Jin- kan også Jin få sin nyttårs rekyl?


Ikke godt å si

Eneste papir på børs som ikke har fått mot rekyl

Litt rart slik som drybulk blir repriset i usa nå

Supramax raten har ligget på og over 10 k i 3 måneder nå
Jin tjener penger

Redigert 21.01.2021 kl 08:48 Du må logge inn for å svare

Sier ingen ting, det eneste som er fakta er at aksjen er opp 60% på 4 dager og har doblet seg siden før Jul og Rsi er 90,
solgte selv aksjer i går på 7kr, noe jeg slavisk gjør når jeg har dobblet pengene i et papir.

Supra ratene er likevel det den er, nå over 15k og stemmer ffa skal det videre opp inn mot våren.
Hva folk gjør og hvor aksjen skal kortsiktig aner ikke jeg, men normalt faller bulkaksjer tilbake etter et slikt rally vi har opplevd siste måned.
Redigert 18.02.2021 kl 11:06 Du må logge inn for å svare
FA2000
18.02.2021 kl 11:11 2815

Det lyder som en fornuftig strategi og med de rater vi har nu og fremover så ser det jo fornuftigt ud på den lange bane..

Holder ratene seg 12000+ vil Jin tjene penger og bygge bok. Skipsverdier vil øke og dermed også NAV. Så har du tro på at ratene holder seg høye tror jeg Jin vil gå høyere på sikt. En av grunnene er at Jin er vesentlig billigere enn sine Peers. Og det er grunnen for noen til å velge Jin fremfor andre bulkere

Er vel greit å skille mellom supra og Panamax rater. Er Panamax som er på 18 tusen og supra på 14 tusen

Det er riktig. Kineserne holder på aksjene. De vet at nå er tiden inne for å tjene penger og det er 10 år siden sist. Jinhui holdt hodet over vannet i den tiden med glans mens gogl og andre selskaper måtte ofte hente inn helt ny egenkapital. Å selge jinhui nå er like dårlig timing som å selge en hvilken som helst aksje når selskapet akkurat begynner å tjene penger. Aksjer går enten til 0 eller 1000. Jinhui har bestandig beholdt egenkapitalen og unngått å gå i 0 så nå er det kun opp som gjelder. Og når aksjer går opp bør man sitte noen måneder så den går seg ferdig. Fortsetter inntjeningen å være stor så øker aksjen videre. Og til sist jinhui selger ikke en drøm om å tjene penger som for eksempel norwegian, nel eller en hvilken som helst annen grønn aksje uten inntjening, men jinhui er etablert og tjener penger nå.

Tjener penger som havner i lommene til?
Redigert 18.02.2021 kl 14:14 Du må logge inn for å svare

Golden Ocean henter 2,9 milliarder kroner for å kjøpe Fredriksen-skip
6 timer siden · Ine Brunborg
Det John Fredriksen-dominerte tørrlastrederiet skal kjøpe 18 skip til 6,4 milliarder kroner. – Så langt er første kvartal det sterkeste vi har sett de siste årene, sier Golden Ocean-sjef Ulrik Andersen.
Golden Ocean vurderer å kjøpe 18 skip fra sin største eier, John Fredriksens Hemen Holding.
De vil koste 752 millioner dollar, tilsvarende 6,4 milliarder kroner, ifølge en børsmelding.
I den forbindelse har selskaper tilknyttet Hemen Holding gått med på å gi selskapet et lån på 414 millioner dollar – tilsvarende 55 prosent av kjøpsprisen.
For å kunne gjennomføre kjøpet henter Golden Ocean også inn 338 millioner dollar (2,87 milliarder kroner) gjennom en rettet emisjon (aksjesalg), som ble betydelig overtegnet.
Aksjekursen ble satt til 53,00 kroner per aksje, fire kroner under sluttkursen onsdag.
Hemen Holding (Fredriksen) kjøper aksjer for 169 millioner dollar, og opprettholder dermed sin eierandel på 39 prosent i selskapet.
Arctic Securities, DNB Markets, ABN AMRO, Oddo BHF, Danske Bank, Fearnley Securities, ING Bank, Nordea Bank, Pareto Securities, og SEB deltok i tilretteleggelsen av emisjonen.
Det foreslås også en reparasjonsemisjon på 143,6 millioner kroner.
Resultatnedgang
Golden Ocean melder for øvrig om et resultat etter skatt på 25,4 millioner dollar – ned fra 45,8 millioner dollar i samme kvartal året før.
Det gir et resultat per aksje på 0,18 dollar, ned fra 0,29 dollar i 2019.
Justert brutto driftsresultat (ebitda) landet samtidig på 59,3 millioner – ned fra 73,9 millioner året før.
Golden Oceans kontantbeholdning er på 175,1 millioner dollar ved utgangen av kvartalet.
Selv om fraktratene har bedret seg utover i 2020, venter selskapet at coronapandemien og vaksineringsløpet kan gi økt volatilitet på kort sikt.
«Så langt har første kvartal av 2021 vært det sterkeste vi har sett de siste årene, noe som antyder en stram balanse mellom tilbud og etterspørsel og lover godt for årets balanse», sier konsernsjef Ulrik Andersen i børsmeldingen.
Totalt sett i første kvartal regner Golden Ocean med at TCE-ratene (time charter equivalents, det vil si bruttoinntektene minus kostnadene for reisen) vil være lavere enn de nåværende.
På lengre sikt regner selskapet med at markedet støttes av rask nedgang i den globale tørrbulkflåten.
Styret har valgt å droppe utbyttebetaling, men varsler at det har som intensjon å betale ut en betydelig andel av inntjeningen fremover, i tråd med de sterke markedsutsiktene.

Var det ikke i går du advarte meg om at jeg gikk glipp av stor oppside i JIN om jeg ikke kjøpte meg inn nå?

Nei, jeg anbefalte deg kjøpe når aksjen lå på 4 kr, dessuten taper du vel nok i Gogl nå?
Hadde du kjøpt når tråden ble startet hadde du eid aksjer på 3,5kr nå
Redigert 18.02.2021 kl 14:35 Du må logge inn for å svare

Jinhui er ikke et skurkeselskap jackass. Jinhui oppgir bonusen i årsrapporten mens de andre selskapene kamuflerer bonusen som konsulenttjenester og tar ut bonusen av et annet selskap som de eier 100 prosent. Arne fredly bekreftet dette i julepodcasten. Pengene forsvinner på mystisk vis. Jinhui gjør ikke dette og de prøver heller å skape langsiktige verdier.

Jinhui har pølsefingre i kassen, men det blir småtteri i forhold til griseriet en ser i Gogl nå.

Ja hva skal man si om Fredriksen. Han er flink til å skape egne penger men skiter i vanlig mann. Tror ikke folk skjønte at gogl bare leide skip av hemen holding. Nå enda en ny giga emisjon og vanlige folk taper igjen. Stay away Fredriksen

Enig i det med pølsefingrer. Men jinhui innrømmer å ha pølsefingrer, de andre driver med juging og regnskapsjuks. Skal ikke reklamere for Arne fredly men han ble så lei av pølsefingrer at han startet Hunter group. Men tank er nå elendig så det er ikke en anbefaling

Jeg har skrevet gjentatte ganger på Gogl tråden hva jeg mener om det, alle er positive til handelen, jeg mener det er ræv kjøring av aksjonærene.
Møkka handel for gamle Gogl aksjonærer der han letter seg selv for ansvar å selger seg selv ned i nyere skip på gode asset priser.
Det kan selvf bli bra på sikt, men jeg liker det definitivt ikke og du ser reaksjonen i dag, dette liker ikke markedet.
Ren flaks at jeg dumpet litt av Gogl posten min på 38 kr i går, kjøper ikke mer der på en stund for å si det slik på disse kurs nivåene.
Redigert 18.02.2021 kl 14:51 Du må logge inn for å svare
Bulken2
18.02.2021 kl 14:51 2637

Supramax opp 7,5 % i dag, rate 15.849

Selfølgelig blir gamle aksjonærer rævkjørt de blir jo utvannet av finansakrobatikk. De gamle ender med mindre eierandel av selskapet eller de må kjøpe flere aksjer for å opprettholde gammel prosentandel av selskapet. Gidder ikke forklare det mer utdypende

Så det var noen andre som hacket kontoen din og skrev dette da kursen var høyere enn nå?

"Mne det er jo ikke for sent, mellom q4-q1 ligger nok Jin langt over 10 kroningen
Mars viser nå 17000 for en liten rusten Supramax med break 6k"
skvisen
18.02.2021 kl 15:34 2667

Ja her soves det i timen Riktig nok naturlig med litt nedgang etter siste tids himmelferd, men nå tjener jin mye penger. På tide å ta innover seg dagens pene rater.
Vel ledelsen har gjort mye rart og fortjener kritikk for det, ser vi tilbake til 2018 når de overraskende betalte utbytte og kursen gikk fra 7 til 14 og det til vesentlig lavere rater.
Ver forsiktig med å kjøpe store poster da omsetningen til tider er lav ellers må dette vere en av oses beste kjøp nå.

Kritikk og kritikk fru blom. Scam artisten Fredriksen blir alltid tilgitt. Folk liker kortsiktig profitt og katastrofale tap solgt sammen med drømmer. Jinhui er et familestyrt børselskap og nå viser det seg at familestyrte børselskap er best og de bygger sten for sten og bygger profitt. Det er sluppet en undersøkelse som beviser dette. Langsiktige folk i jinhui og jinhui eier skipene de leier de ikke gjennom et annet utbytte selskap som hemen holding der Fredriksen kunne melke golden Ocean. Våkn opp folkens

Enig med tankard her. Jin har et ufortjent dårlig rykte vs andre shippingselskaper. Har tross alt hatt minimal utvanning og hatt lav gjeld de siste 10 årene ca. Selskapet har kommet seg helskinnet ut av en veldig hard periode. Vet ikke om det kan sies om de andre bulkselskapene?

Hvor kan jeg finne differansen mellom ratene i Atlanterhavet og i Asia?

Hva er egentlig årsaken til den kraftige rateoppgangen i det siste? Er det rett og slett en stor økning i råvare-etterspørselen til Kina?

Kina fikk Corona først og er den som kommer først ut av krisen. Kina utgjrør ca 12% av global økonomi. Tallene bedres kraftig, både BNP, Eksport og Import, spesielt med Europa først. Etterhvert kommer vel handel med USA også etter når Biden blir varm istolen. Se vedlagt link som underbygger dette. Kobberprisen har jo steget fra i fjor sommer og er selve temperaturmålen/Sjefsøkonomen. Alle andre råvarer stiger også tror jeg så det viser det samme. Kina importerer mye av råvarene, Kull, Stål osv og her trenges skip til fraktbehovene som nå er stigende. I tellegg er tilveksten av nye båter liten. Omtrent null fra 2022 som jeg har sett. Dette driver ratene opp både for bulk og container. Container fra Kina til Europa har jeg hørt har gått opp + 200% omtrent. Sikkert mye samme i bulk.
https://tradingeconomics.com/china/forecast

Jeg ser aksjen idag lagger, utrolig små volum. Ser ut som det er få selgere og så langt lite kjøp. Har erfart dette tidligere og ser det som tegn på oppgangen som kommer. Straks det er kjøpere av en bolk aksjer må de by opp.
Når ser vi 10 kroner her ?

Mange takk for utfyllende svar. Nå er jeg ikke spåmann men ser for meg nytt trøkk og videre oppgang neste uke. Slike nedgangsdager er vanlig i et Bull run

Jaja, folk hiver enda ut aksjene sine, 2 kr under siste 3 års snitt

Supramax raten spretter opp i siste 5 års høy.

Bare 16 600 dollar nå, tenker Capezise rederne er misunnelige på de som har gamle rustne Supra nå med brak 6k


Supramax er opp 5 prosent til 16.648 dollar i dag og in supra we trust Longsit :-)

Det ser ut som aksjen skal bryte opp hvert øyeblikk, ser nok nivåer rundt 10 kr her neste uke.

Supramax Ffa viser nå 17 500 dollar.
Det er jækla stramme nivåer, q1 og Jin vasser i penger
Redigert 19.02.2021 kl 14:52 Du må logge inn for å svare

Er de lure nå så kommer det utbytte varsel.....da vil den komme til gamle høyder

Ja en annonsering av utbytte 27 februar vil være som rakettbrensel for aksjen. Da kommer Thorleif Jackson med en bullish Nordnet artikkel og en haug med dansker kommer til å kjøpe. Merk mine ord! :)

Mars kontraktene spratt nå opp i 18 200 dollar for Supramax

Blir bare helt ellevilt dette her, selskapet er priset som det skal til skifteretten men det vil endre seg.

Snart reprise av 2005/2006
Redigert 19.02.2021 kl 15:34 Du må logge inn for å svare

JIN-TONIC
Jepp. Samme i 2003-04 da gikk det bratt opp fra NOK 2 - 20 nesten uten retracement. Det gikk fort. Noen små korreksjon ned mot MA30. Kan ikke huske nøyaktig og jeg ser ikke i chartet heller nå pga. jeg har bare 20 års chart fra den tiden. Tror nesten ikke den brøt 30MA på veien opp. Så dette lover GØTT. Nå er det helg og vi tar en JIN-Tonic i kveld :-))))

2 min oppsummering av bulkmarkedet for nyankomne
https://youtu.be/1bfar9J0m9U

Drybulk rallyet i Usa fortsetter, q4 nærmer seg med stormskritt.
Tipper vi kan forvente oss en hei dundranes god neste uke i verden rimligste bulk aksje.
Den aksjen som man tror skal til skifteretten, men som bare skal inn i en Mega trend.

Tipper Stig Myrseth våkner snart, han er eneste oppegående som anbefaler aksjen en sjelden gang.
Redigert 19.02.2021 kl 22:54 Du må logge inn for å svare

Hvis ikke mandag blir + da begynner jeg å lure
Bulken2
20.02.2021 kl 12:47 1405

Det blir nok et par kroner opp neste uke, og det kommer til å bli et meget godt resultat etter første kvartal med disse rater.

Med forventet FFA mars 18 500 dollar/dagen for en 58 tonner kunne man egentlig forventet et par 10 kroninger på aksje kursen, men det gjelder vel å være realist, først 10kr så ser vi deretter, alt under 8 er lommerusk.
Redigert 20.02.2021 kl 13:55 Du må logge inn for å svare

Jeg holder på å gå gjennom siste regnskap nå 30.9.20 og det er interessant lesning. Tenk dette selskapet står trolig foran en god og antatt lang oppadgående stigning i bulkmarkedet. Mao. forbedret kontantoverskudd frem over 2021 - 25. Har sett flere analyser av bulkmarkedet og de er alle meget positive. Hvis man da ønsker å investere i dette og kjøper aksjer i Jinhui Shipping betaler du 6,50 - 7 kroner aksjen og får del i en egenkapital tilsvarende rundt ca 18 kroner. Mao. du betaler ca 35 - 40 øre av hvert Kronestykke, regnet i Break-up value. Hvilke andre selskapet finner man dette ? Videre selskapet skal jo på ingen måtte avvikle. Nå skal de høste i et stigende og stadig bedre marked frem over. Her blir det overskudd og utbytter. Jeg sier bare God tur. Dette blir en fantastisk Reise !