Teknisk Analyse Hexagon Composites

Muggost
HEX 18.12.2020 kl 14:31 121465

https://www.tradingview.com/x/ePVbqGmT/

Aksjen befinner seg i nedre del av en stigende trendkanal med RSI på 40 som nærmer seg oversolgt. Det befinner seg en litt utydelig støtte mellom 45 og 47 så jeg har valgt å gå for dårligste deal i chartet, med støtte på ca 45.65. Dette er også tilfeldigvis bunn av trendkanalen denne uka, så brudd under 45.65 vil ikke være bra.

På motsatt side er det lite som står i veien for rask oppgang til motstanden på ca 60.50. Brudd opp gjennom 60.50 vil indikere videre oppgang mot taket av trendkanalen.

Men jeg kommer med en liten disclaimer: Hexagon Purus er akkurat skilt ut som eget selskap så jeg tenker det er naturlig med en god del turbulens frem til de to aksjene er ferdig konsolidert. Deretter trenger vi kontrakter! :) Jeg ANTAR at positive meldinger fra Purus vil trigge oppgang i morselskapet Composites pga den høye eierandelen.

Trade varefully :)
Redigert 21.01.2021 kl 09:31 Du må logge inn for å svare
monitor1
26.11.2021 kl 17:02 3923

Da går det ikke helt etter planen: uttalelser og tall om (lengre) høy inflasjon, samt ny virusvariant rammer børser og HEX. Skal se på ting og tang ved anledning. Oljen fikk seg et trøkk ( euro opp 2%, og dollar 1%).
Redigert 26.11.2021 kl 17:20 Du må logge inn for å svare
monitor1
29.11.2021 kl 03:07 3794

Storm i et vannglass? Om det er riktig at omnikronvarianten overhodet ikke endrer noen ting, så er det eneste vi må være bekymret for regjeringer både her og der, som febrilsk leiter etter ansvarsfraskrivelser for en fullstendig feilslått håndtering av viruset helt siden den oppsto.
Akkurat nå er vi vel i løgnfasen, hvor de skal dekke over det falske håpet om at problemene snart er over. Løgnene vil medføre ytterligere overføringer til de som ikke trenger det, og ytterligere fascisme overfor folk flest. Virusmafiaet er ikke ferdige med å tvinge frem store overføringer. Så lenge ikke fattige land, og land som for lengst har mistet troen på politikere ikke kan bekjempe virus, vil flybransjen bringe nye varianter til melkekuer i rike land, som gledelig betaler for en liten time out.

Men nok om det: Mest sannsynlig var fredagens nedsalg midlertidig, men videre børsutvikling vil nok bestemmes av varigheten i inflasjon/ avverging av stagflasjon. Usikkerheten vil vedvare, og en ny runde får vi denne uken når Opec+ skal bestemme seg om de skal fortsette med å drepe Vestens økonomi. Russland er nok sugen på å ta rotta på EU, etter at den nye gassledningen forsinkes av Tyskland. Energikrisen er på langt nær over. Samtidig er det satt nye rekorder ww. på omsetning på og rund Black Friday, og går det langt over normalen for mer enn halvparten av bedrifter ( især de store). Inflasjonen får stadig flere bein å stå på, og hjelpes nå også av lav arbeidsløshet, og folk som ikke lengre gidder å jobbe i yrker hvor de har blitt misbrukt under COVID ( helsepersonell, lærere, butikkansatte, restaurantansatte, hoteller osv.osv).

Usikkerheten og gavepakker til de som ikke trenger det, samt skyhøye utgifter til folk flest vil fortsette, så lenge de kan loppes. Ikke minst i Norge, hvor regjeringen ikke bare applauderer for en sadistisk prismodell på strøm neste år, som især rammer vanlige folk, men hvor de også med vilje ikke griper inn i strømskandalen som vil påføre folk den største ekstrautgiften i norsk historie. Dette i sterk kontrast med mellomeuropeiske land, hvor de fleste vil få en marginal nettoutgift pga. strøm/ gass. Dette bekrefter bare det snart alle vet: Norge et ett hårsbredd unna en totalitær og fascistisk stat, og det under AP/SP! Helt utrolig.

Hvordan en slik suppe påvirker visse segmenter i aksjemarkeder fremover er for meg en umulig oppgave, å si noe fornuftig om. Det eneste fornuftige som kan sies er at usikkerheten vil være der i overskuelig fremtid. Hvor lite som skulle til for å utløse en salgsbølge på fredag er et eksempel på det. Regner med en rekyl på HEX om noen timer.

Redigert 29.11.2021 kl 03:14 Du må logge inn for å svare
SørenE
29.11.2021 kl 07:18 3822

God morgen Norge

Monitor: Sandheden skrevet med få linjer -- point herfra :-)

Dansken

God morgen ja.
TOPP20 øker mye, 69,58% nå, hva vet Topp 20 som selgere på møkka nivået vi er på nå ikke vet eller skjønner seg på?
her skal vi rett opp og 40 kr bør lukkes for godt.
HYDROGEN leser du om over alt nå, og HEX er HYDROGEN og verdens ledende innen sine felt.
Hvorfor denne går ned er en av de største gåtene på OSE!

Og Omni er bare nok en liten influensa, ikke det en gang, verden er sprut spinne gal.
La oss få leve livet slik vi har gjort før. vi målte ikke Svine og fugle influensaen, vi overlevde den som normal influensa.

Redigert 29.11.2021 kl 08:35 Du må logge inn for å svare

BP skal Planlegger storskala hydrogenprosjekt i England.
Utrolig at ikke HEX eksploderer opp med 50%.
monitor1
29.11.2021 kl 12:27 3757

Jeg regner med at du henviser til dette: https://www.equinor.com/no/news/plan-for-world-leading-clean-hydrogen-plant-in-the-uk.html
Jeg kan ikke se at dette skulle påvirke HEX; Det dreier seg om avkarbonisering av et stort industriområde. Det er vel neppe HEX sine produkter som finner veien dit?
Redigert 29.11.2021 kl 12:28 Du må logge inn for å svare
monitor1
30.11.2021 kl 03:40 3664

Rent teknisk er lite endret for HEX. En "wash out" på frykt har medført at vi muligens står foran en gapclosing på kort sikt, som ligger på 38. Trenden er intakt, med støtte på 34,40/ 34,50 og motstand på 40,5/ 41. Nå reagerer HEX som regel litt senere enn de større aksjer, men den pleier jo å følge de øvrige grønne aksjer. Det er med andre ord litt større potensial oppover enn nedover, og dessuten så sitter vi jo alle og venter på at Engeset får ut fingeren og motbeviser den nesten totale tørken på større kontrakter for moderselskapet. Fiskene i dammen blir jo bare større nå som tyskere har fått en ny regjering som ikke er så atomkraftverkvennlig. Om det vil medføre en infrastruktur på Hydrogen der er usikker. Med de gigantiske strømpriser, så må man jo på et tidspunkt ta til fornuften, og avlaste det gjennom Hydrogensatsing flere steder ( primært tungtransport og shipping). Strømpriser vil fremover svinge voldsomt, mens hydrogen tross alt har en ( foreløpig for høy) stabil pris.
Mye politikk her selvsagt: AP/SP i Norge vil ikke bruke 5 milliarder på en infrastruktur på Hydrogen. De tjener jo minst 10 ganger så mye på høye strømpriser, og da vil de ikke ødelegge det som på et samfunnsnivå nesten er politisk selvmord, men gir enda mere penger i kassa. Politikere her er nå bare opptatt av Norge AS, utfra regnskapsprinsipper; Om det går til helvete med folk flest er ett fett.
Fra et samfunnsperspektiv er det ikke noe tvil om at en gigantisk satsing på infrastruktur på både strøm, og Hydrogen er den eneste fornuftige løsningen energimessig. Også en betydelig ekstraordinær innsats på det avleggse tognettet, med 3 sporslinjer beregnet for godstransport burde være logisk.
Selvsagt kommer ingenting av dette til å skje i Norge. Hele regjeringen går nærmest berserk fordi de har klart å bli enige om noen ubetydelige budsjettjusteringer. Når de er så fornøyde med seg selv uten å ha oppnådd noe som helst i riktig samfunnsvennlig retning, så kan man velge om man vil gråte eller le. Masse store ord om Parisavtalen, men i praksis fortsetter de som før.
Kanskje hele Norge burde ha fotlenke i 10 år, og så stenger vi ned alt permanent, slik at hverdagen består av å se på Nettflix og de flotte pausebilder på Apple TV? Det er jo en enorm fremgang sammenlignet med NRK sitt akvarium i gamle dager!
Fortsett med å gi de gamle elendig mat, slik at de bestiller lokal pizza eller Fjorland isteden ( gjelder kun de oppegående). Ellers så kan vi jo stenge hele psykiatrien, som jo bare er en utgiftspost uten effekt: 2 av 3 prøver å ta livet sitt etter å ha vært i kontakt med de. Og i NAV så får du jo hver dag et nytt og annerledes svar om hvordan du skal benytte deg av rettigheter, og er dermed dømt til å bli kriminell ( er ikke mulig å vøre lovlydig når svaret endrer seg daglig.

Og slik er rike Norge anno 2021: Til helvete med folk flest og småbedrifter og ja til monopol, fascisme og kapitalanarkiet. Hurra Hurra Hurra.
monitor1
30.11.2021 kl 05:53 3685

Det eneste som hindrer HEX fra normale marginer, og normale avanser er selvsagt Engeset. Han hindrer normale kurser i HEX, gjennom glansbilder og opprettholdelse av det meste i guidingen… nok en gang. Kontraktene har vi ikke sett noe til i det siste.Det er ikke tilfeldig at moderkonsernet prises til en latterlig pris. Det er fordi han aldri hatt fokus på aksjonærer ( kostnadskontroll, proaktivitet og å fange storfisk med marginer). Få vi en kompetent ny leder på toppen, som ikke er med på ukulturen, så burde kursen ligge betydelig høyre.
Redigert 30.11.2021 kl 05:54 Du må logge inn for å svare
monitor1
30.11.2021 kl 14:36 3630

Merkelig at HEX går mot strømmen idag. En sperre på 16000 aksjer forsvant på ett sekund. Jeg håper virkelig ikke at det igjen er informasjon på avveier, men at det skyldes at en aktør skal inn.

Det er vel Global Alpha Capital som tar nye jafs. Synes å se en tendens til at det ikke lenger er like lett å selge ned kursen som vi har sett tidligere.
monitor1
30.11.2021 kl 16:12 3640

Hadde samme tanken. Muligens gunstig tidspunkt ifht.kronekurs. Grunnet generell økt usikkerhet har jeg vektet meg noe ned idag. Er dog ikke bekymret for en større korreksjon, så lenge verktøykassa ikke er tømt.
25% HEX 25% øvrige og 50% cash
Redigert 30.11.2021 kl 16:37 Du må logge inn for å svare

Fyllte på litt på denne uforklarlige duppen.
Sopte inn på Awilco, rett inn i Hex😀
monitor1
30.11.2021 kl 21:16 3550

Skyhøy inflasjon drevet av energikrisen og rusk i forsyningskjeden vil kunne vedvare lengre enn antatt sier Powel, som nå vil skru igjen kranene, noe som åpner opp for raskere renteøkninger. Også ECB kommer nå til å gjøre lignende vurderinger. Oljeprisen kollapser nå og krona er under betydelig press. Det er de skyhøye strømpriser som holder Norge oppe i en viss grad, og dette scenarioet vil ramme vanlige norske husholdninger knallhard en gang ut på nyåret. Tidspunktet kunne nesten ikke være verre med det nær forestående OPEC + møte torsdag.
Situasjonen er mildt sagt uoversiktlig. På litt lengre sikt ( om fornuften og pragmatikk slår til), burde det være muligheter for en større plass for hydrogenløsninger hvor prising burde være langt mer forutsigbar og etterhvert lavere enn for uforutsigbare strøm og oljepriser. Å gjøre seg uavhengig av olje og strømeksporterende land er jo en våt drøm for mange land. Allikevel vil slike endringer ta tid..lang tid. Politikere er eksperter til å forsinke miljøvennlige prosesser, og lar seg lett kjøpe av mektige krefter.

Jeg synes at fallet ( hittil) i USA er moderat, især om den nye virusvarianten er den virkelige årsaken til verden går i vranglås nok en gang.
Det er minst like sannsynlig at man her ser en mulighet til å motvirke inflasjon politisk, og skylde på virus.
Norge: ikke gunstig for børsen at kronen svekkes betydelig ( 5-6% på en uke mot dollar.).
HEX: Er ikke veldig rammet av rusk i forsyningskjeden for øyeblikket, men ytterligere forsinkelser i omstillingstempo er selvsagt ikke bra.
Må dog ikke overdrive effekten av " ny virus". Smitten i Nederland har toppet og er på vei ned.... Uttalelser fra doplangerne kan man ikke ta veldig seriøse: De skal suge flere kroner ut av sparegrisene rundomkring.

På kort sikt er usikkerheten noe tiltagende, men en så liten aksje er lett påvirkelig i begge retninger, noe vi så idag. Derfor vektet jeg med noe ned ( 36,72), men HEX utgjør fortsatt den største investeringen. Teknisk ser den bra ut, men det støttes ikke av makroforholdene, og da må folk selv vekte disse delene ( det gjør de også uten meg😵‍💫😵‍💫).
monitor1
01.12.2021 kl 03:08 3497

https://www.iex.nl/Artikel/734687/Behalve-transitory-is-de-inflatie-nu-ook-complicated.aspx

Blir vi lurt igjen av media og uttalelser fra mektige personer ( Powel og doplangere)?
Selvsagt signaliserer Powel at det blir en liten pause i festen, men er det på grunn av at folk i USA ikke lengre har penger ( salg under Black Week og Thanksgiving skuffet, og hele potensialet i boligmarkedet som har steget rund 25% på et år er nå tatt ut), eller har det befatning med konsekvenser av en virusvariant? Og hvor ble det av gruppeimmunitetstenkningen? Selvsagt er konsekvensene av virus fortsatt meget alvorlige for folk flest, men aksjemarkeder har likt at de fattige, de gamle, syke, og dumme dør: Da er det mindre til de og mer til dem. Situasjonen er likedan nå.

Så grunnleggende er ingenting endret, utenom at kjøpelysten ww er noe mindre, men fortsatt veldig høy.
Skal jeg tolke linken, så er inflasjonen på vei ned. En priskollaps i olje og delvis i gass vil forsterke nedgangen i inflasjon.
Det eneste jeg ser er " falsk stagflasjon" forårsaket av av tilgang av råvarer osv.

Så da koker det hele ned til i hvilken grad det er sannsynlig med nye nedstengningsbølger, og om vi kan forvente nye runder utover sommeren neste år.

Slikt er erfaringsmessig vanskelig å spå noe om, så jeg antar at børsene vil fluktuere mye fremover. For tradere er jo det gode nyheter, men ikke for slike som meg, som ønsker å bruke fritida til annet... Japan og Kina, samt amerikanske futures opp i skrivende stund, så foreløpig er det fortsatt mye storm i et lite glass med vann.
Redigert 01.12.2021 kl 03:12 Du må logge inn for å svare
monitor1
01.12.2021 kl 04:16 3490

Sopte inn på Awilco? Awilco går jo dårlig og de innlegg du har plassert i andre selskaper enn HEX er få og i tapsprosjekter. Om du bare tok «Dagens vinner»’for å skryte, så er det lite troverdig. Du kunne i det minste ha nevnt Awilco LNG om du vil ha troverdighet. EIOF som du startet en tråd på er en taper. I beste fall så har du som investor flaks ( noe som selvsagt kan gi større avkastning enn viten). Foruten det så er mine intensjoner ikke daytrading når jeg skriver saker og ting, selvom de kan ha hatt utbytte av mine litt utenom A4 innlegg. Uansett så tror jeg ikke på dine påstander om vellykkete trades i Awilco. LNG delen toppet listen igår, så du tok en fransk en, for å få opp din egen status er min konklusjon. Dessuten liker jeg ikke daytradere ( selvom jeg nok er bedre på det enn alle andre former for investering).
Ikke vond ment, men tiltroen til dine råd er nå enda mindre enn det de var i utgangspunktet. Falsk skrytt som ikke kan forankres i dine skriverier hater jeg som pesten. Du få motbevise det jeg betrakter som direkte løgn
Redigert 01.12.2021 kl 04:18 Du må logge inn for å svare

Hjelpe meg for en mega spesiell person du er Monitor, oppfører du deg slik privat også?
Om du følger med så ser du Awilco LNG og Eidesvik har gått kraftig opp, Eidesvik gikk nedigjen, men uten meg på lasset.
mulig jeg tar en god post i Eidesvik igjen nå som den er tilbake til start...
Kjøper litt i ny og ne i HEX da julenissen er på ferde i HEX igjen,, trodde ikke på julenissen jeg men dæven julenissen finnes visst allikevel.
LATTERLIG utvikling i HEX aksjen. Grønn og fin på mørkerød børsdag, og tilbake i rødt dagen etter på en grønn børsdag, noen som skjønner taktikken der?
monitor1
02.12.2021 kl 17:07 3236

Da gikk HEX raskt ned til sin støtte, slik jeg nevnte for få dager siden. " Trenden er intakt, med støtte på 34,40/ 34,50 og motstand på 40,5/ 41."
Sluttkurs og dagens laveste kurs var 34,48. Tradere kan jo ta en sjans her. Både HEX og HPUR blant de største tapere idag.
Med så høy fokus på COVID, så kommer grønn tenkning litt i bakgrunn politisk. Beleilig for mange politikere.
Er bortreist nå ( noen vil nok påstå at det er en permanent tilstand 🤪). Blir nok ikke skriverier før på søndag.
OPEC + ( og da renker jeg især Russland) brukte ikke jokeren de har på hånd. Oljeprisen rett under 70, mens møtet pågår.
monitor1
04.12.2021 kl 03:36 3062

Først: jeg vil ikke ha ære for at jeg reduserte min beholdning til "rett" kurs for få dager siden. Det var en totalvurdering som endte opp med konklusjonen: Usikkerhet = nedgang, så selg deg ned var mavefølelsen. Kvalifisert gjetting i beste fall. ( i % ble det 38% nedsalg i HEX). HEX brøt støtte idag, og med den store nedgangen i USA etter børsslutt idag, så ser det ikke bra ut for mandagen som kommer. Det er vel nettopp forventningen om at COVID vil ha forlenget impact, og dermed på flere måter forsinke grønn omstilling. Fra før av var marginene i sol og vind rammet, men nå blir det hakket verre for disse; En forlengelse av høye råvarepriser i kjølevannet av en forlenget COVID rammer disse hardt, og da vil også HEX familien lide mere nød. Selvom flere makronyheter var negative især på inflasjonsnivå, så er nok en utsettelse av grønne investeringer som er spøkelsen her. Mikroaksjer som HPUR fikk merke det, og jeg regner med ytterligere nedgang der på mandag.
Igjen styrer den HEX, især når den idag er tilbake i sin negative trend, med støtte på ATL. Den gikk gjennom " støtte" uten problemer.
Også HEX er i samme situasjon og på få dager har den gått fra å prøve å bryte motstand oppover til å være på vei til støtte på rund 29.
Fra " hvor langt skal den opp" er fokuset snudd igjen til " hvor langt skal den ned", på no time. Nå er det mange krefter i sving her. Storsalg av aksjer av innsidere, inntog av flere nordamerikanske aktører, total tørke i kontrakter utenom en kontrakt over flere år for HPUR, stortsett negative makronyheter, men en betydelig nedgang i ( inflasjonsdrivende) oljepriset, samt en eskalering av energikrisen.
Som sagt tidligere: Situasjonen er uoversiktelig, men neppe positivt alt i alt. Spørsmålet er selvsagt i hvilken grad HEX familien blir rammet av denne tørken, samt pineforlengelsen.
La oss si at enda et helt år gir betydelig rusk maskineriet, og at vi ikke ser en normalisering i verdikjedene og beslutningsprosesser før tidligst neste høst. Da vil egenkapitalsituasjonen forverre seg betydelig, og blir verre enn forventninger skapt det siste året. Da er kurser under ATL for HPUR og dermed kurser for HEX under 28 faktisk forsvarlige.
Dermed blir det ekstremt viktig at selskapet snart kommer med gode nyheter, og ikke fortsetter med alle de glansbilder de mater oss med.
Vanligvis så vektlegger jeg ikke kjøp eller salg av aksjer så veldig av innsidere, men når realitetene ( fravær av store kontrakter, slik de har signalisert i flere år) ikke lengre stemmer overens med signalene, og både ledelsen og styre selger unna, så blir jeg veldig kritisk. Jeg er jo fra før kjent for å mene at en normal ledelse, og styre i HEX ville generere minst 500 millioner i nettoavkastning, mens HEX taper enorme beløp, uten å generere noe annet enn feite konti til en total udugelig ledelse ( sett fra et investorperspektiv). Viser det seg at de ikke kommer med en resultatvarsel, men er velvitende om at det går til helvete med de glansbilder de har servert, så er jo dette i seg selv en situasjon som burde medføre fengselstraff og store bøter for de involverte. Hele styret og ledelsen bør da gå.
La oss håpe at det ikke er slik, selvom jeg selv kommer til å kjøpe i bøtter og spann om de ansetter en kompetent ledelse, og et styret som setter objektive krav. For det er jo selskapets største svakhet. Kombinasjonen ledelse uten kontroll på økonomi, og et styret som overhodet ikke fungerer uavhengig, er en dødelig miks. Som sagt så mange ganger før: De fisker i verdens største fiskedam med bambusstang, rusten snelle, gammeldags og alt for tykk snøre, samt gedigne kroker. Å bli del av et større konsern, slik at kapitalbehovet er dekket, samt en tydelig strategi fremfor å hoppe på alt som rører seg, i håp om fangst, et eneste veien å gå. Jeg mistenker både styre og ledelse for at de er kun idet for sin egen del, og at se på tross av all logikk, velger seg selv fremfor selskapet.
Selger jeg meg ut om de bekrefter å ha lurt investorene? Ja, det gjør jeg, og da vil jeg også forlange straffeforfølgelse. La oss håpe at det blir unødvendig, og at også dette er storm i et vannglass. Mistanken om snusk fra ledelse og styret er dog der, nettopp fordi de solgte mange aksjer, i en tid hvor de opprettholder sine selvsatte mål, men hvor regnskapstall viser en hel annen historie ( noe de har holdt på ned i mange år uten at noen setter en stopper). Gjentar de bedriften i år må det få dramatiske konsekvenser.
Redigert 04.12.2021 kl 03:42 Du må logge inn for å svare
monitor1
04.12.2021 kl 03:49 3064

Forøvrig sitter jeg pt. Med 21% i HEX 24% i andre saker, og 55% kontant. Da kan enhver vurdere obejektiviteten i det jeg skriver.
Redigert 04.12.2021 kl 03:50 Du må logge inn for å svare
monitor1
07.12.2021 kl 15:29 2893

HEX beveger seg nå, slik markedet beveger seg. Volatilt, men heldigvis så holdt de tekniske støttenivåer seg på endel sentrale aksjer og indekser. « Buy the dip» var gyldig nok en gang, selvom støtter ble brutt, og noen troverdige analytikere mente at « buy the dip» ikke ville være fornuftig denne gangen.
Nå er det mye uro og støy på makronivå, og de kapitalsterke kaster ut 80% flere aksjer enn ifjor, mens småinvestorer fortsetter å kjøpe.
Selv har jeg ingen planer om kjøp eller ytterligere salg av HEX. Veldig skuffende at det nå er total tørke i kontrakter. Muligens HEX har tatt juleferie frem til Påske?
monitor1
08.12.2021 kl 08:06 2796

Selvom FA har som overskriften at børsen åpner opp, så åpner den vel heller flat.
Volumene de siste dagene støtter ikke opp under den relieff rallyen vi har sett. Makrotall fra Japan er ikke oppløftende, og problemene innenfor eiendom fortsetter i Kina. Selvom det antas at ny variant på virus smitter mer, men ikke er farligere enn Delta, så har det medført ytterligere nedstengninger, og dermed mer rusk i maskineriet. Bråket mellom Kina og USA og Russland sine trusler om invadering av Ukraina skaper også uro. Ser for meg fortsatt turbulente tider, og vi fikk vel også en forsmak av det både på børser, og innenfor crypto.
Er komfortabel med min strategi, også fordi kontraktrushet ikke har funnet sted i HEX ( ikke disse mikrokontrakter).
monitor1
09.12.2021 kl 23:04 2656

Nytt og betydelig fall for grønne aksjer i USA. 4-7% for de tunge på min liste. Grønne indekser i snitt ned nær 2%.
Da ryker nok støtte for HEX familiens aksjer imorra. Da er det de gamle støttenivåer som gjelder. Viktig hva Powel serverer imorra. Så lenge det ikke kommer milliardkontrakter vil HEX /HPUR følge trender. At HEX er feilpriset er tull: sålenge ledelsen brenner av penger som om de har vunnet jackpoten ( noe de selv har med godtgjørelser betydelig over snittet for bedrifter i samme størrelse i Norge), så kan man ikke forvente hallelujastemning. Som påpekt tidligere: Med en ordentlig ledelse og uavhengig profesjonelt styre, ville de ha tjent 1/2 milliard per år og verdsettes til 15 milliarder ( stand alone). Helt utrolig at noen kan mene at disse gjør en bra jobb for aksjonærer. ( Forøvrig er Folketrygdfondet enig med meg i at disse forsyner seg grovt, uten å prestere).
Redigert 09.12.2021 kl 23:06 Du må logge inn for å svare
zomi
09.12.2021 kl 23:34 2685

Du har mye kunnskap og er flink til å dele monitor1, men jeg synes jo kanskje at du virker vel negativ ift til ledelsen. Det er jo for all del lov til å være uenig med dem, og jeg ser også den med at de er flinke å berike selg selv, men det er kanskje ikke så bra å gjenta din irritasjon over ledelsen flere ganger i uken..? Forstår ikke helt hva du eller oss andre forumtravere får ut av det, så lenge vi ikke er i posisjon til å gjøre noe med saken. Finner det også litt underlig at du f.eks. uttaler at Hex ikke er verdt mer enn dagens prising når du selv sitter godt investert i aksjen..? Sum sumarum, så synes jeg kanskjed det er litt rart at du ikke bruker flere ord på å fortelle hvorfor du er inne i Hex, og kanskje litt færre på alt som galt. Om det er for galt så kan vi jo alle bare selge oss ut og finne et selskap med en ledelse vi tror på...?

Misforstå meg rett, det er lov å klage sin nød, men kanskje ikke om og om igjen. Vel uansett så tror jeg vi har det til felles, at vi sitter long, og om noen år er vi begge rich and strong :-)
monitor1
10.12.2021 kl 03:52 2688

Bra med saklig og spesifikk kritikk. Muligens at så mange skriverier kan forvirre. Kritikken mot ledelse og styret går på avviket mellom de glansbilder de i mange år har servert oss og regnskapstallene/ realitetene. Det går også på den historikken noen av de har i Saferoad. Det er bare å følge dette sporet selv, så kan man avgjøre selv om kritikken er berettiget. Den går også på strategivalg og evnen til å få selskapet over i neste fase. Jeg mener at de trenger en sterkere, mer målrettet, kostnadsbevisst ledelse. Også på kontraktsiden har jeg mine tvil om de er profesjonelle nok.

Allikevel eier jeg 21% av investerbar kapital der. Grunnen er at dette ikke behøver å være en permanent tilstand ( ting kan bli bedre). Dessuten er det utifra en total risk/reward vurdering: Da tenker jeg på at alle muligheter de har, og kommer til å få til å vokse, alle " jokere", hvorav noen kan skje over natta.
Du kan godt si at jeg eier aksjer der på håp, tro og forventninger, men at de hittil ikke har innfridd noe av dette. Noe av skylden kan legges på COVID relaterte ting ( slik Rect Angel er innepå), så da er den beste egenskap man kan ha tålmodighet ( noe jeg ikke har).
Smertegrensen for meg går ved q4 foreløpig. Leverer de nok en gang under konsensus, så tror jeg at min post i beste fall reduseres betydelig.
Om aksjen går under omtrent 29,50 går jeg i minus på HEX.

Om verdivurderingen på HEX og HPUR, så er ikke dette noe jeg vurderer statisk, og om jeg får tid så skal jeg gjøre en ny vurdering snart.
Den må jo også sees i sammenheng med andre aksjer, børsen, selskapsspesifikke forhold, endringer i makroforhold og geopolitiske ting.
Det gjør jeg primært for min egen del, men ser ingen grunn til å ikke dele slikt. For øyeblikket sitter jeg 55% kontant.
Skal du i det minste slå børsen generelt, så er ikke mine skriverier mye verdt. Innenfor grønt ( jeg investerer kun grønt), så er jeg fortsatt i pluss siden 16/12. Du har helt rett i at jeg helst vil bli sovende rik, men dessverre er det især trading ( ikke daytrading) som gjør at jeg ikke er minus på HEX ( første kjøp var på 52 ish). Takker for kritikken, og skal prøve å gjenta mindre, selvom jeg kommer til å fortsette med å vurdere de stegene de tar fremover. Gårsdagens refinansiering har jeg ikke gått i dybden på, så har ikke noe fornuftig å si der.
Asia moderat i minus, og det gjelder også de grønne aksjer jeg følger derfra. Evergrande ned 2,78% i skrivende stund, noe som er moderat ned.
Redigert 10.12.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
monitor1
14.12.2021 kl 03:34 2598

Ingen endringer teknisk. HEX handles nå på nivåer vi fant i desember 2013, og HPUR er nær sin ATL.

Faremomenter generelt er greit beskrevet her:
https://www.dn.no/makrookonomi/erica-blomgren-dalsto/peter-hermanrud/kyrre-m-knudsen/investor-peter-hermanrud-jeg-tror-mange-aksjer-kan-falle-mye-og-da-er-det-greit-a-ha-en-del-a-kjope-for/2-1-1121707

Så kan jeg plusse på med at TESLA igjen er i bearområdet, og det samme er Nasdaq, om man ekskluderer de 5 største selskaper. Evergrande ned nye 5% i skrivende stund.

Så lenge det ikke kommer nyheter fra HEX, så må man lene seg på alt det andre. Onsdag flere avklaringer om hvor rask USA har tenkt å bygge ned gavepakkene, noe som åpner for raskere renteøkninger.
EL priser under ekstra press grunnet økte gasspriser pga. Ukraina bråket.
Råder folk å abonnere her ( gratis): https://www.h2-view.com/
Mye relevante nyheter, også rund HEX familien ( senest indirekte 6/12).

Jeg kommer ikke med nye verdivurderinger på HEX familien, selvom endel grønne aksjer har fått juling i det siste. Om vi får en korreksjon i visse segmenter eller aksjemarkeder ( slett ikke usannsynlig), så vil disse dras med nedover.
Sikler selv på en bestemt norsk aksje, men tror det er for tidlig å gå inn der nå. For mye støy.

Jeg flykter fra Norge om en uke, men er tilbake i uke 1. Kan bli lite fokus på børser osv.
Redigert 14.12.2021 kl 03:48 Du må logge inn for å svare
monitor1
15.12.2021 kl 16:02 2444

Dette er ikke relatert til HEX familien, men til den kampen som foregår om de enorme summer som skal brukes på grønne løsninger, og at det alltid er en politisk beslutning.
Tata Steel hadde store planer for co2 fangst for sin stålproduksjon, men har nå grunnet press gått vekk fra det og satser nå direkte på " grønn stål" gjennom hydrogensatsing.


Tata Steel ville lagre CO₂ i tomme gashull i nordsjøen, noe de skulle få milliarder euro i statsstøtte for.
Det gikk FNV Tata Steel imot; de ville hoppe over mellomløsningen og investere direkte i hydrogen ( ikke vente til 2040). Det går Tata for etter en helhetlig vurdering, noe som er kjempebra, og mye bedre om Parisavtalen tas seriøst.

https://fd.nl/bedrijfsleven/1421719/het-jaar-waarin-tata-steel-toch-voor-waterstof-moest-kiezen-pol1caLLMnUV

Også i Norge er det en intens kamp mellom de ulike løsninger, og politikere må i langt sterkere grad engasjere seg i dette utfra hva som er den beste permanente løsningen for landet, og ikke, slik det er nå, la eliten helt på egenhånd fastsette dagsorden, og overføre enda mer til de uten at det kommer samfunnet som helhet til gode. Det er helt opplagt at hydrogenproduksjon må foretrekkes fremfor lagring av CO2.

Vi ser lignende konflikter som berører HEX, blant annet den totale uviljen fra norske politikere å satse på en hydrogen infrastruktur, som er et must om de skal komme i mål på Parisavtalen. Eneste grunn: Beskytte oljenæringen til enhver pris.
Redigert 15.12.2021 kl 16:04 Du må logge inn for å svare
monitor1
16.12.2021 kl 21:36 2348

Er noe mer negativt til markedet generelt grunnet alle velkjente faktorer. Især de destruktive handlinger mange stater gjennomfører nå med både skvising av folk flest på utallige måter, samt overdrevne liksom tiltak begrunnet med en ufarlig variant av COVID er skremmende. Det går som det griner for mange bransjer, men politikere setter inn støtet mot forbrukere, istedenfor næringer. Merkelig at aksjene steg igår ( tolket det selv som reliefrally), for de burde jo falle. Fallet skjer idag, og nå er tech og grønt utsatt, og nærmer seg farlige nivåer. Så selvom også HEX/HPUR steg intradag 6%, så er jeg skeptisk. Nok av tekniske signaler om at de oppsøker sine lows, og især HPUR viser enorm svakhet. Teknisk kan den falle til 19,90. Det vil i såfall påvirke HEX negativt. Jeg bryr meg veldig lite om disse spådommer om kursraketter, selvom småinvestorer hvert eneste år er utsatt for denne i andre land ulovlige aksjemanipuleringen.
For meg er det de fundamentelle forholdene, teknisk analyse og forventninger om fremtidig inntjening som teller. Utfra en totalvurdering sitter jeg på den reduserte posten, men øker ikke eksponeringen. Det er nå flere grønne norske selskaper som kan bli interessante. Er ikke ferdig med å totalvurdere de på alle faktorer. Som kjent er jeg meget kritisk til ledelsen i HEX, som ifølge meg er eneste grunnen til at prisen på HEX familien er elendig. Jeg har full fokus på q4 og melding av kontrakter ( backlogg).
Jeg har fortsatt en forventning om at det kommer en korreksjon i diverse markeder, især innenfor vekst. Dagens nedgang i USA er ikke en del av den. Likte ikke den høye renta HEX betaler for sin " nye" obligasjon. Igjen er jeg der hvor jeg lurer på hvor lavt HEX kan gå, og ikke hvor høyt den skal. Det er alltid en fin psykologisk øvelse. Har ikke gjort ordentlig grunnarbeid denne gangen, men om HPUR havner på under 20, så spøker det for HEX og skal den under siste bunn. I så fall vil jeg gå i minus på den iår.
Redigert 16.12.2021 kl 22:01 Du må logge inn for å svare
monitor1
17.12.2021 kl 00:50 2279

Forøvrig vil jeg bemerke at HPUR sin høyeste notering var 2 øre unna 88 ( 8.1 iår). Oslo Børs var da i 1001, mens den idag er på 1177
Med 100.000 i HPUR sitter du idag igjen med 27.250 kroner, mens penger på indeksen hadde gitt deg 117.500, altså 4,3 ganger så mye, på mindre enn ETT år!!!!
Det er vanvittig, især når " fiskedammen" har blitt betydelig større på ett år.
Jeg utfordrer kirken til å hoste opp en bedre forklaring enn min: Dårlig ledelse for aksjonærer, som brenner av ufattelige summer, uten å skape verdier som er synlig i regnskapene. Dere er flinke til å rakke ned på meg hver gang jeg viser til dette som er dokumenterbar, og går direkte i strupen på meg med usaklige kommentarer, men dere har hittil ikke klart å hoste opp plausible forklaringer på hvorfor det går til helvete med aksjekursen på HEX/HPUR. HEX er et etablert industriselskap, og vil iår levere det dårligste resultatet i selskapets historie ( jeg antar et tap per aksje på 1,40 kroner). Dette er ikke et nystartet selskap uten inntekter, eller som leverer teknologi som kan være utdatert om ett år. De leverer primært dunker i plast, og risikoen er dermed mye lavere enn i mange andre norske grønne selskaper. Allikevel så taper de store summer.
Om ikke dette er et ledelsesansvar, hva er det da!!!! Normalen burde være 1/2 milliard i netto avkastning for HEX, og dermed en kursutvikling langt over snittet på Oslo Børs Casino, men isteden så prises HEX som stand alone til 2,2 milliarder! Alle utspill om feilprising, manipulering osv. faller på sin egen urimelighet: Hele Oslo Børs Casino er pilråttent, innsidestyrt, manipulert av media og algoritmebasert handel osv., men det er ingen forklaring, men en bortforklaring om prising av HEX. En aksje er aldri 100% av tiden " feilpriset".

Nei, så lenge ingen klarer å hoste opp andre troverdige presise forklaringer, så står min forklaring ved:
Dokumenter gjerne at ledelsen IKKE har tilnærmet dobbel lønn sammenlignet med andre. Dokumenter gjerne at de samme ledere IKKE gjorde nøyaktig det samme i Saferoad, og dokumenter gjerne at jeg har misforstått regnskapene.
Om ingen kan motbevise disse tingene, så er det bare en logisk konklusjon: Bli kvitt ledelsen ( og styret), for om de får lov til å fortsette i samme spor, så kjøres HEX familien på plastdunken. Å bli del av et større konsern blir viktigere og viktigere for hver dag som går. Også fordi det stadig er flere som kommer med bedre løsninger enn HPUR, og dermed vokser mye fortere enn HPUR. Med det kostnadsnivået de per idag har, så går det ikke lang tid før de er utkonkurrert. Det er bare å følge med på linken jeg ba dere å følge med på; det er høy aktivitet, og bare småkontrakter til HPUR. Masse rammeavtaler, men uten at det har gitt penger i kassa.
Redigert 17.12.2021 kl 01:42 Du må logge inn for å svare
monitor1
17.12.2021 kl 01:58 2260

Min konklusjon er soleklar: Om ikke selskapet snarest tilhører et større konsern / ledelse og styret erstattes, så bør du ikke sitte i hverken HEX eller HPUR. Det er kun når ukulturen i HEX opphører at du kan forvente avkastning på dine penger. Du må regne med at hverken Engeset eller Flakk er interessert i å gi ifra seg det som er en gullgruve for dem og en katastrofe for oss andre, uten at de blir tilbudt mere gull. Etter så lang tid med vanstyre, er q4 avgjørende for om du bør eie aksjer her. Så minner jeg om at både Flakk og Engeset har solgt unna store mengder med aksjer i det siste, og at kontrakter ( ikke verdiløse rammeavtaler med masse begrensninger), i milliardklasser uteblir. Uten det kan de bare pakke sammen og glemme vekst. Da er det ikke en gang et vekstselskap, men et industriselskap kjørt på ræva.

Jeg håper selvsagt ikke at det skjer, men var klar over farene her. Slikt har vi historisk sett opplevd mange ganger med lovende selskaper, og udugelig ledelse ( igjen: udugelig sett med aksjonærbriller).
Når jeg koker suppe på ledelsesguff, TA, makroforhold osv., så vil vi se årets laveste kurser snart. Teknisk sett kan den falle til 22, noe jeg ikke tror kommer til å skje, med mindre HPUR faller under støtte på 19,90. Det vil alltid være håp, og de fleste selskaper overlever de dårligste kursene ved å putte sine lik i skapet. Dessuten vokser fiskedammen. Senest igår kom det en erklæring fra Nederland om å la hydrogensatsing og atomkraft blir en del av omstillingen. ( uklart om en hydrogeninfrastruktur inngår der), og Tyskland skal raskere over til gass ( fra kull).
Fremtidsperspektivene for HEX/HPUR er vel grunnen til at jeg i det hele tatt sitter på aksjer her. Hadde jeg gravet i ledelseshistorikken hadde jeg nok aldri kjøpt aksjer. Erfaringer viser at arrogansen vokser etterhvert som det havner mer på kontoen, noe som er konserverende for en destruktiv ledelsesstil.
Så jeg tror heller på at 25 kroner for HEX er en grense, hvor jeg vil vurdere om jeg skal øke eksponeringen. Det blir i såfall et kursmål basert på både TA og synsing ( 25 som psykologisk grense). Sitter nå 60% cash og sover godt om natta ( om jeg da har lagt meg🤣🤣).
Kan ikke klage når min første inngang her for ett år siden var på 52, og når jeg må under 30 for å gå i minus.
Redigert 17.12.2021 kl 02:53 Du må logge inn for å svare
monitor1
30.12.2021 kl 03:37 1996

I det siste har vi sett en reprising av HPUR; lufta har gått ut av aksjen, og den er på full fart ned til første stoppested ( 20 kroner som psykologisk grense). Under 20 er det flere teoretiske støttenivåer, og teoretisk så er veien åpen til 15 tallet. Sjokkerende at den i løpet av meget kort tid faller 50%, og at i grunn alle tekniske signaler roper " salg", både på kort, mellomlang og lang sikt.
HEX har IKKE gått samme vei, og nedover så har den støtte på 29-31.
Fortsetter HPUR sin nedtur, så er det ikke usannsynlig med kurser ned til 29 kroner, som er 4 kroner over " worst case", ved siste verdivurdering.

Jeg minner om at jeg i desember ifjor sto hardt på at HEX var å foretrekke fremfor HPUR, stikk i strid med menigheten og " troverdige" ANALister som spådde HPUR opp i 120 og HEX i 95.

Jeg er idag langt mer skeptisk til begge selskaper, primært pga. at jeg nesten hver dag rister på hodet av ledelsen, men også fordi håpet om utstrakt subsidiering især i USA og geopolitiske spenninger især relatert til Kina hemmer begge selskaper. Å kombinere disse to viktige faktorer, som allerede har gitt betydelige utslag i regnskapene, reduserer håpet. Jeg har da også tatt konsekvensen av det og redusert min eksponering til 21% i HEX for ikke lenge siden. Det ligger mye håp, tro og forventninger i at jeg beholder en post; Fakta burde tilsi at jeg heller burde investere i noe annet, men de har gode produkter, er i et upstream marked, og jeg håper virkelig at Engeset til slutt innser at å fusjonere med en stor aktør er veien ut av et helvete bestående av et gedigent pengesluk og en total mangel på økonomisk styring, strategi osv.
en annen mulighet er å erstatte Engeset med en profesjonell leder, før han kjører hele selskapet på plastdunken. Om de fortsetter som nå, så er det døden for oss investorer.
monitor1
30.12.2021 kl 04:06 2063

Det blir en del 2 her også: HPUR: potensialet opp tilsvarer teknisk omtrent en dobling av kursen på lengre sikt. Potensialet for HEX er teknisk over 45 kroner. Jeg har sagt at mye avhenger av Q4, og ser vi på bevegelsene i begge, så er enten forventningene, eller lekkede fakta slik at HEX i en viss grad innfrir, men at HPUR kommer til å ikke levere i det hele tatt. Utfra makro ting er det ikke så ulogisk: Især Tyskland, men i grunn hele EU skal bruke gass i grønn omstilling. Også I USA har olje og gass bransjen vunnet over Biden, noe som påvirker hele regionen.
Jeg har heller ikke hørt noe mer om notering av HPUR på hovedbørsen.... i det hele tatt, så er tausheten rund især HPUR og fremgang i alt de foretar seg mangelfullt og uprofesjonelt.
Hva jeg tror selv? Jeg er fortsatt der hvor jeg tenker: Hvor langt ned kan HEX/HPUR gå, og tenker ikke potensialet oppover overhodet.
Så tror jeg på en større korreksjon ( 10-20%) nedover i løpet av 6 måneder, noe som ikke gagner HEX/HPUR og da tror jeg heller at vi ser lavere kurser enn høyre kurser. Q4 blir VELDIG viktig, og er siste mulighet i mine øyne for Engeset å motbevise at han må erstattes.
Glansbilder og slikkepinner hjelper ikke lengre, og er innledningen i rapporten nok en gang det enorme markedet de er innenfor, så er regnskapstallene igjen helt bak mål. Merkelig at hverken den nye paven og kirkemedlemmene kommenterer storsalget Flakk og Engeset gjorde, når de gjorde et stort nummer ut av aksjekjøp tidligere iår til langt høyre kurser.

Til slutt: Alt dreier seg om timing, og jeg har tidligere sagt at 25 kroner for HEX muligens er en slik kurs som trigger ytterligere eksponering.
Jeg har ikke gjort leksene mine om gode innganger på HEX/HPUR, men skal prøve meg på det i nær fremtid. Ha litt tålmodighet med meg; Er nå opptatt av andre ting enn aksjer...
Redigert 30.12.2021 kl 04:18 Du må logge inn for å svare
monitor1
30.12.2021 kl 04:39 2087

Til deg Rect Angel: Du må fortsette det gode arbeidet med å komme med relevante, og da især nye artikler som er relevante artikler rund HEX/ HPUR. Kombinert med mine skriverier har småinvestorer et bedre grunnlag til å vurdere ting og tang. Om du plusser på med de momenter som påvirker negativt, så er du troverdig. Så lenge hele kirken bare skriver det de tror er kursdrivende, så vil jeg fortsette å danne en motvekt.
Den mest interessante pt. er uansett hvorfor kursene er bedrøvelige, og om noen har supplerende og plausible tanker rund det, så er det bra.
Inntil noen hoster opp andre ting enn mine dokumenterbare fakta rund en alt for dårlig ledelse og en ukultur, så er det gyldige, troverdige og legitime forklaringer.
Forøvrig så har jeg ingen tro på at hverken du eller jeg påvirker kurser i det hele tatt. Svada fra meglerhus derimot er aksjemanipulering deluxe.
For meg ser det ut til at du med vilje ikke opplyste om Manchin sin blokkering av Biden sine planer, utfra en tro om at det påvirker kurser negativt. Slikt må du slutte med om du ønsker troverdighet. Å henvise til hva ledelsen mater oss med, som om det er sannheter, er heller ikke en god strategi. Alle som har eller har hatt ledelsesfunksjoner vet hvor mye løgn som ligger i slike ting... dessverre.
Redigert 30.12.2021 kl 04:53 Du må logge inn for å svare
monitor1
30.12.2021 kl 05:29 2146

På tampen av året, og på tross av elendige kurser i HEX, så er jeg i pluss på HEX i 2021, selvom min første inngang var på 52 kroner. Jeg har alltid delt innganger og utganger, og har med unntak av få dager vært investert i HEX. De som har fulgt mine råd, kan umulig sitte med store tap, og jeg tar sjansen på å fortsette med å dele hva jeg gjør og hvorfor. Jeg skryter ikke på meg stor avkastning, og har ikke slått børsen iår. Det skyldes primært at jeg kun investerer grønt ( prinsipper). Jeg nekter dessuten å investere i selskaper hvor Røkke, Spetalen og eliten er hovedeiere, og da er det veldig begrenset hva jeg er villig til å investere i. Utfra det å tjene penger et det en dum strategi. Eliten, norske politikere, samt finansverden bestemmer dagsorden og hva det skal satses på ( idiotisk karbonfangst er et godt eksempel på hvor korrupt ting er i Norge. Statoil er paradeeksemplet på hva som tillates av idioti, ukultur og sløsing...minst 200 milliarder har kommet ut av skapet hittil, men kursen har doblet seg). Poenget er: Skal du tjene store penger, må du ikke høre på meg, og ikke satse på HEX familien. Om de lykkes er det på tross av en elendig ledelse, en kvalmende politikk og en gjennom korrupt finansverden.
GODT NYTTÅR ( og skjerp dere: 10 innlegg fra meg på rad i denne tråden!).
Redigert 30.12.2021 kl 05:35 Du må logge inn for å svare

Latterlig hele OSE lekeland.
HEX skoger inn store ordrer og blir dratt i minus. hva er vitsen å være notert på dette Toysareus grierne her?
Ufattelig at det går an.
anbefaler ledelsen å ta HEX av OSE som kaller seg for børs.
Framtia
30.12.2021 kl 10:27 2036

Kan ikke annet enn å være enig...Fins ingen god nyhet for Hex desverre...Nesten vanskelig å forstå at d ikke er registrert shortposisjoner i Hex...Hadde vært lettere å forstå om shortpakket regjerte🤔
zomi
30.12.2021 kl 10:57 2046

Algoritmehandel (aksjeroboter) har tatt over for en tidligere langt mer organisk handel på verdens børser. Store profesjonelle aktører kan i dag styre aksjekurser over lang tid, og da får vi en del aksjer hvor kurs er delvis frakoblet underliggende (virkelige verdier og potensiale). Men, fremdeles vil matematikken og underliggende vinne på lengre sikt. Hex Comp vil nok blomstre i 2022, men helt enig med at det til tider er slitsomt med mangel på logikk og rasjonalitet.

Forøvrig en fin kjøpsmulighet i dag!
Redigert 30.12.2021 kl 11:09 Du må logge inn for å svare
Polfarer1
30.12.2021 kl 15:16 2009

Sitter de igjen med for dårlige marginer? Omsetning bra, men råvarepriser er så høye at de ikke tjener nok penger på ordrene sine??
zomi
30.12.2021 kl 15:30 2014

Med den solide ordreinngangen vi ser i Hex, og når vi kjenner det enorme potensialet knyttet til det grønne skiftet, så er dagens kurs mildt sagt ulogisk.
kelle
30.12.2021 kl 15:48 2059

Tror nok de tjener bra på alle ordrer. Sluttproduktet oppjusteres i henhold til råvarepris. Nei det er nok ikke der det ligger. Både 3 og fjerde kvartal var spådd som svært gode kvartaler.
2022 blir nok et bra år for både HEX og Pur.
Det har gått veldig tregt, men nå ser det ut for at det kan bli mer fart i både tungtransport, tog, skipsfart og i luftrommet.
Egentlig går det vel som forventet. Hpur er vel ikke forventet å gå break even før i 2023
Dette blir svære greier med tiden. Så hvorfor ikke vente et år eller to, hvis en kan oppnå 100 - 200% avkastning.
Redigert 30.12.2021 kl 15:49 Du må logge inn for å svare

Kan bare snakke for meg selv, men ja her skal det ventes med stor V. Kan vel like godt si det rett ut: V for victory (in the long run)

Mens 'hydrogensaksjene' stiger friskt på åpning i US på årets siste børsdag, presses Hexagon-kursene nedover (som vanlig siden februar) i de siste børsminuttene I Oslo i 2021, som 'belønning' for nok en flott børsmeldt kontrakt til Composites i dag. :)


PS) Rett skal være rett. Ikke årets siste børsdag i US. Full rulle også imorgen der.
Redigert 31.12.2021 kl 00:57 Du må logge inn for å svare