8.oktober er Hydrogen & FuelCell Day 2018


Jeg er veldig spent på hva akkurat den offisielle H2&FC dagen bringer. Alle H2 selskaper worldwide ønsker å komme på kartet den store dagen - med noen godbiter. Men at det vil skje mye spennende de nærmeste dagene frem mot den offisielle H2&FC dagen 8.oktober - det er jeg 100% overbevist om.
Nel med Løkke i spissen vil garantert servere alle aksjonærer noen godbiter fremover.

Her litt FC truck info:
Nikola One gruser Toyota FC og Kenworth FC truck. Ydelsene, rekkevidden og nyttelasten til Nikola er i særklasse. Det er flott at de andre store også kommer med FC trucks.
Alle trenger H2. Nel skal levere verdens største H2/elektrolysestasjoner til Nikola.
----------------------
Powercell leverer FC stack til Nikola
Semcon expands it's partnership with Powercell with a view to upscale the company’s production of #hydrogen #fuelcells with automation and robots.
Nikola Motor Company, pioneers of the #H2 heavy-duty trucking industry will utilize Powercell’s #fuelcell.
-----------------------
Hydrogenics leverer FC stack til Kenworth
Just ONE WEEK until National #Hydrogen & #FuelCell Day 2018! Visit http://hydrogenandfuelcellday.org for the latest announcements & updates. Meanwhile, check out this great news: FCHEA member @hydrogenics to provide fuel cells for heavy duty trucks in California!

Jeg tror at Nel kan overraske positivt med en godtepose på selveste Hydrogen Day mandag 8.oktober. Aksjonærene kan glede seg.
05.10.2018 kl 23:51 3394

Som f.eks. Rotolyzor? Langtidstestet lenge nå. Om det bli noe av den, må det da bli lansering snart. En slik dag er kanskje en passende anledning.

Ja Levus. Jeg støtter dine tanker 100%. RotoLyzer(R) nærmer seg faretruende fort en 3 års langstidstestet periode. Løkke røpet på Q2-18 at RotoLyzer blir Nel sin unike patent som skal være 100% driftsikker. Den skal produsere optimalt med hydrogen hele døgnet og den skal være stabil uten store behov for vedlikehold. Selskapet holdt på med siste finpuss på patenten deres. Dette er Nel sin revolusjon i H2 markedet. Nel skal levere den optimale kvalitet og selskapet blir med RotoLyzer en gamechanger wordwide. RotoLyzer kan bli Nel sin mest inntektsbringende patent ever. Takk ØSS som var med på oppkjøpet av denne geniale patent fra den norske oppfinneren i år 2015. Nel er lett antennelig på OSE med omsetning på over kr 200 mill siste børs dag. Nå omtalt positivt i hele MediaNorge og verden. Flott meget positiv artikkel i siste nr av Kapital. Jeg har opplevd Nel opp +20% og opp +30% samme børsdag som en saftig melding børsmeldes. RotoLyzer er en av de saftigeste meldingene og den største gavene vi aksjonærer kan få.
Redigert 06.10.2018 kl 10:25 Du må logge inn for å svare

Nel har det vanvittig lange industriforspranget til nye konkurrenter. Nel har skutt målrettet mot de store aktører. Derfor har Nel vunnet milliardkontrakter i store segmentet hvor de store pengene ligger. Nel har bygget sten på sten i sin vinnende forretningsmodell. ØSS var med å bygget suksessen Nel helt siden børs introduksjonen i 21. 10.2014 på kurs kr 0,63 pr aksje. (Jeg har vært med i Nel siden kurs kr 1.14)
Selskapet Nel bygger nå verdens største Elektrolyseanlegg. Nykommere blir å anse som en mygg. Jeg ser det som meget positivt at nye H2 aktører kommer. Men veien opp for nye blir tøff. Det blir likte tøft og det samme som et nytt nett selskap skal konkurrere med Amazon. Com Inc. De store er store. Nel er stor.
Har dere lagt merke til at Hydrogen feberen nå har ankommet? Det blir full fres i Nel. Den nye folkeaksjon alle vil eie eller trade. Nel blir det nye Tomra. Den ville veksten og milliardkontraktene gjør at Nel nå får en velfortjent rakettfart opp på OSE. Gled dere til neste uke :-)
Redigert 06.10.2018 kl 12:37 Du må logge inn for å svare
kaliber
06.10.2018 kl 14:23 2452

Kan trygt si at h2 feberen brer om seg globalt og ikke bare i lille Norge. Kan bli meget lønnsomt å være langsiktig i aksjen!

Yes kaliber. H2 aksjer globalt og Nel er vel det hotteste nå om dagen. Mange vil inn. Det ser vi på den ville omsetningen i Nel hver dag på OSE og på den tyske børsen. Nel er midt i smørøyet. En saftig oppgang venter. Alle H2 aksjer på Nasdaq fosser også opp - akkurat som Nel.
Framtia
06.10.2018 kl 16:52 2147

Hadde jeg hatt 100 mill. hadde jeg heller investert i Nel, enn å starte selv...

Støtter den Framtia.
Kr 100 mill i Nel aksjer kan bli verdt kr 10 milliarder kroner. Kr 100 mill til Michaelsen og nytt spedbarn skal fødes med trang fødsel så kan de 100 mill bli borte.
Jeg er så utrolig spent på hvilken kursdrivende melding Nel kan servere oss i morgen på den verdensomspennende offisielle H2 and FuelCell Day 8.th of october. Hvis jeg får kjøpt flere Nel aksjer under kr 4.70 ved børsåpning, så er jeg heldig. Nå er det fullt trøkk i Nel. Hydrogen feberen har ankommet OSE. Den positive omtalen av Nel i siste nr av Kapital er med å løfte Nel inn i høyeste divisjon for max avkastning på investert kapital. Selv Trygve Hegnar skjønner nå hvor store Nel er i ferd med å bli wordwide. Det skjønte ikke Trygve for 1 år siden.
Redigert 07.10.2018 kl 15:11 Du må logge inn for å svare

UPDATE: Hydrogen stations are growing quickly in Japan, California, and across Europe. Which country will be the first to 1,000 H2 stations?