Fanden sitter i moskeen - Ervin Kohn på bærtur igjen

Lurulf
29.09.2018 kl 10:43 1094

Meget bra innlegg av Lily Bandehy. Hun snakker om saker hvor politiet går til imamer for å få løse kriminalitet begått av muslimsk jævelungdom. En slik løsning vil på sikt være problematisk, undergrave rettsstaten og føre oss enda nærmere et parallellsamfunn styrt av sharia. Dette har blitt et stort problem i Sverige hvor en slik praksis nærmest har blitt normen i no-go sonene.

https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/jPEboo/Fanden-sitter-i-moskeen--Lily-Bandehy

Så kommer jøden og antirasisten Ervin Kohn på banen med krass kritikk av Bandehy for å si noe slikt. Kohn som støtter den muslimske masseinnvandringen som fører til at jøder forlater Europa i stort antall synes dette er flotte greier. Han gleder seg til sin egen undergang når sharia har fått fullt fotfeste.

https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/21xABq/Muslimske-ledere-far-kritikk-for-a-ga-natteravn-Det-er-konspiratirisk-og-helt-malplassert--Ervin-Kohn
Slettet bruker
29.09.2018 kl 14:16 1076

Ervin Kohn viser igjen og igjen at han ikke er riktig vel bevart - hvis det da ikke faktisk er slik at hans EGENTLIGE motiver er å ødelegge Norge, norsk kultur og sette nordmenn i fare som (bevisst eller ubevisst) hevn for at Norge ikke riktig forsto hvilken skjebne som ventet de jødene vi lydig satte på deportasjonsskipet fra Oslo havn i krigens første dager...

Jeg tror det er det siste, og om det er bevisst eller ubevisst driter jeg i, for Ervin Kohn må selv granske sin sjel for faenskapen han bedriver!
Slettet bruker
30.09.2018 kl 11:08 1042

Her er det litt av hvert. Jeg er enig i at moskeene representerer antidemokratiske krefter som kan mobilisere nye generasjoner muslimer til vold. Islam gjennom 1400 år viser at moskeene viderefører koranens muligheter til å løse hendelser og oppfatninger med vold - oppfordret i moskeer, imamer og den enkelte muslim. Uten moskeene som nettverk hat-hot-spots, ville ikke koranens sataniske vers vært mulige å formidle og gjennomføre som samlet gruppedynamikk for å støtte opp om plikten islam har påbudt den enkelte muslim. Sataniske vers som bilde på koranen passer meget treffende på islams voldelige ideologiske grunnlag. Så kan det være at også norske muslimer vil hindre at ungdommene begår jævelskap og følger dem opp. Dette er prisverdig, med mindre vi mistenker dem for noe annet. Dette er noe også nordmenn gjør så hvorfor ikke? Man bør ikke mistenke muslimer for å være dårlige samfunnsborgere i den gode saks tjeneste. De lukkede moskemiljøene, segregeringen, paralellsamfunnene og skjult shariapraksis er langt verre. Dette må følges opp av politikerne og Politi.
Lurulf
30.09.2018 kl 12:16 1026

Islam er en produksjonsfabrikk for vold, hat og intoleranse i et langt større omgang enn andre religioner. Det disse imamene burde fokusert på er hvordan de kan bidra til å forhindre paralellsamfunn, gjengkriminalitet og shariatilstander. For å få dette til må de forlate islam og bygge ned sin tro på denne sinnsvake galskapen av en religion. Det ønsker de selvsagt ikke. Å hjelpe politiet med å fakke noen pøbelungdommer eller gå natteravn er vel og bra - men det gjør ingenting med kjernen til problemet. Det vil ikke Kohn forstå.
Redigert 30.09.2018 kl 12:56 Du må logge inn for å svare
SCK
30.09.2018 kl 14:49 1007

Konservative religiøse som Kohn, Kvarme og liknende går arm i arm med (konservativ) islam.
De har jo endel noe felles, har de ikke?
Lily Bandehy har vel merket det i form kun av eget kjønn...
Slettet bruker
30.09.2018 kl 20:30 992

Kohn tror visst at å støtte muslimene gagner jødene slik at muslimene ikke angriper dem. Å gå i kompaniskap med en storfiende av seg selv, kan selvsagt ikke gå bra.
Slettet bruker
30.09.2018 kl 22:38 974

Han er jo i takt med de norske biskopene, de er ikke noe bedre. "Fader forlat dem, de vet ikke hva de gjør".