?? Da skal jaggu jeg kline til også. Innsiden handlet på 6 og har ståltro på fremtiden.

Huddlestock Fintech has been admitted to trading on Tradegate Exchange, Deutsche Börse’s securities exchange for private investors. The secondary listing opens up ownership of the company’s equity to Euro denominated investors.

“We are thoroughly delighted to welcome Euro denominated investors to the Huddlestock family of investors,“ says John E. Skajem, CEO, Huddlestock Fintech.

null omsetning i aksjen jo???? Da tenkte jeg at jeg skal bidra litt akkurat nå.

Aksjen er nesten gratis mtp på hva ledelsen sa om aktivitet utover høsten. Her kommer første drypp, men tror det kan komme hyppig fremover, nå som Covid restriksjonene er i ferd med å svinne ut. Rykende ferskt kursmål på 8 er en ganske god oppside herfra.

Flere som mente det tydeligvis..
Patron72
02.09.2021 kl 10:40 1042

Kursmålet var på 9 kr faktisk 😊 (norne)

Forøvrig hade jeg håpet dagens melding skulle fått litt spalteplass, men kan ikke se Finansavisen har lagt ut noe?

Ta det med ro, kommer mye meldinger i høst her👍

Primæen solgte en del,men han hadde en del igjen👍9 passer fint,var oppe i 8,men har lagget siden.https://finansavisen.no/nyheter/teknologi/2021/08/31/7728978/storste-aksjonaer-selger-aksjer-for-500.000

Har jo sagt at jeg tror Hudl er stedet å være fremover. Veldig mye på gang og nå har gjenåpningen sørget for at det blir mer fart i sakene igjen. Blir nok en del news utover her. Dette er jo spennende.