Råttenskap Mot Kursmål. Robot Manipulering

Slettet bruker
RECSI 13.12.2020 kl 07:14 1136

Mange småaksjonærer prøver å trade fordi de ser kursen blir herja med opp og ned. Så mye som programert Råttenskap 80 Øre pr dag

Dette beviser Råttenskapet Finans verden har akseptert at skal være lovelig. Robot handel som har kun et mål. Lure og manipulere deg og meg , til å tro positivt , negativt eller å bli usikker der og da.
Hvem aksepterte slikt råttenskap inn i aksje verden ?

Resultatet av tradingen noen prøver seg på , er at de taper penger. De må løpe etter. Så rådet er vel til de fleste å sitte stille. En robot klarer de fleste ikke å slå. En klarte det. Han ble siktet. Økokrim på sitt beste.. men å sikte en robot ? Nei..husk det er mennesker bak roboten.

At programert Råttenskap er lov ,er meg en gåte
Men at det beriker Meglere i dress til millioner av kr i inntekt, for å lure småsparer er jo bare beviselig et sørgelig faktum.

Hvem har egentlig skyla, og ansvar for at råttenskapet robot manipulering av kurs er lovelig ?
Og ikke minst.
Hvilke MOTIVER ligger bak ? Svaret er enkelt. BERIKELSE
Redigert 20.01.2021 kl 06:56 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
13.12.2020 kl 07:33 1103

Ja det er dessverre slik, Treading er et yrke. Så for å gjøre det vanskelig for de å stjele pengene deres, bør dere sitte stille. Tolmodighet er en dyd når du investerer i aksjer.
Ta invest
13.12.2020 kl 09:37 940

Enten må du bli med i spillet ellers må du sitte stille, småsparere har liten sjans dessverre . Men motivet for alle som er på børs er jo å tjene penger , uansett om du er mannen bak roboten eller en fersk småaksjonær . Spillereglene er nok ikke helt like , men man må forholde seg til realitetene. Sats aldri mer enn du kan tape !
Slettet bruker
13.12.2020 kl 09:41 918

Det nytter ikke å pisse i motvind heller, men du kan snu deg og få vinden i ryggen. Hvis en har uke/måned perspektiv på tradingen, er det ikke så vanskelig å 'slå' robotene. Etter at aksjen hoppet til 9-12 i oktober har det vært en rekke anledninger til kjøpe/selge med god gevinst, hvis du altså har tid og tolmodighet til å vente litt. Slik har det alltid vært i Rec.