Violet power


Imorgon kl 15:00 talar CEO Charlie Gay på denna digitala konferens.
http://taiyangnews.info/webinars/dec-1-4-taiyangnews-hjt-report-launch-conference/

Det kan ge oss ny inblick i vad som är på gång i Moses Lake
Redigert 11.01.2021 kl 16:19 Du må logge inn for å svare
Ekornesen
04.12.2020 kl 16:25 10035

Charlie Gay sa akkurat: de har allerede kunder for den første gigawatten. Finansieringen i boks.

Så... hva... skjer... med ... REC😉👍

Charlie Gay: «We can scale, and we can scale fast. The domestic marked is there».

Jeg tar helgen her✔️ Aksjene ligger trygt i skuffen🗽
«The grey gold» er dagens sitat!
Redigert 04.12.2020 kl 16:31 Du må logge inn for å svare
ruda
04.12.2020 kl 19:10 9453

Viktig å laste nå som den er på billigsalg
Solerbra
04.12.2020 kl 19:34 9337

Når en tenker tilbake på Recs situasjon sist kursen var på samme nivå (1 kr før spleis), så er det nesten komisk at vi fremdeles er der.

Eller hvor billig Røkke fikk selskapet, føler med selger som har betalt 10 talls milliarder for selskapet han måtte nesten gi bort. Mangel på kontakter og feil tid muligens.

Med den panelen som visades under presentationen är det viktigt att förstå hur annorlunda den är jämfört konventionella paneler. Det är någon typ av hybrid mellan flexibla tunnfilmspaneler och kinesiska paneler. Allt skiljer sig. Violet power måste bevisa för marknaden att deras sätt att designa, tillverka, transportera, installera, driftsätta och underhålla ett system är bättre än det som finns idag. Investerare som lever på PPA till exempel Sonnedix måste tro på detta för att våga investera. Med 1GW i orderboken talar för att det går vägen men mycket kan fortfarande gå fel. Tur då att vi har Group14 också.
Trevlig helg allesammans. Det var längesedan jag kände mig såhär trygg med REC silicon. Många Triggers i pipeline
Flyers
04.12.2020 kl 21:55 8812

Det skriver høres veldig lovende ut! Hadde telefonkonferanse på jobben og fikk ikke med meg VP presentasjonen, dessverre. Er det noen som vet om den er publisert et eller annet sted?

http://taiyangnews.info/ Kommer skicka ut inspelningen till de som var anmälda efter att presentatörerna har godkänt. Antagligen under nästa vecka är vad de sa i inledningen
Flyers
04.12.2020 kl 22:34 8596

Strålende, takk for info.

Charlie er en legende i solenergi industrien. Hvis det er noen som kan få det til stort i usa så er det han. Og politisk sett så er det perfect timing. Jeg vil anbefale alle å høre på denne podcasten her. Kjekk repitisjon mens vi venter på mer info i tiden som kommer.


https://www.freeingenergy.com/podcast-charlie-gay-violet-power-us-solar-manufacturing/
ruda
05.12.2020 kl 10:48 7848

Har virkelig trua på at de får til dette. Nå presses kursen ned, slik at de store kan laste på billigsalg. Denne kommer til å bli gull verdt fremover
3bet
05.12.2020 kl 17:55 7465

Prisen presses ikke ned?

Faktum er at investorer i REC vil ikke tjene penger før om noen år.
Var jo masse "gode" nyheter i presentasjonen, da burde jo kursen fyke til værs? hvorfor gikk den godt ned på slutten i går?
La meg gjette? Markedet og proffene trenger tid til å se det dere ser nå?

Kursen kommer til å ligge på mellom 8-11kr i en stund fremover, sånn er det og sånn blir det.

Beklager men dette er fakta.

God helg

Hehe,

Mange triggere i denne fremover. Om den går på denne siden av jul eller ikke vet man aldri sikkert, men den kommer. Den kommer skikkelig. Tipper seinest inn mot q4. Tidligst i morra👍

Enhver melding nå fremover vil være hinsides positiv. Det er helt klart, men ikke forvent så mye. Oppgang vil i første omgang være eventuell posisjonering. Også kommer de virkelig store byksene på spesifikke nyheter. Det kan være selskapsspesifikke ting, men også nytt på eiersiden. Ikke bare om REC blir tatt inn i horisont, men også for eksempel om folketrygdfondet går inn igjen i aksjen. Eventuelt større grønne fond.

Men ha alltid cash i bakhånd. På kort sikt er ingenting sikkert. Vel, utenom at cash is king!


Edit: mener inn mot q4 presentasjonen på nyåret, når jeg sier inn mot q4..
Redigert 07.12.2020 kl 08:57 Du må logge inn for å svare

Blir spennende å se om helgens konferanse vil ha noen påvirkning på kursen. RECs posisjon er ble manifestet.

Jeg vil tro caset er interessant både for større investorer, men også oppkjøp.

Blir spennende. Presentasjonen på fredag var veldig betryggende og forventet for meg, som RECSI aksjonær.
Alt tyder jo på at aksjen er klar for å ta av når som helst. Vært så mye gode nyheter som tydeligvis ikke har hatt noen effekt på aksjekursen. Håper dette er en forandring, men hadde ikke klaget om prisen holder seg lavt i to uker til slik at jeg får lastet opp enda mer!

Jeg støtter meg til Grove; det går litt tregt i oljetunge nord.

Paradigmeskifte i energisektoren. Til og med USA har skjønt det. Det er rart at markedet står og ser på REC fly sidelengs . Emisjon satt på 10,80 er vurdert som en positivt inngang til å fulltegne emisjonen på en milliard (flere ganger).

Jeg har kjøpt mer i dag; 9,98. Har nå 330 000 aksjer. Gleder meg til utbytte i 2023😉

https://www.pv-tech.org/
Redigert 07.12.2020 kl 14:00 Du må logge inn for å svare

REC är dåliga på att kommunicera mellan rapporterna så det gäller att man själv hänger med.
Den ultimata partnern för att uprätta värdekedjan i USA har anslutit sig till alliansen. Nu är alla pusselbitar på plats för att börja bygga upp solcellsindustrin 2.0

Det här är stora nyheter! REC silicon skriver i sin Q3 att de jobbar med Violet power för att hitta en process för att göra egna wafters. Den ultimata tekniken hade varit 1366 technlogoies som är amerikanskt bolag där lednignen utgörs till viss del av personer med historia från REC.

Nu ansluter 1366 technologies sig till Ultra Low-Carbon Solar Alliance. Violet power och REC kommer att förändra solcellsindustrin i grunden.

https://ultralowcarbonsolar.org/about/

https://1366tech.com/

Såhär kommer den amerikanska värdekedjan att se ut
REC silicon > 1366 technologies > Violet Power > USA market.

Om två år är REC en utdelningsmaskin som backbone i den amerikanska solcells och batteriindustrin.
FBR teknologien som nu även GCL poly försöker att ta sig an kommer bli ny industri standard och REC har en hel katalog med patent som kommer generera licensintäkter

Ni måste titta på filmen som beskriver processen här https://1366tech.com/technology-2/

Processen är i stort sett skapad för att använda FBR granulat kisel. Precis det som REC producerar i Moses Lake.
Det är ingen laboratorieprocess. Det finns anläggningar som är byggda med just denna typ av wafers.

Processen som Kina har baserat sin industri på är stenålder. Energislukande och ineffektiv på alla sätt. Krossa kisel - gjuta ingots - såga till wafers. Bara mekaniskt och dyrt.

REC silicon > 1366 technologies > Violet power

Den här värdekedjan kommer revolutionera hela industrin!
canarias
18.12.2020 kl 10:49 5250

Ekornesen skrev The grey gold:)
Vi er fullastet her , dette kan bli en av de beste investeringene våre noensinne.
Trier
18.12.2020 kl 10:51 5224

Takk for god og spennende informasjon.
Jeg har prøvd å holde utkikk etter om VP søker etter folk til det anlegget som skal rampes opp i Moses Lake. Så langt har jeg ikke funnet noe. Når kan man forvente at de skal benynne å ansette noen.. noen som har gjort seg tanker omkring det?
Vi har jo sett at G14 har noen ledige stillinger ute....

Sier meg enig her. Tror jeg skal selge meg ut i SoftOx i dag og kjøpe meg inn for ytterligere 500-600k i REC. Holder TSLA som det er. Blir litt mer risiko da, siden begge mine hovedinvesteringer vil da være i grønne selskaper, men jeg har ståltro på REC og TSLA. Vil da også øke min beholdning til nesten 200K aksjer, som er en god del for meg. Går det dårlig med REC, vil jeg uten tvil merke det, men jeg har ikke vært så sikker på min investering noen gang før. Får så mye TSLA vibes av denne aksjen at det ter littt sykt. Underpriset som bare det, men så eksploderer det.
Falco1
18.12.2020 kl 10:57 5163

Herlig Bob dette kan bli bedre enn vi noengang hadde sett for oss. Utrolig at ikke Rec kursen tar mere av. Takker og bukker for det, men dette kan umulig vare lenge til før det exploderer opp baserer på alt det vi vet nå pluss vi ser jo at fonda begynner å laste opp.
Boldor
18.12.2020 kl 16:25 4793

Takk for bra research og deling Bob, 1366 sukrer pillen ytterligere. Vet vi noe om hvor 1366 får energien sin fra, fornybart?
Boldor
20.12.2020 kl 10:35 4451

Tror du er inne på noe her Bob, dette med samarbeid REC og 1366 Technologies. For noen måneder siden ble det skrevet på forumet her om en søknad REC hadde inne hos kommunen i ML vedr utvidelse på fabrikken som innbefattet noe utslipp fra en prosess. Kan dette henge sammen med at de muligens bygger en produksjonslinje inhouse for waferproduksjon i samarbeid med 1366? Grunnlaget for emisjonen beskrev jo også cash til videre utvikling. Strategisk vil dette i så fall gjøre REC enda bedre posisjonert, for ikke å snakke om hva det vil gjøre med kursen om det er tilfelle.

Restart of ML will take place in 2022.
Här är en bra sammanfattning om vad som har kommunicerats till marknaden.
https://www.bernreuter.com/newsroom/polysilicon-news/article/rec-silicon-planning-to-restart-its-plant-in-moses-lake-in-2022/


Min teori om att 1366 technologies är med är inte uttalad men att Norsun är en interimslösning i steg 1 är kommunicerat och då måste de komma på plats med en faktiskt lösning och där känns 1366 technologies som en trovärdig kandidat
Redigert 23.12.2020 kl 14:06 Du må logge inn for å svare

Nu har Violet power och de andra medlemmarna i Ultra low carbon alliance verkligen lyckats med sitt lobbyarbete.
New York Times skriver om problematiken! Tidigare har S&P också tagit upp detta men den här artikeln är viktigare.
När det sjunker in och marknaden förstår att REC silicon kommer vara navet i en ny värdekedja ser vi en dubbling av kursen.

https://www.nytimes.com/2021/01/08/business/economy/china-solar-companies-forced-labor-xinjiang.html

Batteriindustrin ställer hårda krav på att Kobolt utvinns enligt ESG. Inte så konstigt att Kisel till solceller ska göra det ocskå.
Trier
11.01.2021 kl 17:32 3081

Ja, dette er en viktig artikkel. Ikke det at det er noe nytt for folk som oss her inne på forumet, men mange andre vet nok ikke at Kina's dominans innen solarmarkedet er basert på alvorlige brudd på menneskerettigheter og ikke-bærekraftig produksjon som i tillegg nyter godt av konkurransevridende subsidier. Jeg håper man fortsetter denne opplysningskampanjen som vil gi Biden gode argumenter for både å satse på fornybart og samtidig føre en tøff linje overfor Kina. Dette gjelder selvfølgelig ikke bare solarindustrien.
DjTao
11.01.2021 kl 17:32 3073

Det er bra det stilles krav til bærekraftige verdikjeder. Dette vil gavne REC.

Vil vel også tro at EU’s taksonomi vil gjøre det vanskelig å kjøpe silisium som er produsert på bakgrunn av kullkraft.
Solerbra
11.01.2021 kl 18:05 2914

Silisium basert på kullkraft vil møte co2-toll på grensen til EU, og vil dermed bli for dyr.

Karbongrenseskatten.
EU vil ilegge varer importert fra land uten klimatiltak en toll tilsvarende co2-avtrykket. Karbongrenseskatten vil forhindre karbon- og investeringslekkasje – noe som både ødelegger europeisk industri og det globale klima. Karbongrenseskatten vil bli utfra hensyn til helse og miljø slik at den ikke kan stoppes av reglene i Verdens handelsorganisasjon, WTO.

Mye bra som blir tatt opp her. Ønsker å også dele denne artikkelen fra E24;

https://e24.no/den-groenne-oekonomien/i/0K9dx2/iea-varsler-plan-for-nullutslipp-2021-kan-bli-et-avgjoerende-aar

Fremtiden er grønn.

Det er synd at lederne av de multinasjonale selskapene «ikke kan tenke selv», eller for den saks skyld sette seg inn i lokale forhold før de oppretter samarbeid med totalitære regimer. Gang på gang må det journalister til eller organisasjoner som setter fokus på forholdene, før de gjør noe endringer «av hensyn til f eks menneskerettigheter».

Jeg høres kanskje naiv ut når jeg uttrykker det slik. Mistanken går heller i retning av at de håper i det lengste at ingen stiller spørsmål eller oppdager deres praksis om å spare mest mulig kostnader okke som, så lenge dette tjener deres ønske om mest mulig profitt.

Autokratiet Kina har lenge fått en særbehandling nettopp pga deres dominans gitt av dets størrelse og geopolitiske posisjon. Dette har tjent de multinasjonale selskapene som har grep om våre politikere, mens det er først og fremst arbeidstakere i andre land som får lide.

Det er synd at lederne av de multinasjonale selskapene «ikke kan tenke selv», eller for den saks skyld sette seg inn i lokale forhold før de oppretter samarbeid med totalitære regimer. Gang på gang må det journalister til eller organisasjoner som setter fokus på forholdene, før de gjør noe endringer «av hensyn til f eks menneskerettigheter».

Jeg høres kanskje naiv ut når jeg uttrykker det slik. Mistanken går heller i retning av at de håper i det lengste at ingen stiller spørsmål eller oppdager deres praksis om å spare mest mulig kostnader okke som, så lenge dette tjener deres ønske om mest mulig profitt.

Autokratiet Kina har lenge fått en særbehandling nettopp pga deres dominans gitt av dets størrelse og geopolitiske posisjon. Dette har tjent de multinasjonale selskapene som har grep om våre politikere, mens det er først og fremst arbeidstakere i andre land som får lide.

JBG,

Det blir satt mer og mer fokus på dette nå. Er ikke i tvil om at dette nå får konsekvenser for den kinesiske polysil industrien. Sjekk oppdatert aal fra Bloombwrg.


https://www.bloomberg.com/opinion/articles/2021-01-11/could-biden-s-green-new-deal-enrich-china-s-solar-industry?srnd=opinion
ezUnix
14.01.2021 kl 00:35 1044

U.S. Bans Xinjiang Cotton Products, Tomatoes Over Forced Labor
https://finance.yahoo.com/news/u-bans-xinjiang-cotton-products-171647977.html

Silisium neste?

Skal ikke se bort ifra det. Det begynner å bli mange av disse artiklene.

https://www.americanexperiment.org/2021/01/chinese-solar-companies-tied-to-slavery/

Amerivsm experiment er ikke noe hvem som helst heller. Konservativ think tank. Altså, dette er noe både demokrater og republikanere er enige om. Mye av det er hentet direkte fra Ny times artikkelen, men noe som er nytt. Les spesielt de siste 3 avsnittene.

Jeg har lagt mine aksjer tilbake i skuffen. Det blir de, I hvertfall til ML åpner igjen. Avgjørelsen om det kommer til å skje raskere enn vi aner.

Ha en fortsatt strålende uke.
Redigert 14.01.2021 kl 01:08 Du må logge inn for å svare
ankon
14.01.2021 kl 07:15 692

At det foregår slavearbeid i China har vi vist lenge det..Men dette har jo ingen ting med VP å gjøre. Vil bare minne at dette er litt utenom tråden om VP.