Nsg - Klart bevis på at Børs ikke har en samfunnsnyttig Hensikt

NSG 21.12.2017 kl 11:41 4890

Grådighet, Griskhet, Manipulering av kurser, Svindel av aksjonærer, Kreditores Fraskrivelse av ansvar, Børsens inkompetanse. marketwatch tabben som kostet mange aksjonærer store tap. Hadde handel vært stoppet, hadde ingen flere fått kjøpt Nsg.

Selskapet skulle vært stoppet i handel for lenge siden. Man skulle krevet svar, update på forhandlinger. mange så en løsning som et mulig alternativ. Det kostet de dyrt å tro noe sånt. Borsens kontroll organ Marketwatch er faktisk ute å sykkler på tynn is. De er rett og slett ikke gode nok til å utføre jobben på oslo børs.
Og det er aksjonærene som betaler for dette kontroll organet som ikke fungerer.

Hver dag skjer det merkelige ting i handler på børsen. Vi har sett det i Apcl, Nsg, Plc, Iox, Ja listen er relativ lang over selskaper som må kategoriseres som søpple status i kursutvikling den seneste 2 årene. Men merk dere at ingen av disse selskaper har vært stoppet i handel basert på merkelige kurs fall eller helt hennsides store kurs hopp uten mål og mening.

Børsen tjener store penger på småsparere sine store tap.
Eierne av oslo Børs, som også har eierinteresser i eget meglerhus / avd gnir seg i hendene hver dag de tjener store penger på aksjonærene som faktiskt taper alle sine sparepenger på en råtten Manipulert Oslo Børs.

Når vil denne galskapen bli stoppet ?

1. Bevis er Nsg, at børs har ingen samfunnsnyttig funksjon pr i dag.
Redigert 20.01.2021 kl 15:17 Du må logge inn for å svare

Ja det stemmer. Og dette synes jeg du kan gå i media med. Oslo Børs er livsfarlig for amatører. Det er en desperat jakt på avkastning i et marked med lave renter. Metodene for å tjene penger blir stadig mere raffinerte, på grensen av det som kan kalles etiske, og børsen er blitt arenaen for dette. Dermed er det definitivt ikke egnet som langsiktige investeringer. I NSG er det også slik at fond og pensjonskasser er investert. Og det veier nok tyngre enn at privatpersoner ryker.

I etterpåklokskapen så burde man jo da forsikre sine investeringer. Det blir nok også framtiden

Godt innlegg Børshaien; men gå Public; evt. spill det inn via DN, E24 osv
Stat oil
21.12.2017 kl 12:52 4785

Mye bra her Børshaien. Det som irriterer meg grenseløst er disse forbanna korrupte såkalte megler hus, som uten videre kan kaste ut en påstand om at kurser skal ned 80% o.l Klart dette er med å påvirker. Ja det er et råttent spill og burde hvert tatt tak i for lenge siden.
Redigert 21.12.2017 kl 13:12 Du må logge inn for å svare
21.12.2017 kl 13:19 4763

Takk for det, Da er Dn tipset så får vi se om noe blir brukt, eller ingenting :)
Var nok mange som tapte mye her..
Hammers
28.12.2017 kl 23:50 4596

Dere er KUN en gjeng med selvtrøstende sutrere.

Konkurs har ligget i kortene i flere år - og det siste året ble det gitt en HAUG med velbegrunnede advarsler om akkurat DET.
Er det ikke på tide å avslutte det FJOLLERIET dere selv driver på med!
Det er KUN deres egen naivitet og idioti som har ført dere til å miste en haug med klinkende kroner......
......og det er INGEN grunn til å skylde på noen andre enn dere selv!

Hilsen Hammers........som håper å slippe å se reprisen av "Fjols til fjells" også ved DETTE årsskiftet........
men heller få se oppfølgeren....; "NSG-aksjonærer på Børs"! Trolig LANGT mer underholdene!!!
PS; jeg tar gjerne en birolle......en bakgrunnsfigur med mørke klær på.......og kanskje noen horn i panna!
29.12.2017 kl 02:25 4562

Hammers? Holder du på fremdeles? Hvor gammel er du blitt nå? 70?
Du husker meg vel kanskje i fra 2009-2011 med nicket mitt NFL 98/2 og senere derivater av det nicket.
.
TS/Børshaien. Norges viktigste handelsplass AP/DNB okkuperte OSE/VPS følger alltid den agendaen AP/DNB har for å tjene mest mulig på organisert svindel.
NSG hadde nok ikke livets rett, og handelen skulle kanskje ha blitt stoppet med en evigvarende børspause for flere måneder siden, men NSG er kun en liten bagatell mot det jeg skriver om organisert svindel gjennom AP/DNBs Svindeltrekant: DNB/RuneBjerke/DNM - OSE/BenteLandsnes/VPS - NTM.
.
AP/DNBs Svindeltrekant har tjent langt over 100 milliarder kroner i aksje og obligasjon svindler siden 2007 - penger som stort sett ikke går inn i den AP okkuperte korrupte og kriminelle Statsbanken DNBs regnskaper...
.
Enhver moderne nasjon kan ikke fungere uten en børs.
Etter at Jens Stoltenberg, Rune Bjerke, Bente Landsnes osv er plassert der de skal plasseres og aksjene i Oslo Børs Holding er blitt nullet, kan en moderne og ærlig børs få etablere seg i Oslo - Norges kriminelle hovedstad.
.
Og greier vi ikke å få skikk på Oslo, løsriver Vestlandet seg fra resten av Norge.
Capice?
.
Redigert 29.12.2017 kl 02:31 Du må logge inn for å svare
Hammers
29.12.2017 kl 23:14 4471

NFL.
I am still going strong - er "relativt nesten" like ivrig som tidligere - og er på langt nær 70.
NFL virket litt kjent, men jeg har hatt så mange diskusjoner at jeg ikke får et KLART bilde!
Kanskje fra NSG eller REC? Budskapet har uansett ALLTID vært det samme i disse selskapene.......
.........og nå er det FØRSTE av dem slått konkurs!

Hilsen Hammers
30.12.2017 kl 00:29 4441

Hei Hammers!
Jeg skrev mest om Repant AS/Microlux AB/Bevesys OY som har et krav mot Tomra på beregnet 1 milliard kroner.
Tomra har fått en EU bot som baner vei for søksmålet mot storebror Tomra - som fikk Bevesys OY slått konkurs og som forhindrer Repant AS og Microlux AB å utvikle seg.
Ola, Per og Gerald svindlet aksjonærene så RVM, det unike gjennkjenningssystemet og kravet mot Tomra tilhører meg og de andre eks aksjonærene.
.
Jeg skrev 50 tråder om JUM i hovedsakelig CRU/Crew Gold og ITX/INTEX Resourses - men bare en tråd om REC.
Videre skrev jeg mye om AGI/Artumas og NEXUS investorsvindel. (Står to tråder her på det nye forumet under tickerkode DNB.)
Jeg skrev endel om en Algeta dags og månedssvindel - som for første gang viste at DNM og OSE sammarbeidet i investorsvindel.
Og mye om mistanke om investorsvindel i en rekke selskap.
.
Jeg er blitt 56 og jeg ønsker å gifte meg - med en litt slem jente...
.
Matsern
30.12.2017 kl 01:02 4453

Hva med å spekulere litt mindre og heller investere i ordentlige selskaper?

Siste eksempel på hva man ikke skal gå inn i, er Element. Forretningsmodellen er ytterst spekulativ og gruveselskapet styres av ei som er advokat. Inntektene fra det fremtidige salget av tokens med sikkerhet i metallene i bakken, tror jeg kommer til å bli så lave at det ikke blir nok til å utvinne noe som helst. Det igjen medfører at aksjekursen kollapser.

Det er sikkert noen som tenker at de skal være med på galskapen en stund og hoppe av i svingen. Jeg kan garantere deg at småsparere blir de siste ut døra når kursen kollapser.
Redigert 30.12.2017 kl 01:30 Du må logge inn for å svare
Hammers
30.12.2017 kl 01:09 4441

NFL.
OK.....av de du nevner kan jeg huske at jeg i sin tid hadde noen innlegg om Tomra.
Sluttet å skrive om dem og har senere aldri brydd meg om selskapet.

Hilsen Hammers.......som ellers vel får ønske deg lykke til i din kamp om "badgirl"......(humrer)!
30.12.2017 kl 02:29 4437

Børsen er ikke for amatører, eller folk som ikke gjør hjemmeleksene sine. Støtter Hammers sin kommentar, synes dere kan pakke sammen sutringen.

Alle aktører på børsen vet (bør) vite at enkelt aksjer er ikke noe amatører burde holde på med, dette burde også amatørene selv vite.
Selv en profesjonell aktør som Sveaas fikk brent fingertuppene i NSG, der Røkke fintet han langt opp i pølseboden.

Vi har sett det samme i SDRL som i NSG i lang tid, der har til og med selskapet sagt at det kun er smuler igjen. Aksjen burde vært handlet på mye lavere nivåer enn det den gjør og har blitt gjort de siste månedene. Hadde markedet vært effisient, så hadde både SDRL og NSG kurs utviklingen sett helt annerledes ut siste par månedene, men slik er det ikke. Folk som ikke har peiling på finansiell teori og praksis burde holde seg veldig langt unna alt som heter børs.
OZZY
30.12.2017 kl 02:39 4437

Oslo Casino Børs har utspillet sin rolle. Nå er selskaper der mest for å hente penger i markedet. Og slik holder de på år ut og år inn.

Ja. Amatører er vi. Så da er vi jo enig da; OSE bør stenges for alle andre enn proffe som kan faget finansiell økonomi (som består av teori og praksis). Det å eie aksjer har vært ganske vanlig også blant oss som ikke er proffe og som ikke trenger å befatte oss med økonomi på nattestid. Men verden har endret seg.

Nå skal det sies da, at det er mange som kommer til å bli vettskremt i årene fremover. Årsaken er en økende del av belåning i selskaper framover av typen dyre obligasjonslån. Det er en sideligger til å kjøpe opp gjeld og inndrive. Akkurat som Oceanwood Aker. Det kommer et ras av lignende case framover. Og det vil tvinge fram endringer i lovverket tror jeg. Tryggheten og stabiliteten i finansmarkedene må gjenvinnes.

Og det synspunktet har ikke noe med Norske Skog å gjøre. Det gikk til helvete for min del. Burde blitt i AkerBP. (Ironisk nok (Røkke)). 6 millioner i tap for min del effektivt hvis jeg tar med de gode pengene jeg slengte etter de dårlige.

Noen spørsmål;
Hva tror dere budet på de tre fabrikkene i Australasia kan bli på ? Og hvis budet er stort nok til å gi solvens og suffisiens framover til ultimo 2019, hva skjer da ?

Hva blir følgene av klagen som en part av de sikrede obligasjonseiere har meldt inn på at de ikke støtter den prosessen som nå kjøres, at den er for akselerert og at de mener Evercore ikke er upartiske ? Det hele er jo oppsiktsvekkende og interessant.

Og når kommer det første kremtet mot Staten ? De gikk inn i partnerskap med Aker for å redde Aker Solutions. Et samarbeid som skulle vare til 2017. Nå er staten haleheng og medløper på at Aker bruker sin makt til å robbe til seg NSG ved å ofre aksjonærer og de usikrede. Noe ganske annet enn de bidro med i AKSO.

Give me a break folkens, dette må dere ha reflektert over, eksperter som dere er ?
Matsern
31.12.2017 kl 00:48 4362

Hvis man følger med litt og lærer selskapene man tenker å investere, pluss at man ikke blir for grådig, er det fullt mulig for amatører å tjene penger på børsen.
31.12.2017 kl 01:10 4335

Pluss at man må holde seg unna aksjer der det pågår investorsvindel fremført av den AP okkuperte korrupte og kriminelle Statsbanken DNBs meglerselskap DNM...
31.12.2017 kl 18:44 4159

Nsg er et mysterium med cds forsikringer av enorme dimmensjoner.Nsg var et spilleselskap for mange av obligasjonseierne som sikret seg credit default swap.
Hadde regnskapet levert 0 i ebitda og ikke 1 mrd med gjelden ville ikke fabrikkene være av verdi.Det som skjedde at de kun var 7-10 mill unna i rekapitalisering gir etter min mening hammers flaks.Og det er greit,men ikke snakk om at det var en umulig prosess.
At rekapitaliseringen og cds ble avgjørende er en mulighet,men nsg burde uansett ikke gapt over hele gjeldsbyrden men redusert den med kanskje 60-70% for og kunne gjøre den enklere og bedre og gjennomføre med mindre tap for alle parter.Forfallet 2019 des er fortsatt 2 år fremover.
Rart at nsg må være gjeldfritt med så sterk ebitda,nei etter mbudstveit trekte seg er vel dette obligasjonskameraderiet og hele greia på korrupsjonskanten.Uansett vi får gratulere Hammers med sin fantastiske innsikt i prosessen,greit og vite mere enn alle andre og hva prosesser ender.
Nå rives nsg i filler,og kan bli en særdeles dårlig historie for norge.Hvem bryr seg?Godt nytt år.

Enig i det, tar gjerne en gjesteopptreden av Hammers på REC trådene. Godt nyttår

Bara. Sperre og styret gikk altfor drastisk til verks og må nå få hjelp av bostyrer for å komme på rett vei, nemlig en mellomløsning. Går prosessen for seg riktig her og bostyrer ikke er korrupt, så selges australasia og kontrollen er tilbake i ASA. Konkurs er ikke et mål for behandlingen.
Fevang
31.12.2017 kl 23:29 4132

Hovedårsaken til å være børsnotert er vel for lett å hente penger.

Så da har vel børsen IKKE utspilt sin rolle!!!!

Er ikke optimist på vegne av aksjonærene, men velger å vente til endelig avklaring er foreligger. Mye kan fortsatt skje mellom kreditorer og rundt bud prosessen, samt akers rolle. Røkke er nok ikke interessert i å betale særlig over anslått pris for fabrikkene Settes de norske fabrikkene i fare kan staten komme inn i bildet. Alle har sett at restruktureringen av selskapet stadig har tatt nye vendinger. Nå er jo konkurs prosessen i gang om ikke annet, men det blir kanskje ikke så rosen rødt som mange så for seg. Skjer vel lite før slutten av Februar tenker jeg så vi får vente å se.

Ser Øyvind Eriksen tror norske skogs fremtid vil være avgjort innen sommeren. Personlig tror jeg dette vil dra ut leenge med rettsaker,anke osv. Ser bostyrer muligens mener at fordringer mot andre selskaper i konsernet
kan gi noe tilbake til aksjonærene. Noen som har noen formening om hvilke summer dette kan dreie seg om?
Redigert 26.02.2018 kl 14:19 Du må logge inn for å svare