Pershing Square Tontine Holdings - fusjon med STRIPE?

Slettet bruker
PSTH 06.12.2020 kl 13:17 449

Da nærmer det seg avklaring, i følge ryktebørsen, på hvem PSTH skal reversere inn i "skallet" sitt. I følge de som aktivt følger aksjen er Stripe den mest sannsynlige i tech-miljøet, mens Subway er mest sannsynlig i fastfood-miljøet. I og med at Ackman har gjort en reverse med Burger King tidligere tror mange at den sektoren nå også er mest aktuell. Alternativet til Subway er for øvrig Inspire Brands.

PSTH er det absolutt mest interessante caset innen SPAC, og ser en på caset er risikoen liten da en er garantert 20 USD ved manglende avklaring av partner innen fristen. Store institusjonelle aktører har investert i PSTH som en av de største i sine porteføljer. En av de største / mest interessante er Guggenheim, og de investerer jo ikke 0,5BUSD blindt. Ergo ler det en sterk mulighet for at de har indikasjoner på aktuell partner. Guggenheim investerer alltid i tech, og det er tydelige koblinger som peker mot Stripe.

Ackman har tidligere uttalt at hans syn på det absolutt beste investeringsobjekt er et selskap som tjener penger på andres forbruk som en mellommann, og at dette ville være den optimale investeringen han kunne se. Stripe er mellommann i markedet for betalingsløsninger på internett, og da den med absolutt størst porteføljevekst.

Fra noteringen (ca 21USD) har aksjen steget til 26,36USD<<
Ryktebørsen i USA vil ha det til at en avklaring vil kunne komme før 11.12.20 da Ackman tar juleferie 11.12 (jødisk religion). For min del blir dette litt søkt, men at en avklaring vil kunne komme nå i førjulsperioden synes ikke unaturlig all den tid det har vært jobbet med fusjonen siden juni. Alle kjøp en kan gjøre i aksjen mellom 24 og 26 synes å være gode kjøp opp mot det underliggende potensialet. Dette da holdt opp mot "gulvet" i investeringen (20USD).

PSTH er absolutt et case å følge med, og en fusjon med Stripe ville jo vært en ekstra gavepakke i disse førjulstider :)

Hva tenker folket? Kom med kommentarer.
Redigert 21.01.2021 kl 09:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.03.2021 kl 14:45 255

Ikke mange som er interessert i historiens største SPAC :)

Nå er det seks dager igjen til fristen selskapet selv har satt hva gjelder annonsering av selskap de skal fusjonere med. Mest aktive rykte de siste uker er STARLINK

Seks dager igjen.